Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
-
Gebriel
veterán
Miért ajánlom a PC-s bajnokoknak?
Mert kitépnék a hajukat az irányítás miatt.
Zepperel még talán talán elboldogulnának, de külön a remote és nunchukuval.
Remoteval irányítod a célkeresztet, tehát ahova irányítod a képernyőre oda céloz.Én elég jól megtanultam PS, Xboxon FPS-t játszani, sőt....
De ez a wii-s COD 5 megizzaszt rendesen. -
don_peter
senior tag
-
Morden24
nagyúr
Na mondjuk ezek csak mérsékelten érdekelnek (pont azért, mert úgysem látom, a nyitott oldalú gépeket meg kifejezetten nem szeretem), de egyébként megértem az álláspontot. Általában semmit nem veszek meg, ami külsőleg nem felel meg.
AMúgy jó lenne iparkodni, mert nehezen gyűlik az 50.000 hsz
-
Morden24
nagyúr
Ha elég keményen odarakjuk magunkat, akkor mindkettő
(#49010) D1Rect: Ne kóstolgass, mert az rossz dzsudzsu. Eltolódik a Diablo3 két évtizeddel, és akkor már tényleg csak 2050-ben jelenik meg
Egyébként az a Megadrive Ulti valami nagyon durva. Asszem nagyon kell nekem. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen.
-
Ti Bo
aktív tag
-
Djuree
félisten
rosszul tudod az utángyártott jelentését. az is MS. csak nem a géphez adják, nem akkor gyártották hanem később, a hiányt kompenzálni, tehát utángyártott
van mikor a más gyár által gyártott cuccot is utángyártottnak nevezik, tévesen, az csak utánzat
ill. az is utángyártott, de elég megtévesztő megnevezés. utángyártott utánzat
ha megnézed ott az árgépen az utángyártott dobozát az is MS -
adalbert1
veterán
Kösz, megfontolom ezeket a részeket is, de igazából X360-ra keresnék. Viszont vicc hogy milyen jól tartja az árát, már másfél éves játék, de itthon mindenhol 10k környékén látom, a külföldi webshopokból meg szinte mindenhonnan ki van fogyva, vagy szintén olyan 30 font körül van...
-
Gebriel
veterán
Én nem azt mondtam, hogy ugyan úgy fog terjedni.
Hanem amilyen változást, hogy a játék iparban.
Személy személyem akkor örülne a legjobban ha kettő együtt lenne. Remélem nem kell rá sokat várni.
Most gondolj bele. Állsz a tévé előtt és egy 3D figurával verekszel. És nem a képernyőn megjelenten.
Egy FPS-nél bele sem merek gondolni mekkora flash lenne.
Részemről igenis a PS 3D-s újítása van annyira jó minta a Natal, hogy az utóbbi hamarabb fog elterjedni az már csak részlet kérdése. -
Djuree
félisten
nekem sem olyan életbevágó. cs source fontos csak belőle, de az már olcsó, legfeljebb megveszem mégegyszer
habár az empire total wart sajnálnám azért
harcolok az accomért nem hagyom annyiban, és amit én elkezdek azt be is fejezemtomgabor: csúszós talajra tévedtél ifjú padawan
Thome:
-
nofi
addikt
Félreértesz Def! Én nem lázítani szeretnék, csak egyszerűen leírtam egy olyan véleményt amivel szerintem nem vagyok egyedül. Örülök, hogy lesz Live, mert ha más nem a következő generációs boxom már hazai reggel fog bootolni. Te a bankkártyahasználattal lennél megelégedve, én meg azzal ha nem koboznák el a pontjaim és tiltanának ki UK-ből...
-
Djuree
félisten
-
Xirtam
veterán
-
-
Gebriel
veterán
Én azért megvárom ez első hullám csillapodását.
Külsőn kívül milyen újdonságokat szolgál az új 360?
Nekem ne gyertek a 45 proci meg mit tudom én számokkal.
Úgy, hogy én is megértsem.Jobb grafika vagy mit tudom én....
-
Thome
veterán
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest