- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
válasz
szutyis #8762 üzenetére
De működik!
Beállítások/Extra beállítások/Zárképernyő/Stílus beállítások/Zárképernyő stílus --> Gyűrű
Beállítások/Extra beállítások/Zárképernyő/Stílus beállítások/Gyűrű stílusa --> BuborékZárképernyő stílusnál eleve ez van kijelölve. Ezért kijelöltem mást Pl. csúszót.
Kipróbáltam és semmi változás ezért visszaraktam gyűrűre és lás csodát működik.Most ugyan olyan mint a Ice Armor - ban volt.
-
mrskatejoe
aktív tag
-
Norbeee01
tag
válasz
szutyis #7829 üzenetére
De ne hasonlítsd össze a töltőt a TV-vel(kötelező unio-s szabvány ez az új standby mode)..És értsétek meg...Én csak azzal kapcsolatban akartam felnyitni a szemeteket hogy tök hülyeség amiről beszéltek hogy 12 óra töltés után tovább bírja az akksi...Ez maximum véletlen egybeesés,de a túltöltés elleni védelem miatt ez teljesen lehetlen hogy igaz legyen.
És ezt a többi részét nem pont neked szántam szutyis.....
-
Gorky01
tag
válasz
szutyis #7816 üzenetére
Aszem a Google mérnökei állítják... de egy próbát megér... én szeretném azt hinni hogy ér valamit
Ha nem akkor sem vesztettem sokat marad a másik módszer... Elvileg egyébként az androidnak is meg kell tanulnia az aksikezelést. Szerintem ha rendesen töltöm egy hét alatt be fog állni a teló.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
szutyis #7549 üzenetére
(#7549) szutyis
ha a windows mobilra gondoltál
- szerintem annyival lett több , hogy kapott 4GB-t , és új dizájnt (pöttyöket, és feliratot ) a hátlap.
- Szerintem nem lehet átállni könnyen droidra, csak piszok sok munka árán(#7553) GRomeo
olvasatom szerint nem lesz jobb , sőt -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
szutyis #4068 üzenetére
na ugye ? nekem is nagyon bejön
ki van itt 45 év felett ??? ( én igen )
azon kacarásztam amikor ux1 írta, hogy 25 éve ezzel foglalkozik , én meg 20 éve sajna nem foglalkoztam informatikával mert merőben más volt a melóm. Nagyon kimaradtam mindenből 2006 környékén kezdtem el megint foglalkozni a témával de fergetegesen sok idő kiesett -
kelzsoca
félisten
válasz
szutyis #3891 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést, valóban kimaradt az, hogy miként indítható a recovery, pótolni fogom.
Igen, érdemes 1 teljes merülési-feltöltési fázist megcsinálni, de ez inkább azért szükséges, hogy az Android "megtanulja" helyen kezelni az akksit, és a fogyasztásról, hátralévő töltöttségről, minél pontosabb adatot tudjon mutatni a user felé.
(#3895) viperabácsi
Lényegében itt páran már az összes lehetséges dolgot leírtuk, ez után már csak az lett volna hátra, hogy hibás az SD kártya, vagy a kártyaolvasó, vagy másik PC-n kell megnézni
-
kelzsoca
félisten
válasz
szutyis #3664 üzenetére
Ahhoz partícionálni kell az SD kártyát fat32+ext3-ra, ezt akár recoveryből is meg tudod csinálni, éppen ma próbáltam, és gond nélkül, korrekten megcsinálja a dolgot.
Ha az SD kártya átalakítása után teszed fel a skaTe romot, semmit nem kell csinálnod, a telepített alkalmazások az ext-re települnek, ha már belakott romod van, megcsinálod az átpartícionálást, és link2sd programmal (Market-en megtalálod) oldod meg az alkalmazások átirányítását az ext-re.
-
xtr3m3
tag
válasz
szutyis #2737 üzenetére
a go luncherben alapbol benne van es az elso kepernyore kitudod tenni, 1 gomb es ki be kapcsolod.
a harmadik kepen jobb oldalt latszik az elso kepernyohttps://market.android.com/details?id=com.gau.go.launcherex&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleCJd
-
Danex
addikt
válasz
szutyis #2728 üzenetére
2G és 3G-s dolgokhoz én is most nézelődöm... elvileg a JuiceDefender tudná ezt, de nem nagyon volt kedvem beállitgatni
, van valami Toogle 2G progi azt leszedtem, de semmi érdemlegeset nem látok (igaz elvileg csak akkor tolja 2G-be mikor alszik a telefon akkor meg ugye nem is láthatom)
illetve még egy akksi kalibrálást fogok most csinálni ami még hozhat akksi időt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest