- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
ggf8600gts #44391 üzenetére
Nincsmit. Ha valami még nem világos vagy nem teljesen kerek, akkor nyugodtan kérdezhetsz.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
ggf8600gts #44376 üzenetére
Szóval kezdjük az elején. Van egy szűz nem flashelt boxod.
Csinálsz egy xbox live accountot, amivel tdsz xbox liveon játszani, ha van gold előfizetésed.
Ha nincs de van accountod akkor automatikusan silver előfizetésed van amivel lehet gamertag recovert csinálni, ahogy gold előfizetéssel is.Az xbox live rendszer eltárolja az accountad ami egy emailcímből az accountod pontos azonosítójából és egy jelszóból áll amit te adsz meg regisztráláskor.
Tehát mondjuk, vettél egy új gépet vagy visszakaptad a régit az MS szervízből mert 3 ledes lett. És nincs meg a profilod a vinyón, vagy memóriakártyán de be vagy regisztrálva az xbox livera akkor tudod recoverizni az accountodat magyarul lehívni a boxra a profilodat internkapcsolattal a boxodra.
Akkor rányomsz arra hogy gamertag recover akkor beütöd a gamer azonosítódat és jelszavad akkor lehozza a profilodat a játszott archivementekkel együtt így azokat nem kell újra játszani mert arendzser tárolta a profilt és az acsikat. De a mentéseket nem tárolja a rendszer. A mentések csak a vinyón vagy a memórakártyán tudod csak tárolni.
Ha viszont flashelt a boxod akkor minden tárgytalan, mert egyik sem jöhet létre, mert módosított konzollal lebannolnak azonnal. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
ggf8600gts #44374 üzenetére
Persze. Ha van liveod akkor recover gamrtag és a zacsik megvannak meg a profilod. Ha van memóriakártyád vagy hdd-d akkor megvannak a mentések is.
-
Roland18x
tag
válasz
ggf8600gts #43352 üzenetére
Na meg a Darksiderst nem 8 óra alatt lehet végigtolni...Nekem első végigjátszásra 22 óra volt kb...
-
dunc
nagyúr
válasz
ggf8600gts #43339 üzenetére
Nézd meg 1280x 720 ba,a dead rising egynél ebben a felbontásba megszűnt a törés.
-
ggf8600gts
tag
válasz
ggf8600gts #43341 üzenetére
indítsam el lemezről a játékot?
-
StLui
veterán
válasz
ggf8600gts #43339 üzenetére
Live-ra be vagy lépve?
-
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts #42341 üzenetére
Azt elő is rendeltem
-
Tomics
addikt
válasz
ggf8600gts #42341 üzenetére
Bejött nekem is, bár eléggé eszetlen öldöklős joygyilkos. akkor inkább megvárom a fable 3mat
Húú még a mafia2 lesz nagy game, pc-n rengeteget játszottam az első részével, alapmű
-
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts #42302 üzenetére
Kb én is ezt gondoltam demó alapján, de adtam neki egy esélyt. Megvettem. 10/10.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ggf8600gts #37906 üzenetére
Van Sims 3 Xboxra?
-
Prof01
veterán
válasz
MW2-ből rendes gameplay volt, vagy csak videóbemutatók?
-
StLui
veterán
válasz
Én egy Forza3-al hozzá póló, kulcstartóval gazdagodtam egy tizessel mindezért szegényedtem, viszont egy win7 is kijutott amiért semmit nem kellett fizetni
felsőoktatási keretből
-
ggf8600gts
tag
válasz
ggf8600gts #34469 üzenetére
ok megcsináltam...
-
Xirtam
veterán
válasz
ggf8600gts #34467 üzenetére
Halál egyszerű a törlése!
belemész a memóriába és törlöd!
Belemész a box beálításaiba ott memory és törlöd a profilt ennyi.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
ggf8600gts #31217 üzenetére
En majdnem vegigvittem alap szintem a GOW ot de a vegen azt a format nem tudtam kinyirni a vonat vegen akarhogy probalkoztam nem ment.
Most kozepesen nyomatom. -
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts #31212 üzenetére
Ohh, már túlságosan is
745G-t szedtem eddig ki belőle. Még az Insane fokozat hiányzik, de már elkezdtem. Sokáig GoW orientált voltam -
sch_a
addikt
válasz
ggf8600gts #31137 üzenetére
A Resident Evil 5-el jól jártál! Az egyetlen játék amit volt kedvem visszatenni a gépbe végigjátszás után is
A mercenaries móddal küszködök most, de szerintem újrakezdem nehezebb fokozaton. Pl. ezekből a BSAA emblémákból nem találtam meg egyet se
lehet nincs is a legkönnyebb fokozaton?
-
Gebriel
veterán
válasz
ggf8600gts #31139 üzenetére
Nem
Első részben Altari második részben pedig Ezio a főhős. -
heihachi
addikt
válasz
ggf8600gts #20844 üzenetére
DMC nagyon ott van!
Conan: [link] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
ggf8600gts #20848 üzenetére
Nem volt PS2-m, de biztosan az.
Fable 2-vel kezdd, az nem is túl nehéz, kedvcsinálónak tökéletes.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ggf8600gts #20845 üzenetére
A Stranglehold egy agyatlan lövöldözős TPS játék, de nagyon jó, érdemes utánanézned.
Igazából minden játéknak más a stratégiája. Keress az adott játékhoz walkthrought, vagy guide-ot. Angol tudás persze kell, de az az RPG-khez elengedhetetlen. RPG-k közül érdemes a Lost Odysseyt is megnézni.
-
Kasza08
őstag
válasz
ggf8600gts #20845 üzenetére
Én Fable 2-vel kezdenék. Magyar feliratos, ilyen kis aranyos játék, de nagyon jó.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ggf8600gts #20819 üzenetére
A Strangleholdnak én adnék egy esélyt.
-
heihachi
addikt
válasz
ggf8600gts #20819 üzenetére
Hova vitted ki, a konyhába?
Szerintem az Army of Two demóját mindenképpen nézd meg, mielőtt beszerzed, mert szerintem egy f°stalicska, de Djureenak pl. bejött. Coopban mondjuk lehet, hogy nem rossz, azt nem próbáltam. Nekem a Kane&Lynch sokkal jobban bejött, annak is van Live-on demója.
Hack and Slash mondjuk DMC4 vagy Conan?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ggf8600gts #20058 üzenetére
Csak az jó, amit a microsoft adott ki, de igen, ilyen usb-s kütyü.
Ha megveszed bazze, akkor adnak hozzá használati utasítást, amivel menni fog. -
spammer
veterán
válasz
ggf8600gts #20054 üzenetére
Lehet, gondolom mellékelnek hozzá drivert, vagy netről letölthető.
Wireless is használható PC-hez, csak nem éri meg, mert kell wireless receiver cucc, ami plusz pénz.
-
spammer
veterán
válasz
ggf8600gts #19580 üzenetére
Army of Two-t nem ajánlom, hacsak nem coopban, mert hiába jó egyszer, többször nem igazán izgi, bár elsőre sem egy GOW
És elég rövid, kb. 8 óra ez is.
Star Wars Force Unleashed, bár ez sem hosszú, de lehet benne fejlődni, látványos, szerintem jobban megéri mint egy Army of Two.
DMC4 rohadt jó, ha tetszett a NG2, akkor bátran vállalható, bár nekem talán az NG2 jobban bejött, brutálisabb, véresebb és sokkal nehezebb volt, de azért must have a DMC4 is
Ezenkívül Fallout 3, Fable 2, esetleg Mass Effect, ha tetszik a sci-fi rpg.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ggf8600gts #19580 üzenetére
A Fallout 3-at válaszd, nagyon tartalmas játék.
A cod5-nek a zombiölős része egy árkád rész, a singlehez köze nincs.
Bakker amúgy csak jövő kedden, szerdán kapom kézhez a collectors editiont. Ezért megérte ám előrendelni. -
spammer
veterán
válasz
ggf8600gts #19568 üzenetére
Azzal a GOW2-vel nagyon elszartak valamit a gyárban, mert már több embertől is olvastam, hogy dirty disc errort dobott nekik, sőt a GOW2 lauch partyn is a kiállított gépen is előjött a dirty disc üzenet. Fotó is volt róla, nem kicsit ciki
Szóval szerintem ha minden mást gond nélkül visz, akkor tuti hogy semmi baja az olvasónak.
-
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts #19535 üzenetére
Biza, 3. pályán vagyok, még csak most vagyok "lent", de már 50-et adott(igaz az egyik azért volt, mert nem tudom hányszor tökéletesen újra töltöttem a táram).
Más: Van ugye az az acsi, hogy ölj le 100000 sáskát. Na meglestem és horda módban is számolja őket
Így nem lesz nehéz tényleg. Már 300 fölött járok.
-
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts #19531 üzenetére
Semmi előny és hátrány nem származik belőle. Csak tájékoztató jellegű, hogy az adott játékot mennyire vitte ki.
MS pontokat pénzért lehet venni, az acsik nem számítanak bele. Nem lehet ezeket beváltani.Mr.Grincs: Mi tegnap co-op-ban nyomtuk, úgy egész izgalmas volt experten, nagy nehezen sikerült is végigvinni a két pályát
Persze én pont meghaltam a végére
-
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts #19528 üzenetére
Összeadódnak a pontok. Nem nullázódik mindig le.
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #19523 üzenetére
az acsivmentek pontok. minden játéknál 99%-ban 1000 pont van.
ezeket akkor kapod ha bizonyos feladatokat teljesítesz.
pl. nyírk ki 100 ellent, nyerj 20 versenyt stb. vannak brutális nehezek és nagyon könnyűek is. értelemszerűen minél nehezebb annál több pontot ér.
nem jó semmire csak arra hogy feszíts vele hogy nekem ebből meg abból meg van az 1000GS
itt egy oldal ahol le van írva minden játéknál mi hány pontot ér:
acsi
nagyjából ennyi -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ggf8600gts #16487 üzenetére
Mert nem kell és kész. Magától lejátsza az összes játékot. TV-n kellett változtatni, de monitoron nem kell, mert belövi saját magának.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ggf8600gts #16483 üzenetére
Részvétem a ninja g 2-höz mert valami irdatlan nehéz lenyomi a főmukikat a lehetetlennel határos szinte.
Pal-os játékok fognak menni csak az xboxodon ha minden igaz.
-
Kasza08
őstag
válasz
ggf8600gts #16483 üzenetére
Minden játék 60Hz-en fut, de csak PAL-on. NTSC-t nem olvassa be az Xbox, kivéve az USA-ban és Japánban vett konzolok. Tudom, PS-nél mind2-t olvassa...
-
DieHard
senior tag
válasz
ggf8600gts #14896 üzenetére
vegyél egy dvi közösitőt és akkor a box is mehet dviről. kicsit szebb is
-
1010
őstag
válasz
ggf8600gts #14657 üzenetére
nem tudom mi bajod van
mire kell nekd 60gigás vonyió a boxba?filmeket fogsz letötleni és sorozatokat?
a mentéseknek elég a 20giga bőven -
Kasza08
őstag
válasz
ggf8600gts #14613 üzenetére
-
1010
őstag
válasz
ggf8600gts #14613 üzenetére
leírom én hogy csináltam
fogtam a madzagot egyik végét a box rj45 csatijába
másikat a routerem szabad rj45 csatijába,és kész.
már jöttek is lefele a demóksemmi mást nem csináltam nem kellet állítani semmit
-
1010
őstag
válasz
ggf8600gts #14552 üzenetére
azért az élsimitásra kíváncsi leszek meg a látó határra mert azekkel boxon néha bizony gondok vannak
nem azt mondom hogy ronda de a promo videkban ezt sosem mutaják
de az is igaz hogy +90k ért nem is kell 8xAA
-
válasz
ggf8600gts #14551 üzenetére
Hátha nem veszik észre.
Mindenesetre feladtam a hirdetést, remélem ráharap valaki. -
Inuprince
csendes tag
válasz
ggf8600gts #14324 üzenetére
Nekem 11.-én
-
Fusion01
tag
válasz
ggf8600gts #14321 üzenetére
Miért van az ,hogy nem tudok letölteni pár demót a Liveról?Gondolok itt a The Bourne Conspiracy.
ggf8600gts:nekem 16.-án -
1010
őstag
válasz
ggf8600gts #14319 üzenetére
istenem
ueból is lehet rendelni és nem zsákba macska
persze hogy az emberek a rosszat mondják el
mert az senkit nem érdekel hogy milyne jó dvdt rendeltem meg milyen jó vételt csináltam
egy kínai usb lámpával a notioz
de az már izgalams és szavftos történet hogy egy csúnya gonosz eladó hogy veri át szegény kis magyar embert és hány milliót nyúlt le tőle a semmiért -
1010
őstag
válasz
ggf8600gts #14317 üzenetére
ahogy érzed de ha nagyot akarsz spórolni akkor ebay rendelsz egy xboxt
garancia maiatt meg nem kell aggódni mert ms kell hívni ott mondani egy serial numbert meg az adataid és ennyi
-
1010
őstag
válasz
ggf8600gts #14314 üzenetére
megveszed utólag ami kell hozzá akkor már egy elite árba vagy
az nem bug az maga a gta4 szvsz -
spammer
veterán
válasz
ggf8600gts #14311 üzenetére
FAQ
-
1010
őstag
válasz
ggf8600gts #14311 üzenetére
nem külső hanem tetejére van téve része a boxnak de le lehet venni
mind2 játék megy arcade on
-
Fusion01
tag
válasz
ggf8600gts #13852 üzenetére
jaja DPD futár hozta ki a Konzolstudiotól
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #13851 üzenetére
ez jó fórum? akkor nem láttál még jó fórumot
www.gamer365.hu...
ez a legjobb hazai x360-ps3 fórum...de inkább x360....
-
Fusion01
tag
válasz
ggf8600gts #13830 üzenetére
Én kb 1 hete vettem a KonzolStudionál.HDMI-s és akkor még adtak hozzá 2 játékot.Nálam csak az a baj h a dobozon nem találom a gyártás idejét.
-
GyuZa
tag
válasz
ggf8600gts #13841 üzenetére
Medal of Honor Pacific Assault esetében ugyebár már a Csendes óceáni hadműveletek álltak a középpontban és nem is sikerült rosszul az a rész. Kérdés az, hogy a CoD 5 képes lesz-e újítani és felkapni a dolgot? Ez a 2.vh-s téma már kezd nagyon kimerülni, egyre kevesebb dolgot tudnak megvalósítani, fogy a feldolgozható események száma...
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #13843 üzenetére
szivesen
mostmár ne hagyd sokáig porosodni a polcon szegény x360-at...gazdi nélkül magányos szegény
-
Prof01
veterán
válasz
ggf8600gts #13843 üzenetére
Nincs mit.
-
Prof01
veterán
válasz
ggf8600gts #13833 üzenetére
Ha meg tudod szokni a kontrollert akkor nem lesz gondod vele. Haverom kontrollerrel sokkal jobban tolja az FPS játékokat, mint PC-n. Egyszer cod4eztünk pc-men és alig tudott bill+egérrel játszani.
Szóval csak megszokás kérdése... Rövid idő alatt bele lehet jönni. -
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #13833 üzenetére
sztem fps-t is lehet jól nyomni konzolon. persze meg kell szokni, 2-3 hónap és tökéletesen fog menni. nekem a cod4 sztem már jobban megy joyyal mint egérrel
-
Prof01
veterán
válasz
ggf8600gts #13830 üzenetére
Igen, de oda is van írva....
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #13826 üzenetére
sztem ugyanonnan szerzik
csak az 576 köztudottan marha nagy haszonkulcsal dolgozik. a játékok is drágábbak mint akárhol máshol. nyugodtan vehetsz a konzolstúdiótól, én is ott vettem haver arcade pakkját. -
Prof01
veterán
válasz
ggf8600gts #13826 üzenetére
Szia!
Ez hülyeség.
Nyugodtan vehetsz KonzolStúdiónál.
-
Peat;)
veterán
válasz
ggf8600gts #12852 üzenetére
Amennyiben úgy használod a gépet hogy megmaradnak a jogaid a garanciális szolgáltatások igénybevételére akkor elvileg kell számla vagy blokk amin szerepel a vásárlás helye és dátuma.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ggf8600gts #12850 üzenetére
Valószinűleg a hasznuk kisebb rajta.
Multiformatnál, überkonzolnál, vagy konzolstúdiónál nyugodtan megveheted, csak HDMI-s darabot nézzél, azok az újak.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest