- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolt,72 #4630 üzenetére
Jobban megnézve a chart-ot, és belegondolva, hogy hiába van 6:30-ra lőve az ébresztés, asszony mindig kelt 5:30kor, hogy megy dolgozni és a töltési ábra szerint 4kor kezdi el tölteni 80-ról 100-ra és min. egy óra neki (lassú töltés, 7,5W). Szóval akkor az a helyzet, mint nálad, teljesen rosszul írtam az előbb. De legalább akkor tisztázódott, ki is húzom az előzőt.
-
atee_13
őstag
válasz
Zsolt,72 #4573 üzenetére
Hát így nem sokat ér a face ID gyorsaság. Ujjlenyomat hamarabb feloldja a xiaomit lényegesen így hogy mindenképpen hozzá kell érni doridon is és itt is a kijelzőhöz.
Nem is értem amúgy az alma miért hagyta ki az optikai ujjlenyomatolvasót. AOD-n lehetne az ikonikus ujjlenyomat megcsinálva esetleg a körbe lehetne időt mutatni vagy tetszés szerűen beállítani amit akarunk. Ára elbírná a szenzort
és már nagyon korrekt szenzoros beépített ujjlenyomatolvasók vannak. Attól megmaradhatott volna a face ID is.
-
atee_13
őstag
válasz
Zsolt,72 #4556 üzenetére
Elvileg ha jól emlékszem ilyen van otthon:
SMÅHAGEL 3 portos USB töltő, fehér - IKEA
Ez max 17W, ha jól értem. Akkor nem tudom túl nagy W-al tölteni ugye, hogy tönkre tenné az akksit? -
kemdom
tag
válasz
Zsolt,72 #4387 üzenetére
Tudom, ezt nem ide kéne írni, de csak ebben az apple topikban vagyok aktív (iránymutatást elfogadok).
Mivel úgy adódott, hogy kapok a cégtől egy MB Air 15-öt (M3) a 15 Pro Max mellé, gondoltam, beruházok pár cuccra, amik kiegészíthetik majd a MacBookot és az "Apple ökoszisztéma" élményemet.A munkámhoz szükségem van második monitorra, és egy korrekt minőségű, színhelyes monitorom már van, nem szeretnék beruházni újra, viszont ezen nincs thunderbolt/dp over usb-c csatlakozás.
A fentieket figyelembe véve szükségem lenne egy MacBook "dongle-re", amin van legalább egy HDMI (2.0 ok, 2.1 kíváló lenne) és legalább 2 fullsize USB 3.1 csatlakozó. Minden egyéb csak extra, ez a 2(-3) csatlakozó lenne a fontos, és hogy az élettartama legyen nagyjából egyenlő a MacBook nálam töltött idejével (3 évente cserélünk laptopot a cégnél), tehát értelmes minőséget keresek.A másik, sarkosabb kérdés: lesokkolt kissé a Samsung TWS fülesek árazása után a 100000+-os AirPods Pro árazás.
Tudtok esetleg megbízható refurb vagy akár új, de 80-hoz közelebbi forrást AirPods Pro 2-re? Sajnos nem tudok elviselni olyan fülhallgatókat a testem adottságai miatt, amik nem használnak gumiharangot szigetelésre, így a sima AirPods 3-4 kilőve - és a tudásukhoz képest azokat sem tartom túl korrekt árazásúnak, hasonló áron az androidos gyártók korrekt minőségű ANC-t ajánlanak.
Köszönöm mindenkinek előre is, ha tudtok segíteni, és ha esetleg máshova jobban illőnek találjátok a hsz-t, kérlek mutassatok a topicra és távozom is.
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
-
umfrider
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3762 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
7 Plus volt az első apple termékem. Óriási ugrás volt a Androidhoz (HTC) képest. Következő 11 Pro Max. Rossz fényviszonyok mellett és sötétben a kamera konkrétan kuka volt, használhatatlan. Próbáltam több azonos modellt. Mindet ilyennek tapasztaltam. Ehhez képest a 14 Plus nekem tökéletes.
AI annyira nem hoz lázba, bár lehet, hogy csak azért, mert még nem tudom milyen lesz.
(itt azonban kérdés, hogy a használt piacon ez a funkció mennyire lesz előny a nem Pro modellekkel szemben)USB C 3.2 szintén nem fontos
120 Hz, igen ez valóban nagy előny lenne számomra!
AoD teljesen mindegy, mert kb napi 9 óra a képernyőidőm
Rendben, a fentiek alapján mérlegelek.
-
DonMedve
addikt
válasz
Zsolt,72 #3745 üzenetére
El bakker. Az asszony meg csúnyán néz rám.
fery02:
Nekem most egy 15PM van. Van egy PC Windows-val, tavaly október óta, szerintem két kezemen meg tudnám számolni hányszor kapcsoltam be. Igaz már régi gép, i7 6700. Igazából szeretnék fényképeket, videókat szerkeszteni, tanulni valami újat ez is plusz, hogy vegyek egy MB-t. Igaz azt sem tudom hol álljak neki, de elkezdem. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3576 üzenetére
Még mielőtt.. : nem csípem a Samsungot, nem hiába jöttem át Apple-ékhez... de ez az egyik legnagyobb gáz az alma készülékekben, hogy azt mondják vízálló - nem az, azt mondják nem karcolódik, titanium keret, stb - ez is kamu. Tekintsünk el joey adamantium keretes kerámia bevonatos telefonjaitól, járjunk utána a neten, mik vannak... és valahol arrafelé lesz az igazság.
-
knox83
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3530 üzenetére
Kedd óta van meg a telefon háromszor töltöttem, mindig ez volt az üzenet. Tok nélkül, aztán tokkal 20 wattal 7.5 wattal is.
Első alakalommal nagyon meleg volt, de azt betudtam az iosnek ahogy itt írták. Után már érezhetően hűvösebb volt töltésnél pl a honoromhoz képest még mindig melegebb..
na mindegy nekem ez új 12 év androidozás után
Van egy b telefonom, egy sima 13 és az nem írja pedig az is meleg. -
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3515 üzenetére
Én pont egy Alza rendelésnél fogtam ki egy ügyintézőt rendeltem egy Meross garázsnyitót ami működik az otthon alkalmazással és használtat küldtek. Karcos volt és hiányos. Telefonon hívtam őket és közölte az ügyintéző, hogy én is összekarcolhattam. Mondtam, hogy semmi gond küldöm a videot a kicsomagolásról. Innen már ment simán pár nap alatt visszautalták az árát. Viszont ha valaki nem veszi fel a kicsomagolást akkor mehet a vita. Egyébként egy darab volt direkt figyeltem visszarakták bontott termékként. A megfelelő jelző erősen használt és hiányos lett volna.
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #3440 üzenetére
Szia!
Ilyen doboz dőlt a telefonomra:
https://benu.hu/shop/supradyn-immune-pezsgotabletta-narancs-izu-15x?_gl=1*1btnn10*_up*MQ..*_ga*NTc5MzE0MTMxLjE3MjA1OTc3ODY.*_ga_GLL181SYH9*MTcyMDU5Nzc4NS4xLjAuMTcyMDU5Nzc4NS4wLjAuMA..Ettől sem lehet baja? Úgy dőlt rá, hogy körülbelül 3-at “kopogott” is a telefonon
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #3207 üzenetére
Sikerült egy s24 ultra-t beszámolnom, jó áron.
Alapvetően a lapos kijelzős design és fold-ok tetszettek a fold 3 óta megtetszett a samsung féle ui, többszörös vágólap dex stb, ki is használom, így míg nem jelenik meg az új fold ez tökéletes lesz, de egyelőre a kényelmességet visszakaptam, ami a céges s23-mom is ad, tehát újdonság nem ért. -
válasz
Zsolt,72 #3156 üzenetére
Tudom ezeket a funkciókat, de menet közben, mivel sofőr vagyok, nehéz a műszerfalon egy tartóban visszalépni, ezzel a megoldással. Főleg a google térképnél, a kis x-ek, nem lehet visszalépni, beírni egy másik címet.
Viszont, ha hangírást használok, mondjuk messenger üzenetet, és visszaolvasva mondjuk a második sorba van hiba javítani, ha rábökök kijelöli az egész sort, vagy nyomva tartom a space gombot és ha megállok egy parkolóban, ezt megoldanimert másképp nem megy, nincs erre megoldás? Oda tegye a kurzort ahová bökök? Már kipróbáltam több féle billt. Ja és létrehoztam néhány mappát, mert nem szeretek csak egy kezdő oldalt, hogy minden elférjen, de az összes mappa egyforma, és csúnya főleg az amiben csak két app van, nem lehet szint változtatni a mappának sehogyan? Ha megnyitok egy mappát, használni belőle egy appot, az app bezárása után nyitva marad a mappa, külön bökni kell valahová hogy bezárja, erre valami megoldás?
-
Mike81
senior tag
válasz
Zsolt,72 #2972 üzenetére
Köszi! Ezt totál elfelejtettem csak gyorsan előkerestem és már dobtam is be ide. De így is kifutottam a szerkesztési időből
Gretzky77: Most nem Iphont használok ezért nem biztos hogy jól emlékszem, de mintha a Fájlkezelőbe rakná és onnan lehet betallózni. Amúgy rendesen itt ragadtál 15PM-en. Ennyire megszoktad
Én agyalok egy 15 PM-en
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest