- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
vizslakutya #22682 üzenetére
Úgy néz ki mintha egy bizonyos ponton lefagyott volna a telefon. Ezért nem tudok semmit állítani benne.
Lásd előző bejegyzéseimet.Egyébként köszi.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21260 üzenetére
Nakéremszeretettel. Nem tudom, emléxik-e valaki (azt meg pláne nem, hogy érdekel-e valakit
), hogy amikor Tirimosqui magyarította a MIUI-ját, akkor a következő anomália miatt nem lett nagyon népszerű:
„nem engedi a lejátszóból változtatni,csak az előre feltelepítettekből.Sőt már egyénit sem enged külsőből cserélni.”
Na, kiderült, hogy a MIUI zenelejátszó sérült (vagy nemjó, mindenesetre vagy 3 megával kisebb, mint a többiben), úgyhogy lecseréltem a „reparada” verzióban lévőre és ettől úgy tűnik, hogy működik. -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #22265 üzenetére
Remélhetőleg előbb-utóbb hozzánk is érkezik valami...
Ha lenne egy agyas, aki tud érdemben segíteni, előrébb lennénk, de sajnos még nincs..
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #22166 üzenetére
Itt írta , hogy melyik INT2EXT-et használja.
bsanya: Adamisnál sem volt jó a sebesség, nála asszem az volt a megoldás, hogy a SIM kártyát hiányolta.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Én ezt használtam legtöbbször,szinte mindegyik rommal barátkozott.
Mastermin Int2extDe van másik is.
CronMod -
Attesz
aktív tag
válasz
Szia!
Fagyi azt írta, hogy csak az eredeti módosítatlan in2ext jó.
Sajnos linkelni nem tudok.
Én googlival keretem és sikerült jót leszednem. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #22044 üzenetére
Én simán feltoltam mindent egyszerre... ez nem minden esetben okoz gondot (bár, ha nyűg van, érdemes külön-külön is megnézni volt olyan is, hogy megoldódott a probléma).
Én ezt a gappsot használom és ezt az in2ext-et (mert ebből is annyi van már, mint a nyű).
Aztán persze lehet, hogy senkinek sincs igaza, hanem – mivel nincs két egyforma – a te skated éppen ilyen. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #21920 üzenetére
Meglehet hogy én voltam.Nem szeretjük a CLS-10-et, mert kis fájloknál drámaian lassul és az Android elég ergya ilyen téren, mert sok kis fájllal dolgozik...
-
rzerge
aktív tag
válasz
vizslakutya #21830 üzenetére
az a baj, hogy nem ismeri fel a Skate-et
VAgyis felismeri, de azt írja, hogy nincs a támogatott eszközök listáján ...
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21830 üzenetére
Némileg hézagos a műveltségem:
Miért is lesz jobb nekem egy új cwm-től?
És honnan is lehet letölteni?
És egyáltalán hogy működik? -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21788 üzenetére
Telefonról voltam, azért nem láttam az aládat - abból rögtön láthattam volna. De hát ilyen a mobil nézet, nem jelenít meg mindent.
Azt nem értem egyébként, hogy ha egy 600 Mhz-es procira rá tudják erőltetni a CM11-et, akkor hogy a rosebbe nem jön össze ugyanez 800 Mhz-re. Mert a belső hellyel-közzel azonos. Bár gondolom innen már a portolás sem olyan nagy ördöngőség! Lehet, hogy írni kellene MoDaCo-s Skate topicba, hogy Blade-re már van működő CM11, hátha észbe kapnának és segítséget kérnének onnan! Írok is!!
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21788 üzenetére
Jól teszed, hogy ide írsz, mert sok ötletet nyertem ebből a pengés leírásból. (bár a nagyobbik gyerekem blade-s és ismerte ezt a leírást, de nem volt boldog vele)
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21786 üzenetére
de ez blade-re van...
azt hittem, valakinek összejött, mert Jenkinsnek nem akar...
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21784 üzenetére
ahhoz a 4.4-eshez adnál linket?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21781 üzenetére
Lehet hogy kipróbálom az útmutató szerint kigyomlálni a Rootboxot és csinálok egy belőle egy »Light« verziót
Jó játék lesz.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21763 üzenetére
nézem jenkins oldalát, de eddig csak sikertelen build-ek jönnek, abból viszont már vagy tíz...
-
Drenadar
veterán
válasz
vizslakutya #21718 üzenetére
cwm van fent, feltettük a SD/rootba a a gyári visszaállítót image.bin... elindítottuk a telót recoverybe és nem kezdte el a visszaállítást, pedig ugyebár minden nyomkodás nélkül el kellett volna kezdeni... :|
ezért szeretnék kérni bármi alap romot amihez nem kell root meg ilyesmi mert természetesen a teló érintetlen... szal kellene egy sima zip-es rom, amit rá tudunk erőszakolni a cwm recoveryre...
vagy valami megoldást, hogyan tudjuk visszatenni a gyári recoveryt hátha az felismerné a bint és elindítaná a visszaállítást. (az android rajta egyáltalán nem tud bootolni, szóval olyan megoldás kell, amihez elég a recovery).Nekem sajnos nincs tapasztalatom ZTE-vel kapcsolatban, azt hittem hogy tök mindegy, android oszt jóval.. HTC telefonomat többször romoltam stb de ez nem akarja az igazságot...
-
Drenadar
veterán
válasz
vizslakutya #21716 üzenetére
nem tudom...
tudnál rendelkezésemre bocsátani egy sima stock romot, lehetőleg zipeset?
Ami az egyes HSZ-ben van, az a link sem él már... és már tépem a hajam, hogy akármilyen linket találok arra hogy zte skate stock rom, a link már nem él, nem lehet letölteni, stb... :|
valaki gyorsan linkeljen egyet pls...
és az első hszt lehetne aktualizálni.
-
molnartom
aktív tag
válasz
vizslakutya #21698 üzenetére
Volt hozzá autós tartó is?
Ha igen lehet, hogy én beruházok egyre az S7 Slim helyet! -
krystman
őstag
válasz
vizslakutya #21705 üzenetére
Nem a frissítésekkel van a baj, ha nem a Google Play áruház frissíti magát.
-
krystman
őstag
válasz
vizslakutya #21700 üzenetére
Azzal mit lehetne kezdeni, hogy a Google Play ne frissítené magát automatikusan, amikor felmegyek rá? Ki lehetne ezt kapcsolni?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21700 üzenetére
Köszi
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21698 üzenetére
megjegyzem, sehol nem találom ezt a 1105-ös nightly romot...
10.09 után 11.16 jön... sírok. -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21695 üzenetére
53K a Skate?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21693 üzenetére
Ezesetben Te jártál jobban, gratula (és irígykedés)
-
DessertFox
aktív tag
válasz
vizslakutya #21693 üzenetére
-
Watt25
veterán
válasz
vizslakutya #21675 üzenetére
A szalagkábel valamelyik vége fixen hozzá van csatlakoztatva? Szóval, nem lehet csak a szalagkábelt kicserélni?
-
angelius
aktív tag
válasz
Egyik ismerősöm monitort vett azt hiszem az apródról. Amikor kibontotta a dobozt azt vette észre hogy megvan nyomódva a a kijelző erre gyorsan hívta azt akitől vette az azt mondta hogy nem volt vele gond. Erre ismerősöm postához fordult azok kivizsgálták megállapították hogy nem a posta hibázott. Már ismerősöm a rendőrséggel fenyegetőzött amikor hirtelen a feladó vissza küldte a pénzt. Szóval nem biztos hogy jó az ami olcsó én ezért szoktam megbízható helyről vásárolni.
-
Dexter68
addikt
válasz
Én lehet, hogy írnék a Homárra részletesen az Apród és a Jófogás hozzáállásával együtt.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21673 üzenetére
Fel is lehetne jelenteni én feljelenteném. Nem azt adta amit hirdetett. Te meg jobban jársz ha beviszed telefont szerelőhöz az megtudja csinálni.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21670 üzenetére
Kijött szépen,fel kell hajtani a fület,ha minden igaz holnap postáznak egy újat előlappal együtt.(7000 HUF)
Tanulság ,tisztítás előtt szét kell kapcsolni a telefont az előlaptól -
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #21668 üzenetére
A panelen van egy kis fül a csatlakozón... amit ha letörsz, akkor jobb ha eldobod az egészet....
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21666 üzenetére
Feltettem az új 4.3.1 Jenkinst a rádió továbbra sem müködik de nagyon gyors. Kiváncsi leszek hogy mennyire lesz stabil.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21663 üzenetére
Én a 4.2.2 Jenkins 1.6os kiadását raktam fel. Ez jól müködik ezzel még nem gond. Már lassan belefáradok a rom cserélgetésbe. Miuival megmvoltam elégedve de sajna nem teljesen magyar, a 4.0.4es Miui rom szuper lenne de nem megy a mikrofonja és az azért elég gáz. Talátam Tilalnak egy régebbi romját 4.0.4
még lehet hogy ennél fogok kikötni ebben a vakú meg az FM nem megy. Már raktam fel és jól megy nagyon is.
De a Lezo rom is egész jól nézki. -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
vizslakutya #21645 üzenetére
Helló. megpróbáltam másik sim-kártyával azzal jól működik... na most már odáig eljutottam hogy az sms kódot sem küldi el a belépéshez... de még hívással sem .. érdekes.. eddig tökéletesen működött...
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21643 üzenetére
Az a helyzet hogy a Miui romban egyrésze a forditásnak a fremworkben van benne.
-
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21648 üzenetére
Én előtte leellenőrizném egy teleírással hogy nem fake az a 32Gb
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21640 üzenetére
Az a baj hogy a Miui romban nincs Latinme így azt nem lehet belerakni.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21640 üzenetére
Megnéztem,ebben aztán van magyar,angol,orosz,szinte minden
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21606 üzenetére
és a 16-ai és a 23-ai nem jó? és userdebug, vagy nightly? wazz, ebből annyiféle van... az ember belezöldül
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21606 üzenetére
Én a Launcher 8-at használom az meg nem omlott össze, sosem használom a gyári launchert egyik romnál sem. Ha a romba lévő launchert használtam azzal mindig volt valami gáz. Én a ennél Romnál hibát eddig nem tapasztaltam. A Miui launcherrről jút eszembe nem rég készült magyarositás gondoltam kipróbálom, belőttem ahogy nekem tetszett egyszer gondolt egyet újra indult és kezdhettem volna előröl az egészet de nem tettem
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21604 üzenetére
a miui launcher nem bírja a gyűrődést. mindig a holo-t használom pont emiatt
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21603 üzenetére
Eddig bírta,mire mindent felraktam,belőttem,összeomlott a launcher és innen nem volt tovább,nem segített az újraindítás sem.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21601 üzenetére
Miui v5 Special Edition. Innen letudod tölteni. Egy kicsit nehezen bootol be de ha bejön akkor egyből lehet használni.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21581 üzenetére
Na eddig bírtam a frissített 4.3-ast,ment vissza az alap,akadozott,gondolkozott.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21579 üzenetére
Próbáltam több féle képpen de csak a 4.3 gappsal nem állt le a varázsló. Kipróbáltam nyomkodtam egy kicsit majd ment vissza a 4.2.2 es rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21569 üzenetére
Annyira nem figyeltem de valamit kiírt utána meg települt a rom.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21566 üzenetére
Nem, nem ír egyáltalán. Egyedül csak hálozati kódot kér de azt át lehet ugrani.
-
kiseper
tag
válasz
vizslakutya #21564 üzenetére
persze, a stabli zip nem ment fel most nightly van
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21562 üzenetére
Most telepítettem fel a kollégám Skatejére és azon is szuperül megy nem tudom mi lehet a baj nálad.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21559 üzenetére
Nekem simán települt nem volt gondom vele.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21557 üzenetére
A system mappa Etc Init d. 04 nitroglass_v2 így keresd
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21555 üzenetére
A nitroglass a ludas én kivettem belőle és elindult.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21554 üzenetére
Levesz,kipucol,újra telepít és megint csak a feliratig jutok.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21549 üzenetére
Én most kezelés alá vettem Tiri Miui 4.0.4 es romját beállitottam mindent szuperül megy és minden jó rajta kivéve a vakú de azt eddig sem használtam. És rengeteg téma van hozzá.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21541 üzenetére
Én csengőhangot a zenelejátszóval állitottam be és az is szól.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21539 üzenetére
Érdekes mert amikor Tiri romjait használtam én mindig betudtam állitani csengő hangot. Jenkins 4.2.2 es rom van fent. Megpróbáltam a legutóbbi 4.3 as romot de nekem többszöri újra inditás után is fagyott így ment a kukába.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21512 üzenetére
Ha neked jó annak örülök majd valamikor neki lendülök megint.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21506 üzenetére
Tegnap este felraktam a Jenkins 4.3-as romot de már a kezdésnél leállt a beállitó varázsló még ez nem is olyan vészesz lett volna ezután volt vagy fél perc mire a launcher bejött, ezkövetöen a menübe lépkedve tapasztaltam hogy gondolkodik rajta mielött megnyítna valamit. Így ment vissza a 4.2.2 es rom.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21506 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21489 üzenetére
Tárgytalan,találtam lementve egy MIUI-t,sikerült belőle kivarázsolnom.
Köszi.
Közben látom belinkelted,így jár még egy.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21489 üzenetére
Innen letudod tölteni Időjárás app
GooApple Launcher egész jól nézki.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21470 üzenetére
úgy jó...
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21468 üzenetére
Mivel sd-ről megy fel az összes (!) rom, ezért semmit!
-
Firka30
tag
válasz
vizslakutya #21457 üzenetére
Köszi!
-
Firka30
tag
válasz
vizslakutya #21454 üzenetére
Az aláírásodba nszereplő "ZTE Skate Usedeburg "-ot honnan tudnám leszedni?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21454 üzenetére
Teljesen feltöltöttem este (H3 Holo 1.0.1) reggel bekapcsoltam és nem nyúltam hozzá majd eltelt egy kis idő és észre vettem hogy lakapott kb 10%-ot így én is ledurtam. Meg néha kinlódott amikor kapcsolodott a pchez.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #21449 üzenetére
Berakod bootloader módba, majd a letöltött kernel fájlodat fastboot-tal vagy bebootolod az új kernel.img fájl:
fastboot boot kernelneve.img
...vagy ráflasheled a régi helyett:
fastboot flash boot kernelneve.img
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21449 üzenetére
Én felraktam hozzá Pure Perfomancet és jól kezeli akksit nem merül olyan gyorsan. Nekem legalábbis bejött. A kernelt recoveryből kell felteni.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21447 üzenetére
Böngészve az oldalát,látom,hogy az 5.oldalon már más is jelezte az akksi gyors merülését,ott egy másik kernelt javasol a fejlesztő kipróbálásra,ezt valaki tudja,hogy kell csinálni?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21445 üzenetére
Megvan,az alkalmazások-futó folyamatoknál kell a swypére bökni és ott jön ki a beállítások lehetősége.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21441 üzenetére
Én felraktam a Smart Keyboard PRO ebben van magyarnyelv.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21441 üzenetére
Monnyuk a Keep biztos nem megy rajta, azt meg nagyon megszerettem
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21438 üzenetére
Szerintem is nagyon jó nekem bevált
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21433 üzenetére
Hát, nem biztos, hogy kár lecserélni, ha adódik lehetőség. Most került a családba egy myaudio s9-es „tescóstablet”, ami nem egy nagy tigris, de a célnak pont megfelel, viszont a kezelése közben észrevettem, hogy milyen az amikor egy android tényleg gyors.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21431 üzenetére
Tesztelés alá vettem H3 Holo Nagyon szépen muzsikál. Ext particiót úgy kezeli mint a belső memóriát és ezt arra értem olyan gyorsan telepit rá mintha a belső memóriára telepitene. Hangzása fenomenális. Beszélgetés közben recseg hangszórom de ezzel a rommal nem recseg. Fc-kbe nem ütköztem újra indulás nem volt. Nem gondoltam volna hogy valamikor 2.3.5 romot fogok tesztelgetni.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21413 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21408 üzenetére
Átcseréltem,eddig nagyon szépen adja elő,jó volt a gapps ,int2ext,pure perfomance,dolgozik.
Szemezgetek a következő ZTE-vel valószínű holnap meglépem a rendelést (remélem ti is jöttök át abba a topicba)
-
Fenyo12
tag
válasz
vizslakutya #21404 üzenetére
Ok, köszönöm, megpróbálom!
-
Fenyo12
tag
válasz
vizslakutya #21401 üzenetére
Ott néztem és ott nincs, csak a telefon csengőhangokat ajánlgatja ott.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21398 üzenetére
Nem! Ez már új ezt még kezelésbe akarom venni mert ebbe meg már nem rakta bele hogy cache sd-re legyen átírányitva azt akarom megcsinálni mert ha átvan írányitva akkor a recoveryben nem ír ki hibát.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21394 üzenetére
Ha jól látom már vissza is vonta a 4.3-at?
Ezek szerint volt vele probléma. -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21394 üzenetére
Maradok a 4.2-nél. Szünetre egy stabil rendszer kell, nincs időm kísérletezgetni. Meg amúgy is Homescreen-versenyre készülök!
Nemsokára megjelenik a kiírás Logouton!
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21385 üzenetére
Tényleg nem lenne rossz ha le lenne írva hogy mik a változások az elözőhöz képest mert akkor annak tudatában rakná fel az ember.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21385 üzenetére
Érdekes, hogy a CM10.2-est meg olyan szinten dokumentálja, hogy azzal meg már az a baj
-
krystman
őstag
válasz
vizslakutya #21378 üzenetére
És ebbe minden működik, vagy ez ilyen csak működik, de nem 100% an? HW gyorsítás megy a videóknál?
-
bgyg1
aktív tag
válasz
vizslakutya #21382 üzenetére
Köszi! Meglátom sikerül e összeállítanom így a rendszert!
-
bgyg1
aktív tag
válasz
vizslakutya #21380 üzenetére
Már bocsi, hogyha zaklatlak,de be tudnád linkelni az intext-t?
-
bgyg1
aktív tag
válasz
vizslakutya #21378 üzenetére
Szia!
Azt írja már sokadszorra, hogy a Googleplay alkalmazás leállt! Miért? Mit tegyek?
Ja és ehhez a romhoz Intext2+ vagy link2sd?
-
bgyg1
aktív tag
válasz
vizslakutya #21374 üzenetére
Köszönöm szépen!
Remélem telepíteni is fogja a teló!
-
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21369 üzenetére
Székesfehérváron vittem be a szervizes t pontba. Srác megnézte meghallgatta és megírta az új megrendelőjét.
Egy hét múlva mehettem a készülékért. Addig a régit el se vette, csak mikor mentem a másikért.
Megkérdeztem a garit és erre mondta hogy két év rá és ezért nem hosszabbodik. csak ha egy év garis akkor.
Nem értem én sem de mindegy. -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21369 üzenetére
Olvastam, hogy valahol Pesten rögtön cserélték... Mezőtúrról meg elküldték szervizbe.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21364 üzenetére
És tényleg.
Most a 4.2.2-es rendszerét használom, nagyon szépen muzsikál. Nem is cserélem le! A 4.3-as kissé szakadozott mozgása késztetett a cserére amúgy. Pedig olyan szépen ment minden!
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21346 üzenetére
@ vizslakutya Én 4.3-as gappsot raktam fel és jól megy vele. Dexter68 azt raktam fel.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21346 üzenetére
Gapps 4.2-höz való nekem működik és nem, nem kell újratenni az egészet, csak annyi a dolgod, hogy a cache és dalvik cache formázás után a systemet is formázod és mehet fel a rendszer és a Gapps. Annyi még vele a dolog, hogy a L2sd csatolási hibát ír ki, de ilyenkor az sd-ext partíció újralinkelése és egy újraindítás megoldja a dolgot. És ott az új rendszer a régi adatokkal, mert data nem lett formázva!
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21285 üzenetére
Hoppáré, még a BS player is viszi a videjókat!!! Bodottáááá...
(Motorace, remélem, figyelsz...
)
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21283 üzenetére
Duplatap a korongra, a másodiknál rajtatart, akkor fent megjelenik egy piros korongban egy × , erre ráhúzod és bódottá... és ha ezt tudod, akkor hasznos kis cucc is lehet akár. Tud egy csomó jófejséget, de videózáskor zavaró, hogy ott figyel.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21273 üzenetére
Ha estleg nem lenne jó hozzá még akkor sincs baj mert újra inditás és egy 4.2.2 es gappsot kell feltenni.
Visszaraktam Tiri pacman romját megvagyok vele elégedve.
És most már nem ír ki semmi hiba üzenetet a recovery de direkt kipróbáltam hogy felraktam egy 2.3.7 es romot akkor hiba üzit írt ki a recovery de ha olyat rakok fel aminek eleve nagyobb partició kell nem ír hibát. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21272 üzenetére
A 4.3-as gappsot ajánlják hozzá,jó lehet az?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21269 üzenetére
Én is visszatettem a Mokee Evolutiont... csak azt nem tudom, hogy hogy kerülök Tiri szeme elé, ha Spanyolba´ járok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest