- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
typical bro #4508 üzenetére
Ezt hol írja?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4512 üzenetére
Igen arra. olvasgattam és több helyen volt ez megemlítve. Nálam működött illetve más is jelezte hogy plusz kijelző időt kapott..Nincs ötletem sajna. Mennyivel lett kevesebb a SOT-od a korábbihoz képest?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4510 üzenetére
Hálózati beállításokat próbáltad resetelni? Nekem 17 és 18 ugyanaz volt de a 0.1nél beakadt valami. Reseteles után egy - másfél SOT plusszom lett.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4508 üzenetére
Indexel..Amúgy nekem ilyen üzenet eddig egyszer sem jött fel. Bár én éjszakára offolom a netet és nincs aod sem 1%ot szokott merülni..(15pm)
Android nekem 4-5%ot merült, honor snapdragonnal főleg, a kirines huawei kevésbé de egyértelműen több volt mint az ios -
nord_
veterán
válasz
typical bro #4350 üzenetére
Az ikeás cuccok mindig megbízhatók, ráadásul ez nem is drága.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3642 üzenetére
Meg lehet próbálni csak a biztonságiak rád fognak ugrani
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3640 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el hogy a 16pm 163mm lesz ami nem éppen kényelmes zsebben hordva. Nekem a 15pm pont jó, számít az a néhány mm, előtte honor magic 5 prom volt ami pont akkora mint a 16pm lesz és zsebbe téve egy szenvedés volt vele az élet. A sima pro is nagyobb lesz, szerintem ha számít a méret az jó vétel lesz.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
typical bro #3638 üzenetére
Köszi mindenkinek
nekem kb 3-5 óra kijelző idő van egy nap, kocsiban vagyok kb 70%-ban de szeretem ha nem kell töltögetni. Egyenlőre pro max felé hajlok mert a 13 pm-ot imádtam, de ha csak 15 pro-t tudok beszerezni szerintem azzal is el leszek a hozzászólások alapján.
bár egyenlőre nem kapkodnak a 24 u-ért, lehet jobban járnék ha eladnám és úgy vennék valamit, nem csak cserèlni szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest