- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
HagaNRG #41979 üzenetére
Ezzel egyetértek!Nekem is van 5 játék,de mire ezeket kivégzem...!
FIFA10;GTA4+ a 2 kieg.;Forza 3.Most rá vagyok állva a achivmentekre.hogy azokat oldjam fel!
Az online game tényleg jó,múltkor torinho-val toltam 2-3 menetet FIFA-ba,nagyon jó volt!Ezúton is köszönöm neki!Igaz elvert mint a lovat!
Még a Bad Company 2-t várom nagyon,azt megveszem aztán elleszek egy darabig gameval.Meg esetleg ha jön egy Forma 1-es game azt mindenképp!Csabee:Lemez nélkül nem fog menni!
-
StLui
veterán
válasz
HagaNRG #41856 üzenetére
Nekem a 2006-os boxomra volt egy profilom létrehozva angol címmel, eladtam a gépet, töröltem róla a profilt, amit az új gépemen recover-el telepítettem újra. Kircso kolléga, aki megvette a régi boxomat, pedig létrehozott rajta új profilt és megkapta a goldot rá. De nem tudom, hogy Ő is angol profilt csinált-e
-
Z0mbi
senior tag
válasz
HagaNRG #41490 üzenetére
pedig...
Aki nem ert hozza az megveszi. Dobott rajta az viszont hogy moddolt. A srac kimondottan olyat akart ami a backup-okat is latja
Speciel en nem adtam volna erte csak 30 at. Aztan ugy gondoltam hogy hasznaltban jobban jar az ember ha mint arcade- kent eladja es kulon a vinyot. ugyanis egy szaros 20as vinyot 6-8 ropiert adnak a hasznlt piacon ami szerintem rohej. Es ezert kulon akartam eladni oket (ugy is kijott volna az 50k) De az elso jelentkezo vitt mindent 50 ert (es nem is adtam neki oda az aranyozott VGA kabelem sem)
Ja es az hogy 2005 os? Aki nem tudja az nem is nezi. (csak azt jegyezte meg hogy milyen hangos...) Hat ennyi. -
Z0mbi
senior tag
válasz
HagaNRG #41480 üzenetére
En 50 et kaptam a moddolt 20gb vinyoval egy kontrollerel cuccert. Ami meglepett
Mivel ugyan ennyiert vettem egy ujat moddolva (persze arcade de az eddig hasznalt 120gb s vinyom maradt nalam
(mert a 20 asat 'hazilag' kicsereltem meg anno 120 ra))
Ugyhogy szerintem 50+ ert elmenne a tied is. (bar karacsony elott jobbak voltak az eselyek szerintem) -
libus
őstag
válasz
HagaNRG #40319 üzenetére
Szóval rosszabb...
De egy HD Ready Tv bemeneti jelét viszont lehet felfelé is állítani (1080p), ha a bemeneti jel ekkora.
Legalábbis a haver Sony LCD tévéjén volt rá lehetőség.
Gondolom így ebben a formában jobb képminősége fog lenni az Xbox-nak , mint mikor a Full HD-s Tv bemeneti jelét visszaállítjuk. -
StLui
veterán
válasz
HagaNRG #40319 üzenetére
nehogy már rosszabb legyen, gondolom direkt a rosszítás miatt konvertálnak felfele a tv-k dvd-k.
A méret a lényeg az biztos, pontosabban tud hangulatot csinálni, de láttam már fél éves plazmába sarkokba jeleket masszívan beégve (persze van olyan amelyik kevésbé érzékeny rá). Szóval szvsz az a fontos, hogy lcd legyen, ne plazma. És ahogy én is gondolom, nem a több képpontot látjuk szebbnek, hanem az újabb technika miatt a jobb kontrasztot, képminőséget. -
alien_
őstag
válasz
HagaNRG #39877 üzenetére
Én is szívok a második lemezzel..
Én kapásból telepítettem HDD-re mindkét lemezt, még mielőtt elindítottam volna a játékot. Utána meglepődve vettem észre, hogy még mindig ott az "Install disk 2" a menüben; Amikor megpróbálom feltelepíteni, akkor a box tölt, majd kiírja, hogy rakjam be az egyes lemezt. Berakom, és a konzol nem ismeri fel... Újra kell indítanom, hogy lássa a Forza-t újra. Grr.Szerk.: 2gb-os pendrive -ot adtak hozzá
Más: Ha valakit érdekel olcsó Dirt2, Borderland, PES10, Batman: AA, akkor látogassa meg a hirdetésemet (link aláírásban)! -
zack
nagyúr
válasz
HagaNRG #36023 üzenetére
Nem értelek.. Miért nem kötöd össze az LCD tv-t a géppel?
Jóval olcsóbb, és gazdaságosabb mint egy mkv lejátszó. Ma vettem egy zavarszűrős aranyozott 10m DVI-HDMI kábelt, és valami csodaszép a kép tv-n.5-7k megúszod a vásárlását, ennél olcsóbb megoldás a minőségi lejátszásra nincs. Mkv-t elindítod és ha megnézted, törlöd. Nem ez az egyszerűbb?
-
zack
nagyúr
válasz
HagaNRG #35604 üzenetére
BR film? Hát a válság nem fogja gyorsítan ia folyamatot.
Legalább 2-3 év, de lehet hogy több mire eljut nálunk addig a népszerűségig és árig mint a dvd film.
ui: sztem csaknincs jól beállítva vagy a dvd, vagy a tv.
Lehetetlen hogy rossz legyen. Az hogy a tv része xar, az egy dolog. Az nálam is xar, pedig Digi boxos, tányéros az előfizum.
-
törölt tag
válasz
HagaNRG #35288 üzenetére
Természetesen meglehet oldalni.
#35285 csontváz: Nyomd meg az Xbox gombot és menj egy menüvel jobbra (most nincs előttem box, de nem kapcsolom be csak ezért), majd odalent van egy zeneválasztó rész. (Állítsd be előtte a számítógépeden a Media Playerben a zenemegosztást) Válaszd ki a számítógéped és a zenét, majd indítsd el.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
HagaNRG #30905 üzenetére
Akartam tobb jatekot is venni de mar nem mertem. mert azokat mar itthon is sacc ilyen arban tudnam megvenni. De ketsegtelen hogy ki kell fogni a jo akciokat.
Volt 2 for £30 fontert. ezek a cimek: Burnout Pradise, COD3, Assassin's creed, PGR 4, NFS Carbon. Meg meg egy par jatek volt ebben az eksonben.
most neztem meg a honlapon ott a COD 4 mar 44.99 ert van visszarakva....heihachi: Szerintem nem most lesz az amikor netrol lehet majd megvenni a jatekokat es ugy letolteni a vinyora. Magyarorszagon nincs is normalisan megcsinalva a live. A kartyas fizetestol sokan paraznak. Netes vasarlastol sokan paraznak. MS pontokat horrorr aron adjak a boltokban.
En nem vagyok semmi jonak az elrontoja de ez meg messze van szerinem. Meg nemhiszem hogy ez mukodokepes lenne ebbe a warezos vilagban. Aki nem warezol az ne vegye magara.
Szerintem meg a kovetkezo generacio is lemezeken fog kijonni. -
sch_a
addikt
válasz
HagaNRG #30222 üzenetére
Hacsak nem kapcsoltad ki az automata mentést, akkor semmid nem veszett el. Max. ha meccs közben kapcsolt ki, akkor az aktuális meccs.
A Race Proval nekem annyi a bajom, h normálisan szerintem csak a sima WTCC-vel, meg a Formula3000-el lehet játszani, a több gép-osztály elég gagyi, ezért a karrier módnak sincs sok húzó ereje
Márpedig ha azzal nem játszok, akkor nem is tudom feloldani a többi autót. WTCC-vel már végignyomtam egy bajnokságot, nem volt rossz, vannak elég húzós pályák. A legkirályabb az F3000 belső nézetből, fék-rásegítés és automata váltóval (TC nélkül én speciel el se tudok indulni). Na az majd hogy nem már F1, csak fura h csak 6 sebességes
-
Def26
félisten
válasz
HagaNRG #30201 üzenetére
Azt nem is tudtam, hogy az amazonrol lehet rendelni hozzánk. Én próbáltam régebben de olyan üzenetet kaptam, hogy magyarországra nuku szállitás.
Amugy jó oldal még a shopto.net is. Itt vannak faja akciók, pl nézzétek meg ezeket.
http://www.shopto.net/page.php?page=search&categ=sale&platform=XBOX%20360
Hol vannak ehhez képest a game.co.uk árai...?
*(Valamiért nem működnek a lenti kódok, linkelni sem tudok.)*
-
HagaNRG
őstag
válasz
HagaNRG #30200 üzenetére
Az a baj, hogy mostanában átnéztem minden nevezetesebb kldöldi shopot és sehl nem tűnt úgy, hogy nagyn megérné onnan venni.
A Game shop (hame.co.uk) egyenesen a legdrágább. Mikor Londonban megláttam az első ilyet, nyálcsorogva rohantam be az üzletbe. Aztán kiderült, hogy az új megjelenések bár olcsóbbak, mint itthon, tehát 12 ezer Ft minden új játék, de aztán a használtak meg valahogy nem nagyon mennek 8 ezer alá. Ott, abban a boltban.
Ebayről meg nem merek rendelni.Az amazonnak mindig van akciója, de pl. játékok esetében nem találtam hét vétele opciót.
A HMV-nél ugyanez van, 1-2 hetente egy premier játékot adnak kb. 5-6 ezer Ft-ért. (kicsit durva dolog). De ezt sehol a neten nem találni meg, csak aki bemegy a boltba, az tudja, melyik az. -
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #29590 üzenetére
A Race Pro azok munkáját dícséri, akik a PC-s Race és GTR sorozatot készítik (SimBim). Xbox-on nem tudok nyilatkozni erről, de PC-n az éppen aktuális játékuk fixen mindig benne van a top 2 IGAZI szimulátor játékban (tehát nem autós játék, hanem szimulátor). A másik mindig az rFactor
-
hdman
őstag
válasz
HagaNRG #29252 üzenetére
Nyugati országokban még így is lenne, de Mo-n előbb mindenki az árcédulát nézi meg, és utána dönt.
Projekt Natallal kapcsolatban: én is írtam, "ha a fele igaz lesz.. "
Néha jó lesz vele baromkodni, ugrálni (bár nem tudom az alattam lakó nénike meddig bírná a kiképzést
, mondjuk a GH partykat bírja, lehet szereti a rock-ot
Egyszer majd megjelenik az ajtóban bőrszerkóban
), de egy átmelózott nap után többször vágynék arra, hogy bedögöljek a fotelba, és kontollerrel nyomuljak.
force feedback hiánya
Igen, ez tényleg gáz.
(Hoppá, akkor levédetek hozzá egy olyan szőnyeget, amin van egy USB csatlakozó, bedugod a boxba, és ha feedback kellene, akkor megráz a szőnyeg.
)
Látszik, hogy nem dolgozam 2 napot, tiszta zizi vagyok
-
nofi
addikt
válasz
HagaNRG #29250 üzenetére
A Natal nem arra készül, hogy minden játékot irányíthassunk vele, hanem főleg a könnyebb szórakozásra vágyóknak fog sok örömet okozni, mint pl a lips, gh, hasonlók. Látható, hogy társas szórakozásra van kitalálva mint a WII. Magasan a fiatalabb korosztály számára lesz nagy durranás, ahogy próbálunk leutánozni egy zenés videoklipet, vagy boxolunk egyet a nappaliban. Én idegbajt kapnék, ha pl a GoWban végig "tartani" kellene egy fegyvernek látszó valamit célzás gyanánt...
Szóval nem akarok megsérteni senkit, de kötve hiszem, hogy a forumból bármelyikünk is hasznát venné majd a Natalnak, kivétel talán a gyermekes családapák. Na jó, lehet a haverokat is ráveszed pár sör után egy virtuális divatbemutatóra -
Xirtam
veterán
válasz
HagaNRG #29250 üzenetére
Először is kíváncsi lennék, mivel tudod alátámasztani ezeket a dolgokat, amiket itt felsoroltál!
Végig olvastam az összes totyikot, ami a Project Natal-al foglalkozik vagy legalábbis valami köze van hozzá itt a PH-n! De hogy mindenki lehúzni tud, dolgokat ettől nagyon elegem van itt!
Szeretek ide járni itt fórumozni, de mindenki látatlanba lehúz mindent! Lásd Gamepod játékoknál első game play, de a drága PH Társunk, aki néha felnéz akkor is azért, hogy lehúzón valamit első hsz-e!" Hát ez nagyon gáz biztos nem próbálom ki tiszta csúnya stb."
Egy Gameplay-ből vagy teszem azt Bemutató Videó-ból, amit az MS is csinált a PN-ről ennyiből véleményt és kritikát tudtok levonni? Meg hogy nem lesz, olyan élvezetes honnan tudod? Próbáltad? Tapasztaltad?
Kiváncsian várom a reakciódat!
-
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG #26459 üzenetére
Tuti elbírja, én majdnem 100 kiló vagyok, és ráültem az enyémre
Ha nem mocorog rajta a teher, csak stabilan, elosztva van rátéve, el kell bírnia.
Én amúgy sokkal többet szoktam játszani minden játékommal, 6 óra alatt még soha semmit nem tudtam befejezni. Most a Resi 5-el nyomom, és már van benne 7 óra, de még végis sem vittem. Szeretek lassan játszani, felfedezni mindent.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
HagaNRG #26459 üzenetére
Hát arra én is gondoltam, hogy újra belefogok a haltartásba és alányomok két db ilyet. Elsőnek le kéne tesztelni, hogy nem e szakad össze. Mondjuk széttörni kár lenne 2500 ft-t, de szerintem 70 kilót csak elbír, főleg hogy kettő felé oszlik a súly az 35 kg/asztal, szerintem bírnia kéne. Az a helyzet hogy önmagában nagyon könnyű az asztal és kitudja milyen a belső szerkezete., meg ha víz éri fölázik és akkor kitudja hogy viselkedik a farost amiből készült. Megnézted az ikea linket is? Ott talán többet leírnak róla.
Amikor megláttam ezt a kis asztalt azt mondtam ilyen kell, ennyiért. És nem tud érdekeleni ki mit mondd, "hogy de ez nem is tv állvány". Hát nekem az
Már a hugom is erre csorgatja a nyálát, hogy neki ilyen kell 2 db. Ha belegondolunk 5 ezer ft ért 15mmteres OSB lapot kapok csak, meg ha még van pesten 4,5K ért 3 db ot akkor totál megéri.
-
No.01
addikt
válasz
HagaNRG #25847 üzenetére
Hazimozi rendszerem meg nincs...
Elso korben vettem egy jo TV-t (Samsung 52A656 ill egy medialejatszot Popcorn Hour) az erosito ill a hangfalak meg varatnak magukra egy kicsit...
Igazabol csak azert lenne erdekes a fejhallgato, h este is tudjak jatszani anelkul, h masokat zavarnek. A gyari az Livra jo, de jatek kozben szerintem semmi ertelme, h csak az egyik fulemen van hisz pont az lenne a fontos, h halljam mikor honnan jon a gonoszAkkor ez valoszinu felejtos...
Vki probalt mar otthon egyeni skint kreallni az Xboxara?? Nem talaltam olyat ami tetszett, igy arra gondoltam irok egy levelet a laptopmatricasoknak hatha, de most belefutottam egy programba amivel sajat magad csinalhatsz skint, igy jutott eszembe, h rakerdezek itt hataha van mar tapasztalat...
-
-
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG #25618 üzenetére
Antihero, Iceakos és a többiek elég olcsón adják a LIVE előfizut, hirdetnek itt a PH-n is, vagy nézd meg a gamer365-ön.
tiv83us : szerencsére akkor tévedtem, a kábel mégiscsak olcsóbb mint az erősítő javítása. Biztos megtört a költözésnél, azt kicsúsztak a hangok róla a törésnél
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #25346 üzenetére
Nem igazán értek egyet veled, én pl. gyűlöltem CRT-n játszani, pedig 82 centis volt. Sokkal szívesebben játszottam a monitoron, sőt, most is van, hogy az LCD TV helyett monitoron nyomom.
A 2 éves LCD TV pedig kétszer is megfontolandó, mert 2 év alatt akkora fejlődésen ment át, mint kevés más elektronikai eszköz. Egy 2 évvel ezelőtti közép, felsőközép Samu LCD pl. nézhetetlen képet produkál sima TV adással, míg egy mai közép Samu, gyakorlatilag tökéletes (legalábbis nekem nincs ellene kifogásom). Én semmilyen esetre sem vennék 2008 előtti LCD TV modellt (kivéve az akkori hiper csúcs kategóriát).
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest