- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Kasza08 #38411 üzenetére
Én koptattam el a kettőben annyira a gumit, hogy 10 másodperccel mentem rosszabb kört mint jó gumival. Nagyon "örültem" már ennek is, úgy a 20. kör tájékán, az valahogy már nem érdekel hogy most szimplán nem tudom bevenni a kanyart vagy közben szikrázik is amit max a visszajátszásban látnék ha használnám azt az opciót.
-
XuChi
addikt
válasz
Kasza08 #30972 üzenetére
Mi lett felülnézetes???
.
Halo3-ban basszus mit kitaláltak:
Film mod: A gép lementi minden egyes játékal eltöltött mozdulatot, és vissza nézéskor a kamerával arra lehet menni amerre akarsz. Marha jó volt a sniper-es mozdulataimat az áldozat oldaláról lassítva vágiglesni
.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #30724 üzenetére
Voltam a Play.co.uk boltban, hat igencsak leesett az allam. 39.99 font volt egy COD 4 game, meg egy Resident Evil 5. Itthon megkapom 6,9K ert ujonnan a konzolok szervize boltban. Cod 4et meg 7-8-9 ert lehet talalani hasznaltan es talan meg ujba is.
Maga a vas arban nem sokkal dragabb, de van ahol olcsobb is. Viszont a GTA 4 az 24,99 Font ami atszamolva 8067,82 forint nem jatek. Annyiert lehet veszek is egyet. -
-
hdman
őstag
válasz
Kasza08 #30117 üzenetére
hogy ügyfeleink egy nagyon kis százaléka blabla panaszkodik hibára..
Hát, rájuk ne szakadjon a plafon
Kasza08: Sajnos be kell hogy szóljak. Egy normális cég nem b@szta volna el ennyire a tervezést, (gondolom a MS-nál nem éppen vérpistikék dolgoznak, hanem egy nagy adag jólképzett mérnök, stb) vagy ha igen, nem arra költik el a nagy hévvel bejelentett 1 milliárd dollárt, hogy a meglévő hibás gépeket javitsák belőle, hanem dobják ki az egész kostrukciót a kukába, és csinálják ujra. Ahhoz azonban nem volt merszük, hogy hivatalosan elismerjék hogy szar. Jönnek ezzel " az ügyfelek egy nagyon kis százaléka" szöveggel. Aha, a kezdetekben több mint 30%. Aműgy meg, ez alap, hogy javítsák, ennek nem kellene örülni.
Nem beszélve arról, hogy pont a napokban linkeltem, hogy megint frissitettek a boxon valamit, hát basszák meg, hogy nem sikerült 4-5 év alatt egy hibátlan gépet kihozni....
Valljuk be: az xbox egy nagy szar, egy totálisan félretervezett hulladék.
Ennyi, kimondtam amit mindenki titokban gondol, jöhetnek a kövek.
(lehet picit kusza a gondolatmenet, de fáradt vagyok)
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #29956 üzenetére
Nezd vegig ezt, a vege fele eleg erdekes kezd lenni. Ezen meg mondjuk atmentem egy labbal is, de vannak olyan szamok /meg a regebbi szamaik, pl Whiplash, Fuel, Ride The Lightning...
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #29950 üzenetére
Jo, bar rakhattak volna bele tobb Metallica-t es kevesebb tolteleket zenekart, toltelek egyuttesekkel.
Elkezdtem expert+-on jatszani, de a 3/4-nel mar olyan mocskos modon szorja a dupla labdobokat, hogy ket pedal kene hozza, en meg ezert nem veszek GH-s szettet is, kapjak be. Ennyit a nagy kompatibilitasrol. -
Xirtam
veterán
válasz
Kasza08 #29920 üzenetére
Szia!
A megjelent Xbox360™ közül mindegyikben egyforma erős a processzor csak a gyártás csíkszélessége lett kisebb, ahogy másik kódnevű alaplapokat kaptak! Csak a hozzá kapót tartozékok és a színük különbözik ezeknek a jószágoknak!
Melyik a legjobb játék?! Ami a lábad között lóg,esetleg befelé nőt!
ű
(#29922) Kasza08 Ez esetben a hiba az ön készülékében van további információért látogasson el a következő oldalra! : Kérdőív és töltse ki!
-
hdman
őstag
válasz
Kasza08 #29435 üzenetére
Lásd: Dead Rising: Ölj meg 54.000 zombit, 20 pont
Én most ezeket hajtom még 1000 pontra:
COD2 is viszonylag könnyű (
) 1000 pont. (végig kell tolni veteránon)
Lego Indiana Jones sem túl nehéz, bár azért bele kell tenni pár órát.
CSI: 5 ügy, egyenként 200 pont. Mindegyik ügy kb 3 óra.
Eddig így állnak:
COD2: 110 gs
Lego Indy: ~ 450 gs
CSI: 200 gs -
30z.Samu
félisten
-
_ak_
addikt
válasz
Kasza08 #27756 üzenetére
Eleinte azt gondoltam, h bennem van a hiba, de látom nem vagyok egyedül, még amikor nem volt boxom ez a játék gondoskodott róla, h ne is adjam föl az egeret és a billt.
OddMann: én pl egy 1:1be konzolosított cod2öt láttam rajta, amit pc-n sokkal jobb volt játszani és teljesen más feelinget adott vissza, így max 20 perc elteltével egyszerűen eldöntöttem, h ez szar, tehát amúgy lehet h nem annyira rossz, de esélye sem volt bizonyítani
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #27538 üzenetére
HOPPÁ! tényleg
erre nem is gondoltam
bakker
akko nemtom
30z.Samu: hát a civ az sokkal komolyabb az biztos.
nekem a ra3-al a bajom volt:
-könnyű. normalon olyan könnyű volt mint más rts easy-n. köszönhető ez annak hogy mindig volt egy haveri bázis, ugye koop-ban ide tenné be a havert, de akkor meg még könnyebb lenne. szar hogy nem lehet kikapcsolni a másik bázist ha csak egyedül játszok.
-béna, elnagyolt graf. nem illik a red-alert univerzumhoz.kb. ennyi ami említésre méltó, de nekem ennyi elég is volt ahhoz hogy megölje a játékélményt
-
alibaba78
őstag
-
p_milan
aktív tag
válasz
Kasza08 #26826 üzenetére
Pedig már kezdtünk örülni, na de mind1 most már.
Valaki segít a Finish Him acsiba GTA 4ban? Már megöltem vagy 50embert a helikopteres résznél, de nem akarja beadni. Pedig úgy csinálom mint a tutorial videóba.
Illetve a 10jármű 10mp alatt. Az sem megy. Összehordok egy csomó kocsit, de semmi.
Bár most láttam egy jó videót, ahol a motoros boltot robbantják fel, hátha...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #26800 üzenetére
Úgysem fogsz eltűnni örökre a fórumról
És fogunk még itt beszélni
úGyhogy ne köszöngessél csak el
Meg amúgyis, tudod hogy tudom a címedet és nem fogsz tudni lezárzni egykönnyen
MEg hamár a témánál vagyunk én sem tartom magamat kockának hanem csak szeretek játszani pc-n is meg boxon is. Pedig kicsivel idősebb vagyok mit te
Nah mostmár megmondhatod, hogy áprilisi térfa volt
Nem szégyen ph-zni, sőtt különösen ajánlott -
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #26800 üzenetére
Sorry, de azert ezt a tobbiek neveben is kikernem magamnak, hogy lekockazol itt mindenkit, azert mert jelen vagyunk egy forumon es konzolokrol, jatekokrol, egyebkrol tarsalgunk.
Ha mar nem erdekel a dolog, akkor isten aldjon, de nem kene ez a stilus, foleg egy jo "bucsubeszednek" nem a legjobb.
Sok sikert a tovabbiakban. -
Def26
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #26527 üzenetére
Már túljutottam ott ahol elakadtam de már szétb@asz az ideg néha.Átlőnek a falon a németek és úgy halok meg és annyi gránátot dobálnak hogy azt vissza sem bírom hajigálni.... Amúgy 30G-t kapok/ ha egy küldetést megcsinálok veteránba, amikor nem veteránba nyomtam végig akkor csak néha kaptam G-ket. ÉS a legjobb ha megynerem a háborút akkor az 100G üti a profilomat
-
No.01
addikt
válasz
Kasza08 #25642 üzenetére
Epp van egy elado Husaberg 650-em 2007-es. Nem erdekel?
Most veszek Xboxot a heten. Akit erdekel egy gyari Xbox headset ill egy 3 honapos Gold live az jelentkezzen pu-ben biztosab megegyezunk!
Addig kis segitseget had kerjek: ezzel a feltelepitosdivel ill olvasofej kimelessel kapcsolatban hol talalok bovebb leirast? Vagy esetleg osszefoglalna nekem vki par mondatban egy kezdo szamara?
Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest