- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SFONarayan
tag
válasz
the_stig #41230 üzenetére
Szia!
Nekem is így van, bár nekem nem speckó kábellel meg a HDMI-DVI, hanem egy mezei HDMI-DVI átalakító van dugva a gyári HDMI kábelre, és az van a monitor DVI bemenetére dugva... A hang meg a hozzá kapott cuccból van átvezetve a hangfalba... Az a kábel, ami az optikai vagy RCA megoldást kíválja... Így átalakított HDMI-DVI megoldással megy a kép, és kivezetett sztereo RCA-n meg a hang... Én nincs semmi gond... Azaz annyi volt, h át kellett állítani a menüben, h sztereo hangfalam van, nem 5.1...
Hopp, most olvasom (értelmezem
), h nem ugyanarról a kábelről beszélünk, mert neked nem az van, ami nekem... De egy próbát megér szerintem, bajod nem lehet...
-
SFONarayan
tag
válasz
the_stig #41230 üzenetére
Szia!
Nekem is így van, bár nekem nem speckó kábellel meg a HDMI-DVI, hanem egy mezei HDMI-DVI átalakító van dugva a gyári HDMI kábelre, és az van a monitor DVI bemenetére dugva... A hang meg a hozzá kapott cuccból van átvezetve a hangfalba... Az a kábel, ami az optikai vagy RCA megoldást kíválja... Így átalakított HDMI-DVI megoldással megy a kép, és kivezetett sztereo RCA-n meg a hang... Én nincs semmi... Azaz annyi, h át kellett állítani a menüben, h sztereo hangfalam van, nem 5.1...
-
k.
őstag
válasz
the_stig #40544 üzenetére
20 db blu-ray filmem van néztem öket rendesen.Zéró karc.Ha kicsit utánna olvasol tudhatnád hogy sokkal erösebb a védelme mint a dvdnek.Szóval alig karcolódik.A youtubeon láttam vidit késsel karcolt bele a srác és a ps3 vitte.Szóval hülyeséget ne állits már légyszives.
Blu-raynek meg vége.Aha most kezdett el terjedni.Szintén only write módban vagy.Nézz körbe a neten és láthatod hogy terjed az.Az hogy nálunk a hozzád hasonlóak-már elnézést- nem veszik mondván ,hogy hülyeség amcsiban nem nagy cucc és veszik is rendesen.
Egyébként kis privát kérdés:Mutass nekem mégegy média centert ami simán fölismeri a hőn szeretett atracos lejátszómat(nem matrac).A ps3 elboldogult vele.Szóval erröl ennyit.Ezt nem mint sony fanboy irtam az xel nagyon nincs bajom csak azok a dolgok amik itt elhangoztak vagy szubjektiv dolgok vagy hülyeségek.
-
Gebriel
veterán
válasz
Azért végzi a dolgát a sony szerviz is sajnos volt hozzá szerencsém, még ha nem is sony dealertől volt a gépem.
Igaz nem minden játékot installál de spec a MGS 4 5.5GB helyet foglal
A 10k különbség, úgy jött ki, hogy az adott Forza 3 bundle 79.990ft a PS3 uncharted 2 meg 89.990ft. Míg én veszek egy joy-t Te addig éves Live Goldot veszel amit minden évben meg teszel.
Kivan ez találva sajnos.végül:.... én sem ezért írtam.
Valaki mondja már meg legyen olyan kedves, hogy működik a Live vagy az én nettemmel van valami gebasz.
-
Prof01
veterán
válasz
"már a letölthető demok miatt is"
Mintha PS3-on nem lennének demo-k...ráadásul teljesen ingyen..."blu-ray -nek lassan vége, m.o. -n már zuhanásról sem lehet beszélni a br lemezek eladásában."
LOL.[link]
"10Eft különbség vajon hogyan jön ki? mert jóllehet kapni ps3-ast 90-ér játékkal, de adjuk már hozzá azt az egy kontrollert, és máris 26Eft-ra hízott."
Nem tudom te honnan szeded ezeket az adatokat, de Ps3 DualShock kontrollert 10k-ért lehet újonnan kapni.Szal ha nem tudsz objektíven véleményt mondani (ill. valós adatokkal), inkább tartsd meg magadnak és ne téveszd meg a kedves potenciális vásárlókat.
-
Prof01
veterán
válasz
the_stig #40524 üzenetére
Jajj, ehhez a kemény fanboy szöveghez hozzá kell szólnom.
1. MS ugyanúgy 1 évet ad a gépre. 3év csak a 3ledes hibára vonatkozik.
2. Az alap 250GB-s Sony 72-73k-ért kapható. Játékkal (Uncharted 2/AC2) 82-83k. Tehát a különbség 1-2k.
3. wtf?Ez teljesen szubjektív...
4. Ps3 is másol jó pár játéknál, de a X-nél a teljes másolás valóban jobb.
Lemez sérülékenyebb? Marhaság.
5. 1-2 multi címnél valóban észrevehető, hogy egy hangyf@sznyival szebb az x360, mivel onnan portolnak.
6. Ps3-ra is jön jövőre mozgásérzékelős irányító. Xbox 720? Ezt honnan szedted? Csak nem vmi M$ fejes vagy?
7. no komment...
8. Ezt mi alapján számoltad ki? Hivatalos magyar adat?
9. Jah, nem drága... Ps3-ra pedig ingyenes.Mindkettő konzol nagyon jó. Ezt az egyénnek kell eldönteni, mi fontosabb és melyik jön be jobban neki.
-
Gebriel
veterán
válasz
the_stig #40524 üzenetére
Ejj elég szubjektív véleményed.
1. Igaz MS szerviz jön megy. De én nyugodtabb lennék ha nem kéne ilyet használnom MS
2. Csak egy kontroller + Uncharted 2 game, 250GB vinyóval a PS3 10.000ft drágább mint az említed boxod. Cserébe kapunk viszont egy Blu-Ray lejátszót, wifi-t, free online-t
3. Ez vicc amit ide írtál.
4. Ha szükséges installál a PS3 is, igaz nem annyit mint a box.de legyen a javára irva.
Viszont minden lemez sérülékeny ha nem vigyázol rá. Semmivel sem sérülékeny a Blu-ray lemezMS
5. Maradjunk annyiba, hogy amit játéknak lehet nevezni az mind a két konzolon gyönyörűen jelenek meg MS, PS3
6. Kb annyira lehet a Natalra felhozni érvnek mint amennyire azt, hogy "hiába nem használják ki az új játékok a ps3 erejét"
7. No comment, de valakinek ez is érv MS
8. 10 konzolosból 7-nek xboxa van. Inkább így írnám: 5 konzolosból 2-nek PS3 van. A maradék háromnak meg legalább 2db xboxa. Egy bannolt, egy meg amit most vett
9. Igaz sokkal jobb a LIVE, bár fizetős MS -
Tomics
addikt
válasz
the_stig #40340 üzenetére
Jól teszed! Célnak akkor megfelel az a tv
Más: Úgy néz ki mennek fel az xbox árak? Legalábbis mind a stúdiónál minda világnál a forza3 elite pack 64ről 68k-ra növekedett. Még jó hogy megvettem és nem vártam karácsonyig.
Cod4 multira nagyon rákattantam. Magyarokkal még nem találkoztamVan itt aki tolja?
-
Tomics
addikt
válasz
the_stig #40330 üzenetére
120as vinyó elég, nekem kb 10 játék van rámásolva+demók+videók és van még 40 giga szabad helyem. De ha teheted akkor 250est vegyél (árban megéri). Én 2 lemezes gémről tudok (forza3), szerintem nem is nagyon lesz több mert ugye 1 lemez 8 gigás. cpu+gpu a határ igen, de kihúzza még 3-4 évig legalább ne félj.
ja igen egy hd-ready tv nem ártana 100-120eFt körül már vannak és az tökéletesen megfelel. (nekem egy 66cm-es panasonic van még az lcd-k első szériájából és tökéletesen megfelel pedig nem egy csúcsminőség). crt-n nem lesz nagy élmény
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Elolvastad az 1. hozzászólást?
Itt mindenki az XBOX 360at fogja ajánlani neked mivel ez egy xbox topik.
1+2Év garancia van az xboxokra ugye a 3 led miatt de már ez sem jellemző az új Jasperes lapoknál.
Szerintem a box nem hangos. Ezek a Jasper lapos gépek nem is melegednek, szóva nem is hangosak.
Évente 8-9 ezer Forint a Live gold előfizetés és abszolút megéri, havi 750 forint jön ki így. Pl 9000:12=750Ft/ Hó a LIVE GOLD.
A PSnél is ugyanúgy fizetni kell a kiegészítőkért csak az online játékért nem kell fizetni.
Játékokat a gamer365.hu-n lehet, vagy itt a ph-n megvenni újonnan vagy használtam, vagy ahogy írtad az Ebay is jó vagy bármi hasonló oldal. -
OddMan
őstag
válasz
"samsung slimfit crt 82cmes wide tévém van"
Nem akarlak megbántani, de ez a slim crt samsung egy fos. Ezzel a tévével az xbox360 képességeinek nemhogy a határát, de még az alját sem fogod feszegetni.
Ezek a régi tévék kis felbontásúak, homályosak és az 50Hz miatt zavaróan villognak.
Szerintem vegyél legalább egy 1366x768 HDready vagy inkább egy 1920x1080-as FullHD tévét, ha fontos a minőség. -
Tomics
addikt
válasz
Hogy segítsek a döntésben: Xbox nem hangos szerintem (nem hangosabb mint egy asztali gép), engem egyáltalán nem zavar. Annak hangos aki moddoltatja és kér bele extra hűtést (warez...).
Az új jasperekre ÁLLÍTÓLAG már egyáltalán nem jellemző a 3led. Meg ha igen akkor is ott a 3 év gari...
Hardveréből lehet hogy kihozták a maxot, de akkor is veri a PS3-mat mert ők meg nem tudnak rendesen programozni rá ergó pár játékon kívül veri az xbox grafikában. Meg amúgy is, nekem tökéletesen elég ez a grafika. Majd ha jön a nextgen akkor lesz jobb. Xboxba még van legalább 3-4 év, de lehet hogy több is mert ha kijön a nextgen lehet hogy tele lesz hibával és pár évig kevesen térnek rá át.Kontrollere szerintem überfasza, nekem PS2 volt még régen aminek ugyanaz a kontrollerje mint PS3nak, nekem jobban bejön ez az xboxos.
Nem csak cerka elemmel megy, van hozzá play&charge kit, de szvsz jobb a cerka akksi. Megveszel 4et 2000mAh körül (pl. sanyo eneloop, 5eFt) (több mAh nem kell mert az már kevesebb ideig bírja).Wifi nincs az igaz ez tényleg hátrány. Live abszolút nem drága, itt 8eFt/év számold ki 1 hónapra mennyi az a drága...
Játékokat itt tudsz olcsón venni: gamer365 fórum és jatekaim.hu. Egy újat 1 hónap múlva megkapsz 10ezer alatt (akár újan is). Ajánlom gamer fórumról Roxas kollegát, új játékokat tud olcsón (gamestore.hu)
Én is 1 hónapja vettem hasonló okokból mint Te és nem bántam meg egyáltalán, jó móka, csak sok időt el lehet vele kúrni, mint egy drog
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó PS4 Pro 1TB 2 kontroller + játékok hibátlan állapotban
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest