Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
#57833216 #50053 üzenetére
Nem értem, a TPS miért mehetne, ha az FPS nem, ugyanaz a lényege, csak a szemszög más, és itt is az egérrel célzás százszor gyorsabb és pontosabb. Tök ugyanaz lenne a végeredménye, mint az FPS-eknek. FIFA-ban is a billentyűzetről max 8 irányba mozgó játékos elég esélyes a kontrolleres 360 fokkal szemben
Bár szvsz ez nem feltétlenül jelentene gondot. Teremtsék meg a lehetőségét, aztán akinek nem tetszik, az nem használja.
-
szpal17
őstag
válasz
#57833216 #49898 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy ezt simán lehet. Utánakerestem a The Signal DLC-nek és az egyik fórumban valaki ezt írta (nem is értettem):
,,KratosHU (2010. június 19. 14:42)
Dr. Gregory House (9/10)
...válasz Milkoma 7. kommentre:
Akik megvették a collectort, azoknak ingyenes. De mondjuk ez "ránk" nem vonatkozik, én is megvettem, de mi magyarok nem kapjuk meg ingyenesen a DLC-t.,,höö? vagy csak badarságokat beszél...
-
karakpecze21
senior tag
válasz
#57833216 #49426 üzenetére
Az az amper amit most leírtál 16,14,12.
Én nem találtam sehol olyat amin 16v állt volna.
Ha nem tévedek (bár nem vagyok túl jó fizikából) akkor így jön ki a watt értéke:
Ezt egy műszerész tanította nekem, hogy ő így számolja ki, hogy valamihez mekkora tápegység kell kb.12Vx12,1A= 145W Ez 155W-os (mindig kicsit felül méretezik az értékeket)
12Vx14,2A= 170,4W Ez a 175W-os
12Vx16,5A=198W Ez a 203W-osLehet rosszul tudom, de így ki is jönnek jól az értékek.
Eddig én így tudtam. -
karakpecze21
senior tag
válasz
#57833216 #49423 üzenetére
Gond nélkül ment, nem volt neki semmi problémája vele.
Most, hogy azóta mi van vele azt nem tudom, rég találkoztam már a sráccal.De milyen túlfeszre gondolsz?
Mindegyik tápegység 12v-os ha jól tudom, de lehet tévedek.
Csak az amper változik.Viszont még ha a fesz változna valamennyit, szerintem azt is kibírná, persze +- 1-2 voltra gondolok.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
#57833216 #49420 üzenetére
Könnyen meg lehet oldani, hogy belemenjen.
Ha jól emlékszem én anno egy 203w-at dugtam egy jasperes gépbe.
Alapból nem ment bele, de van egy kis pöcök a csatlakozón amit könnyeden le lehet pattintani/törni és akkor gond nélkül belement.Nem garis gépről volt szó és a gazdája is beleegyezett hogy kicsit belegányoljak.
Mondom nekem mindegy.
De ment utána gond nélkül. -
z0d1AK
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
#57833216 #49246 üzenetére
Főleg, ha konkrétan rám is perelnének a szolgáltatás illegális igénybevétele miatt
Aztán jönne az amcsi faszinger, és polgári peres eljárás keretében lehúzza a gatyámat is a címének használata miattEgyébként alapban állati érdekes a Live-ban megadott cím megváltoztathatatlansága, mert ugyebár nem tudok róla, hogy bármelyik Live-szolgáltatással rendelkező ország korlátozná a külföldi munkavállalás vagy letelepedés szabadságjogait
-
Morden24
nagyúr
válasz
#57833216 #49049 üzenetére
Én is az Apple-ra gondoltam blikkre, de mit tudtam én. Aztán megnéztem a Lenovo-kat, de bevallom, ha ennyit kidobok, akkor már a dizájn is számít, az én ízlésem szerint ezek a cuccok pedig a béka feneke alatt vannak.
Marad a Dell, mint koncepció. Csak kápé nincs rá(#49064) Thome: Szerintem ezek kicsit geek, mindent összezsúfolt cuccok, én jobban szeretem a letisztult eszközöket ilyen téren. No meg a support sincsen olyan magas színvonalon, mint a Dell-é vagy a HP-é (a Sony-ról sajnos ilyen téren nem tudok, pedig egy Vaio is elgondolkodtat), és a sok lóvé kifizetésével pont az a cél, hogy magyar kiskeres vagy nagykeres színét se kelljen többé látnom, csak a futárt, aki viszi és hozza, ha baj van
-
Morden24
nagyúr
válasz
#57833216 #48803 üzenetére
Tudom, és a nigákat se látja.
Na meg elmegy a térerő, ha megfogod az oldalátja várj, az nem az.(#48805) csdm: Pont erről van szó: hogy a Natal nem csak arra lesz jó, hogy hullahoppozzon a barátnő/feleség, hanem sokminden másra is. Egyébként ja, gondolom bele lehet zavarni, de azt most is megtehetem; odamegyek, oszt' jól meglököm, akkor félrenyom
Egyébként meg 30K nem drága, ha kurvajó játékok/appok vannak hozzá. Ha meg utóbbiak nincsenek, akkor 5K is nagyon drága érte
-
Djuree
félisten
válasz
#57833216 #48467 üzenetére
nintendo-t mindig is szerettem, csak ez a wii úgy szar ahogy van sztem, de a ds az jónak tűnik
még valami új sega konzol kéne
Mr.Grincs: sztem is valami kamu lesz az...azért nem egy lehetetlen feladat jó hűtést csinálni a box-ra, én megcsináltam magam pc-s bordákből meg ventikből, akkor az MS miért ne tudná? csak az a furcsa hogy az első széria miért volt olyan szar
nem tesztelték azokat a gépeket? nem hinném.
-
tomgabor
senior tag
válasz
#57833216 #48446 üzenetére
Nem kell Jasperes gép, ha Xenon lenne még megérteném de így...
Ezt úgy értelmezzem hogy: Nem kell Jasperes gépbe hűtés tuning, ha Xenon lenne megérteném hogy aggódsz a túlmelegedés végett de a Jasper hütése legalább olyan jó mint a PS3-é (6h játék után sem lett sárga ledes csak jobban pörgette a ventit) -
rocket
nagyúr
válasz
#57833216 #48415 üzenetére
A leiras magyarul beszel, de az ugyfelszolgalat is:
"Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett az Xbox Ügyfélszolgálattal.
Amíg konzolja garanciális idon belül van, (vásárlás napjától két év garancia érvényes) a javítás ingyenes. Az oda- és visszaszállítás költségei biztosítással együtt, a javítás, valamint a konzol cseréje, ha szükséges, mind benne foglaltatnak a garanciában.
A garanciával kapcsolatos egyéb részletekért olvassa el a konzol kézikönyvét a http://www.xbox.com/hu-HU/support/xbox360/manuals.htm odalon.
A konzol garancián kívüli javítása költségtérítéses. Az ár magában foglalja a szállítás költségét, a javítást illetve cserét, egy egyhónapos Xbox LIVE kártyát, valamint további 12 hónap teljes garanciát."
Akkor a leiras hibas ezek szerint, es nekem volt igazam
-
rocket
nagyúr
válasz
#57833216 #48331 üzenetére
Nem kell egyert ertsel, en tudom, hogy igazam van az nekem eleg, es akik a sotetben tapogatoznak mint te, azok kozott biztos volt(ak) aki(k) elkoltott(ek) mar par ezret mondjuk olvaso (fej) cserere, az 1 evnel idosebb, es 2 evnel fiatalabb gepuknel, es ugye a legtobb konzol boltban szervizelessel is foglalkoznak, igy mar talan osszeallt a kep szamodra
Kivancsian varom Slim eseteben milyen urban legendakat es hozzajuk megoldast X ezert fognak elterjeszteni azok akik eddig jol megeltek a sufni szervizelesbol.
Letakarassal tul lehet melegiteni a Slim gepeket is, es akkor jon a piros kor a gomb kozepen hiba uzenet tarsosagaban, mar elore latom jo kis youtube videok lesznek majd ebbol (pl. jol becsomagoljak ami miatt tulmelegszik, majd felveszik ahogy a nagy szoba kozepen vilagit pirosan a bekapcsolo gomb kozepe), aztan emiatt jon a hiszteria, hogy mekkora osszetakolt sz@r meg mindig az Xbox360
-
rocket
nagyúr
válasz
#57833216 #48326 üzenetére
Ez nem makacssag hanem tudom, hogy igy van, es te nem vagy kepes felfogni, hogy valotlan informaciok tudataban irogatsz, csak mert azt latod leirva. (egyebkent nem nehez megfejteni, hogy miert 1+2 evet irnak a legtobb helyen a 2+1 helyett..
)
Nezd meg konzolstudiot, ott jol irjak. -
Djuree
félisten
válasz
#57833216 #47940 üzenetére
tudom, csak válaszoltam neki hogy lássa jobban megéri nem flashelni, mert qrta sok bonyi van belőle
amúgy az új gépet nem lehet majd flashelni, olyan mint a ps3----
méltányolom a segítőkészséged, a következő hasonló megmozdulásnál jön a banhammer, ezt a mostanit meg felvésem az adatlapodra, ha már nem volt annyi eszed, hogy privátban írd meg neki
[ Módosította: bwoay ]
-
Crazyman33
senior tag
válasz
#57833216 #46693 üzenetére
Tisztábban vagyok a játékkal.
Csak már sokat játszottam vele.
Az első részeknél még megcsináltam a karriert. Gyűjtöttem a pontokat. Gyűjtöttem a sztárpovert hogy nagyobb szorzó legyen, stb.Most már nem érdekelnek ilyenek. Csak párbajnál.
Amúgy a haverok és saját szórakoztatásom miatt pengetek, nem az acsikért. -
breetai
aktív tag
válasz
#57833216 #35273 üzenetére
Hi! Éppen ma nézegettem, hogy honnan lehetne egy Halo+Halo2 -t szerezni Xboxra!
Mert bár PC-re megvan mindkettö most kissé rákaptam a 360-on való FPS-ezésre ill. inkább csak a Halo-ra.
Szóval ez a cucc az amit 10.000-ért még ma is megvennék (mármint a kettőt együtt). DE! a 30.000 Ft-os Legendary Ed.-ön is elgondolkodtam kb. 30 percet. (Aztán tisztán anyagi okokból elvetettem.)
-
Def26
félisten
válasz
#57833216 #32430 üzenetére
Elvileg ez kéne neked. De nem tudom, hogy PC -re le lehetne tölteni. Optional Media Update
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest