- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_16
tag
nagyon random én pl nem használom az optimális akutöltést így 3 órás autó út során végig 100%-on van a kocsiban
van hogy vezetek nélkül van hogy egy random 65w-os asus töltővel töltöm mert hirtelen kell az áram bele
szerintem amit már sokan említettek itt nagyon véletlenszerű a szórás hogy milyen aksit kap az ember és talán szerencsés vagyok h jót kaptam
direkt kötöttem apple care+-t rá bármi baja van akkor cseréltetem
nem tudom h 3utools mennyire valós adatokat ír:
-
gretzky77
veterán
Szia, korábban volt nálam Apple watch 9, de a mérete és üzemideje nem jött be, utána pedig egy watch Ultra. Na ennek az üzemidejével már ki tudtam békülni (ez sem egy világbajnok, de azért jobban használható), igaz én éjszakára kikapcsoltam. Aztán eladtam, gondoltam kicsit luxus 1/4 millát hordani a kezemen, de mostanában agyalok rajta, hogy csak kellene egy. Iszonyú jó, reszponziv és nem mellesleg nagyon minőségi darab! Úgyhogy lehet keresek egy Ultra 1-et, nekem az elég mindenre is.
Amúgy tényleg érdekes olvasni mostanában mennyi ex Androidos vált és marad iOS-en
-
-
mrThomi
addikt
Még talán a gesztus vezérlést tudnám ide sorolni ami furcsa főleg a PM-ok esetében, ezért állna a pro vagy mini ha egyszer visszahozzák jobban kézre. Nálam ez az arány inkább 90-10%
Van benne szerethető persze, kijelző, kamera, hangzás. Ezek miatt én is szívesen veszek időnként.
-
Zsolt,72
senior tag
„hogy lehet az megoldani azt hogy csengőhang legyen de értesítésihang ne”
Ezt én Fókusz segítségével oldottam meg. Egy új fókusz létrehozása során lehetőséged van megadni, hogy kiktől fogadjon hívást a telefon:
Ilyenkor minden más értesítés néma lesz, de a hívások ugyanúgy beérkeznek azoktól, akiknek engeded.
A rezgés kérdésre nem tudok megoldást.
-
A különbség döbbenetes, de abban is hogy másfél óra kell hogy teljesen feltöltse, az nagyon nem tetszik, s22 ultráról jöttem i15pm-ra, de a samunál percenként ment vissza 2-2.5%. Mind1, már megvettem, ezen az éven marad, de azt hiszem én megyek majd vissza droidra, persze nem az akku miatt, sok másik apróságok de bosszantó dolgok miatt, na meg hogy 2023-24-ben már lehetne jobb is..főleg 570ezerért...
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest