- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
typical bro #4508 üzenetére
Ezt hol írja?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4512 üzenetére
Igen arra. olvasgattam és több helyen volt ez megemlítve. Nálam működött illetve más is jelezte hogy plusz kijelző időt kapott..Nincs ötletem sajna. Mennyivel lett kevesebb a SOT-od a korábbihoz képest?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4510 üzenetére
Hálózati beállításokat próbáltad resetelni? Nekem 17 és 18 ugyanaz volt de a 0.1nél beakadt valami. Reseteles után egy - másfél SOT plusszom lett.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4508 üzenetére
Indexel..Amúgy nekem ilyen üzenet eddig egyszer sem jött fel. Bár én éjszakára offolom a netet és nincs aod sem 1%ot szokott merülni..(15pm)
Android nekem 4-5%ot merült, honor snapdragonnal főleg, a kirines huawei kevésbé de egyértelműen több volt mint az ios -
nord_
veterán
válasz
typical bro #4350 üzenetére
Az ikeás cuccok mindig megbízhatók, ráadásul ez nem is drága.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3642 üzenetére
Meg lehet próbálni csak a biztonságiak rád fognak ugrani
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3640 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el hogy a 16pm 163mm lesz ami nem éppen kényelmes zsebben hordva. Nekem a 15pm pont jó, számít az a néhány mm, előtte honor magic 5 prom volt ami pont akkora mint a 16pm lesz és zsebbe téve egy szenvedés volt vele az élet. A sima pro is nagyobb lesz, szerintem ha számít a méret az jó vétel lesz.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
typical bro #3638 üzenetére
Köszi mindenkinek
nekem kb 3-5 óra kijelző idő van egy nap, kocsiban vagyok kb 70%-ban de szeretem ha nem kell töltögetni. Egyenlőre pro max felé hajlok mert a 13 pm-ot imádtam, de ha csak 15 pro-t tudok beszerezni szerintem azzal is el leszek a hozzászólások alapján.
bár egyenlőre nem kapkodnak a 24 u-ért, lehet jobban járnék ha eladnám és úgy vennék valamit, nem csak cserèlni szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest