- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
én arra a 2 mondatára válaszoltam, amit idéztem is, miszerint neki azonnal kellenek a játékok, mert egy év múlva már szarok (ezt egyébként pont a te javaslatodra írta, miszerint nem kell mindent azonnal beszerezni). szerintem ez nonszensz, de gondolom te sem viccből írtad azt, amit, szóval úgy nehéz lesz vitázni, hogy egy véleményen vagyunk a kérdést illetően. a grafika meg nyilván lehet egy játék vonzereje, de ugye pusztán jó grafikával nem lehet jó játékot csinálni, csak látványosat, mert ez ugye csak egy összetevő, mintha a levesbe kiváló húst tennél, de rohadó zöldséget (már nagyon belejöttünk a példálózásba). a másik meg az, hogy egy év távlatáról van szó, ami olyan drámai különbséget nemigen hozhat. és ha valakinek meg azért nem jön be egy játék, mert már nem kiemelkedő a grafikája... akkor megint visszakanyarodtunk oda, amit a legelején mondtam: ilyen esetben nem a játékkal van gond.
-
bwoay
nagyúr
várjunk: milyen grafikai megoldásokról beszélünk? mi köze annak egy játék élményfaktorához? ez kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy ma már szar leülni sakkozni, mert az egy tök régi játék, és 2010-ben nem olyan szórakoztató. Vagy hogy a Tetris már idejétmúlt. Ráadásul én nem arról beszéltem, hogy egy játékot végigjátszol, aztán egy év múlva nem ugyanazt nyújtja, hanem arról, hogy ha valaki a megjelenéskor nem szerez be egy adott címet, csak mondjuk egy évvel később, és EMIATT nem élvezi, akkor ott nem a játékkal van gond. Valaki fogja magát, vesz egy boxot, beszerez egy GoW-ot, és megállapítja, hogy "ejj, ez 3 éve még tök tetszett volna, de ma már nem jó játék?" WTF?
-
Djuree
félisten
ez azért nem teljesen így van. ha vettem boxot nehogymár 2 játékal játszak fél év alatt
ha már vettem boxot akkor szeretnék is játszani minden új és szép és jó játékkal, mivelhogy azért csinálják, nekem csinálják meg neked, hogy játszunk vele. nehogymár várjak 1 évet hogy megvegyek egy játékot. majd akkor meg már olyan ocsmány lesz mint a szar, a kutyát sem fogja érdekelni.
ac2-őt cseréltem, mert megérte, egy régi szarért cseréltem el 1 az 1-becsak eladni kellett, de ha már ott volt nálam ki akartam próbálni, de mostanában nem vonzott a játék, inkább kimentem futni vagy kosarazni
-
modflow
veterán
Na találtam valamit, de nem tudom, hogy megoldódik e ezzel a problémám, még nem próbáltam!
Beírtam gugliba és azt hiszem megvan a megoldás.
Elvileg az a baj, hogy be van dugva az AV kábel is a boxba, mert azzal akartam átvinni a hangot a hifire, csak ugye az szarul szól. Nem húztam ki a boxból a végét, bár a másik vége meg szabadon van, mert HDMI-n megy most a hang a tv-be, majd onnan a hifibe.
És azt olvastam, hogy jelforrás váltáskor a boxot behülyíti, hogy HDMI és AV kábel is van benne és elsődleges az AV neki, de mivel legutóbb HDMI-n volt és most az elsődleges AV-re akar váltani, ezért muszáj újraindulnia.Hát ki is próbálom, igaz e.
Lehet, hogy az AV-n azért nem jó a hang, mert küldi HDMI-n is? De mondjuk kár ezen filózni, mert ha tényleg nem lehet benne egyszerre AV és HDMI is, akkor inkább RCA-val viszem tovább a hangot a TV-ből rendes kimeneten (nem fülhallgató) Hifibe, csak ne induljon nekem újra, mert ez gáz!
-
heihachi
addikt
-
Xirtam
veterán
-
baliii
senior tag
Most hirtelen arra gondoltam, hogyha úgyis kifelé szívja a levegőt, akkor mi lenne, ha kicsit rásegítenék egy harmadik ventivel, ami a másik oldalról fújja, valahogy így: KÉP
ekkor javulna az áramlás, és lejjebb lehetne venni a fordulatszámot hátul. Vízhűtés nem szimpatikus, mert akkor nem lesz mód helyezgetni a boxot, legalábbis nem ilyen könnyen. Meg újat venni sem szeretnék, hiszen ez is tökéletesen működik... Játék közben nem is hallom a hangját, csak ha mondjuk kicsit átváltok netezni a monitoron, akkor zavar a zúgás. Hozzászoktam a hangtalan laptophoz sajnos -
Xirtam
veterán
Jah tudtam!
Ha minden jólmegy 2 hét múlva rendelem is!
Az meg hogy az xbox hardvere kifutot, vagy nem futot , vagy gyenge már. Csak anynit fűznék hozzá, ha így állsz hozzá minek vettél xboxot?
Azért meg ne gyere ide ha kérhetem h fikázt a boxot. Mert senki se kiváncsi rá!
-
Def26
félisten
Lehet, hogy erre gondolt.
"Tényleg olcsón hozzá lehet manapság jutni a játékokhoz"
De én azt gondolom, hogy nem a magyar kiskerektől kell megvenni 16k -ért egy játékot. Azért annyi legyen egy emberben, hogy körbenéz hol mi olcsó. Már annyiszor kitárgyaltuk, hogy mit hol érdemes venni. Aki ezek után is pl.: 576 -ban vesz horror áron új játékokat az meg is érdemli.
-
Peat;)
veterán
Kérdés hogy nálunk is, vagy csak a hivatalos live! területeken. Nekem van egy tippem.
Én is most játszom ODST-t, de nekem a single is sok itt ott, nekem baromira zavar a sisak szenzornézete, vagy mi a fenéje. Este ugyebár muszáj használni, de ahogy körülvonalazza a tárgyakat jujj, karakterek se semmik szegények. Végigjátszom, mert a hangulat az jó és a zene is, csak kicsit elmaradott játék a látvány területén, persze a nagy terek és csaták még így is pompásak. De szerintem ez az a játék aminek az este kifejezetten nem a nyerő napszakasza lett.
Az új résznél lesz mit kalapálni az biztos, az eddigi videok még nincsenek összhangban az ígértekkel. -
FefeeX
veterán
Nem tudom, nekem nem tűnik ugyan olyannak...
A Madcatz kicsit gagyi hatást kelt bennem, nem venném meg nyugodt szívvel... -
heihachi
addikt
Tuti velem van a gond, de én továbbra sem értem. Megteheted azt ebben a részben is, hogy 5 percet vársz, kifigyeled a mozgást, elcsalod őket, eltereled a figyelmüket, besötétítesz, és elsunnyogsz két őr között. Csak rajtad múlik. A különbség a korábbi részekhez képest csupán annyi, hogy ezt ezentúl nem várja el a játék, de megteheted. Ha ez számodra a szórakoztató megoldás, akkor miért nem így csinálod? Nem kényszerít rá a játék, hogy bárkit is lelőjj (legalábbis a demó nem), akkor miért lősz le bárkit is?
Szerintem a nehézségi szint állítás nem azt kell, hogy jelentse, hogy könnyűn bárkit lelövök, nehezem meg csak lopakodni lehet. Legalábbis őszintén remélem, hogy nem ezt fogja jelenteni.
-
heihachi
addikt
Jóhogy próbáltam, és szerintem telitalálat. Lehet, hogy köze nincs az elődökhöz (ami azért igen erős túlzás), de itt végre eltalálták az arányokat, nem lehetetlenül nehéz (és unalmas) a lopakodás, végre tényleg meg van adva a lehetőség, hogy többféle jelentősen eltérő képen és többféle igencsak eltérő útvonalon vigyem végig, nem vagyok rákényszerítve semmire.
Lehet, hogy nincs rákényszerítve így a játékos, hogy lopakodjon, de hát ettől jó éppen egy játék, ezt nem volna szabad hibaként felhozni. Aki a lopakodást szereti, az egy lövés nélkül is meg tudja oldani, aki meg lövöldözni szeret, annak is megvan a lehetősége. Arra sincs senki rákényszerítve, hogy easy fokozatnál bármelyik játékot nehezebbre állítsa, akkor miért állítaná? Gondolom, hogy jobban szórakozzon. Ez dettó ugyanaz. Nincs senki rákényszerítve a lopakodásra, de akit az szórakoztat, az meg tudja oldani. Jó hogy már az is hiba egy játékban, ha van benne a játékosnak választási lehetősége.Ez Djuree-nak is szólt.
-
StLui
veterán
-
4sal3
aktív tag
mástól is hallottam már ezt a hibát, de hogy miért csinálja, azt nemtudom. konkrétan eddig 2x irta ki, újra beraktam a lemezt és már minden ok volt.
először vmi media discnek ismeri fel, azt irja amikor kilépek az üziből.@Def26: vagyunk már egypáran, akik tolják neten, nagyon zsír
most kezdem magam rászoktatni a pajzsra. -
5oultrain
aktív tag
Ez engem is érdekel
Láttam, hogy a refernce level - nél 3 opciót lehet választani, bár én nem találtam hirtelne különbséget.
Valamint vannak egyéb display beállítások, amiket nem tudtam melyikre állítsak.
Erről esetleg van valahol egy összetett leírás, hogy mi, mire jó?
köszi! -
-
karakpecze21
senior tag
Mikor az előző gépemet rátettem muterom tv-re hdmi-vel ott kijött azért a különbség.
Ha nagy képernyőn néztem, akkor ha nem hdmi-vel kötöttem össze, akkor az élek kicsit pixelesek.Hdmi-vel viszont szép simák a vonalak.
Van különbség azért nagy képernyőnél, de én ezért nem cserélném le a tv-m sem. -
janeko
őstag
Játékokat akarok felmásolni a box-ra, PC-ről, mert nincs DL DVD írom, csak nem nagyon akartam, hogy jöjjön az, hogy megint esetleg elmegy a téma warez felé..
Boxot és PC-t amúgy egy hálózatra lehet kötni vagy vannak eszközök arra is, h a vinyóját rá kösd a gépre, de nem tudom, h menyire lenne ez hasznos a számodra.
Ez érdekelne, van valahol bővebb leírás vagy valami?
-
-
-
Djuree
félisten
azt viszont újra le lehet húzni live-ról. nekem volt már párszor korrupt a profilom, de olyankor mindig lehúztam live-ról és meg van oldva. nem tudom mitől lesz korrupt. általában gép cserénél szokott az lenni, meg ha ide-oda pakolgatom a profilom. profilt meg nem bannolhanak, jogszabályellenes, annyit tudnak csinálni, hogy a másolt játékokból szerzett acsikat kiszedik, meg esetleg azokhoz a játékokhoz letöltött tartalmakat, de ha azt pénzért vették akkor azt sem, csak az ingyeneseket....
-
SFONarayan
tag
Állítólag telepíteni kell rá vmit, nem kell megbontani, itt olvastam valahol, meg lista is volt az aktuálisan futtatható játékokról...
Csak egy nemrégi cikkben meg (ami szintén itt volt pár üzenettel lejjebb) meg az volt, h az MS jogtalanul bannolja azokat, akik nem hackelik a boxot, hanem legális emulátorokat telepítve futtatnak más játékokat... Szóval nem tudom, h mi a helyes...
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest