- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Essien
aktív tag
Az csak egy konyhai LED világítás
de inkább pl ahogy a kolléga is írta a pixelt miért nem zavarja annyira . Ma még próbálkozom , egy átlátszó vastag tok van a kamerák és az érzékelők közt hátha az zavarja meg vagy nem tudom . Egyébként nem csinál rossz képeket de ha nálam bevilagít így valami akkor mind ilyen homály .
-
knox83
senior tag
Mit csináltok amitől annyira melegszik a telefon? No offense tényleg érdekel. Játszotok rajta? Nekem semmilyen melegedés nincs igaz nem vagyok power user. Töltésnél érzem egyedül meg intenzív kamera használatnál. Mondjuk ez minden korábbi telefonomnál (androidosok) igaz volt..
-
knox83
senior tag
Utána olvastam és nagyon vegyes a fórumokon is. Lehet sutyiba mókolnak valamit majd a 16-nál gyártás közben, vagy dettó ugyanez lesz..Egyébként a töltésen kívül nálam nem jelentkezett sehol melegedés. Gondolom játék közben (én nem játszom) meg hosszabb kamera használatnál nyílván van hő de az kb bármelyik gyártónál lesz, főleg ebben az okádék melegben..
-
scofield89
csendes tag
-
madgie
titán
Vodásként "imádtam", amikor lementem egy pesti mélygarázsba és befelé még nyitotta a Parkl a sorompót, kifelé már nem volt térerő, ott kellett tornázni a környéken, majd visszarohanni az autóhoz, míg nyitva a sorompó
Mióta a Yettelnél vagyok, ugyanezen a helyeken kb csontig a térerő. -
-
Zsolt,72
senior tag
Ez a fajta hibakeresési metódus független az alkalmazott operációs rendszertől. Huzamosabb ideig használtam Androidot (2.1 Èclair-rel kezdtem) és bizony a beragadt folyamat, alkalmazás feltárása ott sem megy másképpen. Ha belegondolsz, ez teljesen érthető is.
Joey: yepp, gyanús volt, elenyésző mennyiségű érdemi tartalom érkezik tőle, ezért valóban jobb őt elkerülni. -
Zsolt,72
senior tag
Ez a probléma a megjelenést követő, rövid időszakban volt jelentős mértékű, amire a gyártó gyorsan reagált is akkoriban. A Pro és Pro Max típusok voltak érintettek.
Nálad a már nem az inkriminált iOS 17 verzió fut, ezért ezt ki lehet zárni, mint okot. Szerintem lehetséges, hogy valami más folyamat is dolgoztatta a procit, így a telefon (és a pénztárcád) védelme érdekében inkább a művelet szüneteltetése következett. Amennyiben ez rendszeresen fordulna elő nálad, érdemes volna megkeresni, melyik alkalmazás a ludas. Esetleg egy visszaállítás is szóba kerülhet. -
gretzky77
veterán
Fuss egy kört esetleg az almánál, az elején voltak ilyen hírek, hogy hajlamos melegedni, de utána ezt elvileg rendbe rakták! Töltőn van, hogy nekem is melegszik kicsit de nem jobban, mint más csúcskészülékek és olyannal nem találkoztam, hogy visszavette volna a teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest