- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scyllarus #3444 üzenetére
ROM-ot cseréltem 2 hete egy Skate-en, azzal sikerült a függőségét csillapítanom. Azaz egy bizonyos ROM feltöltése után minden OK volt. De akkor az egyetlen út a gari érdekében a Turbo SIM. Nekem volt egy, az annyira behülyítette a GT540-esem, h újra kellett flashelnem. Ugyanezt csinálta a ZTE-nek is - a Turbot kivettem, mégsem látott semmit, kb. a 10edik reboot után tért észhez. A fene enné meg a Vodafone-t, hogy nem tudnak ilyen telót árulni. Nagyon dühös vagyok... akkor marad egyenlőre a GT540esem -.-"
-
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogyha veszek Dominosan Skatet, és ROM csere után megeszi a Vodás SIM-em, onnan van visszaflashelés gyári T-s ROM-ha, ha be akarom vinni gariba? Ez fontos lenne, mert ha nincs, akkor bármennyire is fáj, nem lehet Skate-m...
-
Üdv srácok! Eladósorba került az LG GT540-em, és nagyon erősen a Skate fele húz a szívem. Volt alkalmam 2-3 órán át szöszölni vele, és beleszerettem. Ha lenne valakinek eladó sorban egy ilyenje (vagy tud eladót), írna PM-et nekem? Nagyon köszönöm, és remélem nem zavartam senkit üzenetemmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest