Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
80-87 fokos a cpu-m terheles alatt, a fent lathato beallitasokkal. az magasnak szamit? mit rontok el hogy ilyen magas? Az a szaros ryzen master vagy mi, az baszta el, defaultra tette,en meg mar nem tudom mi volt a regi ertek amit innen a forum tarsakkal lottunk be
-
venom8888
őstag
Sziasztok. leszedtem a Ryzen mastert, es teljesen elcseszte a 2 evvel ezelotti bios beallitasaimat. Valaki roviden le irna, hogy tudnam alulfeszelni a cpu-t megint? 1 perces muvelet, ha jol emlekszem. Jelenleg 78-83 fokos jatek alatt. De CPU-z stresz teszt alatt 86 ot is mutatott. Itt a foto, mit kell atjavitanom?
[kép][kép] -
venom8888
őstag
válasz
Create.
üzenetére
Csak azert gondolom a bovitest,mert neha fel ugrik a ram hasznalat 15.5 re, ami ugye szinte 16Gb. Es nem tudom hogy az miatt-e vagy sem,de a jatek kozben ha belepek az optionsba, akkor meg akad a jatek, meg all, par masodpercre, de csak 2 napja csinalja ezt, erdekes modon pont azota miota updatelt. Azert nem mondanam a gepemet szarnak, csak ugye ilyenkor probalja az ember keresni az okokat. De lehet ez a szaros update a baj.
-
venom8888
őstag
Hello. Sracok veletlen bekapcsoltam az msi afterburnert Warzone alatt es azt irta jatek alatt hogy 15gb memoriat hasznal a gep a 16 bol. Jatszik itt valaki a jatekkal? Gondolkodtam memoria bövitesen, jelenleg 2x8 van benne, vegyek bele 2x16 ot vagy ujra 2x8 at es akkor 32 lenne. Melyik opcio lenne jo?
-
venom8888
őstag
wwenigma,ricsip. Koszi a helpet.
-
venom8888
őstag
Hello. Lehet hulye kerdes, de most anyira mar nem kovetem a dolgokat. A kerdes az hogy mi a kulonbseg a 3800xt es a 3800x kozott?
-
venom8888
őstag
Hol lehet a Tiert legjobban huzni? En Shipment re gondolok
-
venom8888
őstag
Nem idevalo kerdes, de nem tudom hol feltenni. Pc-n inditom a filmet es HDMI kabellal a TV-n nezem. A bajom az hogy csikozodik a felvetel,de csak a TV-n. A regi windowsommal nem csinalta ezt. A tv-t e allitottam 60Hz re, de nem az a baj, valami otlet?
-
venom8888
őstag
Sracok! Ajanlott feltenni az uj BIOS-t a TOMA max hoz? Vagy ha ninc sbajom vele, akkor maradhat az amivel a boltbol kaptam?
-
venom8888
őstag
Azt tudja valaki az MSI AB miert nem mutatja a Fan sebesseget? Be van allitva hogy mutassa, sot, a min,max fps-t sem muattja, valami bbug, vagy nem szereti a procit az is lehet....
-
venom8888
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Rendben, es koszi meg1x a sok turelmet.😚
-
venom8888
őstag
Jelenleg igy nez ki a bios, minden oks vele akkor?

-
venom8888
őstag
BF5 alatt Minden maxon,ultra,minden csutka. 66-70 fok a CPU 1440p ben,es 100-125 fps
A ramjaim felhuzasabban kerek meg segitseget valakitol, 3200 ra szeretnem a jobb teljesitmeny miatt. Most jelenleg 2400
-
venom8888
őstag
A topik nagyon is hasznos, tegnap ez bebizonyosodott. Topikbol,kommentek segitsegevel oszerakni egy full gepet,majdnem lehetetlen,de sikerult.
-
venom8888
őstag
Jatek alatt max 75 fokos a 3700x, az milyennek szamit? Azt hozzateszem, nem nyultam semmihez sem.
-
venom8888
őstag
El se hiszem. Koszonom a segitseget mindebkinek,de leginkabb a türelmet.
-
venom8888
őstag
EZAZ. 😆kép link. Es most merre tivabb?

-
venom8888
őstag

-
venom8888
őstag
Olyan pozicioba dugtam bele a tomahawk ba. Mint a z179 pro gaming ben volt. A kábel is ugy volt görbulve, beállva hogy ugy menjen bele.
-
venom8888
őstag
Ebben a lapban amit kivettem a hazbol ez egy asus z170 pro gaming. Ennek belulrol van. Akkor azert kurtam el?
-
venom8888
őstag
A szerelo mondta,hogy jovohetvegen megnezi. Addig varnom kene. Cpu t meg bontani megint pasztazni, ott barmolnam el lehet.
-
venom8888
őstag
Egyik ismerosom azt mondja,gepekkel doglalkozik. Hogy 90% hogy a cpu tűket elhajlitottam. De jol raktam bele a cout a foglalatba, felnyitottam,majs lezartam.
-
venom8888
őstag
Az a led pirosan vilagit
Cpu led
Mi lehet a gond? -
venom8888
őstag
Bekapcsolom a gepet, minden fan mukodik,nbekapcsolo gomb is. De par masodperc utan,kikapcsol a monitor,. Valami otlet?
-
venom8888
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
Bocsanat
-
venom8888
őstag
Meg van az a kis speaker hangszoro,annak se talalom a helyet.
-
venom8888
őstag
Oszeraktam a gepet,de fekete kepernyo, biztos elrontottam valamit
-
venom8888
őstag
A szamitogephaz hatuljan levo ventilator csatlakozot hova kell bedugni az alaplapba, tomahawk max. ?
-
-
venom8888
őstag
A CPU radiatornak a csovei gorbulnek, az arra szolgal,hogy ha nem fer el a RAM a radiatortol,akkor meg fordithatom a radit,hogy a masik iranyba hajoljon az egesz,es befer a memoria melle?
jaja az lesz. Kikapcsoltam az OC-t a 6600k-n, pfff akkora cpu limitem van , 4.4 rol levettem, 3.9 turboja most. kb 40 fps-t vesztettem COD ban. 4.4 en is 100% on ment amugy a cpu
-
venom8888
őstag
Ha intelrol valtok Ryzenra, kotelezo a Windows uninstall,vagy maradhat a gepen?
-
venom8888
őstag
Koszonom a helpet mindenkinek. Jovohetrn minden megerkezik majd. Lehrt akkor kell,majd help. Soha nem raktam még gépet osze,csak vga es ram. Valami jo videot vagy valami tanacsot el fogadok,higy hogy kezdjek neki.
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
Nem tudom, belefer-e a Noctua. Most Pure rock van benne
-
venom8888
őstag

-
venom8888
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
A MORTAR olcsobbb, de miert azt,es ne Tomat?
-
venom8888
őstag
Ezt az valaszt kaptam a Storbol a Tomahawk Max bios frissitesere.
Hi. The B450 Tomahawk Max has native support for Ryzen 3rd Gen, so no BIOS update needed.
-
venom8888
őstag
Nekem most egy Bq Pure rock van a hazban, nem tudom a tobbbi huto mekkora. Igazabol a hazamat sem tudom milyen a pontos tipusa, 8 eve vettem. Anyit tudok hogy Sharkoon
-
venom8888
őstag
Az jelenlegi cuccaimet meg eladom, 6600k asus z170 pro gaming. 2x8 gb corsair 2666Mhz
Hatha kapok vagy 80 at az egeszrrt.
Az uj lap es ram ki is jonne belole
-
venom8888
őstag
MSI x570 gaming plus. Jo lenne neki?
-
venom8888
őstag
Ok tehat rambol csak a Ballistix et mondjatok. Es Lap az mi legyen? Vagy Az alaplap szekcuoba kerdezzwm inkabb?
-
venom8888
őstag
Ezek kozul esetleg?
-
venom8888
őstag
Hehe koszi 😁
-
venom8888
őstag
Na srscok ugy tunik csatlakozok a klubbhoz egy 3700x el. Elfogadták az offerem. A kerdesem az lenne,hogy milyen lapot es ramot vegyek hozza,hogy ne szívjak fele. Tobb opciot irjatok pls.
-
venom8888
őstag
De ha probalgatta a ramokat, singlebben is dualban is, akkor miert jottek ki neki azok az ertekek neki mint single ben? En nem ertek az egeszhez,nem tesztelek semmit,azert kerdezem toletek ,mert ti bbiztos.
-
venom8888
őstag
De most akkor itt, mi a .fa..rol beszel ez a szegeny ember?
Mit nezhetett be, ugy le vazolja mint egy egyenletet. -
venom8888
őstag
Csak epp nezegettem keresgettem infokat,de mikor ebbbe botlottam,kicsit elalt a lelegzetem, kivancsi voltam ti, akik tesztelik,es foglalkoznak a temaval mit szoltok a sztorihoz ,amit a gyerek leirt,az egyik oldalon.
-
venom8888
őstag
Talaltam egy Kommentet vasarlotol, ti ehhez mit szoltok, hozza ertok vagytok,tulajok.
Nem kezeli duálba csak szingle csanelben. Te is kiprobálhatod otthon beraksz 1 db memoriát monduk 8 gb ast. És az aida 64 leteszteled . A memoria
Olvasás : 10 irás 10 másolás 10 késleltetés mondjuk 60 Utánna kikapcsolod a gépet és beraksz még 1 memoriát hogy dualban kezelje vagyis 2 memoria van a gépben. Aztán ujra leteszteled minden ugyan az semmin nem változtatsz. Ujra lefutatod a memoria tesztet és az eredmények ezek lesznek persze ezek a számok csak szemléltetés : olvasás 20 irás 10 másolás 20 késleltetés 60 . érdekes nem? A memoria irás ugyan annyi és a késleltetés is mint amikor csak 1 db memoria modul volt a gépben? vajon miért van ez? És ugyan ezt az eredményt kapod a 3800 x el is. A cpu le van butitva nem használja duálban a memoriát a cpu .
Ha ugyan ezt megcsinálod egy 3900x el vagy egy 3950x el akkor más lesz az eredmény. vagyis 1 db memoria modullal ez lesz az eredmény olvasás 10 irás 10 másolás 10 késleltetés 60 és ha beraksz még 1 memoriát a gépbe akkor már ez lesz az eredmény: olvasás 20 irás 20 másolás 20 és a késleltetés 60. Persze ez már a 3900x és 3950x cpuval mérve. vagyis ezek a cpuk már duálban kezelik a olvasást, irást és másolást is de még mindig nem kezelik duálban a késleltetést de jobbak már mint a butitott 3700x és 3800x. Ezt magad is megcsinálhatod és láthatod hogy ez igy igaz . De erről nem beszél senki vajon miért nem? Miért van a 3700x és a 3800x lebutitva? HA viszont intel cpuval csinálod meg ezt akkor ezek a számok jönnek ki 1 db memória van a gépben: olvasás 10 irás 10 másolás 10 késleltetés 60 és ha raksz bele 2 db memoria modult ez lesz az eredmény . olvasás 20 irás 20 másolás 20 késleltetés 45 . vagyis az összes intel cpu duálban lezeli a memoria összes részét de az amd nem . Ez egy nagyon csunya dolog erről nem beszél senki . Pedig ugy igaz minden ahogy leirtam. Butitott cpuk. -
venom8888
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Mi a faszom az a nagy szel turbina?
-
venom8888
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
Mindenkeppen mond meg a boltosnak,lehet el ker 3000 ft ot,de nem neked kell gecizni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jolvan, koszi

Sync et hasznalok akkor ezek miatt.