- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
csaba1203
addikt
Te onnét rendeltél már? Van valami pozitív tapasztalatod?Ha igen oszd meg velünk légy szíves.Egyébként én is sok mindent rendeltem már a neten de ilyen "céghez" még nem volt szerencsém.Mindegyik nagyon pontos és korrekt volt ügyfél centrikusak.Ezeknél ez nem számít de holnap nagyon beolvasok nekik az tuti
-
Thome
veterán
Abszolúte nem, de előbb-utóbb venned kell neked is majd egy lcd tv-t, vagy monitort, mert hidd el, hiányozni fog egy idő után.
(Én most szívok... Vagy pc-re megveszem az MW2-t, és egy lcd tv-t, de akkor nem tudok új xbox-ot venni, vagy veszek xboxot, de akkor marad a szar tv is, és nem is lesz mw2-m)
Illetve, elvileg, ha van benne magyar felirat (A forzaban van), akkor (ha a régióbeállítás Hungary-n van) magyar lesz a játék.
-
Don47
tag
A piros-feher az a hang, azt ugyis hasznalni fogod, kiveve ha 5.1-et szeretnel optikain kihozni. A kep a sargan jon, ha hagyomanyos TV-d van. HDTV-nel a maradek harom kabelen jon a kep, ilyenkor a sarga "csak ugy log mellette".
A kabel xboxos vegen a kis kapcsolot ertelemszeru allasba kell helyezni.eBeni: A Pro es az Elite kozott csak a vinyo a kulonbseg, belulrol ugyanaz a hardver. Pro mar elvileg nem kaphato, az Elite meg nagyon jo aron van, 58-60 korul. Ha ma ismet vennek boxot, en Elite-t vennek (sajnos csak nyaron esedekes
).
Hutesmod felesleges, a jasper alaplapos gepeknek nem szokasuk megfoni, ha megis akkor a microsoft megcsinaltatja.
Flash teren nem vagyok kepben, a warez amugysem tema ezen a forumon. -
Mr.Grincs
veterán
Dehogynem. Ha már megbontod akkor is ugrik. Nekem ilyenem volt és ez egyáltalán nem melegszik, órákhosszat nyüstöltem és ugyanolyan volt a kiáramló levegő mint amikor fél órát játszottam vele.. Azért adtam el mert S.O.S. ben kellett a pénz, nem azért mert bráémi baja lett volna. Aki ilyet mond neked, hogy tegyél bele 12 voltot az le akar húzni.
Jasper lapos és ezek nem lesznek 3 ledesek. -
Mr.Grincs
veterán
Egyszerű. Ne flasheld ki, és nem veszik el a garancia. És ha meg 3 ledes lesz gariban, akkor gariban megcsinálják így arra sincs gondod.
45-49K ig van újonnan az Arcade pack vinyó nélkül beépített memóriával.
58,9K az Elit pack 120as HDD vel fekete ízben.
Ezek újak és garanciálisak. -
StLui
veterán
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest