Új hozzászólás Aktív témák
-
typical bro
csendes tag
válasz
djstavross #4541 üzenetére
Szia! Nálam bug nincs, csak zabálja az akkut. De factory reset után jobbnak tűnik a helyzet. Nagyon bátran nem merem - még - ajánlani, mivel csak picit több, mint egy napja telepítettem újra.
-
typical bro
csendes tag
válasz
MikeWazowski #4519 üzenetére
Azóta a szöveg nálam is eltűnt, az élmény nem nagyon változott még sajnos. Talán 1-2 hét és észhez tér.
-
typical bro
csendes tag
válasz
MikeWazowski #4516 üzenetére
iOS 18.1-nél Beállítások -> Akkumulátor és az Akku százalék + Alacsony töltöttségű mód csúszkák alatt.
-
typical bro
csendes tag
Sajnos sem Képernyőidőből, sem Akkumulátorból nem tudok numerikus adattal szolgálni, mivel csak az elmúlt 10 napot mutatja, a probléma pedig korábban keletkezett.
Annyit tudok mondani - talán félig válasz - hogy nap közben általában 35-40% a lélektani határom, amikor töltőre teszem, hogy ne menet közben adja meg magát. Mivel munkaeszköz is, így szerintem indokolt a dolog. (Illetve nem tagadom, játszani is szeretek, de mivel 3D játék esetén tojást tudsz sütni a hátlapon a melegedés miatt, maradtam az egyszerűbb játékoknál.)
Korábban ez reggel munkába menet előtt és délután edzés előtt volt esedékes és 80-90% volt a töltés vége. Most ugyanezzel a szokással napi 3-4x teszem töltőre. Az utazásokhoz vásárolt Power Case a mindennapok részese lett, így tudok a telefonnal mobilis maradni nap közben.
Ha visszajönne a napi 2x töltés, egy szavam nem lenne, mivel akkor egyértelműen tudom, hogy miattam van így.
-
typical bro
csendes tag
Amúgy 17-tel és 18-cal pacek volt, 18.0.1-től jöttek a problémák, most is zabálja a százalékokat, de betudom annak, hogy tanulja a szokásaim. Képernyőidőm sajnos nem kevés naponta, de még úgy is azt mondom, hogy full vállalható volt a kicsi korábban. Most riadtam meg és bántam meg picit, hogy visszamondtam Alzánál a 16 PM előrendelést. Bár lehet hamarabb áll vissza a korábbi megfelelő üzemidő, minthogy raktárkészlet legyen a boltokban.
-
typical bro
csendes tag
Márciusban sikeresen rommá törtem a 14 Pro Maxot. Jó volt a kiejtésem hajnal 5-kor munkába menet egy e-mail írása közben.
A lényeg, hogy utána biztosításban az önrész befizetése után egy zsír új 14 Pro Maxot kaptam tartozékok nélkül. A készülék amúgy a Yettelnél lett vásárolva és a biztosítást is ott intéztem.
Telekomnál hallottam olyat, aki 6-os széria totálkárra törése után kapott később egy 7-est. De az se ma volt.
-
typical bro
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni kérlek pár ajánlással?
2 méteres USB A - USB C kábelt szeretnék, ami 15 Pro-val kompatibilis.
Baseus sajnos nem adta ki.
Találtam ajánlást UGREEN és Anker kábelekre, de mielőtt megint beruházok, konkrét típusra szeretnék ajánlást kérni, kinek mi vált be.
A segítőkész kommenteket előre is köszönöm!
-
-
typical bro
csendes tag
válasz
waszabi07 #3639 üzenetére
Szerintem várj egy hónapot és a 16-os szériát hozd, ha anyagilag egyben combos, akkor akár részletre. A fentiek alapján szerintem a 16 PM az az ideális választás, ami minimális kompromisszumot igényel és előrendelés után kvázi gyorsan megkaparintható. Hazudnék, ha azt mondanám, nem gondolkodom ezen is, mivel eddig az Android oldal minden eleme tartogatott egy “de” faktort, ami az eddig kiszivárgott 16 PM infomorzsák esetén szerencsére úgy fest, kimarad az egyenletből.
S24 Ultra topik azért tartalmaz bőven demotiváló tényezőt üzemidő tekintetben is (meg kamera, kijelző, stb.), Z Fold 6 ár/érték aránya nem szimpatikus, Magic V3 pedig van hova fejlődjön SW fronton. Mindegyik jó, de talán itt lesz a legkevesebb negatív tényező. De ez csak az én véleményem.
-
typical bro
csendes tag
válasz
waszabi07 #3631 üzenetére
Szubjektív 15 Pro tapasztalat, átlagosnak nem mondanám:
Meglepően jól bírja, sokkal rosszabbat vártam. Készenlétben (akár napközben, akár este) alig merül. Egész napos mobilnetes nyomokodás mellett - értsd napi 8-9 óra képernyődiő - kétszer töltöm (egyszer munka elején, egyszer pedig munka végén edzés előtt), illetve ha becsúszna egy kis játék délutánra, akkor természetesen estére is felugrik. Bőven többet használom, mint egy átlag user és nem az akku miatt sírok elsőként, de néha az is előjön azért. Alkalmanként munkában is hatékonyabb vagyok telefonról, mászkálás közben egykezes használatra és power case használatával is teljesen jó, ez valamennyire kárpótol.
Több évig volt Pro Maxom, most egy 14 Pro Max baleset miatt kellett gyorsan telefon és már csak Pro volt a boltban. Nehéz megszoknom a méretet, illetve melegszik is rendesen ha hajtom például játékokkal. Ezen kívül természetesen az akku ereje is a Pro Max javára billenti a mérleget. Power case / powerbank egész addig megoldás, ameddig a telefon nem melegszik túl és veszi a töltést. Kamerája amúgy pacek, de már 12 Pro Max óta nem érzek óriási különbséget, bár nálam a fotózás kimerül az utazós fotókban, nem vagyok profi.
Ha ilyen napi 2-4 óra kijelzőidőd van, plusz energia nélkül is hű társad lesz a mindennapokban. Ha több és nem tudsz töltő közelébe kerülni, érdemes gondolkodni a plusz erőforrás beszerzésén. Laptopra dugva is egész gyorsan feltölthető, így ha irodai munkád van és van C csati a környéken, akkor sem lesz baj plusz energia nélkül.
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest