Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
eddie17 #46061 üzenetére
Az elég kemény...
Ha jól számolgattam Single-ben a 100k kill valami 850 végigjátszás körül lenne, az már eléggé addict szint.bLaCkDoGoNe : tényleg elképesztően sok időt el lehet tölteni a Fallout 3-mal, azóta beletettem én is 37 órát.
Iszonyat jó játékot hoztak össze, simán hozza az 1 és 2 hangulatát bármit mondanak is mások. Kicsit talán túl addiktív is, na meg tipikusan az a játék amit nem úgy ülök le játszani hogy na most van fél/1 órám... A storyban tényleg nincsennek túl nagy csavarok (legalábbis ameddig eljutottam), de ez bőven elég egy ilyen játékhoz. A wastelandet nagyon jól lemodellezték, a hangulat a toppon van... Egyedül a túl sok alagutas rész nem tetszik, habár okosan váltakoznak a föld feletti/alatti részek. Az ellenfelek mennyisége jól eltalált, habár már normálon is kicsit kemény csatákat lehet néha vívni. Nálam abszolute 10/10 lett a játék.
-
Thome
veterán
válasz
eddie17 #39807 üzenetére
Bakker, félreolvastam... Azt olvastam, hogy magát a HDD-t tiltják le... Nem azt hogy a játékmásolást!
A játémásolást azt letiltják, de magát a HDD-t azt lehet másik gépben is használni.
kelzsoca: Igen, már javítottam magam... Szimplán félreolvastam a kérdésed, itt buktam be a dolgot!
-
Def26
félisten
válasz
eddie17 #38854 üzenetére
Most olvastam a HWSW -n.
[link]
"A gyártó felhívja a figyelmet, hogy a bannolás kizárólag a hardvert érinti, azaz a játékos az addig szerzett eredményeit és az összes felhasználói azonosítóját megtarthatja - ha azt átviszi egy új Xbox 360 konzolra. A Microsoft szerint ezzel a megoldással "mindenki jól jár", a játékos azért, mert nem kell újra felépítenie a gamer karrierjét, a gyártó pedig (kimondatlanul) azért, mert eladhat egy újabb konzolt."
-
Peat;)
veterán
válasz
eddie17 #37369 üzenetére
Én ugye megvettem csütörtökön, mert nem hívtak. Csütörtök este nyolc körül írtam mailt (oldalukon nem lehet lemondani semmit...) hogy korrekt legyek részemről és nem tartok rá igényt. Erre utána 1 órával kaptam az sms-t hogy mehetek érte szombaton. (megnéztem, 20:23-kor kaptam). Szóval elég fura a rendszerük. Ha nem küldik, hétfőn meg tudod venni szerintem a legtöbb konzolboltban.
A karrier mód meg teljesen jó most már, az event menü pont alatt gyakorlatilag ugyanaz mint a kettő, tehát csoportonként vannak a futamok és lehet választani ami már nem lakatos. Rohadt sok futam van. 2% körül tartok carrierben, tehát legalább olyan hosszú mint elődje. Már a vezetést is megszoktam, kicsit más mint a kettő, de most már hardon is nyerek ha jobb az autóm, pl e szériás bajnokságot kis fiat-al hardon, manuális váltással behúztam. Teljes az öröm
30z.Samu: halo ostd vagy mi is 10 alatt van újonnan, legalább már a kiegészítők területén olyan árral dolgoznak ami tényleg közelít a korrekt felé. De forza3 sima is 11k újonnan. Ez azért korrekt hogy nem nyúlják le az embert ha beindul a bolt! (eddigi legnagyobb nyereségét érte el a microsoft xbox+zune részlege)
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
eddie17 #37075 üzenetére
Amikor megrendeltem én hülye a személyes átvételt választottam mert melóból útba esik hazafele. A megjelenést én meg nem vágom ennyire fejből meg hogy mikorra esik. No mindegy, akkor nekem marad hétfő vagy szombat talán. Engem basztak értesíteni, de 576-tól már nem is várok más hozzáállást.
-
voorhees
csendes tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
eddie17 #36453 üzenetére
1. fél óra múlva megyek haverhoz, meg lesz nekem is. Amúgy nagyon köszönöm!
2. a (most éppen rossz) tv-en van vga is. Konkrétan engem is meggyőztetek hogy hülyeség, de azért szeretném látni a saját szememmel. Csak drága a vga kábel, így inkább maradok a HDMI-nél.
3. Super! A box beállításainál nem kell semmit állítani?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
eddie17 #36386 üzenetére
1. Csak leszünk páran a köridőnél. Holnap átmegyek haverhoz és felírom a futott időimet. Aztán beírom. Ha lenne tv-m jókat csatáznánk, ó bakker !Most jut eszembe, te is látod az időimet a barátlistás ranglistán, ugye?
2. Igazából a HDMI-t a vga-val kellene összehasonlítani. Komponensnél jó hogy jobb.
3. Akkor amit leírtál a kábel gányolásról, az a megoldás nekem is a problémámra?
A következő lenne: Guitar Hero-t úgy szoktam játszani, hogy a tv hangját kinyomom a hifi-re. Ami kölcsönbe volt tv nálam múlt hétvégén, annak is ugyanúgy rádugtam a hifit. Viszont kifele nem ad hangot HDMI-re kapcsolva az rca hangkimeneten keresztül. Tv csatornáknak szépen adja. A te megoldásoddal egyből a box-ról tudom vinni a hangot a hifi-re, ugye? Ha igen akkor miből is áll ez a gányolás, érdekelne! Kösz -
Crazyman33
senior tag
válasz
eddie17 #36142 üzenetére
Oké, szólj ha meg van.
Amúgy nem tudom, hogy felvettél-e, mert beszart a tv-m. Már a hétvégén is kölcsön tv-vel nyomtam, amit ma vissza kellett adni. Ha felvettél akkor te látod az időimet, ha kell.
Nem tudtam bekapcsolni és egyfolytában villogott a sztendbájled. A szerelő azt mondta jobb esetben szoftverfirssité (5-10ezer), rosszabb estben panel csere (40ezer). Faca.
Samu 82-es.
Ha lesz tv-m ismét beszállok!!! -
szpal17
őstag
válasz
eddie17 #36142 üzenetére
Nem tudok rájönni, ezért megkérdezem....hogyan tudok menni time trialt?? Nem találtam ilyen menüpontot... néztem youtube-ot, hogy másnak a pályaválasztásnál van egy lehetőség, de nekem nincs. Vagy mindenképpen csak live használattal lehet?(ugye onnan jönnek a legjobb köridők gondolom).
Versenyben kicsit nehézkes megközelíteni a délelőtti idődet...
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest