- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
umfrider #3767 üzenetére
Ha szolgáltatótól hoznád ki akkor azért arra ügyelj, hogy álltalában ahogy ki jön az új model azzal egyidőben a listákról.el szokott tūni a PM család.
rizso; A feketének a kerete bírja a strapát? En is most tervezek vissza váltani Applre és vacilálok a Natur és a fekete között.
-
válasz
umfrider #3767 üzenetére
Ha mindenképp szükséges a nagy kijelző, akkor Plus vagy Pro Max közül mindenképpen az utóbbi és nem számít, hogy nem használja ki az ember.
Nagyobb kijelzőméreteken hasonlítva pláne kijön a 60-120Hz közötti különbség és minden általános használatkor simogatni fogja az ember szemét a 120Hz.
Persze ha világéletében nem látott az ember olyan kijelzőt, akkor nem feltétlenül fogja zavarni.Én se használom ki a 15PM-ot, de ettől függetlenül nem bántam meg, eddigi legjobb telefonom (az előző és azt azt megelőzőre is azt mondtam akkoriban).
Nem nyúzom agyon játékokkal, viszont szokott kapni sűrű és tempós átlagfelhasználatot, de sohasem döccent meg és ritkán is fotózok vele, de amikor fotózni kell… akkor ott fényképek készülnek. -
rizso
addikt
válasz
umfrider #3761 üzenetére
Kerekítve 100k a difi, nem kérdés, én 15PM mellett voksolok. Alapból a 60Hz vérciki ennyi pénzért, aki azt mondja, hogy nem észlelhető a különbség a magasabb frissítési ráta mellett, annak úgy kell. USB-C szintén plusz pont, én ritkán használom ugyan, mert jellemzően magsafe töltőt használok, de akkor is, kell az univerzális szabvány.
Színnel nem vitatkozok, ha neked a natúr titán jön be, hajrá, de a fekete a legszebb
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
umfrider #3761 üzenetére
Szia!
Amennyiben érdekes számodra az akciógomb (mint különbség a Pro Max esetén), illetve érdeklődsz a jobb kamerás képességek és az Európai Unióba várhatóan jövőre érkező, az iOS 18-ban lévő AI-funkciók iránt, valamint fontos az USB C 3.2-es (magasabb) adatátviteli sebessége, a 120 Hz-es adaptív képernyőfrissítési ráta, plusz az AoD, akkor a 15 Pro Max a te telefonod.
Ha ezek nem fontos szempontok, akkor simán jó egy 15 Plus verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest