-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
lajki7 #15417 üzenetére
Mit értesz DVD kiterjesztésű film mellett? Az hogy VOB fájlokat akarsz lejátszani vele, vagy a felbontás alatt érted ezt? Mert ha az utóbbit, akkor azt soha nem viszi neked majd! Eleve jóval nagyobb a felbontás mint maga a kijelző. 720×576 ez nem fog menni. Max 800×480-as film megy vele. Legjobb ha mp4-re konvertálod át.
-
scyllarus
veterán
válasz
lajki7 #15341 üzenetére
Amit te írtál, az egy nagy marhaság, szerintem.
Mi az, hogy felokosítja a nem okos telefont???? Az SPB egy launcher, egy a 100 közül, kinek tetszik, kinek nem, de leszarozni kicsit erős.. Egy látványos, 3D-s felület, ezen a gyenge vason is meglepően simán működik, kevesebbet akadt nekem, mint pl. a Go vagy pláne az ADW. Én a minimalistább stílus híve vagyok, nekem túl csillogó volt, de nagyon jól beállítható és használható egyébként. -
scyllarus
veterán
válasz
lajki7 #15076 üzenetére
Az hogy jobban tetszik, teljesen oké, különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik. De hogy leócskázod, aztán csodálkozol, hogy a 2 generációval régebbi hardverrel rendelkező (1 magos ARMv6 vs 2 magos ARMv7)"szuper" telód kevesebbet tud, mint az aktuális oprendszer referenciatelója, hááát, az furcsa egy kicsit.
Ha húzod a procit, akkor jobban fog merülni az akku, ez tény. Egyébként OC-ra csak akkor van szükséged, ha sokat játszol hardverigényes játékokkal, vagy nézel nagyfelbontású filmet, mert a napi általános használathoz elég a 800MHz, és az OC miatt sem fogja gyorsabban betölteni a telefonkönyvet. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
lajki7 #15078 üzenetére
Nem áll az be sehová, max te állsz be egy bizonyos sorba majd, ha így folytatod, ahol a garanciapapírt fogják kérni...
Először is:
NE húzd a procit csak azért, mert valami
hülyegyerekhaver azt mondta az mennyire jó és akkor nem merül ilyen gyorsan...Az akku NEM kalibrálódik. Az Android NEM tanulja meg az akkut használni. Amilyen most, olyan lesz két nap műlva is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Home server / házi szerver építése
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged