- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
A következő tokot szeretném megrendelni: [link]
Tud valaki segíteni ebben? (Nem vagyok otthon angolban) Lehetséges OTP-s Master-Card kártyával fizetni ezen az oldalon?...
-
vrsptr
aktív tag
Enyèm is porosodik.Kèrdeztem is szolgàltatònàl (szlovàkiai Orange) mit csinàlnak vele.Kitisztìtjàk...Szòval megy vissza szolgàltatòs àllapot ès takarìthassàk.Màs bajom nincs vele,IA3+Skate nyerö pàros!Köszönöm.
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy problémám. IA3-as fent, proximity szenzor 1. Proximity_update_pack telepítve, de kihangosított állapotban ha elsötétül a képernyő nem tudom sehogy se életre kelteni. Próbáljam ki a 2. Proximity_update_pack-et? Vagy valami ötlet/javaslat? Köszönöm.
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok! Feltettem a IA3-at, szép meg minden ok
, csak az üzenetküldésnél egy "á,í,ó,ő,ú,ű" betűért levesz x karaktert
, van ez ellen valami megoldás? És ha átlépek a 2.sms-be, akkor már 145karakterről számol visszafelé. Fent van még a SlideIT billentyűzet is (fizetős), de annál is ugyanez van. Beállításoknál nem találtam karakterekre vonatkozó beállítást.
-
-
vrsptr
aktív tag
Én ezt néztem ki, szerintem holnap meg is veszem, aki ért hozzá...elfogadható minőségű?
http://kepfeltoltes.hu/111214/IMG_20111207_072013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
vrsptr
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3773 üzenetére
Nálam is sérült.
-
vrsptr
aktív tag
Hi!
Ez a fekete üzenetkezelő érdekelne engem, hogy ha felteszem akkor csak annyi hogy megváltozik a szín? Milyen üzenetkezelő van nektek gyárin? Hogy néz ki? Vajon nekem is ugyanaz lehet Orange ROM-on?!
http://kepfeltoltes.hu/111214/1136099987shot_000004_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMásik kérdésem, hogy ez a füles szerintetek milyen minőségű?
http://kepfeltoltes.hu/111214/IMG_20111207_072013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
-
vrsptr
aktív tag
válasz
kelzsoca #3467 üzenetére
Mi különbség van egy alkalmazás /Link2SD-ben/
1. Mozgatás SD kártyára
2. Link létrehozása (alkalmazás fájl linkelés, Dalvin-cache linkelés, Library fájl linkelés)között?
És ha Linkelem, akkor visszarakja a telefonba, mert akkor mozgatás a telefonba jelenik meg annál az alkalmazásnál.
Ja és ahogy megfigyeltem a Linkelésnél használja nálam az ext2es partíciót :/.
-
vrsptr
aktív tag
Megvásároltam a SlideIT-t, de az istenért se akar letöltődni a Hungarian Pack hozzá :/. Valami ötlet?
-
vrsptr
aktív tag
Na, megvásároltam az első alkalmazásom Market-ről (SoundHound), nekem gond nélkül sikerült telefonról pedig írtátok, hogy nektek nem ment.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3359 üzenetére
Azt hiszem felteszem én is ezt a SkaTe Rom-ot az Orange-s helyett(de még várok pár screenshot-ra), mert kezd tetszeni amit írtok
. Hogy tudok teljes mentést csinálni a mostani ROM-ról? És ezzel minden alkalmazás is (ami link2sdvel sd-re van helyezve) is megmarad és visszaállítható? CWM recowery-n keresztül a backup? És ezt gondolom a memóriakártyára teszi. És ha vissza szeretném rakni, akkor hogyan, CWM-ban merre?
-
vrsptr
aktív tag
Használok Link2SD-t, de hiába hoztam létre ext2-es partíciót az SD-n (géppel MiniTool Partition Wizard Home Edition-al) nem ide rakja át az alkalmazásokat, hanem simán az sd-re teszi(fat32?).Valaki tud ebben segíteni?
A status bar kék ikonjai engem is érdekelnének...gyári romnál lehetséges-e változtatni a színt? Mert Bluemonte-nél tudom, hogy kékek, de azt nem akarom feltenni.
-
vrsptr
aktív tag
Én tudom mi az a turbo "csoda", de google a ti barátotok is...főleg hogy Android-ot használtok
.
-
vrsptr
aktív tag
Le tudnátok írni hogyan is működik ez a market-es vásárlás?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
hodostamas #2117 üzenetére
Végre megy a flash, lassú igaz, de annyiszor úgyse kell.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #2086 üzenetére
Nekem az se akar menni.
-
vrsptr
aktív tag
A jelenlegi rom-ról mentést hogyan is tudok készíteni custom recovery-ból? És ezzel a mentéssel minden telepített (belakott) progi is megmarad, szóval ugyanilyen lesz mint most, ha visszatenném? Beállítások, programok...minden? Progik link2sdvel vannak sd-re áthelyezve, de ha új rom-ot tennék fel formáznám az sd-m.
-
-
vrsptr
aktív tag
-
vrsptr
aktív tag
Bármelyik rom-ot teszem fel (blue monte, big brother...), egyik se tartalmaz firmware-t? Mert azt szeretném hagyni az eredetit gari miatt, meg olvastam hogy vannak veszélyei és különben se akarok átparticionálni.
-
vrsptr
aktív tag
Hol tudom megnézni Android-on az összes kimenő hívás időtartamát?
-
vrsptr
aktív tag
Quadrant Standard-al 3x lefuttatva 994/995/996 pont, nektek mennyi?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #1615 üzenetére
Frissített verzió van fent, legutóbbi.
-
-
vrsptr
aktív tag
válasz
kelzsoca #1500 üzenetére
Erre a kérdésre:
Hi! X nappal ezelőtt feltettem ezt a ROM-ot(szlovák monte carlo-ra): update-OUK_P743TV1.0.0B05-skate-unsigned.zip, most akkor a firmware-m változott? Vagy hol tudom megnézni, milyen van a készüléken?
ezt a választ kaptam:
Igen, változott.
Akkor mégse változott?
Vagy mi a fenét raktam én fel? Ott írom,ezt:
http://android.modaco.com/topic/344856-10-aug-ouk-p743tv100b05-stock-rom-for-the-orange-monte-carlo/ -
-
vrsptr
aktív tag
Hi! X nappal ezelőtt feltettem ezt a ROM-ot(szlovák monte carlo-ra): update-OUK_P743TV1.0.0B05-skate-unsigned.zip, most akkor a firmware-m változott? Vagy hol tudom megnézni, milyen van a készüléken?
Tudna nekem valaki segíteni megrendelni ezt a tokot?:
http://www.ebay.com/itm/OEM-Neoprene-Pouch-Case-ZTE-Skate-/190591863052?pt=PDA_Accessories&hash=item2c6029090c -
-
vrsptr
aktív tag
Akkor ennél az átparticionálás-nál is ugyanúgy használhatom a link2sd-t, csak kb +90Mbal több helyem lenne a készüléken. És ha felteszem ezt, nekem orange-s készülékre kéne, az van? És akkor ez egész készülék gyári állapotába kerülne?
Ha én múltkor feltettem custom recovery-n keresztül az UK-s Orange ROM-ot (szlovák helyett, mert ezt nem találtam), ettől még a firmware nem változott? ÉS a garanciánál a firmware-t nézik?
Meg LINK2SD-nél én gépen keresztül csináltam 16gbos SD-n ~5Gb ext2 és ~11Gb FAT32-t hoztam létre. De a LINK2SD tárhely infó meg 10Gb és 4Gb(2.partíció)mért nem 5öt lát és erre nem is telepít semmit :/, pedig indulásnál mikor kérdezte az ext2-t adtam meg.
-
-
vrsptr
aktív tag
Valamit értessetek már meg velem légyszi:
Mi a különbség a
ROM
firmware
recoveryközött? Mi micsoda? Melyik kell mihez...melyiket kell felrakni/cserélni, ha pl. a másikat fel akartom tenni stb.?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
hodostamas #1308 üzenetére
Meg Skate esetében nincs is fólia a proximity szenzor-on.
Tegnap feltettem az általam vásárolt fóliát, lentről kezdtem és először amikor kicsit ráhelyeztem(kb.1/6részét) nem volt jó, ezért fel kellett szednem, de annyira "ragadt", hogy a kijelző is feljött :S, most az alsó gombok kicsit lötyögnek, de a kijelző nem áll el és nem is lehet benyomni.
-
vrsptr
aktív tag
Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy a LINK2SD-nél hol hozzam létre az ext2 partíciót, mert én gépbe csináltam 16gbos SD-n ~5Gb ext2 és ~11Gb FAT32-t. De a LINK2SD táehely infó meg 10Gb és 4Gb(2.partíció)mért nem 5öt lát és erre nem telepít semmit, pedig indulásnál az ext2-t adtam meg.
-
vrsptr
aktív tag
-
vrsptr
aktív tag
Vajon ezt a háttérképet honnan tudnám beszerezni?
És itt van a screenshot:
http://kepfeltoltes.hu/111117/shot_000014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/111117/shot_000015_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/111117/shot_000016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
vrsptr
aktív tag
-
-
vrsptr
aktív tag
Én is pont ilyen vagyok
, bíbelődök a dobozzal, tartalmával, szagolgatom xD..... kibontom, becsukom X szer, átnézem kívülről a dobozd többször, vigyázok még a dobozra is, a kis "zacskókra" is.
Na, más téma: komolyan ennyire "kaki" ez a t-mobile-os ROM? Bár még az Omnia II-ömön tényleg az volt a windows mobile(magyar t-mobile).Mert nekem az Orange-s(szlovákiai, de magyarul tud) nekem bejön, gyors is szerintem, most végre root-oltam a segítségeteknek köszönhetően
, felment rá egy root uninstaller is és leszedtem pár felesleges orange-s dolgot róla, megy a link2sd is, szuperül átpakolgatom a dolgokat Sd-re (bár azt nem vágom, hogy hova teszi, az ext2re(5Gb) vagy a FAT32re(11Gb). Én az elején az ext2-t jelültem be. Na egy szóval, most így fasza a kütyü.
-
vrsptr
aktív tag
Ha custom recovery-t felteszem a telóra gyári rom rootolása vagy új rom felrakása esetén, azt a folyamat végén vissza kell cserélnem az original recovery-re?
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom az SD-re rakni a programokat..., mert a Belső tárhely-en már csak 23MB szabad hely van. Az APP2SD hogyan működik, mert én azon keresztül is csak az alkalmazások-alkalmazások kezelése-letöltött-kiválasztok valamit és az Áthelyezés az SD-kártyára jelenik meg. De ezt már megcsináltam, aminél lehetett.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun #828 üzenetére
Azzal nem elégszem meg, az működik a Tiny Flashlight + LED-el, de a LED nem akar menni, hiába kapcsolgatom :S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Eredeti játékok OFF topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest