- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok!
Szeretném összekötni leendő TFT-met a Boxommal és az érdekelne, ha HDMI-n keresztül kötöm össze és a moniton nincs hangszóró akkor hogyan tudok hangot szerezni?
Az járható út ebben az esetben hogy a fejhallgató kimenetből szerzem meg, vagy kell variálni RCA-val?
Köszi előre is.
-
Beerwolf
senior tag
Ilyen adaptert hol kapok?
-
Beerwolf
senior tag
Szerintetek melyek a legszebbek a mostani (vagy régebbi) játékok közül amelyek támogatják az 1080i-t?
Kipróbálnám az új TV-t, hogy mit tud? -
Beerwolf
senior tag
Két Box között mentéseket cserélni, csak úgy lehetséges, ha a HDD-t cserélem?
-
Beerwolf
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #40943 üzenetére
Üdv!
-
Beerwolf
senior tag
A 2009-es öszi dashboardhoz tudtokm adni egy linket ahonnan le tudom szedni?
Hiába kerestem, nem találtam ilyet. -
Beerwolf
senior tag
válasz
Croft-21 #40637 üzenetére
Ugyebár a monitorra VGA kábellel tudod rákötni a boxot.
A VGA kábelből RCA-n keresztül lehet hangot szerezni, viszont ha jól gondolom akkor 2.0-ás hangfalra szeretnéd rákötni, aminek pedig nagy valószinüséggel 3.5mm-es jack kimenete van, azaz jack aljzatra van szükséged.
Így tehát a kérdés a következő: Hogyan csináljunk RCA dugókból jack aljzatot. Erre lenne príma a Logitech féle játékkonzol átalakító vagy "miaszösz", de mivel tudtommal nincs ilyened így a VGA kábel RCA dugóit egy ilyen RCA toldóval, és egy ilyen RCA jack átalakítóval tudod jack aljzattá varázsolni.
Remélem így már érthető. -
Beerwolf
senior tag
-
Beerwolf
senior tag
Mitől lehet az, hogy hiába állítom be az időt, pár napon belül elállítódik?
-
Beerwolf
senior tag
Mégegy kérdés:
Hogyan tudok DVDről mp3akat felmásolni a boxra? -
Beerwolf
senior tag
Hogyan lehet játékos profilt törölni a dashboardban?
Egyszer már rájöttem, de most hiába kerestem, nem találtam. -
Beerwolf
senior tag
Mindent sikerült beszereznem a boxhoz (VGA kábel, RCA-ból jackbe átalakító), úgyhogy mostmár én is boldog XBOX 360 tulajdonos vagyok.
Most a Call of Juarez: Bound in Blood megvételén gondolkodom, kinek mi a véleménye róla? -
Beerwolf
senior tag
Megvettem a boxomat, és a következő a helyzet.
Van egy jó öreg Samsung CRT monitorom, amire rá fogom kötni egy VGA kábellel(amíg nem szerzek vmi használhatóbbat).
De mivel a monitoron nincs hangszóró, így valahogyan máshogyan kéne hangot applikálni hozzá. Úgy döntöttem, hogy fogok két gagyi számitógépes hangfalat, és ezzekkel próbálom megoldani. De ugyebár a boxon csak RCAval jön hang, így szükségem lenne egy olyan átalakítóra, amibe az RCA dugókból Jack dugó "lesz"
Namármost, az itt kérdés, hogy jó-e a következtetésem, illetve létezik-e ilyen átalakító? -
Beerwolf
senior tag
CRT monitorra úgyanúgy ráköthetem a boxot VGA kábellel?
-
Beerwolf
senior tag
"Hogyan köthetem rá a Boxom a házimozimra, hogy élvezhessem az 5.1-es Surround hangzást?
Elöször is szükséged lesz egy ilyen (vagy ehhez hasonló) adapterre, amit a box HDMI (ha van rajta) kimenet feletti csatlakozójába kell bedugni. Ezek utan szükséged lesz egy ilyen optikai kábelre, amivel a boxot az erősitővel kell összekötnöd. (Természetesen ha az erősítődön megtalálható legalább egy optical input).
Ha ezzel megvagy, utolsó lépésként a Dashboard-on a Console Settings-ben az Audio-t átállítod 5.1-re és készen is vagy."Ezeket hol szerezhetem be?
-
Beerwolf
senior tag
Valaki megtudja mondani hogyan kell profilt törölni?
-
Beerwolf
senior tag
Nincs 360-ra vmi singstar féle karaokis játék?
-
Beerwolf
senior tag
Ti cloneCD-vel vagy IMGburnel alkottok?
-
Beerwolf
senior tag
Elvileg lehet XBOX360-nal Xbox játékokat is lejátszani?
-
Beerwolf
senior tag
Mi a különbség az XBOX live! silver és gold előfizetés között?
-
Beerwolf
senior tag
válasz
jimessor666 #598 üzenetére
ja én is azt láttam mármint a 3000-ret...
-
Beerwolf
senior tag
válasz
jimessor666 #595 üzenetére
Ezt olvastam az érdekelne főleg ,hogy hol lehet kicserélni / átalakítani a hűtőrendszert és mennyiért megcsinálják e garisan (gondolom nem
)?
-
Beerwolf
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy ha a lakásban van mondjuk wifi router akkor tudok úgy netezni az xboxal ahogy a pc-vel?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest