- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Na ez pl egy érdekes dolog látod. Nagyobb akksival kevesebbet bír mint a sima pro. Én egész nap telefonálok, email-ezek rajta, waze is van, játék is, és ma is este 7-re értem haza 48% volt még benne. 7-9 órás kijelző idők vannak folyamat. Azt furcsállom, hogy 220 ciklusnál már 94%-on tartasz. Mondjuk az, hogy én egész nap wifin vagyok, lehet segít az enyémen
Sokan hülyének néznek érte itt, de szerintem az is javít rajta, hogy nem töltöm 100-ra illetve csak gépről, 7,5W-tal kapja a powert. Kocsiban is csak 7,7W, klíma meg ráirányítva.
-
s.Oliv3r
senior tag
Szerintem nem unják.... csak Te, de akkor meg miért reagálsz rá? A dolog onnan indult amúgy, hogy a 15ös széria akksija jól össze lett rakva, és jobban bírja mint elődei. Pont olyan téma, mint az "androidról jöttem és...." sokan unják, de ez egy ilyen topik. Azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk/segítsünk egymásnak. Legalább van miről dumálni, elég snassz lenne, ha mindenki aki megvenné, annyit írna csak - hogy gyors és szép. WOW
-
s.Oliv3r
senior tag
A 16os széria előrendelésnél, valakinek változott már a várható beérkezés/szállítási idő ?
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
Bocs az offért, ha az apple-től rendelem meg a 16 pro-t, akkor is jár a 3 év gari?
-
s.Oliv3r
senior tag
Vajon mikor lehet megrendelni a 16 pro-t?
Bocs, most látom hogy 13-án lesz előrendelhető.
-
s.Oliv3r
senior tag
Érdekelhet valakit jó áron 100%os akksis, teljesen karcmentes, még 3 hónap garis natúr titán 15 Pro-m?
-
s.Oliv3r
senior tag
Megjött a 16 Pro-ra rendelt tokom.
Jó lesz ez a 6.3-mas méret
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
waszabi07 #3584 üzenetére
Maga az gáz, hogy ilyen telefonokat árul mindenki, ami tokban tartva is kopik. Mindegy, hogy samsung vagy apple vagy xiaomi. Hidd el, hogy lenne olyan srác is az s24 topikból, aki téged kérdezne fel, hogy nem tudja te mit látsz de az ő telefonja makula.. a csajának az iphoneja meg tiszta karc. Teszem hozzá, én nem a 15 pro matte finishét szídtam, mert ez elég jó a karcokkal szemben... hanem a polished stainless steelt/alut. Felőlem beszélgethetünk erről még órákig, de ami polírozott fém, az karcolódik. Akár mit csinálsz, pl kiveszed a tokból - kis por bejutott - a tok levételnél meg belehúzod. Nem atomfizika ez.
-
s.Oliv3r
senior tag
Ez nem arról szól kinek van igaza. Hanem arról, hogy engem "cikiztek" azért, mert:
- nem csípem amikor azt mondják, hogy valami vízálló - pedig nem az
- azt állítjuk, hogy a gagyi rozsdamentes acél, illetve ez a titanium utánzat nem karcolódikSzeretem én az iPhone-t.. DE valljuk már be ha valami gagyi benne, ne legyünk már ennyire elvakultak, és ne más gyártók felé kezdjünk el fröcsögni.... hogy háááát a többi is ezt csinálja, a többi is rossz, stb. Nem érdekel a többi, az érdekel ami nálam van, ezért adtam pénzt.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3576 üzenetére
Még mielőtt.. : nem csípem a Samsungot, nem hiába jöttem át Apple-ékhez... de ez az egyik legnagyobb gáz az alma készülékekben, hogy azt mondják vízálló - nem az, azt mondják nem karcolódik, titanium keret, stb - ez is kamu. Tekintsünk el joey adamantium keretes kerámia bevonatos telefonjaitól, járjunk utána a neten, mik vannak... és valahol arrafelé lesz az igazság.
-
s.Oliv3r
senior tag
Nem tudom miről beszélsz, de állj le zölddel.
Az meg más téma, hogy képtelen vagy felfogni, hogy a polírozott dolgok karcolódnak. Itt van a falamon egy eredeti katana, ami "kicsit" keményebb fémből van mint a te csoda 13-asaid, és !!kéééépzeld!! csupán attól megkarcolódik, hogy a !!FA!! tokból ki-be húzogatod hetente (olajzás, takarítás céljából).
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
MikeWazowski #3557 üzenetére
Az enyém november óta van meg, 180 ciklus - 100%. 15 Pro
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy feloldja a készüléket és megjelenik a zárolt képernyő, de a kijelző semmilyen érintésre nem reagál? Csak a lezáró gomb kétszeri megnyomása oldja meg, mert olyankor eltűnik a kép és visszajön. Rohadt idegesítő.
Természetesen force-restart volt már. Napi 3-5-ször jelentkezik a bug.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
LittleLombax #3171 üzenetére
Tudja a 27-et is
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
MikeWazowski #3094 üzenetére
Én is wipert használok, szerintem megéri a pénzét.
-
s.Oliv3r
senior tag
Nem, én nem ezt mondtam. Sőt az se, hogy a tied az volt. Azt mondtam hogy nincsenek csodák, a polírozott fém felület karcolódik, ennyi. Ha gondolod meg tudom mutatni a katanám is, ami sokkal keményebb fémből van, mint a telefonunk. Hőkezelve...polírozva, hogyan néz ki csak attól, hogy néha néha ki kihúzod a tokból.
De abszolút nem vita téma ez.. haverom 13 pro-ja is úgy néz ki, mintha homokba dobta volna. Pedig csak annyi a bűne, hogy nagyon ritkán veszi ki a tokból, és ami belemegy por addig... kivételnél megkarcolja.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tuzpenge #2813 üzenetére
A teljes visszaállítást az Apple sem ajánlja. Szerintük sokszor nem old meg semmit.... csak fájlokat és beállításokat töröl. A beakadt/rosszul futó folyamatokat/esetleges melegedést meg force restart-tal lehet orvosolni
Nekem valamelyik nap olyan volt pl, hogy akárhova dugtam be a telefont tölteni, nem töltötte, nem jelzett semmit. Újraindítottam és jó lett.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
TheBikerider #2484 üzenetére
Kingston datatraveler max 512 pl
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
ADAM1337 #1968 üzenetére
Amikor meg gyorsulásokra járogattam, nem egy 300+ os 1.9pd-t láttam, sőt valamelyik el is verte 400on a 320 lovas 2.0turbo astrám. Tanulság: azért mert sok állítás kamu, attól még nem mind az
A ti használati szokásaitok mellett nem tud annyit a telefon. Ebbe semmi hókuszpók nincs, pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest