- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferdzsoo #3152 üzenetére
Semmi értelmes új dolog nem lesz benne, mint ahogy soha :XD Persze mindig várja az ember az ilyen frissítéseket, de csodák nem nagyon léteznek. Én már attól is boldog lennék, ha a gboard billentyűzet és a hangalapú írás, úgy működne ahogy annak kéne. na meg kontaktokat lehetne kirakni egy mappába a kezdőoldalra gyors hívásra, a hab a tortán meg az lenne ha lenne egy vissza gomb az alsó részén a telefonnak, nem kellene szerencsétlenkedni a bal felső sarokba, persze ha eltalálja az ember, visszalépni, a többi 40 dologgal meg együtt élnék.
-
válasz
Ferdzsoo #3084 üzenetére
Jó ezt olvasni, örülök hogy rajtam kívül van aki androidról jött és teljesen elégedett, én épp azon vagyok hogy mielőbb megszabaduljak a telefontól, és vegyek vagy cseréljem egy s24 ultrára. Azt ne kérdezd hogy miért, nem akarok regényeket írni, nekem nem jött be, és nagyon bánom hogy közel 6 kilót adtam érte. Viszont te használd egészséggel.
-
TpS
őstag
válasz
Ferdzsoo #3084 üzenetére
Hasonlókat tapasztaltam én is. Az első android telefonom a HTC desire volt kb. 2012 környékén, eddig androidon voltam, utóbbi 7-8 évben xiaomi, mind dev rom cserékkel nagyjából hetente,
Aztán kedvet kaptam egy iPad PRO kipróbáláshoz, és ment az összes android cuccom, és vettem egy iPhone-t is. -
Hallosz
senior tag
válasz
Ferdzsoo #3039 üzenetére
Velem is így kezdődött, 15 perc belefér, gondoltam.
Van olyan, hogy napi 30-40 mailt kapok amire válaszolni kell. Sokszor útközben. Ilyenkor már a 15 perc más dimenzió.
Fokozza az érzést, amikor a válaszlevélhez PDF állományt kellene csatolni. Még nem sikerült.
Persze sok hívás is jön napközben, sebaj most már 2.500 hívást megőriz az előzményekben, ez király, nosza keressük meg a hívót. Jaaa, hogy nem lehet, mert nincs keresés az előzményekben.
A naptár szürke, sebaj, ott Google naptár, szépen hozza színesben amit kell.Aztán felmerült a kérdés.
A napi munkámban, nem hogy segít, hanem inkább hátráltat, akkor miért erőlködni vele?
Bár gyönyörű és baromira tetszik a kinézete, napi rutin nagy részében nem támogató.Az adott feltételekkel munkára tökéletes a Google, ezt még a Samu OneUi-ja sem tudja elrontani. De, mivel tetszik van egy SE-m és szűkebb ismeretségi körben azt (is) használom.
-
Zsolt,72
senior tag
-
joey04
titán
válasz
Ferdzsoo #3039 üzenetére
Igen, az elvileg menni fog. Amúgy iOS-re váltással nem kell elengedni a google appokat, én a gmail mellett a naptárat is megtartottam, mert pl. havi nézetben a gyári csak szürke pöttyöket mutat az eseményeknél, a google naptár meg szépen színekkel, feliratokkal mutatja az eseményket.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Ferdzsoo #3025 üzenetére
Ha a Beállítások/Mail/Fiókok menüpont alatt hozzáadod a Google fiókot és kiválasztod a Naptár hozzáadása opciót, akkor a gyári naptárban is látni fogod a Google naptárat. Ehhez a Naptárban is engedélyezni kell. Lépj a Naptárba, alul közepén Naptárak és pipáld ki, hogy mi jelenjen meg:
Szerintem érdemes adnod egy esélyt, mert nekem nagyon beváltak az Apple saját cuccai (persze, nem mindenkinek felel meg, nekik ott a teljes Google környezet, ami simán és jól működik iOS alatt).
-
jacis
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #2993 üzenetére
Nekem is egy pár hónapos kitérővel több mint 10 éve csúcs androidos telefonjaim voltak. Decemberben vettem egy Z Fold 5 telót és gondoltam megy minden tovább. Aztán sokat szemeztem a i15PM-el is és gondoltam veszek egyet próbára, hogy milyen most egy iPhone-t használni. Felváltva használom őket, de egyelőre annyira meggyőzött az iPhone hogy maradok Apple felhasználó a továbbiakban. A Z Fold megmarad amíg működik aztán a droidnak egy időre nálam lőttek
Tegnap megnéztem az Apple Watch Ultra 2-t a telómhoz. Totál szerelembe este. Kezd bekebelezni az Apple ökoszisztéma. -
Mike81
senior tag
válasz
Ferdzsoo #2993 üzenetére
Az én kálváriám is hasonló
Vettem egy 14 PM-et de kb 3 hét után ment a háztól mondván hogy jobb a droid nekem jobban fekszik. Aztán lett S23U de valahogy nem hagy nyugodni a dolog hogy valószínűleg nem hagytam neki elég időt hogy összebarátkozzunk. És sok olyan dologra ami engem rohadtul idegesített tudtam meg hogy milyen alternatívák esetleg beállítások lehetnek ahhoz hogy nekem is jó legyen., ha csak kompromiszummal is. Nagyon jó a 23U pontos az újlenyomatolvasó de nekem piszkosul hiányzik a Face ID, nem tagadom beleszerettem
. Imádtam hogy elővettem és már nem is kellett semmit csinálnom. És ez már zsinorban vagy a 4 Samsungom de mindegyikkel megvolt az a gondom hogy egyszerűen nem figyelte a tekintetem hogy ne akarja lezárni a telefont miközben olvasok pl. Na ez az Iphone-nál teljesen jól szuperált. Szóval most megy a dillemázás hogy csak bele fogok ugrani egy 15PM-be és most több időt adok annak hogy haverok legyünk
-
-
törölt tag
válasz
Ferdzsoo #2997 üzenetére
Egyre több opciót rak bele az Apple, az EU törvények miatt is nyitottabb lesz iOS, a legnagyobb Android gyártó Samsung az Apple ökoszisztémát másolja. Aki megunja a Samsungot, mert éppen OneUI vagy Exynos dolgok miatt, Androidon belül nem nagyon tud máshova menni, a Google Pixel minőségbiztosítása és hivatalos elérhetősége gyengébb világszerte, Sony kevés, kínai Xiaomi nem mindenkinek szimpatikus, így Galaxy flagshipről adja magát az iPhone Pro-ra váltás. Hiszen már a Samsung is diktál több mindent, ahogy az Apple szokott, akkor úgy képzelem több user számára mindegy hova megy.
Én szívesen mondom mindenkinek üdv a klubban, viszont az is igaz az új iOS opciókkal és új törvényi kötelezettségek miatt az iPhone is eltűnik ahogy eddig ismertem. Régen azzal neveztem be Nokia Lumiáról iPhone-ra, hogy elfogadtam kevesebb opció, zártabb rendszer, korlátok, viszont ami működik, az mindig stabilan. (Android nekem kimaradt mint saját készülék, csak amikor családban nyomogatom valakiét) Mostanában iOS 16 és 17 ami jött új funkció, szinte bug és glitch party és az új érkezők miatt még több új dolog kerül bele, ami nem lenne baj alapvetően, csak nem bírják a tempót követni a mérnökök. WWDC nyáron X db új funkció bejelentve, fele hiányzik őszi megjelenéskor, majd iOS 18.3 környékén hónapok múlva és várunk .5 verzióra kipofozzák az új bugokat. Mert új funkciók új hibákkal járnak. (pl. új háttérválasztó menü konkrétan laggol és mivel nem prioritás úgy is maradt)
Jobb hasonlat nem jut eszembe: az üdvözlés mellett nekem olyan érzés is, amikor a turisták miatt átalakul egy város az új igények miatt és a helyi lakos fogja a fejét mi történik.
-
Morris
veterán
válasz
Ferdzsoo #2991 üzenetére
Meglehet. Bár még csak január vége óta vagyok almás.
Kezdetben gyűlöltem. Többször földhöz tudtam volna vágni, de szépen lassan változott ez a dolog és már egyre jobban szeretem.
Nagyon ráuntam én is a droidra. S22u-ról váltottam és már mondhatom, hogy nem bántam meg.
Tényleg megszerettem. -
gretzky77
veterán
válasz
Ferdzsoo #2997 üzenetére
Ez így van, jogos a felvetés. Itt a testreszabhatóság hiánya ami talán sok korábbi Android usernek hiányzik, köztük nekem is, bár ezen lehet az iOS 18 változtat valamelyest a hírek alapján! Én is örülnék ha pl az asztalon lévő ikonokat, mappákat alulra tudnám rendezni például, de elfogadtam és megszoktam már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest