- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4554 üzenetére
Inkább gyártotta. Sok Nomád tokom volt korábban, de a 14 prohoz kettőt rendeltem ös mindkettő ment vissza. Azóta nem mertem.
gretzky77: megnézem, köszi!
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4552 üzenetére
Igen a Civilian valóban nagyon jó tok. Nekem nem tűnt fel ez a porosodás, igaz hetente tisztítom.
Én most egy igazán jó bőr tokot keresnék….. -
xhege
veterán
válasz
csakany2001 #4549 üzenetére
Valóban jó tok szerintem is. Az egyetlen gondom vele, hogy nem magsafe kompatibilis.
-
xhege
veterán
Maximálisan egyetértek a leírtakkal. Számomra is jobb még az IOS, de erősen közelít egymáshoz a két rendszer. A droid fejlődik, az IOS pedig visszafejlődik. Régebben sem iPhone sem Mac esetén nem volt olyan gyakran, hogy indítsd újra az eszközt és majd helyreáll. Ezt szerettem benne a legjobban a droikdhoz vagy a Win-es laptopokhoz képest, hogy iszonyatosan stabil volt. Legalábbis az én felhasználási szokásaim mellett. Manapság bizony mindkét vasat újra kell időnként indítani, hogy helyreálljanak idegesítő anomáliák.
-
xhege
veterán
válasz
ricshard444 #4408 üzenetére
Nekem hosszabb volt, mint tuzpenge fórumtársnak. Kb 10-12 nap.
-
xhege
veterán
válasz
ateszapa748 #4346 üzenetére
A családban van 2 db 14 Plus, de szerencsére nem találkoztunk a problémával.
-
xhege
veterán
válasz
EngineerBoy #4305 üzenetére
Simán vehető készülék.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4299 üzenetére
Nekem csak a HomePod mini van sztereo párban hozzáadva a tv-hez, de nagyon brutális a hangminőség, ahhoz képest, hogy 2 teniszlabda méretű eszközről beszélünk. Én nem bántam meg.
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4089 üzenetére
Ízlés kérdése. Én pont azt szeretem Civilian tokokba, hogy nem olyan bumszli a fogása. Nekem kényelmesebb.
-
xhege
veterán
151 ciklus (2023 november óta) 98%
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4045 üzenetére
Remélem neked beválik, mert egyébként egy jó fogású tok. Lehet csak az enyém volt gyengébb gyártás.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4034 üzenetére
Nálam ez van minden telefonomon szinte. A Metropolis esetén nekem nem volt elég feszes a tok, a gombok környékén kimondottan lazának tűnt. A Civilian ebből a szempontból sokkal jobb szerintem.
-
xhege
veterán
Nekem kimondottan vastag a csuklóm teljesen okés rajta az ultra, viszont nekem inkabb tetszik a hagyományos formájú Apple Watch. Ha akksiban tudna annyit a 10 mint az ultra akkor abból vennék zafir titán verziót.
-
xhege
veterán
Én nagyon szeretem, ahogy a Mac és a telefon együtt dolgozik. iMessage, Viber, üzenetek miatt sem kell a telefonhoz nyúlnom, azonnal válaszolok a Macen. Hívást is fel tudod ott venni vagy tudod onnan indítani. Az egyiken kijelölsz egy szöveget, a másikon beilleszted. Bármit átdobsz Airdroppal egyikről a másikra. Az összes fotód ugyanúgy elérhető a fotók alkalmazásban. Használhatod a telefonod webkameraként ha akarod, vagy az iPadet másodlagos kijelzőként, ha az is van. Stb.
Parádés az együttműködés. Én nem tervezem, hogy valaha visszatérek a Winre. -
xhege
veterán
válasz
gretzky77 #3858 üzenetére
Én az Xs óta mindegyik új széria pro vagy pro max verzióját kipróbáltam. Mellette a Note9 óta az összes Samsung flagshipet és Pixel 4-től a Pixel 7 Proig a pixeleket is. Meg 1-2 Huaweit, Honort, Oppot, Xiaomit.
A droid oldalra már nem tervezek visszatérni, a 15PM meg még 1-2 évig tuti kiszolgál. Most én sem vagyok izgatott. Aztán tényleg lehet, hogy közeledve az 50-hez változik az ember. -
-
xhege
veterán
válasz
scofield89 #3339 üzenetére
Lightroom. Szerintem az egyik legprofibb és rengeteg oktató videót találsz hozzá.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #3276 üzenetére
Nálam proRAW, mert szoktam Lightroomban szerkeszteni utána, arra pedig az a legjobb.
-
xhege
veterán
Igen, vagy főkamera vagy 2x vagy 5x. A köztes megoldások nem az igaziak PM esetén. Mondjuk én azért vettem PM-ot, mert a 2x és a 3x között nem gondolok annyira nagy különbséget . Amihez kell a 3x ahhoz sokszor picit közelebb menve elég lehet a 2x is, viszont ott van még az 5x, ami nagyobb távolságok esetén nekem hasznosabb. Nyilván a korlátai ismeretében.
Nyilván ez felhasználás függő. -
xhege
veterán
Így van, ahogy mondod. Én munkára használom leginkább, és arra nekem tökéletes. Az együttműködés meg a telefonommal parádés és ez nekem sokat jelent. Nekem pl több olyan dolog van, ami az iPhone-ban nem tetszik. A Mac-ben kevesebb, ha van is egyáltalán.
Viszont én nyakig vagyok az Apple ökoszisztémaban (Mac, iPhone, iPad, Apple TV 4K, HomePod minik, Apple Watch) szóval nálam az együttműködés hatalmas előny. Plusz asszony és két gyerek is iPhonet használ családi megosztásban ott is sok mindent kihasználunk.
-
xhege
veterán
Nálam az AW S7 mindennap töltögetős volt. Tény, hogy van olyan nap, amikor reggel is van 1,5 óra edzés meg este is.
Az Ultra is szerintem 2 naponta töltős lenne, de fájó szívvel én elengedtem az AW-t. Az én felhasználó szokásaimnak a Garmin jobban megfelel. Az edzés elemzések sokkal részletesebbek és áttekinthetőbbek. Azonban mindig nézegetem az Ultrákat vágyakozva, mert, mint okosóra nincs jobb a piacon (nyilván iPhone mellé). Ha elérik azt, hogy 4-5 napot elmenjen nálam is, akkor váltok. Jelenleg a Forerunner 965 tíz napot tud, és 20% körül teszem töltőre. -
xhege
veterán
A vérnyomásmérés szerintem Samsung órán sem komolyan vehető. Volt 5Pro órám, a kalibrálás után nagyjából pontos adatokat adott, kivéve amikor nagyot ugrott a vérnyomás. Én arra nem tekintenék úgy, mint valami tuti dolog. Jelenleg vérnyomást orvosi pontossággal felkaros Omron mérőn lehet mérni szerintem.
Az akksi dolog viszont teljesen valid probléma.
Én is ezért használok Garmint. -
xhege
veterán
Szerintem iOS nagyon sokat fejlődött az Apple térkép, így többnyire én is azt használom. Szeretem, hogy navigáció közben kikapcsolom a képernyőt és mielőtt valami útkereszteződés, lekanyarodás bármi jön, akkor automatikusan bekapcsolja a kijelzőt, aztán újra ki. Egy hosszú úton így jelentősen kevesebbet harap az akksiba.
A múltkor viszont Budapesten majdnem megtréfált, mert be akart vinni a forgalommal szembe. Ha nem figyelek, akkor baj lett volna. -
xhege
veterán
-
xhege
veterán
Én sem vagyok nagy rajongója a Spigennek. Most rendeltem egy Peak Design tokot, azt szerettem a 14 Pron. Kedden ha minden igaz megérkezik. Kiváncsi vagyok.
-
xhege
veterán
Tudtok ajánlani jó minőségű bőr tokot 15 PM-re, ami komolyabb ütésállósággal is rendelkezik? 14 Pro-ra anno vettem egy Nomad-ot mert az régebben szerettem, de nem voltam vele elégedett, mert nem volt elég feszes, a telefonon a szélénél picit elállt. Lehet, mondjuk, hogy csak az az adott tok volt hibás.
-
xhege
veterán
Megjött a Benks bőr tok is. Nem vegan leather, hanem vintage leather. Az illata alapján akár valódi bőr is lehet. Nagyon patentos, szoros. A gombok fémből vannak csakúgy, mint a kamera körüli perem is. Belül mikroszálas, ami külön jó pont. A tapintása is kellemes. Szerintem viszont nem tartom meg, mert a kijelző körül a korábban megérkezett tok pereme picit jobban véd.
-
xhege
veterán
válasz
juhaszroli #1364 üzenetére
Nyilván indokolható (action button, kapszula, 5x zoom stb) és ha nem megterhelő, akkor hajrá. Az újabb nyilván jobb. A mindennapokban azonban nagy ugrást szerintem nem fogsz érezni.
-
xhege
veterán
Benks MagClap Mist tok kapcsán revidiálom kicsit a korábbiakat. Pár nap használat után kevésbé csúszós a tok, mintha az a viaszos érzés kopna a használattal. A bőr tok a héten megérkezik. Kiváncsi vagyok.
Más: a 15 Pro Max aktívabb fotózás mellett tud azért melegedni. Nem kellemetlenül, de érezhetően. -
xhege
veterán
Csak egy kis beszámoló. Megjött a Benks fólia és a MagClap Mist tok a 15 Pro Maxhoz. A fólia teljesen jó, a tokkal viszont nem vagyok maradéktalanul elégedett. Jól néz ki, pontos feszes, nagyon jó gombokkal, de sajna eléggé csúszós. Külön csomagban jön a bőrtok is, az remélem jobb lesz.
-
xhege
veterán
Fura egyébként, mert egy ideje figyeltem a készletinfót a Yettelnél. Mostanság nincs elérhető Pro Max. Viszont személyesen bementem szerdán és mondtam, hogy szeretnék. Kérdezték milyen színűt, és ma délután elvileg hozza az MPL.
-
-
xhege
veterán
válasz
Stauffenberg #1215 üzenetére
Így van igen
Szerintem tájképek esetén borzasztóan hasznos.
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
válasz
HoppMaster #1163 üzenetére
Yettelnél ma reggel még elérhető volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest