- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
vrsptr #11962 üzenetére
(#11962) vrsptr
Próbáld meg ezt AnySoftKeyboardot. Azért vesz le, mert az ékezet balról jobbra dől. Azt hiszem azt kettő karakternek kezeli.Ezért van csak 160 helyett 145 karaktered. Én AnySoftKeyboardot használom, és a jobbról balra dőlő ékezeteket és nem vesz le karaktert, Marketből le lehet tölteni.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Ahogy azt már felettem mondták, recoveryből backup, ez tükörmásolatot készít a rendszerről, tehát a felhasználói adatokról is, továbbá ha használsz ext partíciót, akkor azt is lementi.
Ennek a mentésnek a visszaállítása szintén recoveryből történhet, de itt már a restore menüpontot használva.
-
pacman789
aktív tag
Nagyon jól testre szabható végül is mindent le tudsz kezelni benne, nincs olyan amit ne lehetne.
két egyszerű példa aksi kezelésre:
15percenként wifi, mobilnet, be, szinkronizál majd kikapcsol, így mindig hamar megkapom a mailt, facebook üzeneteket stb, de az aksi sokkal tovább bírja.Ha 5%alá megy az aksi, fényerőt leveszi, netet kikapcsolja, általam megadott alkalmazásokat leállítja, ígí nem meríti teljesen le, és lehet még vele telefonálni.
stb stb stb -
kelzsoca
félisten
Lényegtelen, mert külön partíción van, átirányítani is akkor van értelme, ha át van partícionálva a telefon, különben ott marad a cache partíció kihasználatlanul (~57mb)
(#1875) Acsifun
EASEUS-t használd, és töröld az összes partíciót az SD-ről, majd hozz létre egy elsődleges FAT32-es partíciót és formázd meg.
-
kelzsoca
félisten
Nem, egyik rom sem, ha nem teszel fel image.bin csomagot, vagy PC-ről indítható exe csomagos telepítőt, a garancia biztonságban van
(#1861) domerator
Igen, olvastam, de ennek nincs meg az a varázsa, újdonsága, mint a Blade-nek volt, azóta fejlődtek a telefonok, aki olcsón akart jót, az beszerezte a Blade-et (1 éve volt rá) amit azóta is vagy használ, vagy túladott rajta és egy komolyabb készüléket szerzett be, Blade/OSF/Libráról pedig kevesebben váltanak Skate-re, és azért a ~80.000 eladott példányt nehéz lesz megugorni a Skate-nek
-
pista59
őstag
-
rizso
addikt
Na, azt még megpróbálom! Mondjuk felraktam a Volume+-t, meg fent van egy winamp és egy poweramp is, de még nem az igazi (párom mondjuk azt mondta, hogy nem vészes).
Zsolt_72: igen, a gyári headset egy rakás (finoman fogalmazva) kaki. Vettünk ma neki egy jobb agybadugós fülest, de még azzal sem az igazi...
-
atillaahun
veterán
Legutóbbi verzió van fent? Nálam az most nem rosszalkodik, bár volt egy idő igaz, amikor elszabadult.
Esetleg még meg lehet próbálni a system/app alól a data/app alá átrakni Root Explor-rel.
Meg átnézni, hogy a Latitude meg egyéb szemetek nincsenek-e véletlenül aktiválva. Mondju a Menü > Hely és biztonság > Vezeték nélküli hálózatok használata > pipát kivenni. Alatta GPS-t kikapcsolni. -
kelzsoca
félisten
A szoftvert még mindig kevered a firmware-el
Ha CSAK szoftvert cseréltél a készüléken, akkor a szlovák rom felrakása után elvileg rendben vagy, illetve ugye még a recovery-t is vissza kell lőni.
Igen, elnéztem, még nincs fent a Monte Carlo, az viszont nem túl jó, mert így nincs gyári állapot.
(#1499) rizso
Hát...mkv és Skate, nem biztos hogy menni fog.
-
kelzsoca
félisten
Még hányszor írjuk le?
A szoftver=Android, ennek semmi köze nincs a firmware-hez, ami olyan mint a PC alaplapján a BIOS.
A garancia érvényesítéséhez a gyári firmware és a gyári Androidnak kell lennie a készüléken (illetve mindennek gyárinak kell lennie, még a recoverynek is) ha ez nem valósul meg, azonnal elvesztetted a garanciát.
Itt megtalálod a Szlovák csomagot, ami kell Neked: link
-
Indiant
addikt
A #636-ban pont Te linkelted a szlovák rom dumpját.
Android verziója: 2.3.4
Alapsáv verziója: P743TB01
Kernel verziója: 2.6.35.7-perf
Build-szám: OSK_P743TV1.0.0B04Ettől ugyan a fw-ed nem lesz szlovák, de a romod igen.
(#1483) kelzsoca: ez elég szomorú, mivel ez a jövő technikája
-
kelzsoca
félisten
Mindent azért nem tudsz átrakni, és nem lehet maradéktalanul átpakolni az appokat, tehát be fog telni az a belső hely, ~20-20mb-nál már figyelmeztet a rendszer, hogy fogyóban a hely, ha átpartícionálod, akkor mostani állapotban még lenne vagy 160mb hely a data-n.
Természetesen ez csak egy lehetőség, és nem kötelező történet
(#1402) COPA
Rendben van.
-
kelzsoca
félisten
-
atillaahun
veterán
Nekem is azt írta amíg nem volt fent a Flash, biztos jó verziót raktál fel, és települt rendesen? Más működik?
Más.
Ami az akkuidőt illeti írtam feljebb, hogy nálam 2-3 óra filmezést/mobilnetes böngészést bír ki. Aki komolyabban használná annak bizony esélyes hogy napközbe kinyúvad. -
atillaahun
veterán
Nekem megy, bár szaggat mint az állat, pedig most már 998-on gurul a proci tegnap óta a Bluemonte-val. Játszottam vele 5 percet aztán kiírta, hogy frissítsem a böngészőmet. Aranyos.
Egyébként ezzel a Rom-mal most a WiFi is hibátlan már, 15/1,5 Mbps- t mér, meg látszólag az OC-t is jobban bírja, csak hát elég fapados ugye.
Bár nem tudom az OC is mennyire reáilis a különböző Rom-okban, mert Antutu csak 1650-et adott most így SD nélkül, bár CM-et nem néztem, de majd lehet abból is mingyárt visszateszem a nightlyt. -
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Felraksz egy custom recovery-t: link
Megcsinálod a formázásokat:
Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Majd visszarakod a recovery-t, lásd a fenti link.
-
Majci
tag
USBDeview-val szedd le az usb drivereket a gépedről, majd csatlakoztasd a skate-et, arról elindul a telepítő, ha végzett indíthatod a rootoló progit, akkor szerintem megint keresni fog a neten drivert és közben felfogja ismerni a telefont rendesen. Nálam így működött mikor a recoveryt raktam fel. Ezt a rootolást még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest