- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
retroid #31045 üzenetére
szerk:
NO , mostaztán válogathatsz...a NetCounter-t használom, az is kiváló , tedd fel
mindkettőtmindhármat, nézd meg egyformát mér-e és aztán döntsél melyiket hagyod fenn. -
retroid
senior tag
Hali
Melyik adatforgalom mérő program a legjobb az ingyenesek közül?
-
Frozzy
őstag
Valaki tudna mondani nekem valami gyors preciz képkezelőt ? (galériához hasonlót)
-
MyckY
senior tag
valaki nem tudja van e olyan progi androidra hogy ha pl tapsolunk felkapcsol a led villógó a telefon hátlapján? szifonra van és nem találok sehol hasonlót :
-
vétó
aktív tag
válasz
petipetya #31026 üzenetére
ó basszus.... én a Root CallBlocker-ről beszéltem, és most nézem visszafelé a beszélgetést, és látom, hogy közben meg az általad ajánlott eszközről van szó. Szóval ezer bocsánat, hogy félrevittelek benneteket.
(az meg már egy másik szopás, hogy a MotoDefy-n eddig még egy qrva screenshot alkalmazást sem sikerült életre keltenem
)
egyébként a kommunikáció szerintem már ott félrecsúszott, hogy a kérdést a te hozzászólásodra tették fel, holott annál szó sem volt időzíthetőségről...
-
-
S e t h
nagyúr
Köszi mindegyikőtöknek a gyors segítséget, csekkolom is!
ui:spiritex, működik.
-
S e t h
nagyúr
Beállítottam alapértelmezettnek a go launchert egy ideje, mert zavart, hogy mindig rákérdezett aktiválásnál, hogy melyiket akarom használni, ezt vagy a senset.
Igen ám ,de most változtatni akarok egy bizonyos beállításon, viszont sehol sem tudom hol kellene a go launcherben, vissza akarok menni a sensére, mert ott viszont tudom, de nem találom a lehetőséget, hogy hol tudok visszaváltani a go launcherből a sensé-re.Egyébként a beállítás amit eszközölnék:aktiválásnál alapból négy ikon látható, amelyeket az aktiváló gyűrűvel lehet kiválasztani,na én ezt a négy ikont akarom lecserélni más alkalmazásokra, de a go launcherben nem tudom merre lehet.
-
-
Tyer
őstag
Izgatott vagyok
-
aggleány
addikt
válasz
Csigusz 1 #31015 üzenetére
Én is majdnem read-only-üzemmódban vagyok egy ideje, de sajnos mindig jön valaki, aki nem olvas vissza eléggé, és nem tudja, hogy a kajamegvonás ilyen esetben milyen hatásos tud lenni.
GO-sms témában kérnék segítséget. A barátnőm sikeresen elnyomkodott valamit az sms-beállításokban, és most automatikusan bekapcsolva marad neki a T9, és a nyelv is átváltott angolra. T9 nélküli és magyar nyelvű verzió lenne a preferált változat, de nem jöttem rá, hogy a GO-nál ezt hogyan lehet beállítani. Segítene valaki egy nőnek való leírással?
-
jegenye77
addikt
Nagyon figyeljen oda mindenki mert úgy látom a mester frensys tovább tanít!
-
-
porse
őstag
válasz
frensys #31009 üzenetére
2 napja azt hallgatjuk neked mennyire nem jó ez a program.... Ha valamit nem tudsz használni attól az még nem szar, de várjuk az általad írt tökéletes programokat. Írd le amit gondolsz egy .txt fájlba és utána tedd a lomtárba, ne ide szemetelj.
(#31007) RootRulez
Én már adtam neki esélyt többször
de nem jött össze...
-
Zsombe
senior tag
válasz
frensys #31009 üzenetére
Bocs, de nem bírok magammal: Te ennyire hülye vagy?!
Mi van akkor, ha lezárod a telefont és csak fél óra múlva nyúlsz hozzá? Akkor már nem friss adatokat fogsz látni. Amúgy meg nem tudom milyen készüléked van, de szerintem egyiknél sem okoz lassulást (legalábbis a felhasználói élmény kárára biztosan nem) az adatok frissítése. -
frensys
tag
válasz
Zsombe #30998 üzenetére
mert pont hogy addig frissitse magát amig le van zárva minden,hogy mikor bekapcsolod,addigra friss adatok legyenek,és ne akkor álljon neki frissiteni magát és terhelje a telefont,pláne hogy amig hozzányúlok a telóhoz mondom 10-15 másodperc,ezalatt úgyse frissül semmi sem...
-
RootRulez
félisten
válasz
#40993792 #30999 üzenetére
Közbe nézegetem, a Go Launchert a marketen, sokan írják, hogy "eddig csal LP és semmi más, de most már Go és sokkal jobb", a LP nél meg sokan sajnálják, hogy nincs rá frissítés, ellenben sokan elégedettek vele, nekem is gördülékenyebbek tűnik a LP. Most egy darabig a Go.t fogom használni, meglátom meg tudom-e szokni...
TRob1Na mire kiköltöttem, te is leírtad ugyanezt konkrétumokkal.
CoolBoy323 Kérlek mi itt már le is irtottuk.
Az index lemaradhatott.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
TRob1
veterán
-
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Hasonló elven működő programot keresek,mint a phone my pc,csak nekem elég lenne webcamera része,lássam a képet meg a hangot.(sajnos pmc-ben nem megy a hang közvetítés) Nem hálózaton belül szeretném elérni a gép kameráját hanem neten keresztül,azaz pl 3g-vel is menjen. -
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #30999 üzenetére
Pont most olvastam a mai frissítés miatt 1-2 mai kommentet a GoLaunchernél, ami épp ideillik:
-Kiváló. Hosszú idő után váltottam launcher proról, de megérte. Tökéletesen személyre szabható és témázható.
-Besz*rás
Fé évig azt hittem hogy a L.Pronál nincs jobb. Tévedtem. De k*rva nagyot.
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest