- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
€uro
őstag
Ugyanez a helyzet nálam is. Felső, tetőteres szint, 30-32 fok.
Nálunk az egész ház kívülről 4 cm hungarocellel van szigetelve. Itt a felső szint belülről is. A lényeg, hogy ez a szigetelés télen a meleget tartja, nyáron a hideget. És így a ház, szemben a csupasz téglafallal, sokkal kevésbé sugározza vissza például este a napközben felvett hőt. Szóval nyáron sem olyan rossz az a hungarocell!
-
karakpecze21
senior tag
Amúgy nem csodálkoznék ha megárt a mostani hőség a gépeknek.
Nekem otthon a beépített tetőtérben van a szobám+ a tetőnk úgy lett megcsinálva, hogy ilyen kátrányos cuccot ráégettek a tetőre.
Na gondolhatod milyen meleg van.
Ha lemegyek az ottani kb.30fok is megváltás.
Nem hogy a gép, de már lassan én is 3ledes leszek.Ebben a hőségben én nem is játszom sokat, mert megsülök a szobában.
Inkább kimegyek motort bütykölni.Bár ott meg a szúnyogok zabálnak fel. -
karakpecze21
senior tag
Gondolom már mindent megpróbáltál, de próbáld meg ezt is hátha:
Nekem meg volt törve a tápegységem zsinórja.Mikor nem érintkezett rendesen, akkor nálam is ez volt mint nálad.
Bekapcsoltam nem pörögtek a ventik, csak a 3 piros led villogott.
Megbolygattam a vezetéket, majd újra bekapcsoltam és már jó is volt.Ha az egyik irányba elnyomtam a kábelt, mindjárt visszajött a bibi is.
-
tomgabor
senior tag
Értem akkor szerintem nem lesz hütésmodd., én például PC-vel nyomtam végig a DIRT 2-öt FullHD-ban, utána jött a PS3-om God of War 1-2-3 és végre most szombaton el tudtam kezdeni a Final Fantasy XIII-at
(lényegébe csak ezért az egy játékért vettem PS3-at, ja meg lesz még a Versus is)
-
Djuree
félisten
ps3-at még nem próbáltam, de ps1 meg 2-ővel rengeteget toltam és nagyon jó volt velük játszani. főleg hogy kijön (vagy már ki is jött nemtom) az ico meg a shadow of the colossus HD-ben. aki ismeri ezeket az vesz ps3-at az tuti, aki nem ismeri rögtön pótolja be. box-ra mégcsak hasonlóan fenomenális játék sincs
ilyet csak a japók tudnak...zsenik a kis fickók... félreértés ne essék, azért még mindig boxos vagyok
csak ugye nekem a box1 kimaradt, így a ps-ek-re tudok csak visszagondolni
Mr.Grincs: a játékok még nem nagy számok lesznek, ilyen rajzfilmes családi szarok. de később nagy lehetőségek rejlenek benne
-
lvnt
őstag
Nem értem, mire jó az utóhűtés. Ugye, a 3ledes hiba a hirtelen történő, nagy hőingadozásoktól van. Na, ha még utóhűtésed van, akkor kikapcsolás után sokkal rövidebb idő alatt történik meg ez a hőmérséklet váltzás. Ennek fényében szerintem az overcool még ront is a helyzeten.
Javítsatok ki, ha tévedek! -
_ak_
addikt
Itt bejelentkezve, valahol a profil infók között van, h meddig érvényes a gold előfizetés. (feltéve ha erre gondoltál). Azt, h bannolt-e vagy sem, azt talán úgy a legkönnyebb, h tudsz-e csatlakozni LIVE-hoz vagy sem. Hirtelen nekem ezek jutottak az eszembe, de lehet, h van más módszer is.
5oultrain: ha még szeretném is a PoP-ot akkor sem lennék benne biztos, h ez jó buli lesz.az is lehet, h csak korlátolt a fantáziám, de nem tudom hirtelen elképzelni, h miért is lenne jó részt venni ezen. jó mondjuk, h a Valve rendezne ilyesmi Half-Life partyt, akkor valszeg elnéznék
tehát akkor inkább egyszerűen azt mondom, h engem nem érdekel annyira a PoP.
-
Xirtam
veterán
30z.Samu játszik a Fifa 10 el egy ligában!
sch_a Go LIVE aztán keres valami hardcore csapatot!
dunc Oké benne vagyok. Igazából jobban megérte volna a gyűjtői kiadás. De nem volt kedvem utalgatni meg se a postával küszködni most. Meg elégé ingerült vagyok így érettségi miatt is. Na meg annyival többet nem nyújt a gyűjtői.
-
Mr.Grincs
veterán
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest