- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Jon Mathias #42881 üzenetére
Az enyém pont eladó lett így, hogy megrendeltem a 120-ast
Ment privi.
Asszem most először dupláztam itt a PH-n, sorry
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Nem tudnátok egy boltot mondani, ahol jó áron beszerezhető 120-as hdd? Köszi!
Jah, és Budapesten kéne -
Skynet258
veterán
Heti különleges akció a Play-Asian: NBA 2K9 mindössze $19.90 a Play-Asian.
Mod: ehh, p_milan kolléga 2 perccel gyorsabb volt
-
Skynet258
veterán
Srácok, hátha valakit érdekel: Too Human most nagyon jó áron, $9.90-ért rendelhető a Play-Asiaról (kb 2000 Ft)
-
Skynet258
veterán
válasz
p_milan #27737 üzenetére
Ha itt regelve vagytok, akkor még papír sem kell, lehet pipálni oldalon belül a kész acsikat. Mellettem is itt a laptop, aztán pipálgatom ami kész van
Ha meg nagyon keveset sikerül magamtól összeszedni, akkor átnézem, mi az amit még meg lehetne csinálni.
Akárki akármit mond, szerintem ez az acsi dolog tök jó arra, hogy kissé kitolja egy-egy cucc játékidejét
A Lego Indy is kész volt rég, de csak valami 50%-ot írt a stat. Na nekiálltam, már csak két acsi van hátra, és a 100% is megvan. Acsi nélkül valószínűleg nem toltam volna tovább. -
Skynet258
veterán
Srácok van pár eladó játékom, vihetnétek belőle valamit
-
Skynet258
veterán
válasz
Xirtam #26637 üzenetére
Olvasd el az ott lévő tapasztalatokat, ha halkan (is) szeretnéd használni, akkor valószínűleg zúgást fogsz tapasztalni, mint az ott írók egy része... Másrészről jó áron van, Full HD. Az, hogy LG, az ne riasszon el, egy másik topikban anno nekem is ezt ajánlotta az egyik (egyébként láthatóan elég komoly tudással rendelkező) kolléga.
Végül LG-t vettem, semmi gondom nincs vele. Samsungot már csak azért se fogok venni, mert mindenki azt vesz, én meg nem szeretem a tömegcuccokat -
Skynet258
veterán
Nem kell itt semmilyen kapcsolat a "kintiekkel", playasia-ról bárki rendelhet - gondolkoztam rajta én is, csak kissé drága az alacsony forint miatt
-
Skynet258
veterán
válasz
Mr.Grincs #24582 üzenetére
Én a múltkoriban szereztem be az említett két játékot 3500 pénzért. Géphez kapta a srác, de fel se bontotta a fóliát. El lehet lenni velük, a Lego-s Indy nekem különösen bejön, amikor csak valami laza játékra vágyom
Na meg kitoltam a Pandát is, már csak az achi-k miatt
-
Skynet258
veterán
válasz
p_milan #23186 üzenetére
Play-asiaról kaptam már nagyobb borítékban is, abban kettő játék volt (posta egyszeres).
Egy ideje ilyet nem kaptam, úgyhogy nem tudom, csinálják e még így.
Tegnap pedig game.co.uk-ről kaptam 3 játékot, mindhárom külön borítékban volt - a postaköltség azonban itt is egyszeres, mivel egyszerre rendeltem meg őket. Az, hogy ők külön csomagolták - ő dolguk.
PA egyenként $3.40-et számol fel tételenként, game.co pedig £2.95-öt, de itt nem gáz, ha külön küldik - lásd mint nálam is, egyszeres volt a postaköltség, és 3 boríték jött.De egyébként a posta mértékét megtudod rendelés közben, 4 játéknál ez olyan 2500 pénz (PA).
Elsőre soknak tűnhet, de számolj csak utána, hogy ennyit bőven megspórolsz akár egy játékon is (főleg ha kifogsz nagyobb akciókat, mint ami most volt az ünnepek környékén).
Szóval bőven megéri -
Skynet258
veterán
Nekem is ma jött 3, szokásos külön csomagként. A biztonság nekem annyira nem újdonság, sokadik rendelésem innen is, meg PA-ról is - gyakorlatilag nem is tudom, mikor vettem utoljára itthon játékot...
Mondjuk ilyen árak mellett, amik itthon vannak, maradok továbbra is a külföldi rendelésnél -
Skynet258
veterán
válasz
runner 125 #23068 üzenetére
99%, hogy nem lehet rá menteni - fotós topik után itt is?
Ehh, látom gyakrabban kéne frissítenem a lapot
-
Skynet258
veterán
válasz
heihachi #23036 üzenetére
Mert amikhez hozzájutottál, azok mind régiófüggetlenek. Hidd el, tudok mutatni olyan lemezt, ami meg se nyekkenne a gépedben (több ilyen lenne, mint ami megy)
OddMan jól írta, vagy PAL, vagy régiófüggetlen lemez megy csak az európai gépeken.
Nekem is van mindenféle Play Asiaról, de ezeket mindig úgy veszem, hogy figyelem, mennek e PAL rendszeren.
Ha nincs ott a pipa... akkor nem fog menni, ez 100%. -
Skynet258
veterán
Így van. A playasia-n árulnak PS3 játékokat is, amin ugyebár nincs régiózár - ezt mesterségesen hozzák létre azáltal, hogy EU-ba nem szállítanak egy csomó PS3 játékot.
De egyébként PA-n könnyű a döntés: amihez oda van írva, hogy fut PAL gépen (tehát ott a pipa mellette), az 100%, hogy futni fog.
Oda lehet írva akár, hogy ABCDNTSC, akkor is futni fog -
-
Skynet258
veterán
Megérkezett ma Playasia-tól a Midnight Club:LA, belenéztem, egészen jónak tűnik!
15 dolcsit mindenesetre tutira megértSzeretem ezeket a karácsonyi leárazásokat, game.co-ról is rendeltem kb 10k értékben 3 játékot, normál esetben több mint 20k lett volna...
Szal jó dolgok ezek. Nektek meg Boldog Új Évet kívánok, sok jó játékot jövőre is!
-
Skynet258
veterán
válasz
eddie17 #21642 üzenetére
Kb. ez a huszadik rendelésem onnan, gondolhatod, hogy ha megrendelem, akkor menni fog a PAL rendszeren
Előre kell egyébként fizetni, PayPal-lal a legegyszerűbb. Általában egy hét, és itt is van.
Ezt csak azért írtam most be ide, mert 1 hétig tart az akció, és én például megörültem neki.
Egy kolléga kérdezte, hogy tudnék-e neki rendelni; elkerülvén a további hasonló kérdéseket:
sajnos nem tudok, mert ekkora akcióknál egy személy csak egy darabot tud rendelni (ami jó dolog, mert nem vásárolják fel 1 nap alatt az egész készletet).Könnyű rendelni, de ha valaki mégis tartana a dologtól, aláírásban van az egyik oldalam, ami segíthet eligazodni
Vigyétek, ennyiért a bolondnak is megéri -
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Csak gondoltam szólok, hátha valakit érdekel: a Play-Asian 1 hétig rohadt olcsón ( $18.30, azaz 3400 Ft) megrendelhető a Midnight Club: Los Angeles. Az árban benne van a szállítás is!
Én már meg is rendeltem, ennyiért bőven jó lesz -
Skynet258
veterán
válasz
tiv83us #18927 üzenetére
Jah, bazz, én is gondolkoztam már, több a pötty, mint egy túró rudi reklámban...
Kipróbáltam ma ezt a Falloutot... nagyon tetszik!! Sok lehetőség, nagy szabadság, és az angol is megy még ezen a szinten... Szóval asszem veszem meg boxra
Mr.Grincs: én PlayAsia-ról rendeltem a Fable 2-t (szokás szerint), abban van magyar felirat
-
Skynet258
veterán
válasz
tiv83us #18834 üzenetére
Tényleg, lécci nyilatkozz már egy kicsit a Falloutról, videók és képek alapján elég gyenge, de csak nem véletlenül kapott magas pontszámokat
A Fable 2-őt lassan végigviszem, és már gondolkozom a következő darabon, hogy mit vegyek. Játékban van a Saints Row 2 is nálam, azt is elég tartalmasra mondják. -
Skynet258
veterán
válasz
Djuree #18792 üzenetére
Ez teljesen ember/helyzet/életvitel/sok minden más függő dolog. Ha van annyi szabadidőd, hogy tudj a munka mellett mást is csinálni (ez a normális ugye), akkor az egyén szabadsága, hogy mivel üti el az időt. Lehet túrázni, lehet golfozni, lehet bicajozni... de lehet akár játszani is ebben az üres időben.
Kategorikusan kijelenteni, hogy aki 46 évesen játszik azzal nincs rendben valami... szerintem nem szabad.Kolumbusz: majdnem egyszerre
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #18164 üzenetére
Ázsiai verzió van neked is? Nekem az lesz, de szerencsére van benne magyar felirat
-
Skynet258
veterán
Na, megrendeltem a Fable 2-őt, nagyon faja kis cuccnak néz ki
A következő szerintem a Fallout 3 lesz, addig meg elleszek ezzel. Valakinek nem kell GTA 4 esetleg?
-
Skynet258
veterán
válasz
trabantkombi #15623 üzenetére
Aztán miért is? Jó tanács: spammelj máshol
-
Skynet258
veterán
válasz
gabor00 #14161 üzenetére
Rátesznek maguknak egy-két ezrest, attól függ, hogy mennyire mehet el az adott cucc. Gondolkoztam én is, hogy beszállok ebbe, de szerintem túl sokat kell szarakodni, és a nyereség sem akkora, hogy megérje. Kolumbusz is bepróbálta a dolgot (legalábbis asszem ő is innen rendelte, esetleg game.co.uk), de abbahagyta, mert nem éri meg.
-
Skynet258
veterán
És? Nekem van vagy 5 játékom, amin ntsc felirat van, mégis megy a gépemen.
A régió besorolása, és a régiózár két különböző dolog. Ha a Play-Asian ott van a pipa a PAL mellett, tőlem az is rá lehet írva a dobozra, hogy lóf*sz, akkor is biztos lehetsz benne, hogy menni fog az itthoni gépen.
Van olyanom, ami NTSC, van olyan, ami NTSC-J, de mivel nincs rajtuk régiózár, így mennek itthon is.
Szal nem kell semmit figyelni, csak hogy a pipa ott legyen a PAL mellett, és biztos lehetsz benne, hogy menni fog.
Azzal kapcsolatban meg, hogy érdemes-e rendelni: igen, két hét, mire megjön, de nekem 9k volt a Lost Odissey is (az ázsiai dobozos, ami sztem és sokak szerint is igényesebb csomagolás) és a GTA 4 is.
Ennyiért itthon megjelenés után 2 héttel SEHOL sem kaptad volna meg, szerintem még most sem.
A jatekaim.hu-n van egy pár srác, akik 12k körül adnak fóliás, friss játékokat... na az ő beszerzési helyük szintén a Play-Asia -
Skynet258
veterán
válasz
gabor00 #14156 üzenetére
Én a Play-Asiaról szoktam rendszeresen rendelni, még semmi gond sem volt. Azért húzósabb viszont több embernek a rendelését így intézni, mert akkor már nagy eséllyel nem megy át a csomag a vámon, és akkor már nem éri meg rendelni sem.
Egyénileg, 1-2 játékot rendelni csomagonként viszont az egyik legjobb hely. -
Skynet258
veterán
válasz
Buldozer99 #13317 üzenetére
Úgy érted, hogy a futár, aki elviszi... a tapasztalatok szerint nem.
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #13278 üzenetére
Például azért amiért az xbox classic címeket sem tudod letölteni itthonról, akármilyen reged van. Ez a gamer 365-ön merült fel a múltkoriban, és akkor többen is azon a véleményen voltak, hogy ebből mi kimaradunk.
Kiderül, ha végre itt lesz. -
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #13273 üzenetére
Lenni lesz, kérdés, hogy kis hazánkból le lehet-e majd tölteni...
-
Skynet258
veterán
válasz
Relic81 #13263 üzenetére
Lényegében minden lcd tévé megfelelő hozzá, de a tévére vonatkozó legbővebb válaszokat szerintem itt keresd
-
Skynet258
veterán
A nagy warezellenesség ebben a topikban inkább azért van, mert k*rvára meguntuk/megunták, hogy minden második hsz arról szól, hol lehet és mennyiért flasheltetni, milyen dvd-re kell kiírni a szarokat...
Én mindig is azt vallottam, hogy aki még ennyire se tudja feltalálni magát, az menjen le a boltba, és vegye le a polcról, erre talán még képes lehet az illető.Egyébként ezt biztos te sem gondoltad komolyan, hogy warez=overclock...
-
Skynet258
veterán
Én azt gondolom, hogy sok embernek csak divatból van valamilyen konzolja, játszani rajta nincs türelme igazából... ezzel magyarázható az a sok ember, aki fél óra után megun egy játékot, legyen az jó, vagy rossz. Nekik inkább csak kíváncsiságból kell ez vagy az, és a polcon ott álnak a megvett/letöltött játékok, de kb 5 perc van bennük.
Aki eredetiben veszi, az jobban megbecsüli, warezosoknál főleg igazak a fentiek.
Átalakult a játékos társadalom, ez van.Manapság már nem játszunk hónapokig, ne adj isten évekig egy-egy játékkal (illetve de, van aki igen, de ők kevesebben vannak).
-
Skynet258
veterán
válasz
alien_ #12828 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy igaz-e, ha igen, akkor marha nagy malőr...
Egyébként nekem is rendszeresen szokott fagyni a Gta 4, már az elején tudom (amikor kezdem a játékot), hogy na, most ez a játékmenet le fog-e fagyni, vagy sem.
Ha lassabban tölt, és a textúrákat dobálja, akkor számíthatók rá, hogy kakukk lesz, és restart kell majd a boxnak.
Volt, hogy beültem egy kocsiba, rádióbol csak sistergés, se kikapcsolni, se átváltani nem lehetett... na mondom, akkor itt a vége, restart lesz... és valóban kb 10mp múlva lefagyott az egész.
Szóval összeedzőttem már ezzel a sz*rral, szinte szimbióták vagyunk
Azt meg gondolom ide se kell írnom, hogy eredeti a játék, a gép meg már a flash szó hallatára is szétszereli önmagát, és visszamegy a gyárba... -
Skynet258
veterán
A lényeg, hogy amikor venni akartok egy játékot PA-n, meg kell nézni a cucc alatt látható kis boxban, hogy mivel kompatibilis. Van egy csomó Ázsiai játék, ami megy PAL-os gépen, és ezek olcsóbbak, mint mondjuk az amcsi régiófüggetlen játékok.
Amik mellé oda van téve a pipa, azok garantáltan mennek.Hátránya, hogy amik még nem jelentek meg, ott kérdőjel van egész a megjelenésig, tehát nem szabad előrendelni belőle. Amint megjelenik, és odakerül a pipa a PAL mellé, tök mindegy, hogy ázsiai, amcsi, vagy Pal verzió, menni fog az itthoni gépen.
Nekem ázsiai a GTA 4-em, de így vettem a Lost Odyssey-t is; jóval olcsóbb, mint a régiófüggetlen változat, és megy a gépemen mindkettő.
Megjelenés után vettem mindkettőt 9300 ft körüli áron, amikor itthon még 14-16k volt.
Amit Savage kolléga belinkelt, az ugyanez, csak "listásítva". -
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #12798 üzenetére
Lesz még egy darabig szerintem, bár a PA néha hiánycikk...de szerintem már lecsengett a kezdeti őrület annyira, hogy legyen a mostani raktárkészletből egy ideig
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #12796 üzenetére
Az örök adú ász: Play-Asia
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #12792 üzenetére
Lost Odyssey fóliás 7400 ft + pár száz a szállítás... nem olyan drága az szerintem
-
Skynet258
veterán
Mondjuk ott van az összes madár lelövése, az összes ugrató teljesítése, verd meg a barátodat billiárdban, bowlingban dobj 3-szor egymás után úgy, hogy kiüsd az összes bábút - ami így hirtelen eszembe jutott.
Azért ezek eléggé megdobják a játékidőt, ha valaki szeretné maxra teljesíteni.
Az achievementek a többi játékban is erről szólnak: legyél ügyes, és old meg a nehezen elérhető dolgokat. Nem nagyobb hülyeség ebben sem a részvételük, mint bármelyik másik x360-as játékban. -
-
Skynet258
veterán
válasz
(Kolombusz) #12555 üzenetére
Ja, engem is... az e-mailen keresztüli randizgatást még ki se próbáltam (pedig van vagy 10 nő), mert egyszerűen nincs rá időm. Ezek a nyomorult haverok állandóan el akarnak menni valahová, még küldetés közben is hívnak; ha meg akkor lemondom (ami érthető szerintem), akkor besértődnek, és mínusz pont.
kicsit elcseszték ezt a részt...
Az viszont tetszik, hogy a telcsit offline módba tudom tenni, ami azt jelenti, hogy küldetésekkel kapcsolatban nem hívogatnak. Szóval ha kicsit el van havazva az ember, mert annyi mindent akar egyszerre csinálni, érdemes ezt bekapcsolni (telcsi options rész).Másrészről 8-a óta nem volt más korong a gépben...
-
Skynet258
veterán
Jól van, te is write only vagy látom...
Nyereményjáték meg:2. kérdés : A PlayStation 3-ba BLUE-RAY lejátszó van?
Most ennyire szerencsétlenek, hogy le se tudják írni rendesen, vagy ez a beugratós kérdés?
Másik meg:5. kérdés : Tetszik a honlapunk ?
Pff bazz... és ha azt mondom nem, akkor élből törlik a jelentkezésem?
Szal ott vannak ezek is a toppon...
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest