- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #45614 üzenetére
Nah. Online akarok bankkártyával MS pontokat vásárolni. Mivel Live -on ezt nem tudom megtenni ezért kerestem egy olyan weboldalt a neten ahol van egy olyan megoldás, hogy email -en rögtön bekapom a Live kódot. Tehát kifizetem online és már küldik is a regisztrált email címemére a kódot.
http://www.pcgamesupply.com/ Ezt találtam de ők csak a "nyitvatartási" időben garantálják, hogy a vásárolt kódot 30 percen belül megkapom. Ez az idő hétköznap reggel 9 és este 9 között van. Csak ezért voltam kíváncsi, hogy nálad most mennyi az idő, mert akkor be tudom lőni én is. -
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #42505 üzenetére
jaj bocs, akaratlanul írhattam bele, mondjuk nem tudom hogy volt benne, de biztos benne volt
amúgy ez nagyon jó. talán te még sosem töltöttél le filmet, zenét vagy programokat? a windowsod is eredeti? nincs olyan ember aki nem warezol, legfeljebb nem vallja beThome: az az igazság hogy sosem egyedül mentem hanem mindig vittek, így meg nem figyeltem az utat. aki sokat vezet az tudja hogy ha nem ő vezet akkor nem figyeli úgy a zutat. most egyedül mentem ki, legközelebb már tudni fogom merre van.
tokarevet nem lehet beszerezni, ha meg igen akkor meg drága...
te meg inkább gyere játszani, kell a golyófogó. én 150km-ről is lementem játszani -
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #42486 üzenetére
hát én magyarul jobban élvezem. főleg amihez magyar szinkron is van. anno a homeworld2-nek nagyon durva szinkronja volt.
tudok angolul, (legalábbis a játékok nem túl bonyolult angolját megértem, egy könyv már más lenne) de az mégsem az anyanyelvem, magyarul szívesebben nézek filmet vagy játszok magyar játékkal.
főleg hogy az angol közel sem tud olyan kifejező lenni mint a magyar nyelv...
-
válasz
tiv83us #42211 üzenetére
fura mert olyan mintha érintkezés hibás lenne mert ,ha basztatom a csatlakozót akkor kezd el csíkokat megjeleníteni az lcd-n ... színek meg úgy jöttek vissza (egy hete nagy fifa parti közbe),hogy ki be húzogattam az rgb kábelt.
Mondjuk ha érintkezés hibás lenne azt se vágom mitől mivel kb egy éve nem mozdította meg senki annyi ,hogy porszívózva van folyamatosan a gép.
A másik hogy 1 szer fagyott anno még éve azóta soha szvl nem vágom hogy tényleg hw hiba lenne:S
trágya az ms ... anno ps 1 em 5 évig húzta aztán adtam el... f@sz#m ki van....
mindegy hdmi kábel után végleg kiderül hogy csak a port szállt el vagy kuka...
-
válasz
tiv83us #42208 üzenetére
no... már több mint egy éves:S
ha elszáll a vga attól még nem kéne kifagynia? vagy ilyesmi? mert full beboot -ol, meg a menübe is lehet lépkedni (hang alapján jutottam erre következtetésre)ugy ,hogy nem vágom .. majd elugrok egy hdmi kábelért azt megprobálom azzal remény éltet
Ha meghalt biztos szét verem egy kalapácsal vagy kitömöm mint egy mackót
durván 75 ezret költöttem csak a boxra hogy minden szart megvettem hozzá ... megérte
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #37191 üzenetére
A magyar feliratok/kommentárok lehet csak akkor jönnek elő ha magyar régiós a beállítás az xbox menüben, vagy ha maga a regisztrált user magyarhont(és ezzel no live!-t) jelöli be?
Nem tudom pontosan de szerintem valami ilyen van a háttérben. Bár ha leírja az elérési utat, akkor elvileg van remény, de a legtöbb játéknál nincs ilyen ha jól tudom és a régió alapján lövi be a nyelvet stb-t.
Grincs: nem adtak blokkot(érthető...
), így csak egy eredeti dobozom van amit bármikor beszerezhet egy warezos is ha ott a baj. Boltos is ajánlotta hogy holnapot várjam meg, de mivel az nálunk ünnep...Így szerintem célszerű megvárni a dolgot szombatig. Bár a regem angliai de az ip-ből megint tudják hogy magyar. Szóval bonyolult ez, inkább maradok szombatnál
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #34236 üzenetére
Új profilt csinálsz és abba új címet adsz meg ami persze egy UK cím kell legyen.
De mindjárt megnézem, hogy UK profilból le lehet e tölteni a demót, vagy meg kell várni a 2 hetet amíg elérik a silveresek is.
Megnéztem:
Ne csinálj reget. mert gold előfizu kell hozzá. Gondolom egy demóért meg nem fizetsz elő mégy egy profilban Goldra.Akkor marad a torrent.
Kell link?
-
tylerhun
tag
válasz
tiv83us #34015 üzenetére
Van jelenleg nálam két box, az egyik egy jasperes, a másik egy falconos. Eddig a falconost használtam, most szereztem egy jasperest, szóval gyakorlatban mind a két kontroller jó, mert használtam őket, de a falconoshoz tartozó kontrollert nem akarja látni a jasperes (fordítva nem próbáltam még).
-
kovasz
senior tag
válasz
tiv83us #33629 üzenetére
1.a fuel of war 17.500 volt amikor megvettem a gyereknek. a régi lefutott játékok olcsók.
2. szivesen.
3. sok. miért nem ingyenes, hamár legális játékkal megy csak.
4. miután végigjátszod és mindenből mester fegyvered van és megvetted a fairfax kastélyt akkor mit lehet még csinálni???a cod meg pc-re való egérrel billenytűvel.. box-on kinjukban már auto iam van mert máskép nem megy. ráadásul pc-n mehetsz okos szerverre box-on meg csak a live-ra. a halo3-at meg ne is emlegesd a c&c3-t is megvettem szintén 16k-ért amikor megjelent és egy játszhatatlan lebutitott valami a pc-s verzióhoz képest.
Aktív témák
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest