- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Szerintem a Zafir védőréteg miatt látjátok ezt amúgy az iphone on van egy kék pötty fénytörés is általában a bevonati réteg miatt mig androidnál ilyent nem láttam de még mindig nem tudtam eldönteni melyik zászlóshajó teló a jobb, én 6 évig iphone os voltam és most marha szokatlan az android nem ismeretlen csak számomra az hogy minden mindennel egyszerüen össze van kötve az ios ban az felbecsülhetetlen. Ja és persze egyértelműbb meg szebb is a 15 pro max.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Ha most terveznek telefon vételt akkor a 15 pro max vagy az s24 ultra lenne jobb vétel? Szeretek fotózni és fontos lenne hogy egy komolyabb 3d alkalmazás se akarjon meg rajta.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Miért nem kapható kb már semelyik szolgáltatónál a 15 pro max?? Befejezték a gyártását?
-
BogyóBP
addikt
Igaz hogy a pro max nagyon melegszik?
-
BogyóBP
addikt
Ez a telefon kameraban jobb mint az s24 ultra??
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Elfogultságmentesen érdekelne pár dolog. Láttam hogy a 15 pro max nagyon pariba van az s24 ultraval de mégsem. Leginkább beltérben való fotozás vagy mozgó tárgy esetében mutatkozik meg a különbség az iphone javára. Most akarnék váltani de még nem döntöttem el melyiket vegyem. 13 ról mennék felfelé. úgy láttam a pro max nem az igazi ha tájkép vagy ilyesmi fotozás van, viszont bokeh modot jobban viszi a face tracking is jobb jobban tartja a fokuszt. Valaki nonszubjektiv véleményt tudna mondani? Ha esetleg akadna olyan köztetek aki s24 ultráról váltott erre az is írhatja az okot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest