- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
De jó nektek,ROMolgathattok,nekem meg amióta váltottam,tiszta unalom az életem
-
vizslakutya
senior tag
válasz
makoss #22206 üzenetére
Próbáld ki , CWM-ből rakd fel,aztán újraindít,nekem bevált.
DSP Manager -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #22166 üzenetére
Én ezt használtam legtöbbször,szinte mindegyik rommal barátkozott.
Mastermin Int2extDe van másik is.
CronMod -
vizslakutya
senior tag
válasz
Attesz #22043 üzenetére
nem provokáció, de ugye nem egyszerre raksz fel mindent? első a ROM indítás pár perc nyugalom,majd a Gapps szintén kis nyugi (próbáltál másik gappsot is?),majd a végén az int2ext.
takarításnál kipucolsz mindent?mert akkor is megbolondul az új,ha a régi verzióból bent marad pár cucc.
(bocsi de mobil irás) -
vizslakutya
senior tag
válasz
bluobluo75 #21923 üzenetére
Én azt írtam,hogy nekem 8-as sebességűvel ment rendesen.
Azt,hogy max 6-ig ajánlott,azt én nem merem kijelenteni (ki vagyok én ehhez)
Keeperv5 (21921) Tényleg te voltál aki lebeszélt róla anno és milyen jól tetted
-
vizslakutya
senior tag
válasz
bluobluo75 #21916 üzenetére
Nekem anno samu 16 gigás class 8 volt benne,azzal nagyon jól elvolt.A 10 ről valamelyik fórumon lebeszéltek ,így ki sem próbáltam.(persze ettől még tökéletesen működhet,a döntés a te kezedben van)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21831 üzenetére
Azt nem tudom neked mitől lesz jobb egy új CWM-tól,de pl nekem 3..valamilyen volt fent és minden romcserénél be kellett mennem egy META INF/ / / mappába és ki kellett törölni pár sort belőle,mert különben nem települt fel.Ezt sokszor elfelejtettem,aztán kezdhettem mindent elölről (meg untam is már de nagyon)
A Playről lehet letölteni.
Megy minden a maga útján,felismeri a telefont,megkeresi a neki való CWM-et és neked csak okézgatni kell (meg imádkozni egy kicsit)
-
vizslakutya
senior tag
Nos,többek közt ezért is megéri a biztosítást megkötni az új telefonra (szerintem)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21783 üzenetére
Jó buli lesz,remélem sikerül,én most egy Konsta T romot használok,amit előtte kipucoltam a leírtak szerint,nagyon stabil,nagyon gyors lett,semmi bug,FC,satöbbi.
(igaz ma reggel felnyomtam egy 4.4.2 zeelog féle teszt romot próbaképp,azt kell mondanom,hogy nagyon beletalált a mester,ha ez összeáll stabilra, az verhetetlen lesz)
-
vizslakutya
senior tag
Egy "penge" ROMot kigyomláltam az útmutató szerint,egész jó lett,nagyon faxán működik. Lehet,hogy skatera is át lehet ültetni a dolgot? Nincs kedve valakinek kipróbálni?
-
vizslakutya
senior tag
A pengére már kapirgálják a Kit-Katot,hátha valaki skatera is nekifog
-
-
-
vizslakutya
senior tag
válasz
molnartom #21709 üzenetére
Van hozzá az is,idáig szépen dolgozik,az nagyon jó benne,hogy telefonos kezelhetősége van,gyakorlatilag egy nagyra nőtt droid. Azért vettem,mert nem tudtam mire jutok a cserével és úgy gondoltam telefonálni marad a régi sony,netezni meg veszek egy barátságosabb árú tabot. Talán a képernyő az, ami hagy maga után kívánnivalót,de az ár-érték arányba (nekem) belefér.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
krystman #21703 üzenetére
Nekem arra van állítva,hogy csak wifin keresztül frissítsen,de így sem indul automatikusan,csak jelzi,hogy vannak frissítési lehetőségek.
Lehet,hogy nálad,magában az alkalmazásokban van bejelölve az automatikus frissítési mód?
Miket írogatok itt,hogy van,hiszen már csak VOLT )(#21701) bgyg1
Nekem a "delfines mini" böngészőben volt ilyen lehetőség,aránylag szépen lejátszotta a videókat. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21699 üzenetére
11.05
DSP manager
Your Z gapps
Parancsolj,a dsp-ét előtte húzd a romba a gépen (ha szeretnéd használni),a gappsot első indítás után tedd fel. -
vizslakutya
senior tag
válasz
DessertFox #21694 üzenetére
Köszönöm,teljesen simán ment minden,kaptam egy kárszámot,azzal besétáltam a szervizbe,vártam két órát,majd minden nyűg nélkül nekifogtak a cserének,53 ezret ér a skate + 15% rámegy és így lett két jelölt,az Alcatel ill Samsung Ace III,amikor megláttam az Alcatelt,mondtam,hogy ne is bontsa ki a Samsungot!
-
vizslakutya
senior tag
Gyerekek!
Nagyon szomorú vagyok,mert tényleg nagyon szerettem ezt a haveri,segítőkész csapatot, ami itt muzsikált,de sajnos elválnak útjaink.
Ma bevittem a Skate-t cserére és kb 10 perc alatt a kezemben volt ez.
Mindent köszönök,remélem nem voltam nagyon irritáló manus köztetek,mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet !
Le a kalappal előttetek (mert ha nem , majd leverjük) -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21677 üzenetére
Most én is ebben a rendőrségi periódusban vagyok,hisz megvan az üzenetváltásunk,ahol konkrétan rákérdeztem,hogy új e a cucc,mire ő visszaválaszolt,hogy igen az. Aztán később még egyszer elküldtem neki a számsort, ami rajta van,hogy egyeztessünk,erre visszaírta,hogy az nem fog egyezni,mert ha más cég gyártja akkor nem ugyanaz a szám lesz rajta,de nyugodjak meg tuti skatehoz való.Erre fel ,amikor jeleztem neki,hogy nem jó,akkor kijelentette,hogy mire fel gondoltam én,hogy használt cuccra ad garanciát! Ezt elküldtem az Apródnak,hogy ez nyilvánvaló becsapás,hiszen kétszer is újként jelölte be,aztán meg még el is ismerte,hogy használtat küldött,erre írták,hogy mivel ők nem voltak ott az átvételnél,így nem akarnak eljárni a hirdető ellen.De amúgy látszik a képeken is,hogy úgy van beállítva,mintha újak lennének,zacskóban lesütve,felcímkézve,stb.
Erre mondom én,hogy ezek a portálok pont olyan szemetek,mint az ott hirdetők egy része.Azért választottam ezt a madarat,mert egyrészt előlappal együtt árulta + a gyorsaság miatt,elméletileg azzal nem is volt baj,2 nap alatt itt volt.
Sajnos nem lehet kábelt cserélni,mert ebben is az baj,hogy kb fél milliméternyire megvan csípve a kábel egy helyen és már meg is szakadt az áramkör.
Dexter68.
Te,hogy állsz a cserével? Van még Skate raktáron? Mivel biztattak,ha publikus? (ha nem privátban)
Megpróbálok egy cserét én is. -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21674 üzenetére
Sajnos nincs mit tenni ellene,az apród lepattintotta a panaszom,azzal,hogy miért nem személyesen vettem át. Szép és jó ötlet én szegedi-ő meg zalaegerszegi,jogilag sem tudok nagyon mit kezdeni vele,ki foglalkozik ilyen ügyekkel? Még arra sem hajlandók,hogy az egyértelmű bizonyítok alapján legalább bannolják a hírdetést.
Azért is írtam be ide,hogy más nehogy így járjon,sajnos az apród + a jófogás kiváló táptalaj ezeknek a szélhámosoknak.
De közben egész jól kitanultam az érintőcserét,legalább ennyi hasznom lett belőle,kb 5 * szétszedtem+összeraktam hátha jó lesz,aztán nagyítóval kiderült,hogy van a szalagkábelen egy kb fél milliméteres beszakadás,ennyi pont elég,hogy megszakadjon a kör.egyfolytában azon kattog az agyam,hogy tudnék neki egy kicsit betartani,hogy rájöjjön,kár volt ezért a 7 rugóért ezt bevállalni
-
vizslakutya
senior tag
Ettől soha semmit ne vegyen senki,ez egy sz@rházi,újként hirdeti a cuccokat,aztán meg küld használt rosszakat !!
Így jártam az érintőképernyővel. -
vizslakutya
senior tag
Megjött az új érintő,de nem akar jó lenni.Kép van ,de nem reagál semmire sem! Csatlakozó a helyén,a fül rápattintva.Gombokra reagál,alsó sorra reagál.
Ötlet?? -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21670 üzenetére
Kijött szépen,fel kell hajtani a fület,ha minden igaz holnap postáznak egy újat előlappal együtt.(7000 HUF)
Tanulság ,tisztítás előtt szét kell kapcsolni a telefont az előlaptól -
vizslakutya
senior tag
Nekifogtam kipucolni a port a képernyő mögül,sikerült
,elszakítanom az összekötő kábelt!
Cserélt már valaki érintőpanelt?
A telefon részről vajon,hogy jön le a kábel,csak egyszerűen ragasztóval van oda rögzítve?(azt látom,hogy a csatlakozóból ki kell venni) -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21665 üzenetére
Én meg már ebbe unok bele,hogy Jenkins mester 7 naponta kidob egy romot (frissítést),de azt már nem köti az orrunkra,hogy mit változtatott (javított) az előzőhöz képest,legalábbis én még nem akadtam a nyomára,ha ez le van írva valahol!
Így aztán önként ignorálom a friss romjait! -
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21640 üzenetére
Megnéztem,ebben aztán van magyar,angol,orosz,szinte minden
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21603 üzenetére
Eddig bírta,mire mindent felraktam,belőttem,összeomlott a launcher és innen nem volt tovább,nem segített az újraindítás sem.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21598 üzenetére
Óvatos vagyok vele,az előbbi frissítést is felraktam,nem vált be.
(lassú volt,akadozott,megtorpant,pár kártyajáték befagyott,)
A Htcmania oldalon meg úgy vettem észre,aki bírálni mer,azt kapásból leanyázzák(direkt beregeltem hozzájuk),másutt meg nem tudom,hogy hol lehet tárgyilagosan leírni a gondot Jenkins mesternek?
Megvárjuk a stable verziót.
(az alap 4.3 az nagyon szépen muzsikál)
De még mindig jobb a helyzet,mint a ZTE V967S topicban,ott csak napok óta a bajokat ill gondokat olvasom,nálunk két év alatt nem volt annyi probléma,mint itt két hét alatt! Valahol örülök is,hogy nekem már nem jutott belőle.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21581 üzenetére
Na eddig bírtam a frissített 4.3-ast,ment vissza az alap,akadozott,gondolkozott.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21554 üzenetére
Levesz,kipucol,újra telepít és megint csak a feliratig jutok.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21538 üzenetére
Ahogy elnéztem a fórumot,panaszkodnak a csengőhang beállításra,ez minden romjában visszaköszön.
Nagyon szeretem a MIUI-t,meg Tiri mester romjait,de mindig ez miatt vettem le,nem tudtam központi csengőhangot állítani.
(idáig semmi gond nem volt Jenkins mester 4.3 romjával,hasít,mint a fejsze)
-
vizslakutya
senior tag
Behalt ZTE v967s projekt,egyenlőre marad az "öreg" a háznál (kéznél).
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21506 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21474 üzenetére
Felpakoltam,szépen összeállt.
A programok telepítése nagyon gyors,gapps a sima 4.2-es jó volt hozzá,Int2ext működik,gyorsítót nem raktam fel,mert ezek nélkül is szédítően gyorsan működik(egyenlőre).
Nem találok benne zenelejátszót,nekem nem hiányzik,egyénit használok (DSP Managert előre beleraktam,jó is lett). -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21489 üzenetére
Tárgytalan,találtam lementve egy MIUI-t,sikerült belőle kivarázsolnom.
Köszi.
Közben látom belinkelted,így jár még egy.
-
vizslakutya
senior tag
Lehet,hogy láma a kérdés,a 4.2.2-est feltudom rakni Int2ext ill gapps nélkül úgy,hogy nincs bent SD kártya?
Ha nem,akkor melyik mehet így fel? -
vizslakutya
senior tag
Visszament a 4.2.2 ,ég és föld a különbség,este 11-kor húztam le a töltőről 95%-on,reggel nyolcig 87%-ra esett vissza ,úgy,hogy semmit sem killereztem ki,befejeztem a Yuotubolást és csicsika.
Arra jó volt,hogy még egyszer rájöjjek,hogy jelenleg szvsz ez a legjobb ROM. (vaku nekem nem hiányzik,mert távolról nem ért semmit,közelről meg minden képet kiégetett,este,sötétben nem fényképezek,oszt jó napot) -
vizslakutya
senior tag
Köszi a választ mindkettőtöknek,visszavettem a procit 122-re így sokkal jobbnak néz ki az akksi kezelése.
Egyenlőre nem bántom a kernelt,az nem az én területem. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21447 üzenetére
Böngészve az oldalát,látom,hogy az 5.oldalon már más is jelezte az akksi gyors merülését,ott egy másik kernelt javasol a fejlesztő kipróbálásra,ezt valaki tudja,hogy kell csinálni?
-
vizslakutya
senior tag
Azt hiszem búcsúzunk egymástól,az akkumulátor kezelése az nagyon rossz (legalábbis nálam).
Éjjel 2-kor lett lehúzva a töltőtől 100%-on,reggel 8-ra már csak 63% volt,kb 10 perc böngészés után pedig csak 43%.
Minden felesleges futó kilőve,egyedül a wifi maradt bent,de a Jenkinsen meg semmit sem lövöldözgettem ki és a 100%-ról az reggelre kb10-15%-ot esett csak vissza.Pedig tényleg nagyon tip-top rom lenne belőle. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21445 üzenetére
Megvan,az alkalmazások-futó folyamatoknál kell a swypére bökni és ott jön ki a beállítások lehetősége.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21440 üzenetére
Készítsd a zsebkendőket!
Tényleg nagyon ütős lett ,idáig nem leltem kifogásolni valót rajta,az akksi kezelésére vagyok kíváncsi,most két indítás után eléggé lekapta.(talán csak az,hogy a billentyűzetben nincs magyar)
Most felnyomom 100-ra,aztán restrart és utána ráfigyelek. -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21432 üzenetére
Levettem (a rendszeres verziót ),de rosszindulatú fájlnak minősítette az Avast !
Merjem tovább nyitni?
Magyar nyelv van benne?(#21434) Dexter68
Ez az,de hétfőn berendeltem a V967S-t ,de közben meg elfogyott státusban van,most nem tudom nekem jutott vagy nem?Mondjuk, ha majd a fejlesztő mesterek hozzájutnak a Kit-Kat-hoz remélem érdekes ROMokat hoznak ki belőle.
-
vizslakutya
senior tag
Most olvasom,hogy a Kit-Kat vidáman el fog dolgozni 512 megán is ?
Kár lecserélni a Skatet? -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21413 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21408 üzenetére
Átcseréltem,eddig nagyon szépen adja elő,jó volt a gapps ,int2ext,pure perfomance,dolgozik.
Szemezgetek a következő ZTE-vel valószínű holnap meglépem a rendelést (remélem ti is jöttök át abba a topicba)
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
Na ilyen sem volt mostanában,most nézem már több, mint egy hónapja ugyanazt a ROM-ot használom!
Na jó volt pár suta próbálkozás másfélére,de szinte 10 perc alatt jött is vissza Jenkins mester műve.
Gondolkozom a 10.08-as kiadású véglegesre átcseréljem e vagy maradjon az "éjszakai" amíg bírja?
1 néha előjövő problémám van,a képernyő fényerő maximumon van,nincs automatára állítva,a telefon akksi jó erőben (80%),mégis van olyan,hogy telefonálok 1-2 percig és mire befejezném már annyira lemegy a fényerő,hogy világosban már azt sem látom hol van a kinyomó sáv !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged