- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
Hát az 6 perc az igen kevés. Én anno konvertálgattam, de azok 20 perc körül voltak. Mondjuk ez függ a procitól is. Egyébként a progi Gotsent. Itt egy kisebb leírás.
-
Crazyman33
senior tag
Pont ezért kérdeztem.
Most őszintén van aki ilyennel foglalkozik?
Mióta megvettem a gépet (januárban lesz egy éve), hétköznap napi 1-2 órát megy, hétvégén pedig 13-14 (ebből aktívan 10 óra játék).
Ha hiszitek ha nem, nem néztem mikor vettem hogy milyen (Jasper-e), és a mai napig nem tudom milyen. Abszolúte nem érdekel. Nem azért vettem ennyi pénzért hogy babusgassam, meg figyelgessem.Szerk. Most a két ünnep közt pedig ugyanaz van hétköznap mint hétvégén szokott lenni, mivel a gyerkőcöknek is szünet van.
-
Z0mbi
senior tag
Igy visszaolvasva a hozzaszolasaimat kicsit olyan a feeling-je mintha Fekete Pako irta volna...
(urallomas...hulye k....g)
De sajnos 10 eve mar hogy US billentyuzeten irok es lusta dog vagyok! Erre ki kellene talalni valamit. Talan T9 a forumban....
Bocsi, lehet hogy tul vagyok pihenve,...(pedig most is meloban adom elo) -
Klemens
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Kösz, közben rájöttem hogy kell rámásolni HDD-re a játékot! Végülis jó ez..
Úgynézki tegnap nem vertek át, picit alakítgattam rajta de teljesen jó a cumó.. végre.
Van egy gamepadom amiról a bal oldalt a Gumi kezd lejönni, az a joy- os rész.. arra lehet kapni külön gumit? Vagy mi a megoldás? mert most leszedtem speciel..
-
sch_a
addikt
Meg ugye legtöbbször a korong csak fekete-fehér.
Mikor megvettem az xboxom, utána rendeltem hozzá játékot (konzolvilág), a viva pinata+forza2 alig volt drágább, mint a sima forza2, így azt választottam. Persze az oldalon nem volt feltüntetve, hogy bundle copy. (Nyílván most már tudnám, hogy ha ilyen 2 in 1 kombó van, akkor az bundle copy, de abszolút új konzolosként...). Szóval mikor megláttam, volt ám meglepetés. Persze annyira nem vágott földhöz, csak addig fogalmam sem volt, mit jelent az.(Na és akkor meg van, hogy miért kap valaki bundle-s dobozban gépet, játék nélkül...)
-
Mr.Grincs
veterán
Csak rakd át a vinyót és viszont hallásra
Ha vinyón volt minden adat akkor iott is fogod megtalálni őket. Még szerintem recoverelni sem kell majd.
Eladatam a boxomat 35K ba 64es memóriával. Ha majd lesz új boxom akkor a 20as hdd-t is el fogom adni, ha átmásoltam a cuccokat az új hddre.
Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest