- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
alien_ #50052 üzenetére
Nem mondtam, hogy elhanyagolható, de miért szenvedjen kárt féltucat játékstílus egy miatt? Ez szerintem elég hülye hozzáállás...
(#50054) heihachi: A TPS-ekben (ezért hoztam példának a GoW-ot) általában nem a rárántással pixelpontos heccsát a lényeges játékelem, ellentétben a PC-s FPS-ek többségével. Szerintem éppen emiatt nyugodtan mehetne.
(#50055) alien_: Tudtommal a Doom-klónozást abban a pillanatban abbahagyták, amikor belépett az egér a WASD mellé az irányításba, és onnantól fogva a Quake-klón megnevezés volt a fűdedivatos a szaksajtó és az FPS mániás szubkulti körében.
-
törölt tag
-
Morden24
nagyúr
válasz
alien_ #50048 üzenetére
Sportjátékok, TPS-ek, platformok lazán mehetnek... és személy szerint örülnék, ha megjelennének a körökre osztott stratégiák boxon (a la Civ: Revolutions).
Gears of War pl. szerintem teljesen működőképes lenne PC vs. Xbox360 esetében, és a hozzá hasonló TPS-ekkel sem lenne baj.
FIFA, NFS teljes kínálat szintén mehet a közösbe. Egyébként van egy csomó cím, amit nem is ismerek, de lehetőség az bőven lenne
-
_ak_
addikt
válasz
alien_ #40172 üzenetére
Érdekes játék, de nem tudom, h mennyire lehet mókás singlebe. Mármint eleinte tuti, csak szerintem hamar megunható, ha lenne vmi jó Live-os módja tuti rámentem volna, de nincs kimondottam PvP része, a sztori meg rövid. Pont arról dumáltunk, h tökre olyan mint a Diablo csak lőfegyverekkel.
-
libus
őstag
válasz
alien_ #39912 üzenetére
Köszi szépen az infót.
Akkor nem is próbálkozok ezzel a kormánnyal.
Pedig nagyon jó kis kormány, de sajna akkor meg kell válnom tőle.
Utánna néztem az általad ajánlott két használható kormánynak, de csak a Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel kormány volt ForceFeedback. Vagy esetleg a Logitech DriveFX Racing Wheel is ForceFeedback-es, csak én nem találtam meg róla ezt az infót?
Mert azért ugye jóval jobb élményt add a ForceFeedback-es kormány. -
Peat;)
veterán
válasz
alien_ #39837 üzenetére
Aki jelenleg csak a konzolhoz vesz tv-t, mint írtam annak szerintem pénzkidobás egy nagyobb, esetleg full hd lcd. De ezen nem veszünk össze, aki a fotelt, törökülést nem a tv előtt akarja csinálni hanem attól 5 méterre az vegyen egy 200cm körülit.
Mert maga a kép részletessége tök ugyanaz lesz a 2 millás ledes tv-n is, max szebb színekkel, mint egy 82 cm-es hd ready tv-n. A 66cm-eshez már nagyon közel kéne ülni és majdnem annyi mint a 82cm-es. Azért írtam ezt, mert ez a legelterjedtebb és legjobb ár érték arányú lcd tv méret jelenleg.
-
Tomics
addikt
-
dunc
nagyúr
-
pspfan11
csendes tag
válasz
alien_ #39514 üzenetére
Sorry, nem folytam bele jobban. Kösz a helyesbítést!
Lenne egy kérdésem: Demókat honnan tudok letölteni a Live megkerülésével? Van olyan oldal, ahová rendszeresen feltöltik a demókat? Már egy jó ideje keresgélek a neten, de eddig semmi. Néhányat találtam torrent oldalakon, de azokon sem volt sok...
-
BloodyEddie
őstag
-
Crazyman33
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz
alien_ #38058 üzenetére
nem vagyok hc szim fan. de nekem nem jött be, picit későn reagált a mozdulataimra a kormány, és az a tized mp már elég volt ahhoz hogy ne tudjak rendesen kanyarodni...
de hátha neked bejön, vagy csak az enyém volt szar nemtom...valamit lehet rajta állítani de nem segített az sem... -
gyuri00
aktív tag
válasz
alien_ #38051 üzenetére
áhhhhh az első részékell már nem tudnék játszani de a 3 megnézem szerintem amúgy sok különbség van az odst és a sima között? mert lehet én vissza fele kezdem el játszani
manhunt 2 nem jelent meg csak ps re???? már néztem több helyen is de semmi
dragon age t néztem én is de magyar felirat nem lesz hozzá nem??
Más is mondhat még játékokat
holnap meg lesz a fifa street 3 már régen ki akrtam próbálni csak pc re sose adták ki
-
Djuree
félisten
válasz
alien_ #38055 üzenetére
jó az aion, sztem jobb mint a wow, pedig wow-oztam is fél évig
jövőre star wars mmo, 2012-ben meg wh40k mmona ez fog beszippantani, meló, csaj, élet odalessz az tuti, nembaj van még 3 évem élni
fallout 2 isten játék volt, vagy 3x végigtoltam. ez a fallout 3 meg akkora szar lett, alig kezdtem bele, hangulat nuku, abba is hagytam. ha egy játék nem fog meg elsőre az olyan is, legalábbis nekem...
drive fx nekem nem jött be se forzához, se pgr-hez, eladtam 1 hét után. én azt mondom csak MS kormány, az az igazi, igaz hogy drágább de megéri...
-
Djuree
félisten
válasz
alien_ #38051 üzenetére
hát a halo1-el megnézem ki tudna manapság játszani. ritka ocsmány már
én már RPG frontom nem adom alább MMO-nál, éppen most is aion-ozok, frenetikus élmény együtt játszani meg hülyülni haverokkal, külföldiekkel. van benne kihívás + nem 20 óra játékidő. napi 8 órákat veretek most vele
-
BaLee
addikt
válasz
alien_ #36936 üzenetére
Nem semmi!
Respect az amazonnak, hogy kiszállította. Bár lehet van valami erre vonatkozó szabályuk.
Ha tudnád hány hasonló eset volt hazai webshopoknál (köztük nagyobbaknál akik simán bevállalhatták volna) és a legszánalmasabb kifogások jöttek vissza rendelés után. Pl. a 9900Ft-os P4 konfigra azt írták vissza, hogy sajnos elfogyott a készlet és nem kapnak újat. Közben csak simán elírták az árat.
Meg volt még pár hasonló.Más. Mit tudtok erről az új Dashboard és a Live ban viszonyáról?
Valahol olvastam (lehet itt) hogy nemrég óta már nem gépet bannolnak hanem Live accountot. Viszont a mostani Dash update után állítólag a bannolt gépekkel a frissítés után nem lehet vinyóra másolni a játékokat.
Nem érint a dolog (még gépem sincs) csak kíváncsi vagyok erre mert logikát nem látok benne. Nekem ez úgy tűnik, hogy akik régen kaptak bant azokat jól megszopatják az újaknak viszont csak az accountját bannolják mert rájöttek, hogy a gép bannal magukkal szúrnak ki? Logikát nem látok benne. -
-
Sanya
nagyúr
válasz
alien_ #36939 üzenetére
2 módszer van rá elvileg. vagy van rá kit, vagy pedig szét kell szedni mindet
btw az unauthorised memüriakártyákat elérhetetlenné teszi majd a ms a következő frissítésektől.
vinyókról még csak találgatások folynak ( itt főleg az én fajtám, no meg azok, akik házilag készítették el a wd bevs vinyóikból a ms féle moddolt merevlemezt)
a memóriakártyáknál pedig a nem eredeti memóriakártya tulajdonosok izgulhatnak, hogy elérhetetlen lesz a kártya, avagy nem.
emiatt nem fogsz ban-t kapni, csak letiltja az elérését a memóriaegységnek
-
-
Def26
félisten
válasz
alien_ #36788 üzenetére
Én egy ilyet találtam. link
Xbox 360 setup and GPU temp after one hour:
* Stock 360, no added fans: 80 C
* Open 360, no added fans: 70 C
* Stock 360, whisper fan + xcm add-on: 54 C
* Open 360, whisper fan + xcm add-on: 44 CErről a whisper fan -ról hallottam régebben, hogy egész jó cucc.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
alien_ #36785 üzenetére
Igen tudok. Ez alapján nemcsoda hogy 3 ledesek lesznek a gépek, mert szétfő az agyuk, És ez nem is annyira erős játék.
Teszteredmények, az egyes pontokon mért hőmérsékletek:
Az értékek digitális szondás hőmérővel lettek mérve több ponton, miközben a dead rising játék futtott.Gyári hűtéssel:
GPU: 82
CPU: 87
RAM: 65
kondenzátorok: 48Vízhűtéssel, ramhűtő bordával:
GPU: 65
CPU: 67
RAM: 54
kondenzátorok: 47 -
zack
nagyúr
válasz
alien_ #36776 üzenetére
Bekapcsolásnál nem gond....valamiért ezt az infót kaptam. Lehülésnél van gáz...nem értek hozzá, aki viszont napjában sok-sok boxot szerel, annak azért mindenképpen megfogadom a tanácsait. Főleg azért, mert tudom hogy nem akar átvágni, vagy lehúzni egy mod hűtéssel hogy tetessem bele. Persze ez a vedelem se 100%...amelyik 3LED-es akar lenni azzal bármit csinálhatsz. Állítólag az új Jasper lapos kissebb csíkszélességgel készült gépeken javítottak sok mindent az alaplapon, így ezek már nagyon kis %-ban lesznek 3LED-esek, és jóval megbízhatóbbak mint elődeik.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
alien_ #36692 üzenetére
Lesz második része is. Nekem is egyik legjobb cím xboxon, jobban bejött mint pl a gow sorozat. Másik ilyen kisebb cím, de meglepetés még a viking battle for asgard volt nekem, olyan harci jeleneteket azóta sem láttam mint abban, csak a többi része itt ott gyenge, vagy monoton volt.
-
keIdor
titán
válasz
alien_ #36689 üzenetére
Azért én annyira nem akarok megszerezni semmit.
Viszont "sajnos" nem vagyok budapesti, hanem vidéki vagyok, és ugyan itt is van konzol shop, a minőséggel nem vagyok kibékülve (az árakkal sem) így marad a neten rendelés. Ha a termék nem tetszik máris bonyolultabb a visszaküldés... buknék is rajta anyagilag, tehát ez esetemben nem megoldás.
-
Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest