- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
válasz
Skynet258 #27746 üzenetére
Így érthetőbb egy kicsit. Regelve vagyok én is, csak ha az asztali gépet az ölembe veszem nem kényelmes.
De pipálgatom én is nagy erővel ott is, de a papír kényelmesebb.
kabalthenbk : Én is ezzel szívtam, úgyhogy amikor megvettem a boxot gyorsan netre raktam, aztán létrehoztam az OnLine profilt, és azzal játszottam Offlineba, mert netem az nem volt a Box közelébe. Az az egy hónap gold meg nem egy nagy összeg, nem is bánom, hogy buktam.
-
p_milan
aktív tag
-
eddie17
addikt
válasz
Skynet258 #21648 üzenetére
Ok play-asia részét vágom, pont a te oldalad segítségével regisztráltam. Nekem a paypallal van gondom. Mert olvastam olyat, hogy nem kell dombornyomott kártya, hanem számláról is megy a dolog, na ezt nem tudom megcsinálni, na de ez nem ide tartozik, be is fejeztem magamtól.
-
zsocy
őstag
válasz
Skynet258 #21648 üzenetére
Nagyon köszi hogy szóltál Skynet, meg is rendeltem egyből. Account kreálással együtt volt 20 perc az egész, igaz nekem már van Paypal.
2008 legjobb ARCADE autós játéka, ennyiért ajándék, de tényleg. Az oldalad pedig tényleg hasznos olvasmány - köszi azért isA Classic elnevezés más borítót, olcsóbb árat, de tökugyanazt a szoftvert jelenti. PC-re így vettem pl. a Stalkert meg, eredeti a játék, csak a borító más.
-
tiv83us
veterán
válasz
Skynet258 #18836 üzenetére
En is szkeptikus voltam a Fallout 3-al kapcsolatban a kepek alapjan, de el kell mondjam gyonyoru a grafikaja, a vilag "eletre" kel korulotted, hatalmas terep, nagyszeru tortenet, izgalmas jatekmenet, iszonyu jo zene, megszamlalhatatlan lehetoseg, hogy hogyan, milyen iranyba fejleszd a karakteredet. Mondok egy peldat; bandukolok kint a wasteland-en, betevedek egy hazikoba, emberkek alszanak, en szepen atkutatom a hazat, talalok jelentektelen dolgokat, mint soroskupak, teddymacko, egy kocsog mez...stb.
Gondoltam elteszem. (...)Par ora mulva egy masik hazban egy kuldetes kozben szinten kuthaszok, kihuzok egy fiokot, elem tarul egy tervrajz. Nezem-nezem, latom egy fegyver osszerakasanak tervrajza.
A vege az lett, hogy teddymacibol, mezbol, soroskupakbol, gumicsizmaszarbol olyan fegyvert krealtam, hogy ihaj(Illusztracio). Es megszamlalhatatlan unique fegyvert ossze tudsz rakni, csak egy kis kepzelo ero kell hozza
Itt egy video, erdemes vegignezni, de ha csak a teddymaci fegyver erdekel, akkor a 8. percig ugorj.
De ez csak egy kiragadott reszlet, irhatnek meg rola oldalakat, de inkabb most megyek jatszani
Egyszeruen hihetetlen hangulat, szabadsag, izgalom, abbahagyhatatlan 10/10.
Aki nem szereti a mufajt, meg annak is must buy. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Skynet258 #18170 üzenetére
Vissza is ment minimail
Képet majd tudnál küldeni róla az emal címemre?
eddie17: Azért remélem nem szoptam be ezzel a 3ezres mutatványal. Amúgy a másik kiskönyv az meg franciául van. Lehiggadtam és meg tudtam nézni
De minek raknak bele két VIVA Pinata kiskönyvet és a forzát meg nem? Ezt eleve úgy adták ki hogy magyar nyelv is van benne, vagy országtól függően, mármint a forza és a vivapinata? Haveromnak a viva pina is magyar volt.
-
Ticsike
tag
válasz
Skynet258 #16740 üzenetére
Mivel elég könnyen félreérhető számomra a Bestbuy és a bestbyte ezért történhetett az, hogy feltettem egy ilyen hülye kérdést... és addig amíg nem hallottam újra a reklámot, valamint megértettem a cég nevét, rájöttem, hogy félreértettem, és ezért hittem azt, hogy a bestbuy fog itthon üzletet nyitni, valamint, hogy náluk lehet majd megvenni a notebookot! Sajnálom...
-
gabor00
csendes tag
válasz
Skynet258 #14159 üzenetére
na igen néztem is őket hogy iggen olcson adján a többiekhez képest mondom vmi van vagy lopott cucc vagy nem. de jo ára van. sajna ahhoz hogy kintrol igy behozni és aztan eladni nem rossz uzlet csak kell az alap lové, ami azér nem kevés.
egy kérdésem lenne:
tudtok olyan boltot ahol flashelés után vállalják a garit? pl? -
bwoay
nagyúr
válasz
Skynet258 #13191 üzenetére
meg aztán nem is annyira warezellenességnek mondanám,
hanem "nyavajgówarezbélaellenességnek", mert szerintem nagyon kevesen vannak itt,
akiknek konkrétan a warez létezése ellen van kifogásuk.
egy biztos: én nem azért veszem meg a játékokat eredetiben,
hogy ezzel a sw stúdiókat támogassam,
bármilyen kiábrándítóan hangozhat ez egyesek számára
Azért veszem meg, mert
1. nem mókerálom a gépet, kell a garancia
2. ennyi pénzt megér nekem a saját szórakozásom -
Djuree
félisten
válasz
Skynet258 #13123 üzenetére
én már évek óta ugyanazokkal a játékokkal játszom. pc-n. a box csak azért van hogy néhány nagyobb címet végigtoljak. az utóbbi években nem jött ki olyan játék amivel sokáig el lehet játszogatni. najó talán a cod4 multi
máig starcraftozok, age of empires2-zök, counter-strikeozok meg wow-ozok. mind régi játék de megunhatatlanok. persze multiban...
-
-
Kobe
veterán
válasz
Skynet258 #12869 üzenetére
nekem is 82 es van, és 2-3 méter körül az igazi. Viszont kérdés mekkora szobba. Nekem olyan 3x6 os a szobám és gyakorlatilag mindehonnan jól látható, nincs is nagyon oylan távolság ahonnan ne lehetne rendesen látni, ha nem 25 m2 feletti tök üres szobában ahsználja az ember elég. Ha meg nagy szobában, oda már valóban kevés, de ezt embere válogatja
-
1010
őstag
válasz
Skynet258 #12757 üzenetére
a gta nem erről szól
biliárd
meg ugaratók mind ahány
jutalom emg valami archive ment vagy jobb esetben valami képesség pl roman ingyen taxit küld bárhováde ezeket a legtöbb ember úgyis akkor áll neki emgcsinálni mikor végig tolta játékot
nincs már küldetés.
vagyis szinte teljesen felesleges akkora már.ugyanez van az idiota autós játékoknál
akkor kapod emg a legjobb kocsiakt mikor már az összes versenyt megcsináltad. -
Ebit
addikt
válasz
Skynet258 #12168 üzenetére
A jóminőségű képet/ lásd/ pl HD adás, felvétel, nem igazán tudod már ezekkel javitani.
/általában ezek a tv adásnál, tehát alacsonyabb felbontásnál jelentenek előnyt/Elsősorban meghatározó X-box esetében a játék képminősége, ami még a legszebbek esetében is változó, bizonyos részleteknél elnagyolt, de sajnos a músorforrás ilyen, viszon nagyobb felbontásban részlet gazdagabban nézed.
-
zsocy
őstag
válasz
Skynet258 #10721 üzenetére
Szerintem nem az itteni emberekkel van a baj. Ha arányaiban olyan áron adnának minden játékot mint mondjuk az USA-ban, nem lenne warez, vagy legalábbis nem ekkora. Az ottani keresetekhez megfizethetők a cuccok.
Én elvileg nem keresek rosszul, de egy eredeti játékért kb két napot kell dolgoznom. Egy német vagy amerikai ugyanezt letudja 2 óra munkával.
A warezt a szükség szüli, mindenki szeretne a legújabbal játszani, de megvenni nem tud mindent... Szar ügy.
Ja, és nem flamet akartam, vagy ideológiát a wareznak, csak a véleményem mondtam el. nem kell harapni
-
bwoay
nagyúr
válasz
Skynet258 #10708 üzenetére
nekem kajakra kimaradt az a szó, látszik,
hogy megvolt az "egészséges" rosszindulat bennem,
mikor olvastam... mármint a naplóval szemben.
thx!más:
de miért lenne rossz a szellőzés?
okosan oldalra van fektetve, jobb oldalon van elég hely (ott jön be a legtöbb levegő),
meg amennyire a kép alapján meg lehet ítélni, hátul is -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Skynet258 #10537 üzenetére
Hát ez elég érdekes! Beírom pld Moto Gp 7-et cserélem Assassin's Creedra kiírja Értéke: 12990 Ft Cseredíj: 1000 Ft Viszont Crackdown-ra Értéke: 7990 Ft Cseredíj: 1000 Ft.
Nekem ebből az jön le, hogy bármilyen játékot lehet cserélni bármilyenre(legyen az egyik drágább vagy olcsóbb mint a másik) 1000Ft-ot kell fizetni? Jól értem? -
bwoay
nagyúr
válasz
Skynet258 #10478 üzenetére
ha nem változik a helyzet, akkor vagy nekünk,
vagy a többieknek kell egy másik topicot megnyitni,
mert továbbra is szeretnék x360 témában a PH-n fórumozni,
de ez így nem kóser.
nekem az is jó, ha nyitunk egy warezmentes x360 topicot,
de az egyrészt felettébb banális (főleg ezen topic címe mellett mutatna jól),
másrészt meg mi a frász garantálná, hogy nem jut ugyanilyen sorsra.mondjuk itt megint fel tudom hozni példaként a PS2 topicot,
ott aztán tényleg szinte semmi másról nem esik szó,
csak modchipekről, meg hasonlókról (legnagyobb örömömre)
namost ennek fényében hogyan várja el bárki is,
hogy itt meg messziről kerülje mindenki ugyanazt a témát?
többek között ezért is hiteltelen bannel fenyegetőzni,
mert az érintettek reflexből mutathatnak mondjuk 2 másik topicot,
ahol semmilyen szankciókkal nem sújtják a Bélákat. -
tobias40
veterán
válasz
Skynet258 #10433 üzenetére
Te mire osztod itt az észt nagyokos??
A sötétség nem az Én fejemben van sztem kettőnk közül...
Olyan hihetetlen hogy anno úgy vettem a boxot hogy kaptam vele kb 70 db másolt játékot,kiválogattam ami kell a többit meg tovább adom..?
Mi a warez abban hogy elakarom adni ami nem kell???(nem én másoltam őket)
Ha csípi a szemed a hozzászólásom akkor ne nézd!!Nem fogok Veled ebben vitázni,tehát a részemről ennyi!!!
Üdv!
-
Def26
félisten
válasz
Skynet258 #10398 üzenetére
Ezt te csináltad? http://playasia.extra.hu csak, mert jó lett és szvsz tök hasznos is.
Szerk.: Most olvasom, hogy te csináltad... Grat hozzá.
-
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Skynet258 #10244 üzenetére
Nem.
Élethűbb lett az autók vezetése a korábbi részekhez képest. Nem doboz feeling, végre.Persze, ha kézifékkel és padlógázzal vágódsz a kereszteződésekbe, akkor annak rendje és módja szerint kicsúszol, de normális vezetési stilussal simán kezelhetők. Sőt, a limuzinokkal kézifékes kanyart venni kifejezetten élvezetes, ugyanis a nagy tengelytáv miatt lassabban, de legalább olyan látványosan tör ki az autó hátulja.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Skynet258 #10217 üzenetére
Gondoltam, hogy van akinek tetszik
Én nem tom, de az a játék grafikailag a GTA3 szintjén sincs pedig az már nagyon régi
Persze ettől még lehet jó játék, de én ha vízuálisan nem vagyok elragadtatva egy gametől, akkor nem érdekel. Persze ez az én bajom és lemeradok néhány gyöngyszemről, de ezt bevállalom.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Skynet258 #10213 üzenetére
Hát amennyit eddig a Maffia 2-ről láttam képekben, igaz nem GTA szintű városzimulátor, de grafikailag a GTA ahhoz képest psp-s játék, szóval sztem ha nem lesz GTA4 Pc-n, akkor sem kell szomorkodni, a Maffia jobb lesz, ha más nem grafikában tuti.
Am megnéztem ezt a Saint's Row nevű retket tegnap a GTA4 előtti bemelegítésnek, hát lol...Akinek az tetszik/tetszett az mazohistaIlyen retek játék nincs is, se grafika, se értelme, se fizika, se semmi---és jön a 2. rész...Isten mentsen meg tőle!!!!!
-
tiv83us
veterán
válasz
Skynet258 #10122 üzenetére
Tobbek kozt ezert is van ez a topik.
Tobbtizezer userre mi sem tudunk figyelni a tobbezer topik mellett.
Ha barmi warez van, kerlek a fenti linkre jelentsetek, koszi az egyuttukodest! -
Vekiboy
tag
válasz
Skynet258 #9973 üzenetére
Nos: amikor válaszolok valakinek tudtommal csak az az üzenet jelenik meg amire válaszolok. Így a nevedet nem láttam, amikor írtam. Sebaj. Nem is akarok ezen vitázni, felesleges. Csak te meg minden hozzászólásodban kritizálsz valamit. Ha szerkesztés alatt lenne törlés, nem lett volna két hozzászólás 3 másodpercen belül.
Na mindegy béke, kritizálj nyugodtan.Egyébként router.....
(tudod van az a kis gomb amivel lehet szerkeszteni)
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest