-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mya91
tag
Kis számolás után rájöttem, hogy nem 51... 56!
-
Mya91
tag
Én nyertem!
-
Mya91
tag
Melyikőtök adott már el Zte Skate-et 51.000ft-ért?
-
Mya91
tag
Volt skate, nincs skate!
-
Mya91
tag
válasz
rambo4ésfél #16336 üzenetére
Üdv Club-ban!
-
Mya91
tag
Srácok... ellopták egy ismerősömnek a telefonját, és szeretnék hirdetést feladni a készülék adataival, hátha valaki találkozik vele! Lehet ilyet?
-
Mya91
tag
válasz
magellaner #16311 üzenetére
Ha van garid, persze.
-
Mya91
tag
Amúgy... találtam valakit, aki ROM-ot cserél nekem hétfőn....hátha szoftveres hiba "kínozza" a hangszóróm!
Meglátjuk!
-
Mya91
tag
Ne idegesítsetek, hogy nem szerelik, mert mindjárt szívrohamot kapok!
Már bánom, hogy amikor pénz kellett de azonnal, eladtam 50rugóért a 2X-emet! Volt már S2 is a kezemben, de messze nem nyújtott akkora élményt, mint a 2X! Imádtam....és ha lesz egy kis szerencsém, na meg pénzem
venni fogok egyet és többé ki se adom a kezemből!
-
Mya91
tag
Na... az újabbb feljemény. Állítólag...de csak állítólag, a tmobile visszarakhatja az eredeti szoftvert, persze nem ingyé. Így lehet, hogy gari is lesz rá, aztán garral kicserélik a hangszórót. Ez sem tuti, de valami. 18:00-ig nyitva van a Budafoki úton a szervíz, beviszem délután és megmondják mit lehet kezdeni.
-
Mya91
tag
Figyelj... lehet hogy én látom rosszul, de 34-ért is van fent nem új készülék. Ez alatt az ár alatt nem is nagyon találtam. Tehát nem adom 20 ezerért, egy ütött kopott, lejárt garos Galaxy Ace-t sem kapsz 20.000-ért. Jogom van eldönteni, miért vagy mennyiért adom oda. Ha pedig nem olvastad el az előző hozzászólásom, akkor most leírom megint. Megcsináltatom és eladom. A T-mobile-nak tuti van alkatrésze, mivel ők forgalmazzák, javítják.
-
Mya91
tag
válasz
GRomeo #16202 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, igazából nagyon szívesen megtartanám. Gondoltam Én, hogy hátha ajánl valaki valami "jobbat" ami nekem jobban tetszene, és mindenki elégedett lehetne. Most hívom a t-mobilt, hogy mennyiért csinálja meg a hangszórót. Ha van rá mód, akkor ma, ha nem, akkor max hétfőn elviszem és kiperkálom azt az összeget érte. Eszemben sincs el kótyavetyélni nevetséges összegekért, vagy "semmit nem érő" másik készülékért! Akkor inkább "rámrohad"
Különben is, a cserekészülékem amit adtam ezért, többet is ér, mint ezek az ajánlatok. Tehát bukni nem hagyom magam!
-
Mya91
tag
Csak egy kérdés srácok.... Feltettem a telefont, csere/eladó. 15000-ért elviszem, 9000-ért elviszem, Siemens c55+6000ft-ért elviszem...
Most ezt miért? Szerintem nem olyan gázos a dolog, ugyanis csak a hangszórót kell kicserélni ami max 4rugó! Most értem haza a Börzsönyből és most már itt a hétvége, de hétfőn még körbeszaglászok szervizelés ügyben. Ha sikerül, megcsináltatom.
Nem értem ezeket az embereket.
-
Mya91
tag
válasz
viperabácsi #16118 üzenetére
Remélem ez nem hal meg, hisz csak 3 hónapos. Annyira nem vészes, csak max hangerőn olyan, mintha köpködnének a fülembe.
Felraktam most, eladásra/cserére így, ahogy van. Nem kummantom el a "hibáját", mint kedves pcmagic kolléga, akivel elcseréltem. Remélem valaki elviszi, vagy tud vele mit kezdeni.
-
Mya91
tag
válasz
callvote #16087 üzenetére
Èn is úgy gondolom. Azt hozzátennèm, hogy Ö ajánlotta a cserèt 1-1ben. A milestonehoz nem volt semmi csak töltö meg adatkákel. Azt mondta kell neki. Elöre küldte a skate-et postán. Termèszetesen kipróbáltam, müködött ès èn is feladtam. Azt mondta hogy csináltassam meg a hangszórót ès mondjam meg mennyi volt, adjak bankszámlaszámot ès elutalja a javítás összegèt. Bár ebben kètelkedem....
-
Mya91
tag
válasz
Èn is úgy gondolom. Azt hozzátennèm, hogy Ö ajánlotta a cserèt 1-1ben. A milestonehoz nem volt semmi csak töltö meg adatkákel. Azt mondta kell neki. Elöre küldte a skate-et postán. Termèszetesen kipróbáltam, müködött ès èn is feladtam. Azt mondta hogy csináltassam meg a hangszórót ès mondjam meg mennyi volt, adjak bankszámlaszámot ès elutalja a javítás összegèt. Bár ebben kètelkedem....
-
Mya91
tag
válasz
-
Mya91
tag
Hagyom úgy, ahogy van. Semmi baja, akksi bitang jó, szèp ès nagy. Nagy szívfájdalom a gari bukása, de lenyelem. A hangszórót meg kicserèltetem ha tudom....ugyanis ma csak 3szervizes hajtott el azzal, hogy nincs ehez alkatrèszük, mert csak szolgáltató forgalmazza.
-
Mya91
tag
válasz
energy4ever #16079 üzenetére
Jobban jársz ha nem piszkálod a szoftverèt.
De ha èrtesz hozzá, jó is lehet
-
Mya91
tag
Ha a kezem ügyèbe kerül ez a muki, jól megrázom.....
-
Mya91
tag
Addig meg csak csodálom a polcon a 4,3-as kijelzöt.....
-
Mya91
tag
A gond az, hogy recseg a hangszóró. Mivel orange..... buktam a garit. Ma beszéltem egy szervizessel. Visszatudja állítani, így újra èl majd a garancia. Ha valóban sikerül, így hagyom. Igaz, használni nem tudom majd, mert 20-as vagyok. Max eladom annak, akinek t-s kell, ès lesz egy 3hónapos kütyüje, garanciával.
-
Mya91
tag
válasz
callvote #16019 üzenetére
Nem vagyok analfabéta... de ezt örülök, ha el tudom olvasni. Ott kezdődik a probléma, hogy: " csak custom recoveryvel tudjátok felrakni!" Aha, na ez micsoda?
Közben az "eladó kolléga" felvette a telefont és felajánlotta, hogy kifizeti a hangszóró cserét. Megcsináltatom és számla bemutatása ellenében máris utalja a pénzt a számlámra. Ez nem túl bíztató, de valami...
-
Mya91
tag
Sziasztok! Én még új vagyok a "ZTE Skate" körében, fél napja sem tartom a kezemben. Segítséget szeretnék kérni, amennyiben van rá mód. Használt a készülék, ma jött meg postán. A hirdetésben is benne volt, hogy gyárilag T-mobilos a kütyü, de orange ROM-mal függetlenített. Kissé összetett a problémám.
-Nincs rajta GoogleTalk, amit gyakorta használtam eddig, minden készülékemen. GooglePlay-ből nem lehet letölteni, mert ugye gyári alkalmazás.
-Van olyan lehetőség, hogy visszakapja "szerencsétlen" a gyári ROM-ot de a függetlensége megmaradjon?
-Kicsit recseg a hangszóró... garanciája még 2 évig van, de ahhoz vissza kéne állítani a gyári állapotába. Van valaki, aki ért ehhez és esetleg visszatenné nekem a gyári ROM-ot addig, amíg garanciálisan megcsináltatom a hangszóróját, majd aztán visszateszi az Orange izémizét, vagy valami mást, amivel a későbbiekben is tudom használni a Telenoros kártyámmal?
Tudom, sok a kérdés-kérés, de ha bárki tudna nekem segíteni, annak nagyon örülnék.
Mellesleg sokan hiszik, hogy férfi vagyok de NEM, buta liba a ZTE-hez, meg a rootoláshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged