- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
atee_13 #4579 üzenetére
Mai szenzorok? S24 ultra-ban ami van én azzal sem voltam elégedett. Ha száraz volt az ujjam azért nem oldott fel ha minimálisan vizes akkor azért. Egyszerűen kényelmetlen és macera hogy tiszta legyen az ujjad mindig. A másik tényleg az hogy ha más ránéz az iphone-ra vagy nyomkodja nem tudja megnézni az értesítéseimet.
-
waszabi07
aktív tag
Dual sim az egy sim-hez képest mennyivel fogyaszthat többet? Gonsolkodtam belerakni a céges kártyát is ebbe.
24 ultra-nál nagyon észrevehető volt és inkább 2 telefont használtam. Ja és iphone-on ha dual sim van benne minden hívás előtt rákérdez melyiket használom, vagy hogy működik ezen? -
waszabi07
aktív tag
válasz
csakany2001 #4461 üzenetére
Én nem tudom ki hogy használja de nekem simán van 5-6 óra sot is egy nap ha van időm nyomkodni. Picit játszani is szoktam, úgy van este 9kor kb 30%-on, de van hogy este még 60%-al megy töltőre, 2-3 óra sot-al.
-
-
waszabi07
aktív tag
válasz
atee_13 #4433 üzenetére
Nem értem ezt az akksi hisztit folyamatosan.
14%ot merült, úgy hogy még be sincs üzemelve kb, tanulja a dolgokat a telefon. Mit várnak el az emberek egy telefontól, hogy egy nap 10%ot merüljön?
nekem a 15 pro úgy hogy kb ma alig használtam reggel óta merült 20%ot, akkor ez is sok? Nem értem komolyan -
-
waszabi07
aktív tag
Gyári magsafe szilikon tokot ha rárakom a telefonra mindig fel kéne ugrania az animációnak hogy érzékelte a tokot?
nem tudom hogy gyári e a tok amit gyáriként vettem. -
waszabi07
aktív tag
Nekem 2023 november. Első bekapcsolás 2024 január.
162 ciklus és 100% még. -
waszabi07
aktív tag
-
waszabi07
aktív tag
Nem tudom… 24u-ra mindig azt mondták hogy valamiért nagyon meríti a telefonálás és a fényképezés.
15 pro nekem minimálisat merül ha telefonálok róla sokat, bár ez tuti függ a térerőtől is.
Nekem valamiért az ios-t használni sokkal pörgősebb, egyszerűbb mint az androidot. Az sem volt rossz, de itt jobban kézre áll minden, kamera is jobb, a hangszórók is, akksi is. Kb ennyi. -
waszabi07
aktív tag
24u-ról váltottam 15 pro-ra, ugyanúgy vagyok kb nap végére ezzel is mint 24u-val. A készenléti fogyasztása a 15pro-nak minimális a samsung meg akkor is merül nagyon.
Nem is értem miért szidják az üzemidőt… ez a mai napom,
kb du 4ig mobilneten azóta wifin használom. El sem tudom képzelni akkor a 15 pro max milyen sokáig bírja.
k -
waszabi07
aktív tag
Tudom nem telefonhoz kapcsolódik, de ios-en ezt a fórumot csak böngészőből tudom elérni? Nem találtam itt az app-ot..
-
waszabi07
aktív tag
Whatsapp csevegés hogy a legegyszerűbb áthozni ios-re androidról? Képekkel együtt szeretném
-
waszabi07
aktív tag
válasz
typical bro #3638 üzenetére
Köszi mindenkinek
nekem kb 3-5 óra kijelző idő van egy nap, kocsiban vagyok kb 70%-ban de szeretem ha nem kell töltögetni. Egyenlőre pro max felé hajlok mert a 13 pm-ot imádtam, de ha csak 15 pro-t tudok beszerezni szerintem azzal is el leszek a hozzászólások alapján.
bár egyenlőre nem kapkodnak a 24 u-ért, lehet jobban járnék ha eladnám és úgy vennék valamit, nem csak cserèlni szeretném. -
waszabi07
aktív tag
válasz
csakany2001 #3632 üzenetére
Hmm akkor elgondolkodtató. 11 pro meg 13 pro max nálam pont készenlétben volt nagyon jó.
S24 ultra van most, de ez készenlétben sokat merül, wifin brutál jól bírja de mobilneten nem az igazi.
Az a baj munka közben nem is tudom tölteni, de van hogy este 30%on vagyok ezzel 4-5 óra kijelző idővel kb. -
waszabi07
aktív tag
Sima pro-val van valakinek tapasztalata? Lenne pár kérdésem hozzá, leginkább az akksiról.
-
waszabi07
aktív tag
Ha valaki nem tud megbarátkozni az ios-el, egy pro maxért cserébe lenne egy s24 ultra-m.
-
waszabi07
aktív tag
Kamera ami gáz, kb csak kint napfényben tudok jó képeket csinálni róluk. Akksiban sem az igazi nekem az ultra, hiába 2 sim meg minden de a 13 pro max jobban bírta nekem. Gesztusvezérlést sem sikerül nagyon megszokni...
Illetve apple watch is jobb szerintem sokkal, hiába az 1 napos üzemidő de mégis jobb minden másban.
Na meg ez a külső kopás idegesít, pedig az elején nagyon tetszett, meg van is sok dolog ami jobb az ultrán, de pont a fontosabb dolgokban szerintem jobb volt a 13 pro max is ennél, de szerintem még egy ideig marad ez. -
waszabi07
aktív tag
válasz
s.Oliv3r #3582 üzenetére
Nem tudom te mit látsz, volt pár iphone-om az elmúlt években de mindegyik kb karcmentes volt egy év után is, tokban hordva. Na most az s24 ultra kb 3 hónap után full karc és kopás a széle és a keret, na erre mondhatnád hogy karcolódik, pedig ugyanúgy minőségi tokban van tartva, ez az ami gáz inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest