- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
typical bro #4508 üzenetére
Ezt hol írja?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4512 üzenetére
Igen arra. olvasgattam és több helyen volt ez megemlítve. Nálam működött illetve más is jelezte hogy plusz kijelző időt kapott..Nincs ötletem sajna. Mennyivel lett kevesebb a SOT-od a korábbihoz képest?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4510 üzenetére
Hálózati beállításokat próbáltad resetelni? Nekem 17 és 18 ugyanaz volt de a 0.1nél beakadt valami. Reseteles után egy - másfél SOT plusszom lett.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #4508 üzenetére
Indexel..Amúgy nekem ilyen üzenet eddig egyszer sem jött fel. Bár én éjszakára offolom a netet és nincs aod sem 1%ot szokott merülni..(15pm)
Android nekem 4-5%ot merült, honor snapdragonnal főleg, a kirines huawei kevésbé de egyértelműen több volt mint az ios -
nord_
veterán
válasz
typical bro #4350 üzenetére
Az ikeás cuccok mindig megbízhatók, ráadásul ez nem is drága.
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3642 üzenetére
Meg lehet próbálni csak a biztonságiak rád fognak ugrani
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3640 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el hogy a 16pm 163mm lesz ami nem éppen kényelmes zsebben hordva. Nekem a 15pm pont jó, számít az a néhány mm, előtte honor magic 5 prom volt ami pont akkora mint a 16pm lesz és zsebbe téve egy szenvedés volt vele az élet. A sima pro is nagyobb lesz, szerintem ha számít a méret az jó vétel lesz.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
typical bro #3638 üzenetére
Köszi mindenkinek
nekem kb 3-5 óra kijelző idő van egy nap, kocsiban vagyok kb 70%-ban de szeretem ha nem kell töltögetni. Egyenlőre pro max felé hajlok mert a 13 pm-ot imádtam, de ha csak 15 pro-t tudok beszerezni szerintem azzal is el leszek a hozzászólások alapján.
bár egyenlőre nem kapkodnak a 24 u-ért, lehet jobban járnék ha eladnám és úgy vennék valamit, nem csak cserèlni szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest