Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Whysperer #259 üzenetére
egyetértünk, azért linkeltem játékot, mert arra keres procit.
Egy jobb B450-nek elégnek kéne lennie 8 magoshoz. Valamelyik nap láttam egy táblázatot (talán google sheet volt?), amiben volt ajánlás, hogy melyik lapba mit érdemes rakni 3xxx szériából, de most nem találom sehol se.
mod: megvan, ScomComputer linkelte
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
palfitom
félisten
válasz Whysperer #490 üzenetére
Érdekes, hogy a 3600X minimum FPS-ei sok játékban alacsonyabbak a sima 3600-énál...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Whysperer #537 üzenetére
Alaplapi QVL lista alapjan erdemes valasztani.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Whysperer #744 üzenetére
Tegnap még házon belül is buli volt, mert olcsóbb volt a 3600X mint a sima 3600
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KAMELOT
titán
-
-
Ribi
nagyúr
válasz Whysperer #1049 üzenetére
Ez a gpucheck.com ez egy kibaszott kamu.
Bocs hogy ilyen trágár módon írom, de ez vicc.
Oda vissza kattingatsz a két 4k-s eredmény között és szimplán rádobtak x %-ot az eredményre, hogy annyival gyorsabb a 3600. Pöccre ugyan annyit változik minden.
Ez mekkora FOS
4k-ban esetek nagy részében 0 lenne a különbség.(#1051) Whysperer:
Eredményeket %-ban számolják, 0 köze van a valósághoz.
Az ilyen fos oldalakat be kellene csukni a pékbe félrevezetésért.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Whysperer #1051 üzenetére
Az én személyes véleményem is az, hogy most alaposabban ránéztem erre az oldalra, hogy az itt szereplő összehasonlító adatok nem valós mérések alapján születtek, hanem a procik, VGA-k összes paramétereit figyelembe véve, egy algoritmus alapján dobja ki az értékeket. Az kizártnak tartom, hogy egy héttel a Ryzenek megjelenése után, ennyi tesztet valós körülmények között meg tudtak volna csinálni.
Engem perpill, egy i5-9600k, és egy 3600 teljesítménye érdekelne, egy 1440-es felbontású, G-Synces monitorral, egy RTX 2070-es VGA-val, mivel e két proci közt hezitálok. Ezt dobta az oldal, teljesen kizártnak tartom, hogy valós körülmények között tesztelve, szinte tized pontossággal ugyanolyan fps-ek legyenek.
[link]
Gondolatébresztőnek talán jó az oldal, de szerintem semmi több.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
vaakuum
addikt
válasz Whysperer #1160 üzenetére
Szerintem ez a PCI sebességnövelés és egyéb extra fejlszetések, amik az új Zennel jöttek, nem a gamer-netezős normál asztali szegmenst érinti, hanem azokat, akik tényleg dolgoznak a géppel aktívan, de nem akarnak nagyipari hardvert venni. Ez a köztes állapot szerintem. Átlagembernek még nincs rá szüksége vagy 2-3 évig.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz Whysperer #1170 üzenetére
Akkor most megismertük egy komolyabb felhasználó véleményét is. Én eddig csak azt láttam, hogy az átlagembereknek (gamer+böngésző+fórumozó) nem éri meg. Ezek szerint még azoknak sem feltétlenül, akik azon a szinten használják, ahol te . Mondjuk én kb. ilyesmi szintű felhasználásnál már feltételeztem volna, hogy visszahozza az árát, de ezek szerint még ott sem. Viszont biztosan van valami olyan réteg, akiknek jó lehet, mert annyi pci lane-t használnak, és köztük akad néhány early adopter, akik elkezdik használni.
Tippre átlagembernek ezekre az extrákra majd csak azután lesz szükség, amikor már az intel is elkezdte nyomni + utána 3 év."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz Whysperer #1173 üzenetére
Értem, csak azt nem tudom felmérni, hogy ez jobban visszahozza-e az árát azon a szinten, ahol pl. ti használjátok. Nem tudom megítélni, hogy egy ilyen deszka bepakolva ezer ssd-vel meg csúcs asztali procival tud-e annyival többet termelni, mint ebből az árból összerakva 2-3 egyszerűbb gép. Illetve hogy lehet-e a nálatok jellemző feladatokat annyira szétbontani, hogy több gépen is kényelmesen meg lehet csinálni.
Én kifejezetten örülök a véleményednek, mert egy másik felhasználói környezet nézőpontja is benne van, így sokkal teljesebb képet tudok kapni az új lapok "fontosságáról". Magyarán már azt látom, hogy csak egy szűk réteg mégszűkebb rétegének lehet rá ténylegesen szüksége. Meg dubajban néhány embernek, akik nem tudják mire költsenek."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Ribi
nagyúr
válasz Whysperer #1216 üzenetére
Az, hogy egy vadi új procival hogyan viselkedik egy játék endzsin, annak nem sok köze van a 2 alaplahoz.
Mivel te az alaplapot kérdezted, így ezért írtam/tuk, hogy itt nem az alaplap a nagy difi, hanem a proci. Kérdezd meg a játék készítőjét?
Amúgy korábban 12 percnél van teszt ahol csak az alaplap a difi és ott van 1-2% különbség.
Van olyan játék ahol jó ha kikapcsolod az SMT-t, van ahol szar. Nyilván nagy difi van magok között pakolgatásban is, így igen sok a változó tényező.
Arra próbáltunk válaszolni amit kérdeztél, nem arra a kérdésre amit fel sem tettél[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Whysperer #2103 üzenetére
Vajon meddig fogja bírni ?
Úgy néz ki, lassan beindul a RyZen projektem...
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Puma K
veterán
válasz Whysperer #3477 üzenetére
Korábban találtam egy mérést-összehasonlítást lehet techspot.com-on volt... hogy az FPS limitálást minden körülmény között az MSI Afterburner+RTSS-ben érdemes beállítani, mert az adott játékban beállított limit (már ahol ez elérhető) rosszabb eredményeket ad minimum és átlag FPS szempontjából mint az MSI AB+RTSS-el beállított.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
L4mie
veterán
válasz Whysperer #3477 üzenetére
ezzel az a baj, hogy akkor a syncnek semmi értelme
általában olyan játékkal játszom aminél van értelme, amúgy OW-ben meg D3-ban is megvan a stabil max, ott nem is zavaró.
Na de este lesz itt tesztelés, annak fényében meg majd jöhet leendő új konfigba esetleg új VGA. úgy is jönnek az AMD hez a custom Navik[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok