- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
KraRe
aktív tag
-
Integrator
aktív tag
válasz
Prof01 #47966 üzenetére
Őszintén: Mozgatod a gépet használat közben?
Más: Mozgatja akárki is a gépét használat közben?
Más 2: Nem az MS-t védem, mert ez így szar valóban, de nem hiszem, hogy az átlagfelhasználókat ez érinti...
Más 3: Manuálisan 3 darab apró szilikon izét "beleragasztani" a tálcába nem lehet megoldás erre?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Prof01 #44590 üzenetére
Persze, adjunk még ilyen jó tanácsot nyilvános fórumon egyértelműen nem garanciális probléma megoldására. Hadd szívjon később esetleg az, akinek *tényleg* elromlott a kontrollere, és szeretné kicserélni, de az MS-nél még a tulaj segge lyukába is belekukucskálnak mikroszkóppal majd a sok ügyeskedő miatt. Gratulálok.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Prof01 #40307 üzenetére
Az a jó ár egy 50"-es TV esetében már minimum 100 ezret jelent.
Én nem beszélek rá senkit, de inkább vettem 200 alatt 50"-es Ready plazmát, mint 160-ért 82-es Full HD-t, amin utána a kutya sem látta volna a minőségbeli különbségeket a méret miatt.
Ha majd eljön a Full HD ideje, veszek azt, de mindig arra törekedjetek, hogy azt vegyétek elsősorban, amit a technika és az igényetek megkíván, ne azt, amit a szomszéd jobban fog irigyelni. -
Devil111
csendes tag
válasz
Prof01 #40233 üzenetére
Heh van még több mint 2 és fél év garim
Nem azért mert ha 3led is lesz no para köldöm a microsoftnak gariba, csak az nem tetszik, hogy ennyi idő után. Augusztus végén vettem.
Mondjuk alig melegszik. Hangja nuku még ha pörgeti is a lemezt alig hallani. (semmi moddolás)Minden esetre köszönöm a válaszokat !
-
SFONarayan
tag
válasz
Prof01 #39981 üzenetére
Nagyon köszi!
Kicsit furcsállom, h egy mezei Duracell ennyi ideig bírja, a neten hírdetett akksik meg max 8 órát húzzák, legalábbis ezt írják... Csak a GTA 4-el volt többször is olyan, h 4-5 órát toltam egyhuzamban... Előtte Resident 5 is volt pár óra, a párom KungFu pandázik, és még mindig van szufla az elemekben... -
alien_
őstag
válasz
Prof01 #39623 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben, vagy csak megint divat az MS-t fikázni?
Lehet, hogy tisztán kéne tartani a controllert, és akkor nem áll neki nyikorogni a gomb a belekerülő szennyeződés miatt?
A múltban volt némi közöm Microsoft hardware -hez, billentyűzetektől játékvezérlőkön át 2.1-es hangrendszerig, és ezek közül mindegyik a mai napig röccenés nélkül, tökéletesen működő, minőségi cucc. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Prof01 #39545 üzenetére
Hátha nagyon utánna kéne számolni akkor szerintem ez bőven jó ár érte. Egy HDAV kábel szerintem minimum 4K alaphangon + a játék is minimum 5-6-7K körül mozog újonnan.
Ezt a packot a nagy MS leárazás előtt 74 és 78K között osztogatták.
Itt vagyok konzol nélkül lassan két hete, de nem is nagyon hiányzik de mégis kéne, mert azért tudnék játszani rendesen. -
Z0mbi
senior tag
válasz
Prof01 #39048 üzenetére
Sziasztok
Meg jo hogy nem irtam meg a kerdest mert latom a valasz mar majdnem itt van
2005 nov. 17 en egy szep napon vettem egy 360 at (az eu megjelenesen) Tehat igencsak regi tipusom van (ennek lehet hogy 500w tapja van es 10000nm a csikszelesseg)
Viccet felreteve:
RRoD m van masodszor. (4 ev alatt), eloszor M$ megcsinalta (ez ket eve volt)
most megint van. Elhataroztam hogy veszek egy Jasper arcade -et hogy minnel olcsobban megusszam hiszen mindenem megvan mar....
A kerdes az lett volna hogy foghatom e a regi vinyom es csak atrakhatom e az uj arcade be...
ugy latom gond nelkul menni fog.
Viszont a box on nincs valami elmentve ami felhasznalo specifikus? Amit meg extran 'transzferelnem' kellene az uj boxba? Vagy csak a vinyo atrak, es recover game tag?
Koszi a valaszt elore is
Udv -
aram01
nagyúr
-
rudymester
senior tag
válasz
Prof01 #28562 üzenetére
Jogos a felvetés, de erről van egy aranyos történetem.
Karáconykor vettük a 360-at és előtte párom nem játszott konzolokkal. Megvettem neki az egyik Harry Potter játékot (tetszett neki). Először kicsit panaszkodott, hogy nem jó oldalon van a kiskar, mert ő jobb kezes. Persze megszokta hamar, de neki lehet tetszett volna egy ilyen kontroller.
-
tiv83us
veterán
válasz
Prof01 #26135 üzenetére
Noh, itt van nehany kep, bar a fenykepezomhoz meg most sem talalom a kabelt, igy a sznobfonommal lottem parat.
A Gaming Center meg gyermek korban /csak egy tv, egy lazy boy, meg a box/.
Lazyboy "vezerlopult" /a nejem arnyekol a kezevel, hogy latszodjon belole valami
/
A kihajthato sorraktar /csakhogy minden keznel legyen
/
A tv es a szoci edison box a nappaliba kerult, jelenleg igy fest.
Noh, hat ennyi, sorry a fos minosegert.
-
afro9
tag
válasz
Prof01 #25779 üzenetére
Az elozo hsz-edben mar erzed, hogy kerulgeted a forro kasat a flashelt boxoddal meg a warez temaval, most meg arrol erdeklodsz az Xbox360 - No Warez!!! cimu topikban, hogyan kell kiirni jatekokat? Ezt szemelyes inzultusnak veszem a tobbi becsuletes tag neveben is, holnap este /esetleg/ talalkozunk.
[ Módosította: tiv83us ]
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest