- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Nah ma elcseréltem a Skatet a Minire! Nem bántam meg! Köszönöm mindenkinek aki segített így összességében a Skates pályafutásom alatt!
Üdv:Attila -
Regiee
aktív tag
Igazabol csak zenet hallgatok, netezek, fb chat es viberezek. Nagyon ritkan valami kis logikai jatek.
Kb mekkoranak kepzeljem el azt a 3as kijelzot? Ics eselytelen a minire jol gondolom ugye? -
Regiee
aktív tag
Szerintetek megerne cserelni a skatet egy SE Xperia Mini White HD-ra?
-
Regiee
aktív tag
Nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy mielőtt visszaviszem garanciára vissza akarok állítani mindent eredetire. A sorrend ez legyen?
TPT visszaállítás
Recovery visszaállítás
Gyári rom visszaállítás -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Még egyszer megpróbálkoznék a CM9 rommal.
Valaki leírná hogy a Gappsot hogyan kell telepíteni pontosan? Nagyon sokféleképpen próbáltam már de sehogy sincs Marketem! A telefon egyből kap netet! Számíthat valamit hogy TPT-ve van a telóm? -
Regiee
aktív tag
válasz
alansmithee #11513 üzenetére
[Fotótuningolás] Azt nem tudom, hogy benne van e alapból az IA3-ban.
Nfl 12 megy rajta az biztos mert én is használom! -
Regiee
aktív tag
válasz
kelzsoca #11298 üzenetére
Igen, Wipe meg a formatokon végigmentem, felraktam a CM9-et ezután betöltött a rendszer és a Wifit be kapcsoltam, vártam egy kicsit majd A recoveryből az "install zip from SD card" menüvel feltelepítettem a Gappsot is. De amúgy mobilnet is van, szóval elvileg alapból már kap netet.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Fel raktam tegnap ezt a CM9-et és elvileg a Gappsot is, de mégse volt Market ikonom. Pedig én még szerintem használnám is, de így Vibert nem tudok telepíteni se semmit. Valaki találkozott ilyennel, milyen megoldás lehet erre?Attila
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Most látom hogy kamerát kivéve elkészült a CM9.
Valaki feltette már, vélemény van róla? Mert ahogy olvasgattam meg keresgéltem itt a fórumban nem találtam semmit. Illetve a telepítéssel kapcsolatban tudna valaki segíteni? Pontosabban magyarul leírni ezt:"FLASH ORDER:
First: you should get the GAPPs and ROM and put them on your SD card
Now FORMAT SYSTEM <- VERY IMPORTANT
Then flash the ROM
After this wipe data
Then reboot out of recovery and let it boot into the ROM
After you let it sit on the launcher for ~ 5 minutes then reboot into recovery again
Now flash the GAPPs zip
And reboot out of recovery
In the ROM you should now be presented with the Setup Wizard
Go through the instructions and then let it sit on launcher for another 5 minutes to stabilise.
If you still have problems post on the thread."Attila
-
Regiee
aktív tag
válasz
molnarpeter #7747 üzenetére
Igen, még egy flash reinstall is.
-
Regiee
aktív tag
Hiába telepítem a flasht semmi böngészö nem viszi... dolphin hd, gyári se: (
-
Regiee
aktív tag
Kérdésem: ki melyik navigációt használja?
Illetve ROM manager programot érdemes telepíteni, mire jó?
-
Regiee
aktív tag
válasz
skidrowkill #7369 üzenetére
Csak az a jó Amiben egyedül a H betű a jelölés vagy az a lényeg hogy legyen benne H is és lehet mellette más jelölés is?
Nah most ez nem tudom mennyire lett érthető -
Regiee
aktív tag
Bekapcsolásnál kiírja hogy unlockoljam a hálózatot és nem adja be a varázslót az elején, nah ez mitől lehet?
*Igen van extra beállítások! nagyon szép amúgy!
-
Regiee
aktív tag
válasz
DessertFox #6699 üzenetére
Tökéletes! Köszönöm!
-
Regiee
aktív tag
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki szerint melyik képernyőzár program a legjobb?Illetve ki melyiket használja?
-
Regiee
aktív tag
válasz
viperabácsi #6565 üzenetére
Igen azt láttam, csak volt olyan játék aminél kiírta ugyanígy, de el tudtam indítani. Akkor ez kimarad
Köszönöm -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem játszik véletlenül itt a Madden NFL 2012-vel? Letöltöttem egyet, letölti a 300 megát elindítanám a meccset, de kilép(
Valami megoldás nem létezik erre? -
Regiee
aktív tag
válasz
kelzsoca #5735 üzenetére
Hát a mai programom hogy végigmegyek minden launcheren, úgyis beteg vagyok
(#5736) scyllarus: Hát ez előtt Iphone volt, azt úgy adtam el ahogy csak tudtam, megőrültem tőle, nekem nagyon nem jött be. Előtte meg nokiák voltak annál meg nagyon sokáig semmi újítás nem volt, és ahogy nézem a mostani symbianokat, azok se túl sokat fejlődtek. Az android nagyon tetszik tényleg mindent lehet állítani rajta nagyon jó, azt hiszem nekem való
-
Regiee
aktív tag
[Ez alapján] elfelejthetjük az ICS-t a Skatera? Vagy ti tudtok valami infót, mert örülnék ha lenne rá valahogy majd
-
Regiee
aktív tag
Nagyon OFF!!!
Mi ez az új Hardverapró és hova lettek az üzenetek??? Enyhén ver szét az ideg, pont feljelentés előtt álltam, erre most felmegyek Hardverapróra és eltűntek az üzenetek? Így feljelenteni se tudok mert nincs semmi bizonyíték...Hát most mit csináljak? emberből ki nem verhetem a pénzt mert én szívok nagyobbat
-
Regiee
aktív tag
Azért az komoly hogy reggel észtelenül nyomkodtam ezt a tpt-t mert nem ment rendesen a rom, még jó hogy nem szállt el a telefon.
Tanulság: alaposan utánaolvasni a dolgoknak!!!!! -
Regiee
aktív tag
És úgy állítom vissza teljesen alapra mint ahogy feltelepitettem csak a zte oldalrol letöltött képfile és pl kelzsoca rommal?
-
Regiee
aktív tag
válasz
Exelsior #5143 üzenetére
Felrakod kicsomagolva a memória kártyára, a rommal együtt (Atomic V3).
Hang FEL + Menü + Power gombot nyomva tartod, lefut egy kék?! csík, utána ....
1. wipe data/factory reset -> press yes
2. wipe cache partion -> press yes
3. install .zip from sdcard
4. choose .zip from sdcard -> press yes .....
... wait for it to install......... then rebootelvileg így kell, nemrég így mondták nekem hogy így kell. Ha sikerült akkor írd meg légyszi hogy működik-e megfelelően.
Amúgy te már felraktad máshogy jelentkezett nálad is hogy nem tudsz feltelepíteni semmit?Attila
-
Regiee
aktív tag
Sejtettem hogy valami ilyesmi van a dologban, ez nem túl praktikus
A kérdésem akkor végül a következő:
Elvileg én TPT-em a telefont, most olvasgattam hogy tönkre is vághatja a telefont, és nem is működik a rom megfelelően amiért mindezt megcsináltam. Hogy lehet a TPT-t visszavonni és teljesen alapra visszaállítani a kiosztásokat, hogy utána biztonságosan fel tudjak rakni egy másik romot?Amúgy ZTE Skate a2sd mod romon gondolkozom, jó vélemények vannak róla?
Köszönöm:Attila
-
Regiee
aktív tag
válasz
ouzohuto #5129 üzenetére
Hát most rakom fel harmadszor, már formáztam recoveriben mindent, felrakom a romot, magyar filet letöltöm a golauncerhez és utána, Opera mini, facebook, facebook messenger meg semmit nem enged telepíteni kiírja hogy "Hiba a(z) XYZ letöltése közben. Nincs elég hely az eszközön!"
Próbáltam link2sd-ben is állítani belső-külső tárhelyet de semmi nem változik :/ Pedig tetszene ez a rom szerintem -
Regiee
aktív tag
válasz
Genius007 #5118 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
Megebédelek és meg is csinálom!
)
Attila!
*Megcsináltam, egy olyan problémám adódott hogy feltelepítettem a golauncer magyarosítást, utána telepítettem volna az Opera minit, de nincs elég hely hiba jön elő. Gondolom valamit állítani kéne a partícióknál...de hogyan?
Na most ez nem tudom miért így küldte el a hozzászólást, de bocsánat.
-
Regiee
aktív tag
válasz
#40993792 #5112 üzenetére
Értem, akkor ez nekem most ki is esett, mert az Atomichoz módosítani kell.
És nem tudom máshonnan letölteni ezt a [ZTE_Skate_part_mod_rom_nelkul] filet?
És akkor ez majd megcsinálja nekem a partíciókat meg mindent magától, csak lefuttatom utána beadja a recoveryt és feltelepítem a romot amit akarok ugye? Nem kell már írogatnom hogy mi mekkora legyen meg ilyenek? -
Regiee
aktív tag
válasz
#40993792 #5108 üzenetére
Köszönöm!
Letölteném ezt a [ZTE_Skate_part_mod_rom_nelkul] dolgot az #1442 hozzászólásból, de 8 óra mire lejön, nincs valami másik link?
Mert a Rom viszont lejött 5 perc alatt.
Illetve ezt a Backupot ugye úgy kell, hogy "Recovery->Backup and restore->Backup."
És ha nem tetszik az Atomic akkor visszarakom a Kelzsoca féle romot majd utána megint "Recovery->Backup and restore->Restore."?Köszönöm:Attila
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tesztelte már az Atomic V3-at? Érdemes szerintetek kipróbálnom, most Kelzsoca romja van fent, de kívánom a változást -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Harmadszor csinálja a telefon hogy fogja magát, újraindul és utání kiírja hogy az sd kártya lehet megsérült, formázni kell. Ez mitől van? Csak simán hallgattam a zenét és kész!Bluemonte van rajta.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
A Hamar lemerülés megoldódott, hol tudom átállítani hogy 4G helyett 3G-t használjon? A 4G nagyon merít? -
Regiee
aktív tag
Köszönöm!
Még tudtok ajánlani valami jó digitális órát? Amihez vannak szép skinek is? -
Regiee
aktív tag
válasz
atillaahun #2407 üzenetére
3D Digital weather clock
Facebook
Viber
Beállítások
Média
Extended controls
Google szolgáltatások
Térkép
Android billentyűzet -
Regiee
aktív tag
Sziasztok,
A telefon írtózatosan gyorsan merül! Estére feltöltöttem 100%-ra és reggelre lemerült teljesen!
Bluemonte van rajta, valaki találkozott ilyennel?? -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a BB-n kívül van e más esetleg jobb rom a készülékre? Mert olvastam, hogy ez nem is olyan jó, meg nekem se jött be nagyon, érezhetően sokkal hamarabb merül a telefon mint alapból. Egy éjszaka alatt 60 %ot ment le.
És a többi romot is úgy kell felrakni ahogy ezt kellett? -
Regiee
aktív tag
válasz
atillaahun #2106 üzenetére
Ncore-ról
-
Regiee
aktív tag
válasz
atillaahun #2090 üzenetére
Köszönöm!
Sikerült is, nagyon tuti ez a telefon, bár elég gyorsan merül, mondjuk nyomkodom is mint a hülye
Nekem a mai napon belinkelt Flash tök jól megy
Viszont van néhány játék amit elindítok és kiírja hogy nem regisztráltam vagy valami ilyesmi, töröljem le és töltsem le a legújabbat ha megvettem az alkalmazást. Ezzel mit lehet tenni?
-
Regiee
aktív tag
Nah felraktam!
Erre egy Sim hálózati függetlenítő PIN kódot kér -
Regiee
aktív tag
.ZIP file csak elírtam, bocsánat! rendben akkor már tiszta minden, most már csak a Recoverybe való belépéssel szenvedek.
Kikapcsolom a telefont, hangerő LE + Bekapcsológomb amíg meg nem jelenik a Recovery ugye? -
Regiee
aktív tag
válasz
kelzsoca #2069 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, meg is csinálta!!!
Még egy utolsó kérdés! Letöltöttem a ZTE Skate: Big Brother-t.
Van ott ez a leírás:romot lehetőleg így tegyétek fel:
(minden adat törlődni fog!)Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Itt nekem az nem tiszta, hogy akkor csak a letöltött rar filet másoljam fel az sd kártyára és kész?
-
Regiee
aktív tag
A recoverynél elakadtam ott, hogy a drivert feltelepítené de nem tudja és megállt a Waiting for device feliratnál. A telefonon zöld android jel. Próbáltam feltelepíteni a 2 belinkelt deivert de nem nagyon rakta fel azt se! Mit tegyek? :/
-
Regiee
aktív tag
válasz
Indiant #2061 üzenetére
Rendben van, akkor feltölti 100%-ra és nekiállok
Még az lenne a kérdésem hogy létezik olyan program ami a háttérben fut, és azt oldja meg hogy ha kilépek egy programból akkor tényleg kilép és nem csak háttérbe rakja be?
Illetve milyen fóliát ajánlotok rá? Mert a gyári le is jött :/ -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Nah megkaptam a telefontAkkor Rá szeretném rakni ezt:
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=214&t=333De előtte ezt szükséges megcsinálnom:
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=332És utána jöhet ez:
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=345Jól gondolom? Neki állhatok nyugodtan, nem rontok el semmit???
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki leírná nekem hogy melyik főzött ROM-ot érdemes felrakni és hogyan? -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot egy jó 2-3 hete, de most szeretnék tőletek kérni pár dologban segítséget.
1: Melyik navigációs programot ajánljátok? Ezt honnan tudom beszerezni?
2:Melyik CFW-t érdemes felraknom? Hogyan? Garancia megmarad így?
3:Hogyan rootoljam a telefont és hogyan oldjam meg hogy a memóriakártyára tudjak telepíteni?
Köszönöm szépen! -
Regiee
aktív tag
Ha jól látom már van a webshopban, beszéltem velük, azt mondta a csaj hogy nagy valószínűséggel lecserélték a készletet és ez a hátlap van a telefonon ami most fent van képnek.
Érdeklődnék, hogy akkor hogyan is működik ez a visszaküldöm a telefont dolog?? -
Regiee
aktív tag
Nah este feltöltöttem a telefont, elmentem bulizni most délután 2kor felkeltem feldugtam töltőre és 48%-ot írt ki.
Viszont én tánc közben is megéreztem hogy rezeg a telefon!
Zenehallgatás terén van tapasztalata valakinek hogy mennyire merül? Mondjuk reggel egy óra zenehallgatás kis netezés munkába menet, munkahelyen cigiszünetben kis netezés és hazafele ugyanígy egy óra zene és kis netezést ki fog bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged