-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dexter68
addikt
Mindenféle romokat itt lehet nézegetni, szépen össze vannak gyűjtve. A 4-es fölöttiek tesztelésében Adamis kolléga jár az élen, ha erre jár, biztos tud ajánlani valami jót, amivel tapasztalata is volt.
-
Pogika
aktív tag
Én ezt használom jelenleg és eddig elégedett vagyok vele, az aksit is jól kezeli, 2 napja megy, és 65%-on van
[link]
egyedül az S2E telepítését nem ajánlom, mert én feltettem azt az int2ext helyett, és újra kellett formáznom a memória kártyám, mert szétcseszte az ext patríciómat.
a fly-on ami ugyaninnen tölthető viszont ebben a rom-ban jól üzemel, esetleg ezt meg lehetne próbálni más 4.2.2-es romban is -
Dexter68
addikt
-
giigz
veterán
Mint írták felettem, itt az lesz a probléma, hogy a telefonod T-s, tehát Vodás kártyával nem tudod használni.
Mivel nem tudunk a telód eredetéről semmit, ezért az a megoldás, hogy a T-ben kifüggetlenítteted, ez kb. 10-20e Ft, nem tudom pontosan. Ingyenes módja is van a dolognak, a házi függetlenítés, ez viszont illegális, és a garanciád elvész, tehát bármi baja lesz a telefonodnak, vagy saját költségen javíttatod meg, vagy kuka.
-
Watt25
veterán
Nem is vártam más választ.
Hozzászólás.
Lusta dög vagy, továbbra is fenntartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged