- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski #4890 üzenetére
Ha már nincs meg az iPhone, veszel apróról egy leharcolt 1st gen SE-t apróért és abba belépve eléred, ami hátramaradt.
-
válasz
MikeWazowski #4884 üzenetére
Én a +15 hónapom alatt a napokban kezdtem fosni, hogy “jajj, frissítenem kéne már 18.4-re, mert már fél éve frissítés nélkül vagyok”, mi lesz a tökéletes 17-es rendszeremmel, miközben annyi panaszt olvasok 18-al kapcsolatban…
A gyakorlatban meg itt vagyok napok óta 18.4-en és teljesen tetszik, sokkal jobban, mint gondoltam volna.
Megismerkedtem az új funkciókkal, lehetőségekkel, személyreszabtam a Control Center-t, ikonokat sötét stílusra átszíneztem, nekem még az “új” Fotók is teljesen tetszik, abban is személyreszabtam az új kategoriákat és az elrendezésüket.
Az AI téma nem annyira érdekel, mert nekem okés az, hogy app-ból használom a Grok-ot, az átszabott Beállítások menü az tény, hogy kevésbé tetszik, de nem minden nap matatok ott.Mindezidő alatt én “ki is csesztem” magammal, mert ha droidra szeretnék váltani, akkor megint kb annyi erőfeszítést igényelne a költözés, mint ahogy ide történt, mert teljesen belaktam és átrendezkedtem iOS-re, de szerencsére vagyok már olyan kényelmes és kevésbé kalandvágyó, hogy én már úgy érezzem, hogy jó helyen vagyok itt.
-
válasz
maximuss #4861 üzenetére
Én is még 17.7.2-n vagyok, mert ráérek, hogy kiforrja magát a 18, meg ami változások miatt nagyon nagy a népharag, azokat hátha közben visszafordítják, de lassan már lehet ideje lenne elengedni ezt a makacsságot és felrakni a 18-at, mert gyakorlatilag fél éve nem kap így biztonsági frissítéseket se a telefon, miközben használok 3 különböző banki appot is, plusz Mobilkincstárat.
-
Elárulom nektek miért is értelmetlen még nézegetni.
Nálam úgy néz ki, hogy 2023 októberi első használatú, 202 cikkusos akksit még mindig 100%-osnak nézi és ez azért is van, mert sohasem engedem teljesen feltölteni az akksit, hogy tudjon normálisan kalkulálni.
Lehet ha feltölteném egyszer, utána rögtön ugrana mondjuk 5 %-ot. -
válasz
zenit73 #4396 üzenetére
Az igaz, hogy aki ilyen telefont tud venni, az könnyebben félvállról veszi az akku csere gondolatát és az kevésbé fájó dolog, ha 100-ra van töltve a telefon, de szándékosan meríted 1% mindig?
Olyan üzemidővel bír a telefon, hogy amikor kritikus töltöttségre kerülök, addig kb 100x van lehetőségem töltőre rakni vagy rátölteni
Azt rosszabbul tűri az akksi, mint a teljes feltöltést, de itt megint eljutunk oda, hogy egy 15PM user-t végülis nem kell, hogy érdekeljen az akksi. -
válasz
rankesz #4288 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából nekem elég is most ez az információ, hogy 2-3 éve akkor már ez a rendszer, tehát akkor semmiképp sem tud használhatatlanná válni pl egy eSIM képes iPhone.Ez így barátinak hangzik, mert már feltöltőkártyás berkekben is egyre jobban teret nyitnak az eSIM-nek.
Viszont így a szolgáltatók büntetése kevésbé lesújtó így. -
válasz
rankesz #4285 üzenetére
Ha én pont egy éve vettem a 15PM-et innen egy többszáz értékeléses eladótól, aki részletre vette a Telekomtól és ha eSIM-el használom, akkor kb fogalmam sem lehet róla, hogy tiltotta-e időközben a telómat a szolgáltató vagy nem?
Pontosan nem tudod véletlenül, hogy a “jó ideje” fogalom pontosan milyen régóta érvényes?
Korábban teljes egészében tiltottak? Összes SIM slot + eSIM? -
Veszel innen apróról egy jóáras procit valakitől, aztán pár hónap múlva csengetnek nálad a behajtók, hogy el akarják vinni a házadat és csak eztán derül ki, hogy az eladó részletre vette a procit és a fennmaradó visszafizetést azonnal abbahagyta, miután eladta neked a procit.
Szerinted ilyen van?
Ha ez igaz lenne, az egész Hardverapró egy életveszélyes, de minimum lutri hely lenne.
-
válasz
KovyZoly #4210 üzenetére
Lényegesen nem tudod módosítani a gyári billentyűzetet, ez ilyen megszoksz vagy megszöksz féle.
Esetedben talán egyik elvárásra sem képes, szóval ajánlanám mondjuk vagy a Gboard vagy a Swiftkey féle billentyűzet kipróbálását.
Érzékeny adatok beírásánál (pl jelszavak) ugyanúgy a gyári billentyűzetet veszi majd elő, ezen ne lepődj majd meg! -
válasz
MikeWazowski #4121 üzenetére
Pedig mára már tele lehetnél különféle iPhone típusokból, de te tudod
…
-
válasz
#31816946 #4116 üzenetére
Nem kaptál vírust.
Mindazonáltal meglepődöm, hogy valaki használ ilyen hulladék képfeltöltő oldalt, miközben itt van a PH sajátja.————————————————
@Zsolt,72: Itt mondok köszi-t a megerősítésedre, hogy Apple Devices-ben lehet csinálni tiszta telepítést. 🙂
Sajnos az általános iPhone topik kiesett a kezeim közül, el vagyok maradva +400 hozzászólással. 😁
-
Kezdhetném végre kínozni némi játékkal a kis kedvest, mert 1 éve gyártottként, 158 ciklussal is még 100%-ot jelez (valójában 98).
Az előző tulaja sem lehetett valószínű nagy játékos, ez így bebizonyosodik. 😀 -
Arra gondoltam, hogy androidon erősen belevegyülnek az összképbe a kevésbé neves kínai telefonok is, amik ha mondjuk 2 főverzió frissítéssel megörvendeztetik a telefonjaikat, az már jónak számít, ahogy tudom vagy emlékszem.
Samsung-ék pont, hogy e téren eléggé felzárkóznak Apple mellé, igazából Samsungon kívül mindegyik más androidos telefonra gondoltam inkább.
-
válasz
MikeWazowski #3881 üzenetére
Ez egy nagyon közösségfüggő dolog, mert itt is tökre jellemző, hogy van akiknek minden évben a legújabb kell, vannak akik “átlagos” időközönként váltanak és valaki még ma is egy 6S-t használ, mert kielégíti az igényeit, szereti és nem érdekli az újabb.
De androidoknál az átlag szavatossági idő gyengébb, szóval a többség ott valóban sűrűbben válthat, már csak amiatt is.
-
Én első almás telóként jól belecsaptam a lecsóba ezzel a 15 PM-mel, legjobb telefonomnak tartom, nagyon szeretem is azóta is és az a különös, hogy rá fél évre, miután már megvolt, beszereztem tartaléknak egy sima i11-es telót is, amit megnyomkorászva nem éreztem annyival korszerűtlenebbnek, mint amire számítottam.
Persze azonnal érződik a 60Hz, a kijelző- és a kamera minőség különbség is, de azt leszámítva szinte ugyanaz az érzés, az is pattogós működésű telefon és ugyanazokra tudnám nagyrészt használni (ha használnám).A fentiekből kiindulva én azt is megkockáztatnám, hogyha a telefon is úgy szeretné, akkor még 5 év múlva is ezt gondolnám majd használni és erről írok is most lehet egy emlékeztetőt, ami jelezni fog erre a posztomra majd 2029-ben ugyanezzel a nappal. 😁
-
válasz
umfrider #3767 üzenetére
Ha mindenképp szükséges a nagy kijelző, akkor Plus vagy Pro Max közül mindenképpen az utóbbi és nem számít, hogy nem használja ki az ember.
Nagyobb kijelzőméreteken hasonlítva pláne kijön a 60-120Hz közötti különbség és minden általános használatkor simogatni fogja az ember szemét a 120Hz.
Persze ha világéletében nem látott az ember olyan kijelzőt, akkor nem feltétlenül fogja zavarni.Én se használom ki a 15PM-ot, de ettől függetlenül nem bántam meg, eddigi legjobb telefonom (az előző és azt azt megelőzőre is azt mondtam akkoriban).
Nem nyúzom agyon játékokkal, viszont szokott kapni sűrű és tempós átlagfelhasználatot, de sohasem döccent meg és ritkán is fotózok vele, de amikor fotózni kell… akkor ott fényképek készülnek. -
válasz
DonMedve #3747 üzenetére
Nekem úgy sikerült vennem az iPad Pro-t apróról, hogy járt hozzá Apple Pencil 2 is, amit gondoltam azonnal továbbhirdetek és végül 30ezerrel lesz olcsóbb a gép, de kíváncsiságból tettem egy pár perces kört a Pencillel és csodálatos egy cucc, nagyon tetszetős, hogy nyomás- és dőlés érzékelős is, azóta is már hetek óta nálam van és nagyon gondolkodom azóta is, hogy nekem ezzel inkább kezdenem kellene valamit és inkább tartsam meg, csak még komolyabb ismerkedésre nem sikerült rászánnom magam.
-
válasz
DonMedve #3744 üzenetére
Nálam az egész iPad-ekkel indult (egy sima 8-as és egy Air 4), ott kezdtem ismerkedni a rendszerrel és nem értettem mindent, de az alapokat persze igen, de amúgy leginkább csak játszottam rajtuk, arra vettem őket leginkább.
Aztán jött a 15pm, nagyon megszerettem, vele párhuzamosan az iPad-et is egyre jobban értettem, (rájöttem, hogy minden ugyanaz, csak nagy méretben 😁) és felmerült közben egy olyan igény is, ahogy időközben az egész életemet belaktam a mobilba, hogy amikor otthon vagyok, mindent ugyanúgy folytathassak, hasonló minőségben, csak nagy méretben, így nemrégiben a harmadik iPad gépezet már egy Pro modell lett (a FaceID és a 120Hz miatt).
Anyagilag annyiban vagyok védve, hogy MacBook gépeket nem tudnék kihasználni, eleve az itthoni laptop elé is havonta egyszer ülök le (mondjuk mióta iPhone van még ritkábban).
-
Ha van a telefonnak mozgása a hozzá való tokban, akkor az… az mégsem a hozzá való tok.
Volt már jópár féle telefonom és hozzájuk megannyi féle tok, de ilyennel még sohasem találkoztam.Még csak az hiányozna egyébként, 1 hét alatt rommá karcolná a tok mindenhol a telefont.
Még olyan esetek is vannak ugye, hogy nem mozog a telefon a tokban, mégis szétkarcolja a tok. -
válasz
icecave #3611 üzenetére
Mondjuk utólag komolytalannak is tűnhet a kérdés abból a szempontból, hogy ha valóban létezik felelősség, akkor Apple-éknek bőven van idejük az ezutáni frissítésekkel írni olyan módosítást, hogy az algoritmus mindenképpen csak a vállalt időn túl csökkentse le az akku állapotot, azután viszont aztán lehet teljesen őszinte. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged