Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #49753 üzenetére
látom nem csak én vagyok hülye
-
Djuree
félisten
válasz
Danubius L #49610 üzenetére
ahhoz kevés a 20gb. arra kb. 1-2 újabb játék ha felfér. az igazi egy 120-as lenne
vagy ha nem játszol egyszerre 10 -12 játékkal akkor esetleg egy 60-as, ha találsz még olyat és ha jó árban van. de jövőre gondolva inkább 120-as...
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #49604 üzenetére
megjött a villamosmérnök
jól számolsz így ránézésre, de nekem ott a tv ami elég sokat eszik alap helyzetben is, ott a bika pc-m, ott a beltéri egység a winyóval, ami megint elég sokat eszik (a winyó mindig zúg, mindig készenlétben van, nem tudom minek mondjuk, sosem használtam), ott a monitor, a 2 router, a box (ez már nincs), ez mind1 egy túlfeszvédős elosztórol megy, 1 gombnyomás csak, és este nincsenek fények, nincs zúgás és még spórolok is
meg ott a tudat hogy ha véletlen túlfeszt kapna valami akkor nem megy tönkre addig sem amíg ki van lőve az elosztó
meg nem csökken a cuccok élettartama. az alaplapban meg a tépokban a kondik pl igen hamar (4-5 év) ereszteni kezdenek ha állandóan töltve vannak..
nem sok pénz, évente kb. 6000ft-7000ft nálam, de ez is pénz...ha már 6 pizzát ingyen eszek az is jó
persze én sem kapcsolgatom mindig, csak ha legalább 1 napig nem használom a cuccokat...de nálam gyakran van ilyen...mivel 3 helyen is lakok, hol itt vagyok hol ott -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #49597 üzenetére
én is kihúzom mindig. elég sokat fogyaszt a táp üresjáratban is hosszútávon, mindig meleg kicsit a táp ha be van dugva, nem tesz neki jót, hamarabb tönkremegy meg este zavar a kis világító pötty
habár én ritkán használom a boxot, aki sűrűn használja nem muszáj kihúzni....
a telefontöltőt is van aki bedugva hagyja, az sem jó... -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #49596 üzenetére
pl. én meg haver
nagyon kicsi a szobám, 2 box volt a földön, naná hogy felrúgtuk a sötétben mindkettőt, nem is egyszer
egy batman arkham asylum lemez bánta, szerencsére kópia volt
érdekes módon csak az egyik gép karcolt, a másik nem karcolta meg a lemeztpedig rendesen csattant mindkettő a földön...
-
Djuree
félisten
jaja, amúgy nem én járattam hanem haver az én gépemet amit kölcsönadtam neki, legalábbis ezt mondta. de ha a csatik nem passzolnak akkor nem tudom hogy csinálta. attól függetlenül elég lehet neki a kisebb táp. max. teljesítményt úgysem vesz fel kb. sosem a tápból, mindig túl vannak méretezve, biztonsági tartalék....
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
D1Rect #49098 üzenetére
azért most jön pc-re is bőven sok minden ami meg boxra nem. starcraft2, shogun2, diablo3, ff14 (ez jön boxra is, de sokkal kisebb támogatással, később és sokkal kevesebb játékossal).
én maradok a pc-nél mostmár egy darabig. 2 évente ráköltök kemény 60k-70k-t és meg van fejlesztve, nem olyan vészes (igaz ebből nem lesz full hd graf, de az boxon sincs), most újítottam be egy új procit kemény 16k-ból. főleg hogy amik a legjobb játékok, az mmo-k pc-re jönnek inkább....
meg az rts-ek is pc-re valók, nekem meg ezek a "műfajaim"
azért a legjobb ha van konzol is, majd az is lesz, jön a 7. boxom
vagy az első ps3-mam
majd meglátjuk mit tud a kinect meg a move...igaz a szobám is le kell cserélni, nem lesz helyem hadonászni
Rebell: japanese rpg. lost odyssey, final fantasy stb...szeressük őket
-
Djuree
félisten
válasz
Osiris #49076 üzenetére
értem én, de ez ilyen, nehogymár a box pc legyen
sztem örülhetsz hogy erre a pendriveos dologra van lehetőség
az MS marha lenne ha a box-ból is pc-t csinálna (minek csinálna magának konkurenciát?), már így is kezd az lenni sajnos....ez már nem a régi konzolozás....és még azt mondják leáldozik a pc-nekháháháhá...nagyon úgy néz ki hogy a konzol fog pc-sedni...
-
Djuree
félisten
valakinek box esetleg?:
zigzbogzháromhatvan
haveré.... -
Djuree
félisten
válasz
don_peter #48971 üzenetére
a street figher nem mindenkinek tetszik a nagyon szines rajzfilmes grafja miatt. nekem sem tetszik...
virtua meg a suol calibur pedig nagyon jók, elég ha csak az értékeléseket megnézed
sőt mindkettő nagyon hosszú ideig leköt, vannak küldetések, karaktercsinálás stb, nincs 2 ugyanolyan csata köszönhetően a millió kinézetnek...én mind a 2-vel rengeteget toltam... -
Djuree
félisten
válasz
tomgabor #48969 üzenetére
hát mortal stílusúak amik jók:
virtua fighter 5, soul calibur 4, tekken 6, mortal vs dc universe
dragon ballok még jók ha szereted a mesétolyan utcai mászkálós verekedős izometrikus nézetű mint a tini nindzsa sztem nincs, azok pedig nekem is bejöttek. esetleg arcade címek után kutakodj a marketplace-n
-
Djuree
félisten
rosszul tudod az utángyártott jelentését. az is MS. csak nem a géphez adják, nem akkor gyártották hanem később, a hiányt kompenzálni, tehát utángyártott
van mikor a más gyár által gyártott cuccot is utángyártottnak nevezik, tévesen, az csak utánzat
ill. az is utángyártott, de elég megtévesztő megnevezés. utángyártott utánzat
ha megnézed ott az árgépen az utángyártott dobozát az is MS -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #48824 üzenetére
ac3 jónak néz ki, igaz még a 2-őt sem toltam....
tfu2 nem érdekel, az 1-ben is csalódtam, nekem nem tetszett...
portal2 szintén várós...1 nagyon jó volt, igaz kicsit könnyű volt...habár azért volt pár szivatós pálya... -
Djuree
félisten
látom ez ütött
örülök neki hogy tetszett
a mai világban csak a poénok nem hazudnakmeg a ser
-
Djuree
félisten
nekem sem olyan életbevágó. cs source fontos csak belőle, de az már olcsó, legfeljebb megveszem mégegyszer
habár az empire total wart sajnálnám azért
harcolok az accomért nem hagyom annyiban, és amit én elkezdek azt be is fejezemtomgabor: csúszós talajra tévedtél ifjú padawan
Thome:
-
Djuree
félisten
válasz
moncsiangel #48714 üzenetére
írtam a steamnek, meglássuk. a vak is ezt mondta
bwoay és Def26: köszkösz
-
Djuree
félisten
senkinek
már nem is léptem be steambe vagy 2 hónapja, most be akartam és semmi, nem jó a jelszó
jelszó resettel sem tudok jelszót változtatni, nem fogadja el a titkos kérdésre adott válaszom, valszeg ezt is módosította az illetőírtam a steam-nek, csináljanak valamit....
-
Djuree
félisten
ha eredeti lemezzel tolod live-en, akkor sokáig nem bannolnak. sok ismim évekig nyomta így mielőtt bannolták, sőt van akit máig nem bannoltak
de persze az is lehetséges hogy már másnap bannolnak
persze csak ha eredeti lemez van bent ,akkor dugd be a netkábelt, más esetben be se dugd a kábelt, így nagy eséllyel sokáig el lehet kerülni a bannt
de warezről ennyit, ez nem az a topik, itt ez nem játszik.... -
Djuree
félisten
válasz
matthew95(2) #48582 üzenetére
azért nem válaszolunk mert nem tudunk
mégis honnan tudnánk hogy mit cseréltek ki benne?
nem én javítottam...
-
Djuree
félisten
válasz
Tomics #48520 üzenetére
ha gyorsan futkosol folyamatosan nem tudnak leszedni, csak nem szabad megállni sosem
max ha szembe jönnek, de akkor meg ott a p90 vagy skorpió ami mindennél gyorsabban lő, így a szembejövőt egyből bedarálod, ezzel a taktikkal elértem, hogy már nem akartak velem játszani, mindenki halt egyből, nem kicsit idegesítettem fel mindekit -
Djuree
félisten
válasz
#57833216 #48467 üzenetére
nintendo-t mindig is szerettem, csak ez a wii úgy szar ahogy van sztem, de a ds az jónak tűnik
még valami új sega konzol kéne
Mr.Grincs: sztem is valami kamu lesz az...azért nem egy lehetetlen feladat jó hűtést csinálni a box-ra, én megcsináltam magam pc-s bordákből meg ventikből, akkor az MS miért ne tudná? csak az a furcsa hogy az első széria miért volt olyan szar
nem tesztelték azokat a gépeket? nem hinném.
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #48463 üzenetére
ez szép
akkor ezekszerint ez is szar
na majd kíváncsi vagyok ha több lesz milyen arányban hullanak el
úgyis nintendo ds-t akarok venni, esténként olyan fáradt vagyok hogy ülni is nehezemre esik, majd így az ágyból játszok, és észrevétlenül el is alszok
tök jó kis játékok vannak erre a ds-re, régen volt psp-m de az nem volt túl jó, ez a ds jobbnak tűnik videók alapján...és olcsóbb is a lite változat mint a psp...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Counter-strike 1.6
- Autós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest