- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
Integrator #48372 üzenetére
Én majd megmondom, hogy a kinek mibe volt igaz.
EU szabálya szerint minden műszaki cikkre 1év garanciát be kell vállalni a gyártoknak. Bizonyos gyártok, szolgáltatók alapból 2 évet adnak. Lásd mobiltelefon vagy multicégek
Ezen felül van egy olyan fogalom, hogy szavatosság. Ami a 2+ év a garancia időn felül ami max 3 év összesen a garancia idővel együtt. Itt a fogyasztónak kéne bizonyítani, hogy a hibásodás a gyártástól fent állt csak most jött elő. Az MS-nél is így van, csak ők nagylelkűen bedobták, hogy ad még ajándékba 1 vagy 2 évet teljesen mindegy garancia időn felül. Holott ez alap.
Tehát a Slim-re is 1+2 vagy 2+1 év garancia lesz teljesen mindegy, hogy milyen formában van leírva. 3 év össz "garancia" lesz a gépen. -
woodbear
addikt
válasz
Integrator #48199 üzenetére
4faktoriális lehet szóval elég sok variáció!
-
Thome
veterán
válasz
Integrator #48007 üzenetére
Júl. 16-tól csak az új keksz megjelenése lesz EU-ban, attól még a hivatalos Live szeptembertől lesz elérhető Mo-n.
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #47993 üzenetére
régen a ps2-őm rugtam fel éjszaka, a benne lévő fifa nemtommennyi szétkarcolódott szépen
szóval ez nem újdonság hogy karcolja a lemezt...
-
heihachi
addikt
válasz
Integrator #47993 üzenetére
Végülis igen. De ennyi erővel VÉLETLENÜL leboríthatom a TV-met a TV állványról. Senki nem mondaná azt, hogy azért ezt túl kellett volna élnie, mert hát a TV-m fekve is tudott működni előtte
-
Prof01
veterán
válasz
Integrator #47968 üzenetére
Nekem a réginél se volt ilyen gondom, mert fektetve használtam, de ha vki állítva használja és véletlenül meglöki akkor oda a lemez.
Nem tudod manuálisan megoldani.Gebriel: Hát ezaz, nem lett volna egyszerűbb/okosabb megoldás orvosolni, mint megint ráragasztani a figyelmeztető matricát a tálcára?
-
Gebriel
veterán
válasz
Integrator #47968 üzenetére
Na igen, de ha ezt a mostaniban megtudták oldani akkor az újból miért hagyták ki
-
Thome
veterán
válasz
Integrator #47915 üzenetére
1: Lehet állítva, lehet fektetve, ugyanaz a módszer, csak most a hűtés a bal oldalra került, nem hátra. Tulajdonképp a helyezési poziciója maradt ugyanaz.
4: Mivel engedélyezték a pendrive használatát, szerintem egy egyszerű pendriven átköltöztethető.
(#47917) moncsiangel: Elvileg a cpu és a gpu is 45nm-re költözött.
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #47915 üzenetére
3. ami eddig régiókódos volt az úgy is marad...
4. save-eket sehogy nem lehet átvinni...profilt meg le lehet szedni netről...retrieve gamercard vagy mi.... -
Don47
tag
válasz
Integrator #47903 üzenetére
A magyar arat szemely szerint 75 ezerre vagy tobbre saccolnam. Emellett az elejen persze konnyen lehet hogy elszallnak az arak.
-
KraRe
aktív tag
válasz
Integrator #47897 üzenetére
299$
-
MeszarosB.
tag
válasz
Integrator #47897 üzenetére
Miért, mi szükséged lenne rá?
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #47882 üzenetére
ez lehet csak kamu
az MS még semmi ilyenről nem beszélt... -
Torry
addikt
válasz
Integrator #47816 üzenetére
Lassan 2 éve volt wadarrnál és még mindig megy a gépem, ráadásul a cpu felőli venti meg is halt fél éve és semmi fagyást nem produkál.
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #47816 üzenetére
érdekes...habár használattól is függ, lehet napi 8-9 óra játék után tényleg behal
persze hogy az MS gari jobb, de ha nincs akkor nincs más lehetőség -
FefeeX
veterán
válasz
Integrator #46882 üzenetére
vagy ha nincs live-od, volt itt is asszem egy link, amin ott az avatar-os új dash, letöltöd, pendrive-ra teszed, rádugod, telepít, újraindít újraindít kész.
Amit meg át akarsz formázni, azt meg ki kell választani a setupban, és lehet választani, hogy akarod megformázni, egészet, ne egészet, magától, ne magától, stb. -
joey0924
csendes tag
válasz
Integrator #46882 üzenetére
Köszi
-
sch_a
addikt
válasz
Integrator #46805 üzenetére
Nagyon nem ide tartozik, de nekem is lopták már el csomagom, egy mp3 lejátszót adtam fel, amit neten eladtam.. 200Ft kártérítést kaptam..
-
FefeeX
veterán
válasz
Integrator #46804 üzenetére
Azért írtam, itt nem tudom mennyire macera a dolog, de megflashelni egy írót, alaplapot, VGA-t stb nem egy nagy dolog.
-
FefeeX
veterán
válasz
Integrator #46801 üzenetére
Ha csak annyi egyébként, mint dvd írót hackelni, akkor nem egy nagy szám művelet
A pioneer íróm is tud labelflasht, pedig LF képes írót csak japánban adtak ki pájóék
(Ja és én írtam meg a how-to leírást is anno
)
-
sch_a
addikt
válasz
Integrator #46799 üzenetére
Hackeltnek hackelt lesz, csak nem veszik észre
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #46733 üzenetére
grat
-
Roland18x
tag
válasz
Integrator #46006 üzenetére
Gondolom az Endure acsiról van szó ? Szívesen segítek, de ketten kevesek vagyunk rá...
(Gamertagom itt van aláírásomba -, vegyél fel.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Integrator #43904 üzenetére
1. aki megbontja a burkolatot úgy, hogy megsérti a matricát, az vegye tudomásul, hogy elbukta a jótállást. van, akinek megér ennyit egy festés, ez a saját döntése, ha meg nincs tisztában a dolgokkal, akkor magára vessen.
2. nem a legtisztább dolog a matrica kereskedelme... hát érdekes egy nézet, végülis csak azt a célt szolgálja az egész, hogy bontott gépeket tegyünk újból gyárilag garissá. ha ebben látod a megoldást, nyugodtan írd le mindig, én meg nyugodtan szedem majd ki, és egy idő után nyugodtan teszlek ki pihenni, hátha sikerül jobban átgondolni a dolgot.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Integrator #43862 üzenetére
mostani? kezdetektől fogva így van...
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #43862 üzenetére
annak a flashnek akkor aztán értelme volt
-
Def26
félisten
válasz
Integrator #43763 üzenetére
Ezt találtam csak. Viszont hozzátenném, hogy 2 perc google -zés után.
Jobban jársz, ha megveszed külön külön. -
Djuree
félisten
válasz
Integrator #43761 üzenetére
gugli a barátod, you know
én nem is hallottam ilyen packról, gondolom elég ritka kincs
-
HollyBoni
veterán
válasz
Integrator #43455 üzenetére
Nem,csak egyben.
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator #42673 üzenetére
a joyt kapcsolod be elöször
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Integrator #42633 üzenetére
Ilyenket cockpiteket készítek. Ha érdekel keress meg privátban. Ja a link. Olvastad az aláírásom?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Integrator #42617 üzenetére
Haggyá má a videóval. Én elhiszem neked! 10 percig? Kemény, annak mi értelme?
-
Ceko
senior tag
válasz
Integrator #42596 üzenetére
Nekem nem kell semmiféle elemet bele raknom. Csak simán hálózati töltő bedug és ennyi.Vagy valamit elnéztem és megy még elemről is?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Integrator #42611 üzenetére
Neked hányas kormányod van? Én a 2-nél ugyanazt tapasztaltam amit meduzah! Csak áram alatt van forszfídbekk. Elemet csak az első nap látott az enyém.
-
5oultrain
aktív tag
válasz
Integrator #42595 üzenetére
Én is a Konzol stúdióban vettem az Xboxom.
Igaz, már lassan 1,5 éve, de akkor minden rendben zajlott.
Szóval nem tudok rosszat mondani róluk. -
Djuree
félisten
válasz
Integrator #42595 üzenetére
konzolstúdió jóóó
-
T.Peter
őstag
válasz
Integrator #42580 üzenetére
Én ilyet a konzolvilágról hallottam, és pont a konzolstudio-t ajánlották, mint lehetséges alternatívát. Ráadásul Red@Arc is hasonlóképpen vélekedik.
-
Red@Arc
tag
válasz
Integrator #42571 üzenetére
Nem lehet, hogy a Konzolvilággal kevered, mert rájuk valóban voltak panaszok, de a K.studióval kapcsolatban nem nagyon emlékszem.
-
T.Peter
őstag
válasz
Integrator #42571 üzenetére
Hello. Le tudnád írni, hogy milyen problémák vannak a konzolstudio-val? Én eddig nem olvastam róluk rosszat, és kíváncsi lennék rá, ha tényleg vannak róluk rossz tapasztalatok.
(#42564) Integrator: Az sima elite, 120-as winchester-rel.
Amúgy a forza 3-mas super elite mikor lesz megint? A gamestore-os linkben találtam, de ott sincs belőle. Kíváncsi lennék, hogy hova tűntek.
-
Red@Arc
tag
válasz
Integrator #42564 üzenetére
Itt is lehet kapni http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543. Ők tuti megbízhatók, ráadásul olcsóbbak.
-
válasz
Integrator #42564 üzenetére
Nekem csak jó tapasztalom van velük, több mindent vettem már tőlük.
-
Xirtam
veterán
válasz
Integrator #42550 üzenetére
[link] itt is kapható még én is ezekkel szemezek!
-
StLui
veterán
válasz
Integrator #40743 üzenetére
Egyébként meg eddig csak 576.hu-t láttam árat emelni, tehár nem releváns...
én sok hete keresek boxot, egyet konzolvilágnak vissza is vittem mert a hozzáadott MW2 német nyelvű volt, és most vettem meg a szintén super elit MW2-őt az 576-nál, mert náluk ment le az ára sehol máshol! konzolvilág kéthetente emeli az árait most épp a sima elit-et is följebb vitték!!! a német nyelvűt már többért adja mint az 576 az angolt. Forza pack is 79900 még mindíg az 576-nál, honlapon lehet még mindíg többért írják de az nem számít, be kell menni a boltba és elhozni -
StLui
veterán
válasz
Integrator #40745 üzenetére
Valamit félreértettél, mert igaz amit írsz, de ott arra írják a bekapcsolt gép szükségességét ha nincs routered, hanem a gépbe megy a net direktbe a modemből és a gépből adod tovább az xboxnak
-
Croft-21
őstag
válasz
Integrator #40745 üzenetére
hát pedig nem én találtam ki: itt írnak róla lejjebb
-
heihachi
addikt
válasz
Integrator #40743 üzenetére
Nem néztél szét elég jól a piacon, máshol is mentek fel az árak. Jó, igaz, nem mindenhol, és nem minden csomag ára.
-
Peat;)
veterán
válasz
Integrator #40697 üzenetére
Legalapvetőbb puritán szabály: nő a kereslet (ünnepek) nő az ár, csökken a kereslet (január) csökken az ár. Ez brutál egyszerű és ma már közel sem mindig érvényesülő dolog mert sok a tényező, de ez az alapelmélet.
-
Def26
félisten
válasz
Integrator #40740 üzenetére
Szvsz azért engedik, mert így legalább kapnak egy statisztikai adatot a térségről. No meg persze pénz is csorog be.
-
Fejo
őstag
válasz
Integrator #40714 üzenetére
Az a cikk az Xbox.com blogjában van... Ismerve a Microsoftot, ha "csalásra" buzdítana - értsd, mégis megszegnéd a szabályokat a külföldi reggel - akkor leszedetnék rögtön...
A példád meg simán vicc kategória! -
heihachi
addikt
válasz
Miért is kéne egyre olcsóbb legyen? Ahogy jön a karácsony, az emberek egyre többet hajlandóak adni a gépért. Egyre inkább azonnal kell, hogy még be lehessen csomagolni, nem jó a megrendelés, mert már nem ér ide időre, meg ugye egy ajándéknál pár ezer ft ide vagy oda, nem jut eszükbe más, csak legyenek már túl rajta, és még sorolhatnám. Szerintem ez teljesen érthető, hogy miért drágul.
Karácsony után majd lesz olcsóbban is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Hát elvileg fordítva kéne lenni. Dehát sajna nem így van. Pedig fentem a bicskát, Bicskén.
-
Fejo
őstag
válasz
Integrator #40694 üzenetére
"ha magyar vagy, és angol/usa címen regelsz és használod a Live-ot, akkor a profilt bannolhatják"
Már ne harahudj, de ez nem igaz!
-
Def26
félisten
válasz
Jah, csak a világ nem így működik.
-
the_stig
tag
válasz
Integrator #40684 üzenetére
Kösz, értem.
Piszok amcsi betyárok ezek.1ébként eszemágában sincs rosszalkodni, csak qvára bepipulok az ilyeneken, hogy direkte kihagyják a magyart a jóból.
-
csaba1203
addikt
válasz
Integrator #40623 üzenetére
Szia!
Próbáld meg a Platinum shop-ot.Barátom onnét szokott játékokat rendelni de a konzol áraik sem rosszak.Én egyébként a Konzolvilág-tól rendeltem a box-om.Egy hetet csúsztak de ideért és minden bennt volt számla,gari stb.Biztos,hogy késések lehetnek mert ilyenkor mindenhol hajtás van.
-
Tomics
addikt
válasz
Integrator #40620 üzenetére
konzolstúdió, origogsm
utóbbinál 66 az elite forza 3 pack. konzolstúdiónál 64 volt, de úgy látom már elfogyott. minnél előbb vegyél mert úgy néz ki emelkednek az árakkonzolvilágot kerüld, bár már ott is felment az ára 69k-ra
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest