Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Djuree
félisten
jaja, amúgy nem én járattam hanem haver az én gépemet amit kölcsönadtam neki, legalábbis ezt mondta. de ha a csatik nem passzolnak akkor nem tudom hogy csinálta. attól függetlenül elég lehet neki a kisebb táp. max. teljesítményt úgysem vesz fel kb. sosem a tápból, mindig túl vannak méretezve, biztonsági tartalék....
-
Morden24
nagyúr
Jóvanna', ettől függetlenül én nem szívesen használnék egy Lenovo-küllemű gépet. Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy ez irracionális hozzáállás, főként egy IT-fórumon, de nálam a design az a termék egy fontos és nem kiiktatható része, illetve a vásárlás függvénye
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
Bevallom én pl. nem gondoltam, hogy egy Microsoftnál technikai problémát vetne fel a profilátvitel. Nálam nem csak a GS-ről van szó (nincs is sok pontom...), hanem a profilomhoz vásárolt pontokról (na az most épp van dögivel) és a játékokra, kiegészítőkre amit megvettem.
-
Def26
félisten
Ennyi...
kabalthenbk: Komolyan, eddig ezért rinyáltunk, hogy legyen most itt van. Megkaptuk. Tessék legalább kipróbálni, hogy milyen lesz. Véleményem szerint magyar hírek nem lesznek benne, elsősorban azzal is megelégedek, ha magyarul köszönt rám a dashboard, és tudom használni a magyar bankkártyámat.
-
_ak_
addikt
-
dunc
nagyúr
"bár egyszer már kijelentetted, hogy végre túlteszed magad a témán, nem úgy tűnik, mintha ez meg is történt volna"
Az öreg indián nem felejt
Rohadjon meg az MS ,bocs nem tudom sajnálni ha ennyire szánalmas kijátszható a rendszerük. (amugy se) Amit MO-n a liveval,és egyéb MS dolgokkal művelnek az szánalmas.(tudjuk kicsi piac sok warez) de ez engem nem érdekel,mert volt 5 boxom,és mint eredeti játékkal ment,tehát én nem loptam,tehát nekem ne kelljen már trükköznöm a live reg.-el !!! STB
"Gyuri cimboránk nagy aktivistája volt ennek az ingyen kontroller mozgalomnak"
Kedvelem a rendszer ellen fellépő szabadságharcosokat."első körben elnézését kérem mindenkinek, akit a paraszt jelző sért"
Nyílván vágod,hogy csak szúzizni akartalak ....
-
Djuree
félisten
na azért nem hirdettem én ezt a dolgot annyira
meg nem én voltam ennek a kiagyalója, ezer más oldalon lehetett erről olvasni. sőt én először nem is ilyen módon akartam ingyé joy-hoz jutni, az én joy-om tényleg tönkrement, kértem egy cserét, ugye a régi megmaradt. mondom akkor mostmár szétszedem, rosszabb nem lesz, legfeljebb megjavítom. egy alapos takarítás után (sebbenzin, szilikonspray) működött is ahogy kell. ezen felbátorodva később még 2x megjátszottam ezt. magyarok vagyunk, kihasználjuk a kiskapukat leleményesen
vettem volna én joy-t szívesen, de akkor még nem lehetett 4k-ért kapni használtat, 10k+ -ért meg röhejes volt az ára...
-
Def26
félisten
Akkor én is paraszt vagyok, tudomásul veszem. Ráadásul még csak szükségem sem volt a kontrollerre.
Ha jól ismerlek akkor úgysem fogunk ebben a témában egyet érteni, és valószínűleg a többi rendes emberrel sem. Részemről fülem farkam behúzva elfogadom bárki álláspontját, mintsem leállnék vitatkozni vele. -
dunc
nagyúr
"ahol kevesebb hozzád hasonló gondolkodású ember él"
Bocs az MS-t nem tudom sajnálni,és miért írsz ilyent nekem ?
Gondolod,hogy én nyerészkedtem vagy visszaéltem a rendszer gyengeségével,hát eszembe se volt,de nem is tudom elitélni aki csinálta,és nem álszent !!! Jah
Max 5 lehet aszthiszem !
A parasztásért légyszíves adj maganak 24 óra bant !!!
Mert engem ez zavar,tudod én kaptam 24 órát a niggerezésért !!! -
dunc
nagyúr
Azért az MS más tészta rohadjon meg megérdemli,ha ennyire rossz a rendszer,hogy meg lehet csinálni akkor go nem tudom elitélni aki megteszi,viszont aki magánszemélyt károsit meg,vagy csaló azokat mélyen elitélem.
"rengeteg paraszt van" azért a paraszt nem csalót jelent hanem egy vidéki földműves,vagy állattartó embert tehát óvatossan,ha kérhetem !!!
-
Def26
félisten
Gears of war 2 15999,-
Guitar Hero Greatest Hits 15929,-
HAWX 15929,-
JAMES BOND QUANTUM OF SOLACE 15929,-
Red Dead Redemption 13999,-
Wolfenstein 16999,-Ahogy nézegetem az új címek tényleg olcsóbbak lettek, de a régi szarok árát valahogy nem frissítik. Gondolom ez se véletlen.
Pont az ilyenek miatt tartom egy kalap szarnak az egészt bolthálózatukat. Nem hiszem el, hogy ne tudnának felvenni egy Mariskát aki napi szinten rendben tudja tartani az árakat a webes oldalakon.
-
Djuree
félisten
végülis igaz amit mondasz, de itt az a baj hogy túl drágák a játékok. ezt mostanában is nyilatkozta valamelyik nagy cég főnöke, benne volt a hírekben. pl. maga a konzol árához képest. 4 új játék árából megvan a gép
nem irreális ez egy kicsit? de! egy játék reálisan 5k lenne, egy új játék. vagy legyen ennyi de akkor meg a fizuk legyenek magasabbak. az a baj nálunk is annyi egy játék vagy még drágább mint más országokban ahol sokkal jobb a fizetés. miért nem igazítják a fizetésekhez? akkor máris több játék fogyna. mittomén, legyen egy játék a mindenkori minimálbér 5%-a pl. mert most ez az érték nálunk 20% körül van, ami nevetséges ha belegondolsz. erre akartam kilyukadni, ez így van, akárki akármit mond, ez TÉNY....
na mind1.... -
_ak_
addikt
Te nem arról beszéltél, de Djuree igen (legalábbis többek közt). Mellesleg miért ne lehetne egy játék fő vonz ereje a grafikája? Most látványos, de évek múlva csak egy sok a közül és lehet, h nem fogja ugyan azt az élvezetet nyújtani. Kereket hajtani is nagy poén volt régen, most meg már a házi-mozi a divatos. Erős példa, de jól mutatja az eltérő interaktivitást. De rendben ez a példa hülye is. Viszont szerintem azon nincs semmi érthetetlen, ha valaki azért nem játszik vmivel mert nem szép. Vannak akik nem bírják a fekete-fehér filmeket, attól még nem szükségszerűen rosszak azok, ugyan úgy lehet fordítva is. Az Avatar azért olyan jó, mert újszerű és eddig egyedi megoldással készült, tele szép és látványos elemekkel, de ha a technika állandósul, akkor mi marad belőle? Az volt az első, akkor még jó volt...
H most valaki a sztoriba vagy a látványelemekbe éli bele magát, az maradjon az ő joga. Ha zeneileg a technót szeretem, de viccesnek találom a Scooter számait, akkor inkompetens vagyok? Pedig 10 évvel azelőtt ők nyomták A technót.
Mielőtt még félreértenél én jobban szeretem a tartalmasabb játékokat, mintsem a szépeket, de azért nálam is vannak határok ahonnantól komolytalan egy játék, mert grafikailag már vagy még nem üt meg egy szintet. És igen, lehet, h a GOW 4 után, úgy nézel az egyre, h igen, jó volt az is, de már primitívnek számít és ezáltal aki anno nem játszott vele, nem is fog. Tényleg ennyire elképzelhetetlen ez?
szerk.: ráadásul visszafelé már egyes hiányosságok is éppen eléggé el vehetik az ember kedvét. pl gow-ban a feltámasztósdi. míg az egyikben érthetetlenül game-over a másikban teljesen logikusan és elvárhatóan felélesztenek.
-
_ak_
addikt
1 éves játék már nem nyújtja ugyanazt az élvezetet, mint a megjelenés napján, akkor nem a játékkal van a gond.
Szerintem pedig a játékkal van a baj, hisz Ő maga is heroes 3-at vagy a diablo-t, hozza fel, mint érték álló játékokat, holott a diablo 2 szerintem megjelenésekor sem volt szép, mára meg már aztán végkép képtelen akármiféle versenyre is a mostani grafikai megoldásokkal szemben. Csak nem tudom miért mond önmagának ellent.
Djuree: Az vitathatatlan, h a legtöbb játéknak meg van a fénykora, és az is szar érzés, h ha mindenki a resi 5-el játszik, te meg csak most szerezted be a 4-et, így simán kirekesztődsz a társaságból. Mire megveszed az 5-öt mindenki csak annyit fog mondani, h jahh, jó játék volt. De egy jó játék évek múlva is tud olyan élvezetet nyújtani amivel kellemesen ki lehet kapcsolódni és ha valóban jó volt, akkor biztos találni lehet játszó partnert is.
Régebben magam is nekiültem egyből minden megjelenő játéknak, de egyszerűen beleuntam, h a többségük jobb esetben csak szép, de tartalmukban nem, h legalább újszerűek lettek volna, de még csak szórakoztatóak sem voltak. Aztán meg egyre több kifagyás/összeomlás a rossz minőségű törések miatt, mert ott is versengésre keltek és a háttérbe szorult a minőség. Aztán jött az Ez kell nekem? Rágódni, h mennyire szar lett az egész és ez sem jó így, meg az sem úgy megy. Inkább csak azokkal foglalkozok már amik érdekelnek és szórakoztatnak. Meg van áruk, nekem pedig a döntés szabadsága, h megveszem-e annyiért vagy sem.
De egye fene, ha valaki olyan, h mindennel játszani akar, akkor sem lenne helyénvaló emiatt kritizálni, viszont ebben a formában megnyilvánulni szerintem közösség romboló és valamilyen szinten tapintatlan is, hisz az állandó topik lakók tudják, h a modiknak is mennyi munkájukba kerül tisztán tartani a topikot. Nem vagyok én kiadó vagy fejlesztő párti, csak arra akarok utalni, h nem tetszésed kimutatására ez teljesen alkalmatlan hely. Maximum egy jó adag off-ot fog szülni, de sem sajnálatot, sem ingyen játékot nem nyújthat.
Remélem nem léptem át semmilyen személyes vonalat, hantán így lenne, akkor sry és kimoderáltatom magam, csak képtelen vagyok most leplezni a meglepődésemet, h Te is úgy állsz a dolgokhoz ahogy.
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Igaz nem kaptam se figyelmeztetést se bannt, de nem is promótáltam, csak megkérdeztem mit szolnak hozzá? A seggberúgást ezért nem tartóm jogosnak.
Azt a témát lezártam. Részemről akár el is tűnhet a topicból.Szerk: De látod Te már többet tudsz, hogy csak flashelt gépekre megy fel.
-
adalbert1
veterán
Köszi, jár majd egy Twix!
Habár ahogy nézem szerencsére visszakerült máshova és már az első hozzászólásba is, hála Aydan-nak...Szerintetek nem kellene frissíteni az első hozzászólást? Mert mióta meg lett írva, simán van már super elite, 250-es hdd, most már pendrive-ra is lehet menteni, stb...
-
Crazyman33
senior tag
Jaj, már te! Megfogalmazhatom?
Gamertag recovery:
A My Box / Profilkoknál találod.
Ha valami oknál fogva gépet cseréltél vagy a szervizből jött vissza a gép és szeretnéd a profilodat tovább vinni az új gépre, akkor kell alkalmazni a Recovery-t. Így megmaradnak az acsik, és minden egyéb ami a profiloddal kapcsolatos. Minden mehet tovább. A mentéseket természetesen elvesznek.
Ehhez viszont arra van szükség, hogy ne legyen a Boxon, játékos profil. Ha új a gép akkor ne azzal kezdj hogy egyből csinálsz rá egy profilt, avatar stb. Így már nem fogja engedni a Recovery-t. Mindig azt fogja kiírni hogy nem helyes jelszó vagy email cím. Még véletlenül sem figyelmeztet a valódi problémára. Ami a profil megléte.
Ha már csináltál profilt akkor törölni kell.
System / Memory / Gamer Profilok. Kiválasztod és törlöd.
Utána már működni fog. Kell hozzá a gamertagod, a regisztráld emil cím és a jelszó.Javíts bele nyugodtan ha valami nem jó!
-
adalbert1
veterán
Ja, Metacriticen is csak 517 játék előzi meg az Xbox360 listán (és még így is a fizetett review-k húzhatnak felfelé az átlagán
)
Ha már ennyire off: N-esek között van olyan amire felmegy a tomato? Csak mert itt semmi olyat nem látok, és ha jön a digi akkor lehet hogy cserélni kell majd nekem is a WRT54GL-t (mondjuk még egy jó év mire lejár a UPC hűség, szóval addig hátha jön ki valami hasonló best buy modell).
szerk.: megnéztem az Alan Wake trailert, hát ez a játék kelleni fog nekem is!
-
FefeeX
veterán
nem is írtam hogy N-nes lenne, még mindig azom van, nem wifin nem tudja kezelni, hanem kábelen, de amúgy minden jó vele, egyelőre nem is cserélem le, mert
1. nincs N-képes eszközöm
2. amennyire kell a net/torrent/stb arra optimalizáltam és bőven megfelel
3. én mondjuk DDWRT-t használok rajt, de ezzel is bőven jó
4. túl sokat kéne ráfizetnem egy tisztességes, és jól is kinéző N-nes routerre... -
Crazyman33
senior tag
Én is most akarok venni, ezért figyelem az Xbox360 árakat. Jó ha tájékoztatjuk egymást, más nem jót nevet az ember. Nem hiszem, hogy már az sem fér el ami konkrétan a géppel kapcsolatos.
Abszolút nem érdekelt, hogy múlt hónapban mennyire voltak elszállva az árak, ezért azokat a hsz-ket átugrottam. Ezért ismét én kérek elnézést.
Hehe -
adalbert1
veterán
Akkor nekem?
Nem gondoltam hogy ennyi nem férne el a topicba... Mivel most lett előszőr 360-am, így mostanában kezdtem nézegetni mindenhol rá a játékok árát, és ebből kifolyólag mostanában szembesültem azzal a ténnyel is, amiről szó van (játékok ára a szuper és -hipermarketekben)...ON : Minél többet játszok a GTA IV-el, annál jobban azt érzem hogy egy kegyetlenül jól összerakott játék, és hogy minden részlet klappol, kevés dolgot tudnék felhozni ami nem tetszik benne, ellenben nagyon sok minden bitang jó... Látszik hogy benne van rengeteg tapasztalatuk az eddigi részekből, rengeteg pénz és munkaóra... Egyedül azt bánom, hogy eléggé a box határait feszegeti a cucc, kíváncsi vagyok hogy a későbbi részekben erősebb vason mire lesznek majd képesek (mondjuk következő box vagy PS).
-
dunc
nagyúr
Értem ahogy gondolod,de szerintem attól még nem úgy van,szerintem ha egy adott gyártó a 10. bőrt nyúzza le valamiről az akkor is klón,legalább annyire mintha egy másik stúdió klónozna egy játékot,attól,még,hogy klón lehet jó,és attól mert egy stúdió csinálja még lehet gyenge,a DI demo alapján tetszik,korrekt átvezetők stb.
Halo3 OSDT multi rendszerét nem értem,elöszőr végig kell csinálni egy úgymond traning részt? Valaki felhomályosithatna
-
heihachi
addikt
Hát én épp ellenkezőleg mondanám.
A Bayonetta számomra minden tekintetben gagyinak tűnt, egy jó dolgot nem tudnék róla mondani, de a legfontosabb, a harc egy nagy kalap átláthatatlan szar. Akár legenda készítette, akár nem, szerintem egy totális mellényúlás, semmit nem tudnék mondani benne, ami számomra igényesnek hatott. Ráadásul ez is, mint oly sok játék, túl japán.
Ezzel szemben a DI szórakoztató volt és igényes volt minden tekintetben. Gyönyörű és remekül kitalált, megkomponált átvezető animációk, tökéletesen átlátható harcok, még akkor is, ha sok az ellenfél, és minden varázslat, minden kis apró lehetőségnek van értelme a játékban és használható is, nem csak bele van gányolva. Szóval minden porcikájában érződik, hogy foglalkoztak vele eleget (kivéve a térkép). Azért nem egy GoW, de kiváló játék, csak rövid nagyon. -
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Te gyúrtál a 4 -esre?
kem: Árat nem tudok mondani, de szvsz külön add el a játékokat. Többet kapsz érte. www.jatekaim.hu
-
Def26
félisten
Jah, de mégis hasonló.
Nem gondolkodtál anno azon, hogy vajon, hogy fog kinézni 7-8 év múlva egy kontroller, ha ezen a kontrolleren már kijelző is van?
Mekkora ötlet volt az, hogy külön "élete" volt a kontrollernek vagyis inkább a benne rejtező VMU -nak. Jó kis gép volt. Crazy Taxi... ááá.
Tudod mit? Veszek egy Dreamcastet.
Majd uppoljatok.
-
Mr.Grincs
veterán
A rendelés sikeresen megtörtént, bár figyelmeztetlek hogy a shake még a reptérre vezető úton elfogy
tiv83us:
Ha 1 éven belül garis a cucc akkor szó nélkül küldenek egy újat. Tehát 2009. március 14 .én vetted akkor az egy év 2010 március 14. ig szól. Blokkal kéne igazolni mert azt is kérhetik, azt lehet el kell küldeni emailben. Nekem is el kellett anno.
Azt fogják mondani hogy tedd el, mert jöhetnek majd érte, de úgysem fognak.
Én már 2 Wifi joyt kaptam így ingyé, persze az előzőeknek semmi baja sem volt.
Ha viszont egy éven kívül akkor viszont nem adnak semmit és meg sem javítják, akkor az kuka és önerőből kell venni egy újat.
Fel kell hívi az ottani ms supportot és meg kell mondani mi a hibajelenség, de a legjobb ha azt mondod az egyik gomba nem is reagál már. Valami hihetőt kell mondani. Mert lehet erre a kúszás hibajelenségre nem lépnek lapot mert még működik valahogy.
Én a gombás sztorit adtam be.
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest