- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
SharpSA #4603 üzenetére
Nincs külön beállítva tudtommal. Hol lehet megnézni? Hívásnál jelzi, h E ami nekem azért lenne baj mert a céges ingyenes saját meg nem. De hogy állítódhat el? Pénteken SIM ék berakása után még jó volt megnéztem az asszony híváslistáját szombaton már nem de csak most vettem észre.
-
kemdom
tag
válasz
SharpSA #4363 üzenetére
Szerintem senkinek nincs Spotlightja a telefonon, csak a speciális embereknek.
2 hónapja van nálam Apple eszköz, és mindent a Spotlightban keresek meg a telefonon, nem is értem én ezt…
8 karakterleütés amúgy, ha angolul használod az iOS-t.Most számolom, magyarul is pont 8 karakter.
-
KovyZoly
tag
válasz
SharpSA #4194 üzenetére
Zeblaze óráról veszi az adatokat. Csak az az érdekes, hogy az órán mutatott 1100 lépést, a telefon meg 11ezret.
Azóta voltam egyet sétálni, az óra 12ezernél jár, a telefon meg mutatott 40e felett, de több tucat frissítés ugyanazt a lépésszámot feljegyezte. Törlések után a telefon jelenleg 18e felett van.
Érdekesség, hogy a Samsung telefon és óra páros 14500 lépést számolt.
Ezek szerint ez az óra egy fostalicska 😆 -
-
tuzpenge
őstag
válasz
SharpSA #2143 üzenetére
Én az elődjét használom egy 7-es golffal. Semmi baj nincs vele. Nem késik a hang, legalábbis számomra zavaróan nem. Viszont néha nem csatlakozik magától, ilyenkor egy ki-be dugás az usb-be megoldja, de ez ritka eset....ha viszont kapcsolódik akkor stabil mint a forint.
-
-
-
ADAM1337
nagyúr
-
-
Oldman2
nagyúr
"Kezdő" iPhone-osként olvasok több Apple eszköz témájú topikot is, ami szerintem hasznos.
Csak sokszor futok abba a gondba, hogy nem tudom eldönteni, hogy az adott megoldás/hiba csak az adott készülékhez kapcsolódik, vagy mindegyiket érinti.
Emiatt kérdezek néha olyat, ami az adott témában furcsának hat.
-
Luser2000
addikt
Lehet ez segít valamit az össze-vissza töltésben:
Ha az Optimalizált akkutöltés nem aktiválódik
Az optimalizált töltés csak azokon a helyeken aktiválódik, ahol Ön az ideje nagy részét eltölti, például az otthonában és a munkahelyén. A funkció nem aktiválódik, ha változatosabbak a felhasználói szokásai, például utazások során. Emiatt aktiválni kell néhány helybeállítást ahhoz, hogy aktiválódjon az Optimalizált akkutöltés.* A funkcióhoz használt helyadatok közül egyet sem kap meg az Apple.
Kövesse az alábbi lépéseket:
Lépjen a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Helymeghatározás menüponthoz, és kapcsolja be a Helymeghatározást.Lépjen a Beállítások > Adatvédelmi és biztonság > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások menüponthoz, majd kapcsolja be a Rendszer testreszabása beállítást.Lépjen a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Jelentős helyek menüponthoz, és kapcsolja be a Jelentős helyek beállítást. -
rizso
addikt
Okés, lehet tényleg nem a darabos volt a jó kifejezés, hanem inkább lassabb, nem olyan pörgős.
Viszont hogy jót is írjak:
- akksi 6:36 képernyőidőt ír, és 50%-on van (igaz ma csak egy sim megy benne, és nem volt mobilnet meg sok telefonálás)
- kamera egész jó, hozza azt a szintet, akit elvártam
- hívás közbeni hangminőség szintén oké (mondjuk azt szokni kell, hogy hiába van csatlakoztatva bt füles, ha telefonon fogadom a hívást, alapértelmezetten a telefonon szól - megközelítés kérdése, hogy ez jó vagy sem)
- hangszórója nagyon jól szól -
rizso
addikt
Szerintem a görgetés sebessége kb mindenhol lassabb, mint pl S21 Ultrán. Akár Chrome, akár Safari, insta, Facebook, de mondhatnám a settingst is, úgy kell kapargatni a kijelzőt, hogy a beállítások menü végére érjen. Androidon ez kb egy pöccintés.
Korábban mikor ki-kipróbáltam kiállított iPhone-t, akkor is feltűnt már, viszont a sajátom használata közben sokkal jobban észreveszem, főleg face to face S21U-val.
Böngészés androidos chrome-on szerintem sokkal jobb, gyorsabb, folyamatosabb, jobb a nagyítás funkció (pl egyujjas zoom), és még sorolhatnám. Safari is mint valami béta projekt.
Vannak jó dolgok is benne, de én egy kicsit többet vártam.
-
-
Őszintén srácok, eddig nem győzött meg az IOS, tudom az itt lakoknak az itt az Isten és tényleg nem rossz már.
Van pc kapcsolat, végre usb-c, ott és azzal töltöm amikor/amivel akarom, jobbak lettek a fotók, a videó brutális, összeszerelés nagyon jó, kijelző tényleg csúcs..stb.
Nyilván androidos szemmel vizsgálom a dolgokat, de eddig nem sok előnyét látom.
De nagyon nem felhasználó barát az UI, olyan apróságokon/alapvető funkciókon bukik el, hogy nem igaz. -
-
Most így hirtelen ennyi amit találtam hibát, csak kicsit soknak tűnt így és ezért váltottam volna vissza, de adok neki még egy esélyt.(inkább mégsem
)
Ha hosszan nyomom akkor normálisan bejönnek a beállítások, de ha letöltöd látni fogod miről beszélek.
Bár az hogy csak automatikusan van javítás és ellenőrzés nincs, eléggé gatya. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest