Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- 
			  Mobilarena Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

krystman őstag válasz  lajki7

üzenetére lajki7

üzenetéreMit értesz DVD kiterjesztésű film mellett? Az hogy VOB fájlokat akarsz lejátszani vele, vagy a felbontás alatt érted ezt? Mert ha az utóbbit, akkor azt soha nem viszi neked majd! Eleve jóval nagyobb a felbontás mint maga a kijelző. 720×576 ez nem fog menni. Max 800×480-as film megy vele. Legjobb ha mp4-re konvertálod át. 
- 

scyllarus veterán válasz  lajki7

üzenetére lajki7

üzenetéreAmit te írtál, az egy nagy marhaság, szerintem. 
 Mi az, hogy felokosítja a nem okos telefont???? Az SPB egy launcher, egy a 100 közül, kinek tetszik, kinek nem, de leszarozni kicsit erős.. Egy látványos, 3D-s felület, ezen a gyenge vason is meglepően simán működik, kevesebbet akadt nekem, mint pl. a Go vagy pláne az ADW. Én a minimalistább stílus híve vagyok, nekem túl csillogó volt, de nagyon jól beállítható és használható egyébként.
- 

scyllarus veterán válasz  lajki7

üzenetére lajki7

üzenetéreAz hogy jobban tetszik, teljesen oké, különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik. De hogy leócskázod, aztán csodálkozol, hogy a 2 generációval régebbi hardverrel rendelkező (1 magos ARMv6 vs 2 magos ARMv7)"szuper" telód kevesebbet tud, mint az aktuális oprendszer referenciatelója, hááát, az furcsa egy kicsit. 
 Ha húzod a procit, akkor jobban fog merülni az akku, ez tény. Egyébként OC-ra csak akkor van szükséged, ha sokat játszol hardverigényes játékokkal, vagy nézel nagyfelbontású filmet, mert a napi általános használathoz elég a 800MHz, és az OC miatt sem fogja gyorsabban betölteni a telefonkönyvet.
- 

Keeperv85 nagyúr válasz  lajki7

üzenetére lajki7

üzenetéreNem áll az be sehová, max te állsz be egy bizonyos sorba majd, ha így folytatod, ahol a garanciapapírt fogják kérni... Először is: NE húzd a procit csak azért, mert valami hülyegyerekhaver azt mondta az mennyire jó és akkor nem merül ilyen gyorsan...Az akku NEM kalibrálódik. Az Android NEM tanulja meg az akkut használni. Amilyen most, olyan lesz két nap műlva is... 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Battlefield 6
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na jó, azért sokszor van olyan, hogy nem viszi, és akkor konvertálgatnom kell...
 Na jó, azért sokszor van olyan, hogy nem viszi, és akkor konvertálgatnom kell... 
								 Mivel játszottad le? Gyári az nem viszi! Azért írtam az mp4-et, mert az viszi csak hardveresen, a többi mind szoftveres gyorsítást kap.
 Mivel játszottad le? Gyári az nem viszi! Azért írtam az mp4-et, mert az viszi csak hardveresen, a többi mind szoftveres gyorsítást kap.  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)