Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
BigBlackDog #49240 üzenetére
Először a kábelre kell dugni a pendrive-ot vagy eszközt és csak utána a telefonra/tabletre.
Először SII-n próbáltam, azon használtam többet, de az Archos 101-essel is működik szépen. -
scapegt
őstag
válasz
BigBlackDog #49233 üzenetére
Nem kell hozzá program, vagyis a saját filekezelővel (Fájlok) működik. Bármelyik pendrive-val jó, már kétfélével is próbáltam (Patriot, Sandisk). Korábban ha rádugtam a telóra, írt valami olyasmit, hogy nem ismerhető fel, de annak ellenére működött, ezt már az ICS-ben javították ahogy elnézem. Egyébként úgy kell használni, hogy előbb a kábelre kell dugni a pendrive-ot és utána a telóra.
-
scapegt
őstag
válasz
#40351744 #48886 üzenetére
A Go Launcherben és az ADW-ben biztos, hogy ki lehet az összes feliratot kapcsolni. Én úgy állítottam be, hogy a képernyőkön ne legyenek programnevek, viszont a program listában igen. Így tuti megtalálok mindent
De persze én is tudom mit hova tettem ki és mi, micsoda.
-
scapegt
őstag
válasz
Oldman2 #48805 üzenetére
Pont az a bajom, hogy nem lehet megoldani
Konkrétan ott van a progiban, hogy a Wifi ne kapcsoljon ki soha, mégis kikapcsol 23h-kor. De próbálkoztam olyannal is, hogy Wifi ki (ha nincs csatlakozva), de ugyanúgy kikapcsolja.
Ezt az egy kis "problémát" leszámítva egyébként jó kis program, régóta használom teljes megelégedéssel.TRob1: ez igaz, őszintén bevallom, nem emlékeztem rá, hogy kikapcsolja. Sebaj, csinálok egy olyan szabályt, hogy 23:01-kor kapcsolja be a wifit
annyit meg talán kibírok, amíg bekapcsolja
-
scapegt
őstag
válasz
Oldman2 #48793 üzenetére
Hehe, ennyire azért nem vagyok lüke
Tudom, hogy repcsi módban is van wi-fi
csak idegesít, hogy épp netezek, erre eljön a 23h, kikapcsol a wi-fi, én meg pont rányomok valami linkre és nem hozza be...egyszerűen nem tudom beállítani, hogy ha már amúgy is be van kapcsolva a wi-fi, ne kapcsolja ki. Szerintem ez nem nagy elvárás...lehet írok a fejlesztőnek, hogy oldja meg, mert szerintem ezzel sokan vagyunk még így.
-
scapegt
őstag
Az a gáz, hogy itt Miskolcon a Mediaban alig van telefonhoz való headset, ami mikrofonos. Találtam 1, azaz egy darab Samsungot, ami még régi csatlakozós volt
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk
-
scapegt
őstag
válasz
Psytech #47592 üzenetére
Hehe, szia
Mivel nincs rootolva a telóm, nem tudom használni az általad linkelt progit hangerőnövelésre
fdisk: Tudom, hogy nem lesz jó bármelyik fülessel, de kipróbálni nem lehet ilyen headsetet egyik boltban sem. Egyébként Plantronics Backbeat 116-ot néztem ki, de ez sem 2 Ft, így meg sem merem venni, mert ha megveszem és azzal is halk, akkor nem vihetem vissza ilyen indokkal a boltba...
Polllen: Hiába nyomom meg a felvevő gombot, mert hogy olyankor csak pause-t nyomok
Más telefonálási hangerő erősítő progi nincs amihez nem kell root?
-
scapegt
őstag
Hi! Olyan app letezik ami felhangositja a beszelgtesi hangerot? SII-m van, a gyari fules agybadugos, ezert utalom, egy Motorola Milestone-ét hasznalom de nagyon halk, még ugy is, ha ithon vagyok, az ujjammal nyomom a fulembe hogy halljam. A Milestone hangereje szinte bombol, ez meg ilyen halk...nem tudom, hogy csak a fules nem valo ehhez a telohoz vagy ez gyarilag ilyen halk (bar ezt ketlem). Ha lehet, progival oldanam meg, mert attol tartok, ha veszek masik fulest azzal sem lesz jo. Lehet, hogy a huszadik amit megvennék jol szolna, de nem akarom kiprobalni, mivel nem 20,- Ft-okrol beszelek.
Koszi elore is a segitseget! -
scapegt
őstag
Call Meter 3G beállításaiban tud valaki segíteni?
1. és legfontosabb kérdésem az lenne, hogy a program hogy mér? Értem ezalatt az időtartamot. Ugyanis beállítási lehetőségként az van benne csak, hogy az e dátum előtti adatok alapján nem számol. Tehát ha nekem minden hó 19-én van zárás, akkor megadom neki hogy 2012.06.20-tól számoljon, akkor ő minden hónap 20-tól fog számolni vagy onnantól kezdve mindent számol? Mert annak nincs értelme, az előbbi kellene nekem.A másik...Vodafone Mátrix 1 csomagom van, arra kellene jól belőni. Írtam már a magyar illetőnek, aki a programban is szerepel, de napok óta nem válaszol.
Mindennemű segítséget szívesen veszek és előre is megköszönök
-
scapegt
őstag
Köszönöm annak, aki ajánlotta a Call Meter 3G-t és annak is, aki belinkelt egy cikket, melyben "tesztelték".
Megismerkedtem a progival, de egy problémám adódott rögtön az elején. Nem találom benne azt, hogy 20-tól a köv. hónap 19-ig "számlázzon". Mindenkinek más a számlázási ciklusa, mégsincs a programban ilyen beállítási lehetőség, vagy csak én nem láttam. Olyat találtam, hogy "Mérés kezdete (E dátum előtti naplók figyelmen kívül lesznek hagyva)". Ha megadom neki, hogy 2012.05.20. akkor minden hónap 20-ig "számláz"?
A Mátrix 1 csomagot beállítottam, bár szerintem nem sikerült jól, viszont leellenőrizni még nem tudom, mert csak 1 hete kerültem át ebbe a csomagba, így vegyesen számolja majd a Voda is. Ha netán sikerült jól beállítani, kirakom az oldalra a beállításait a Mátrix 1 csomagnak. Ha nem okoskodtam ki jól a paramétereket, akkor valaki segíthetne
-
scapegt
őstag
Most csöppentem ebbe a topikba, így előre is elnézést kérek, hogy nem olvasom el ezt a rengeteg hsz-t. Nem tudom hogy keressek rá, ezért "halkan" megkérdem inkább:
Vodafone Mátrix 1 tarifacsomagban vagyok és ahhoz keresnék progit ami számolja a hívás és sms költségeket. A Droidstats-ot használtam amíg nem kerültem ebbe a díjcsomagba, viszont ezzel szerintem nem lehet használni. Vagy ha mégis, akkor valaki világosítson fel, ha kérhetemMilyen progit ajánlotok a beállításokhoz? Dióhéjban a csomag: van 90 egység amit smsre és percre is fel lehet használni, bármelyik szolgáltató irányába. Ha elfogy, kapok 90 percet amit viszont csak Vodás irányba használhatok fel. Ha smst küldök az első 90 egység elfogyása után, azt már számlázzák. Köszi előre is a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest