- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Vegre egy ertelmes Achievment. Kene ilyen minden jatekba. Sot, en meg minuszt is adnek, nem csak 0-at...
-
tiv83us
veterán
Ejfelkor megyek a FIFA WC 2010-emert, ha valakinek van mersze, akkor a gamertag-em a #1hsz-ben
-
tiv83us
veterán
Yo
-
tiv83us
veterán
Aki FIFA10-ezik, meg WC2010 is fog, az vegyen fel: BreathingTiv.
Mostanaban minden ejjel /nektek delelott/ fent vagyok, mar unom az angol nimrodokat gyilkolni -
tiv83us
veterán
Aki szeret Fifa10-ezni, az vegyen fel, mert a britt suttyokat mar unom...
"BreathingTiv"ps: Ja es aprilis 27-en jon a WC2010
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #44196 üzenetére
Ohhh, nem tokoltem vele, bevittem a rosszat egy helyi GameStop-ba es adtak egy ujat az uzletben. Mondtak, hogy majd visszakuldik a MS-nak. Ja meg kaptam egy uttal 20% kedvezmenyt egy barmilyen new release jatekra.
/Ez volt a bolt, ahova haromszor vittem vissza a GH: WT guitar controlleremet, mert egyszer le, egyszer fel, utana meg mar se le, se fel nem pengetett/. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Kidus gamepad-je elkezdett baszkodni, neha fogja magat es elkezd balra huzni. /Marmit a karakter amit iranyit./
Az enyemmel kiprobaltuk, azzal nem csinalja.
Mi a menete a gariztatasnak? Meg marcius 14-ig van gari, most regisztraltam be a Microsoft oldalan. -
tiv83us
veterán
Szorri, kicsit elkapkodva cuppantam ra
Az offokat viszont torlom. -
tiv83us
veterán
Laptopon csak kimenet van!
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Nah.
-
tiv83us
veterán
válasz
Barney1981 #43495 üzenetére
Cserelj elemet!
-
tiv83us
veterán
Hu de qrva jo volt a Mass Effect 2
34 oramba tellrt vegig tolni es meg kozel sincsen kiaknazva a jatek -
tiv83us
veterán
Na, befutottam a Wal Martbol ket Mass Effect 2-vel a honom alatt, szevasztok jovore
Addig a mod jogokat atadom Xirtam-nak -
tiv83us
veterán
Felmentem jatszodni vala ugy egy honap utan Live-ra, CoDL MW2-vel.
Egyszeruen hihetetlen, amit egyes gamertag-ek alatt latok. Nem fer a fejembe, hogy lehet meg a Live-on is politizalni, partokat hirdetni...
Uff... -
tiv83us
veterán
Vegig telefonaltam a fel keleti partot es sehol nem kapok ME2 Collector's Editon-t aznap
ps: Megvacsizok es belerakom a fentieket az elso hsz-be
-
tiv83us
veterán
Left 4 Dead 2 partnereket keresek /huu de szexin hangzik
/, amatorok es egyeni akciohosok kimeljenek plz. GT: BreathingTiv
-
tiv83us
veterán
Tegnap ejjel a megjelenest kovetoen 50 perccel beszereztem az isteni L4D 2-ot, ha valakinek holnap reggel /sajnos nekem az az este
/ van kedve co-op-ban vegigtolni, az jelntkezzen, Gamertag-em az elso hsz-ben megtalalhato /BreathingTiv/, de amugy is felvehettek nyugodtan, hatha osszefutunk meg egyszer valami "ertelmesebb idopontban" is
-
tiv83us
veterán
válasz
Crazyman33 #39149 üzenetére
Viszonylatasra egy het mulva.
-
tiv83us
veterán
válasz
Legolas #37793 üzenetére
Szoval azert flesselted ki a geped, mert epp nem volt mas tennivalod...
En meg ma szulettem. Egyebkent valoban azt csinalsz amit akarsz a gepeddel, csak ahogy a flashelest altalaban /mindig/ azert vegzik el, hogy masolt jatekokkal bohockodjanak, ami persze minket nem erdekel, ezert is emeltem ki a cimben nagybetukkel amit kiemeltem."Bocsi, de az XBOX firmware módosítása nem törvénytelen. Azt csinálsz a gépeddel amit akarsz, meg is eheted késsel villával.
Játékok másolása és azok terjesztése, felhasználása, na az gázos."Persze ezzel lehet probalkozni "megkerulni" a dolgokat, de ettol fuggetlenul a hazi szabalyzatunkat magasrol leszarni latszol, amit igen zokon vesznek azok, akik becsuletes modon hasznaljak konzoljukat es nem a matricat buzergaljak, hogy a megganyolt boxukat visszacsereltessek...
Szerintem tul is beszeltem, igy kovetkezetesen megkapod a jaro egy nap pihit.
-
tiv83us
veterán
válasz
Peat;) #37193 üzenetére
A FIFA 10 Store-ban toltottem le a jatekon belul, mint DLC 80 MS pontert, tehat elvileg nem szabad, hogy regio-szabalyzott legyen.
Meg ugye mivel mi Amerika vagyunk, nem csak USA, igy az ON-DISC kommentarok amik alapbol fent vannak /spanyol, francia ugye/, azokra sem lehet valtani, legalabbis en nem talalom. -
tiv83us
veterán
Fifa 10,
Hol az anyamban allitom at a kommentarokat magyarra?
Letoltottem, azt irja menjek Settings>Audio>Commentary Select.
Na en ilyent nem talalok. -
tiv83us
veterán
Takaritottam, legkozelebb temp topikzaras lesz, meg tempbanok.
Ja es ha nem eleg egyertelmu az uj cim, akkor szoljatok... -
tiv83us
veterán
válasz
Csabee. #34913 üzenetére
Tulajdonkeppen 5-6 ora alatt vegig lehet tolni, hogyha nem kell szamokat ujrakezdeni, /nem esel ki, nem vagy elegedett az eredmennyel...stb/. Nekem egy hetembe tellt befejezni, mert dolgozni is kell ugye, meg tegnap elott Metallica koncerten voltunk Indianapolis-ban, az is ottalvasos tema volt...stb, szoval nem bovelkedtem az idoben.
De egy delutan vegig lehet tolni.
Egyedul egy szambol sikerult kipuhanni, a legutolso "Get Back" cimu notabol. /A videon lathato ember nem en vagyok of korsz/. A szam nehezebb, mint amilyennek latszik, 3-4 percen keresztul tartani a "lodobogas" utemet.
Gitaron/Basszuson/Enekelve - (Isten ments!!!) meg nem probaltam.
Aki szereti a Beatles-t, annak megeri az arat. -
tiv83us
veterán
Nah, Beatles dobon expert-en kivegezve. Jo moka volt
-
tiv83us
veterán
B@xatok meg, ez a The Beatles : Rock Band qrva jo.
Azt hittem, ilyen idiota tingli-tangli lesz dobon, de meg olyan szamoknal is, mint Twist and Shout is leszakadt tobol a ket karom. Igaz meg akkor nem volt divat a Lars Ulrich fele dupla labdob, de igazan elvezetes, tempos, Beatles rajongoknak es dobosoknak kotelezo -
tiv83us
veterán
Kiirtam a Fifa 10 demojat DVD RW-re, berakom es a boxom b@szik ra. Annyit ir, hogy mixed media disc es annyi opciot ad, hogy eject...
Igy nez ki a DVD konyvtarszerkezete, ez gondolom rendben van...
-
tiv83us
veterán
De akkor az silver lesz ha csak nem pengetek nem? Akkor meg ugyanott vagyok ahol a part szakad, mert silverrel csak kesobb erhetok el egyes /vagy az osszes?/ demok.
Kosz, mar jon torrentrol, mar csak 6 ora es lent van
De ha tudsz valami jo gyorsat, ahol nem ketten seedelnek, akkor azt elfogadom, mert ezen az amerikai torrentoldalon nem tul nagy a soccer rajongo tabor -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
Csabee. #34220 üzenetére
Varom, mert foleg europai haverjaim vannak, ok meg soccer buzik es en is neha atviszem a gamepad-em meg egy rekesz sort es toljuk hajnal 5-ig
Eddig nem vettem meg mar 2005 ota es mindig hatranyban voltam, mert szarra alaztak a trukokkel, amiket en nem ismertem. Most ugy dontottem megveszem a 10-et es jon a feketeleves -
tiv83us
veterán
Ez mi ma, Eszak-Amerikaban egy hettel jon kesobb a FIFA 10 demo, mint EU-ban.
En azt hittem dogojjek meg, hogy a Live-on levo anyag mindenhol ua. -
tiv83us
veterán
válasz
kovasz #33628 üzenetére
1. 16k++ ??
Melyik bolygon elsz te?
2. Az X360 topik kozossege neveben is kulon megkoszonom. Meg ugy altalaban csuklobol jol legyengeelmejuztel olyan 17 millio masik embert.
3. Kemeny ~800Ft egy honapra.
4. Fable II pl pont nem annyi, mert addig jatszol vele vegigjatszas utan ameddig jol esik, kozben DLC-k jonnek ki, es lassan a Fable III is megjelenik. De igazad van, a Gears of War I-II is egy gagyimatyi nulla, olyan fosokrol mint a CoD sorozat, Rock Band, BioShock...stb mar nem is beszelek. -
tiv83us
veterán
válasz
alanwake #33467 üzenetére
Dobd ki a kukaba es vegyel egy normalis. nem osszegannyolt boxot. Ennyi a tanacs.
Semmi ertelme nincsen a ventik felbarmolasanak, csak akkor ha repulogep rajongo vagy.Ne tegyel bele semmi kúlermesztört, meg zalman faszsagot, hasznald rendeltetesszeruen es ha elkurodik akkor kuld vissza gariba, vagy ha warezolsz akkor vidd el valami garazsmuhulyebe, ahol rendbe pofozzak neked jopezert.
-
tiv83us
veterán
Takaritottam a topicot. Ha megegyszer flash-et meg tarsait latok, akkor ratok uszitom Xirtam kollegat
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest