Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Tomics #48662 üzenetére
Kár ezen offolni, és én sem csípem az Apple kommunikációját, de biztos vagyok benne, hogy ha a Google jött volna egy ilyennel elő az Android kapcsán, akkor menne a sztárolás, hogy ezazzz, tudni kell az árral szemben is úszni, tapstapstaps.
Egyébként mobil böngészés közben annyira sem hiányzik a Flash, mint púp a hátamra. Jutúbra meg külön app van.
Flash kapcsán kivételesen egyetértek garbós apánkkal: akkor jöjjenek ki mobil Flash-el, amikor színvonalasan működő appot tudnak csinálni. Mivel ez desktopra sem akar sikerülni, ezért hejjráérünkarramég.(#48661) csdm: Lassan nekem is meg kéne ejtenem, csak lusta vagyok összeválogatni, hogy mihez mennyi garancia tartozik még, márpedig enélkül kár árat kérni. Meg most amúgy is elég sok kiadásom lesz (nyaralás, Kinect, szeptemberben valszeg szifon, de ha az nem, akkor meg valami WP7-es masina), szóval nem most fogok gépvásárlásba beleugrani.
Egyébként szívem szerint valami 22-24'-es slim desktopot (monitorba épített gép) vennék érintőkijelzővel
(#48665) Mr.Grincs: Szerintem ő a szifonra gondolt, nem a kekszboxra.
-
Djuree
félisten
válasz
Tomics #48520 üzenetére
ha gyorsan futkosol folyamatosan nem tudnak leszedni, csak nem szabad megállni sosem
max ha szembe jönnek, de akkor meg ott a p90 vagy skorpió ami mindennél gyorsabban lő, így a szembejövőt egyből bedarálod, ezzel a taktikkal elértem, hogy már nem akartak velem játszani, mindenki halt egyből, nem kicsit idegesítettem fel mindekit -
Devil111
csendes tag
válasz
Tomics #47450 üzenetére
A motorcsónak melletti "stégen"
Én nem is tudtam mondjuk, hogy a helikopterre úgy rá lehet ugrani, mint ahogy a videóban volt... Én csak az ugratóról ugrottam a helire
Én nem a tetőre mentem a helikopterhez, hanem követtem az öreget le a létrán.
Ott még lövöldözni kell, meg jön egy kocsi is amiből lőnek, aztán az öreg elhajt a csónakkal neked meg a motor marad csak, mert a csónakot feldönti.... még folytathatnám de majd játszol te még vele úgyis -
Devil111
csendes tag
válasz
Tomics #47445 üzenetére
Hello!
Én is megálltam annál a küldetésnél annó mikor toltam
Sok fejfájásomba került, csoda, hogy a kontrolleremet nem dobtam el
A lényeg az, hogy cross motorral kell menni és azon az említett rámpár ugrajtani a gépre.
Nekem csónakkal nem ment mert az öreg feldöntötte mindíg... Hogy ez bug volt e vagy direkt nem tudom
A motor gyorsabb is, azt ajánlom.
Sok sikert ! -
FefeeX
veterán
válasz
Tomics #47226 üzenetére
ó igen, kössz... eleinte nem ezt kerestem anno. Hanem kábelt, aztán emlékeztem, hogy valahol mintha láttam volna ilyet 7k alatt, de másodjára már nem találtam meg
El kéne adnom a Cordless Rumblepad 2-m, és akkor vehetnék egy ilyet, gyakorlatilag 1 padból lenne PChez is kettő meg egy kis pénzmag
Lassan már garázsvásárt is nyithatnék, annyi cuccom van otthon, amit nem használok, csak megvettem, mert az mennyire kell(Ilyen a Momo is
)
-
bosston
tag
válasz
Tomics #47135 üzenetére
Hoppá, azt hiszem rosszul fogalmaztam, nem headsetre, csak egy egyszerű fülesre gondoltam, amivel tudok hallgatózni, nem akarok multizni és beszélgetni sem a gépen. Szóval ilyen formában megoldható volna, vagy továbbra is csak a microsoft eredeti fülesével lehetne használni?
-
Djuree
félisten
válasz
Tomics #47046 üzenetére
nem nagyon gyilkolja az a meghajtót. így nem 6 évig működik hanem csak 5 és félig, na és akkor? akkor már úgyis új box lesz
nekem 2 év alatt napi 5-6 óra játék után sem volt semmi baja a meghajtómnak és nem volt winyóm
inkább a dlc-k miatt kell a winyó....de nem létszükség, mentések bőven elférnek 512-őn... -
Xirtam
veterán
-
-
DonMedve
addikt
-
sosperecek18
őstag
válasz
Tomics #42277 üzenetére
Semmi sincs az a ligában Oglig87 kollégának van egy jól kitalált felállása, jó támadási taktikával, és mellé gyorsan tud kontrát vezetni, meg csinálja a hülye cseleit amit én ki nem állhatok...nem ebből áll a foci...amugy az egész ligában még 1-2 ember van ilyen, aki így "cselezget"...uh nem olyan nagy szám ő is csak jól alkalmazza a fifa "kiskapuit"...
-
DonMedve
addikt
válasz
Tomics #42270 üzenetére
Na jó ennyire azért nem vagyok láma,csak van olyan amikor rossz gombot nyomok,pl. lövés helyett passzt!
De lassan majd meglesz,csak idő!Anno a COD2-be is így kezdtem PC-n,azt idővel lett olyan,hogy felmentem egy pub szerverre,és a meccs végére kiürült,egyedül maradtam!
Remélem itt is elkapom a fonalat!
-
DonMedve
addikt
válasz
Tomics #42192 üzenetére
Igen közben megvan!De van úgy is ahogy te mondtad,azt úgy hívja új gomb kiosztás.Ez a klasszikus.Tegnap próbálgattam amit leírtál,és valóban úgyvan!Sokat kell gyakorolnom.Hiába karácsony óta nyomom csak.PC-n jobban ment!
De lassan belejövök!Ja,meg kikapcsoltam a lövésnél a rásegíttést,mostmár jókat lehet bombázni,már csak a kaput kellene eltalálni!
-
heihachi
addikt
válasz
Tomics #42192 üzenetére
Akkor én valamit nagyon elnéztem ennél a FIFA-nál, mert szvsz én ezt látom:
A - támadásnál passz, védekezésnél meg ezt nyomva tartva magától odamegy és elveszi a lasztit az éppen irányított játékos
B - támadásnál kapura lövés, védekezésnél nyomva tartva nem az irányított játékos, hanem egy másik védő ember megy oda és veszi el a lasztit, miközben én a védőmet tudom terelgetni, pl a lehetséges passz útjába
X - támadásnál ívelés, védekezésnél becsúszásos szerelés -
SFONarayan
tag
válasz
Tomics #40884 üzenetére
Szia!
Volt jópár post részemről és más részéről közvetve a Te esetedhez kapcsolódva, és örülök, h nagyobb balhé nélkül pont került a dolog végére... Arra azért kíváncsi vagyok, h mit mondott a termékre, miért olyan amilyen?
Meg ha nem lett volna ott más, akkor mi lett volna... De ez csak feltételezés, mondhatni előítélet...
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest