- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
Whysperer #3477 üzenetére
ezzel az a baj, hogy akkor a syncnek semmi értelme
általában olyan játékkal játszom aminél van értelme, amúgy OW-ben meg D3-ban is megvan a stabil max, ott nem is zavaró.
Na de este lesz itt tesztelés, annak fényében meg majd jöhet leendő új konfigba esetleg új VGA. úgy is jönnek az AMD hez a custom Navik -
Puma K
nagyúr
válasz
Whysperer #3477 üzenetére
Korábban találtam egy mérést-összehasonlítást lehet techspot.com-on volt... hogy az FPS limitálást minden körülmény között az MSI Afterburner+RTSS-ben érdemes beállítani, mert az adott játékban beállított limit (már ahol ez elérhető) rosszabb eredményeket ad minimum és átlag FPS szempontjából mint az MSI AB+RTSS-el beállított.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Whysperer #1216 üzenetére
Az, hogy egy vadi új procival hogyan viselkedik egy játék endzsin, annak nem sok köze van a 2 alaplahoz.
Mivel te az alaplapot kérdezted, így ezért írtam/tuk, hogy itt nem az alaplap a nagy difi, hanem a proci. Kérdezd meg a játék készítőjét?
Amúgy korábban 12 percnél van teszt ahol csak az alaplap a difi és ott van 1-2% különbség.
Van olyan játék ahol jó ha kikapcsolod az SMT-t, van ahol szar. Nyilván nagy difi van magok között pakolgatásban is, így igen sok a változó tényező.
Arra próbáltunk válaszolni amit kérdeztél, nem arra a kérdésre amit fel sem tettél -
vaakuum
addikt
válasz
Whysperer #1173 üzenetére
Értem, csak azt nem tudom felmérni, hogy ez jobban visszahozza-e az árát azon a szinten, ahol pl. ti használjátok. Nem tudom megítélni, hogy egy ilyen deszka bepakolva ezer ssd-vel meg csúcs asztali procival tud-e annyival többet termelni, mint ebből az árból összerakva 2-3 egyszerűbb gép. Illetve hogy lehet-e a nálatok jellemző feladatokat annyira szétbontani, hogy több gépen is kényelmesen meg lehet csinálni.
Én kifejezetten örülök a véleményednek, mert egy másik felhasználói környezet nézőpontja is benne van, így sokkal teljesebb képet tudok kapni az új lapok "fontosságáról". Magyarán már azt látom, hogy csak egy szűk réteg mégszűkebb rétegének lehet rá ténylegesen szüksége. Meg dubajban néhány embernek, akik nem tudják mire költsenek. -
vaakuum
addikt
válasz
Whysperer #1170 üzenetére
Akkor most megismertük egy komolyabb felhasználó véleményét is.
Én eddig csak azt láttam, hogy az átlagembereknek (gamer+böngésző+fórumozó) nem éri meg. Ezek szerint még azoknak sem feltétlenül, akik azon a szinten használják, ahol te
. Mondjuk én kb. ilyesmi szintű felhasználásnál már feltételeztem volna, hogy visszahozza az árát, de ezek szerint még ott sem. Viszont biztosan van valami olyan réteg, akiknek jó lehet, mert annyi pci lane-t használnak, és köztük akad néhány early adopter, akik elkezdik használni.
Tippre átlagembernek ezekre az extrákra majd csak azután lesz szükség, amikor már az intel is elkezdte nyomni + utána 3 év. -
vaakuum
addikt
válasz
Whysperer #1160 üzenetére
Szerintem ez a PCI sebességnövelés és egyéb extra fejlszetések, amik az új Zennel jöttek, nem a gamer-netezős normál asztali szegmenst érinti, hanem azokat, akik tényleg dolgoznak a géppel aktívan, de nem akarnak nagyipari hardvert venni. Ez a köztes állapot szerintem. Átlagembernek még nincs rá szüksége vagy 2-3 évig.
-
válasz
Whysperer #1051 üzenetére
Az én személyes véleményem is az, hogy most alaposabban ránéztem erre az oldalra, hogy az itt szereplő összehasonlító adatok nem valós mérések alapján születtek, hanem a procik, VGA-k összes paramétereit figyelembe véve, egy algoritmus alapján dobja ki az értékeket. Az kizártnak tartom, hogy egy héttel a Ryzenek megjelenése után, ennyi tesztet valós körülmények között meg tudtak volna csinálni.
Engem perpill, egy i5-9600k, és egy 3600 teljesítménye érdekelne, egy 1440-es felbontású, G-Synces monitorral, egy RTX 2070-es VGA-val, mivel e két proci közt hezitálok. Ezt dobta az oldal, teljesen kizártnak tartom, hogy valós körülmények között tesztelve, szinte tized pontossággal ugyanolyan fps-ek legyenek.
[link]
Gondolatébresztőnek talán jó az oldal, de szerintem semmi több. -
Ribi
nagyúr
válasz
Whysperer #1049 üzenetére
Ez a gpucheck.com ez egy kibaszott kamu.
Bocs hogy ilyen trágár módon írom, de ez vicc.
Oda vissza kattingatsz a két 4k-s eredmény között és szimplán rádobtak x %-ot az eredményre, hogy annyival gyorsabb a 3600. Pöccre ugyan annyit változik minden.
Ez mekkora FOS
4k-ban esetek nagy részében 0 lenne a különbség.(#1051) Whysperer:
Eredményeket %-ban számolják, 0 köze van a valósághoz.
Az ilyen fos oldalakat be kellene csukni a pékbe félrevezetésért. -
Sirandrish
legenda
-
-
válasz
Whysperer #259 üzenetére
egyetértünk, azért linkeltem játékot, mert arra keres procit.
Egy jobb B450-nek elégnek kéne lennie 8 magoshoz. Valamelyik nap láttam egy táblázatot (talán google sheet volt?), amiben volt ajánlás, hogy melyik lapba mit érdemes rakni 3xxx szériából, de most nem találom sehol se.
mod: megvan, ScomComputer linkelte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest