- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Barell
senior tag
válasz
rudymester #47514 üzenetére
Nyilván eltünedezik a probléma. Amikor 2 éve akartam venni csupa rosszat olvastam róla. Meg is ijesztett. Aracde-ról is csak rosszat olvastam persze nyilván okkal, de most bátran be merek válalni egy arcade-ot. Főleg hogy én lényegében csak Fifa miatt veszem (mondom ezt most). De elnézve hogy az Elite azon az oldalon ahol nézem csak 15k-val drágább, eléggé elgondolkodtató hogy mégsem csak fifázni kéne a gép napi 1-2 órát...
-
czaki10
csendes tag
válasz
rudymester #47393 üzenetére
Vaterával egy baj van, hogy vagy összetörve küldik el a cucot, vagy a posta töri össze:S
-
Xirtam
veterán
válasz
rudymester #47377 üzenetére
Ne töröljék csak a LIVE-ot...azért érződik hogy van havi díja. Ha voltál már PS networkon tudod, hogy megéri fizetni a LIVE-ot...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
rudymester #47171 üzenetére
Próbáltam, így van ahogy írod!
-
Djuree
félisten
válasz
rudymester #47158 üzenetére
ém a microsoft címét adtam meg
-
sch_a
addikt
válasz
rudymester #46941 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha hdmiről játszol, akkor hibásodhat meg az a bizonyos hana chip, amiből ugye az e74 következik. De azt nem tudom, hogy a vga-kábelről ilyenkor hogyan kell mennie.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rudymester #37580 üzenetére
Naa az tök jó, mit jelent az hogy hosszú? Nem lehet állítani a menetek hosszát?
-
sch_a
addikt
válasz
rudymester #37377 üzenetére
Nem, mert baloldalt, csak akkor van kint a háromszög, ha amikor épp "szabálytalankodsz".
Ok, megkérdeztem
-
sch_a
addikt
válasz
rudymester #37375 üzenetére
Igen, a szélárnyékot is észrevettem már. Na de amiről képet is csináltam?? Ott mi lehet a gond?
-
BaLee
addikt
válasz
rudymester #37053 üzenetére
Rendben köszi!
-
heihachi
addikt
válasz
rudymester #36949 üzenetére
A Forza2 csak a helyi ranglistát nem másolja át, de a konkrét mentést igen, legalábbis nálam ez volt. Tehát az összes pályán futott összes időmet buktam (azok nyilván maradtak, amik fel lettek töltve a netes ranglistákra), de megmarad minden autóm, beállításom, megnyert versenyem, stb.
-
sch_a
addikt
válasz
rudymester #36949 üzenetére
Nálam a Fifa10-es profilokat nem engedte egyedül.
-
eddie17
addikt
válasz
rudymester #36377 üzenetére
Mod: Most nézen Def26 megelőzött
-
szaszlaci
addikt
válasz
rudymester #36181 üzenetére
Cheat? Na ilyet se hallottam még 360-on.
Valahogy fel se merült. Bár visszagondolva Turok első részére, ott is nyilakkal lehetett behozni a csalást.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
rudymester #36181 üzenetére
Mert már egyszer végigjátszottam... és megtenném újra, de az extrákkal, és ehhez kellene egy mentés.
-
ithomas
őstag
válasz
rudymester #36156 üzenetére
Először én is faltól falig mentem...
De mivel a játék maga tetszett,nem adtam fel..most már ott tartok hogy ki lockoltam a Paganit is...és amint lesz pénzem megveszem a játékot is!Jahh amúgy ha jót akartok akkor ezzel a beállítással érdemes probálkozni:
Steering Dead Zone-15%
Accel Dead Zone-10%
Brake Dead Zone-10%
Steering sensitivity-5%
Accel Sensitivity -5%
Brake sensitivity-5%
Speed steering Sensitivity 100%Egyből szimpatikusabb lesz az irányítás...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rudymester #36156 üzenetére
A játék elején amikor a játékot elkezded akkor feljön egy kérdés hogy milyen szinten szeretnél játszani és akarsz-e féksegédletet! És te hagyod jóvá a dolgokat, nem alapból van benne.. (bár demo-ba nem tudom, azzal nem játszottam)
-
Crazyman33
senior tag
válasz
rudymester #35943 üzenetére
Erről van szó. Ez a körverseny. Ilyeneket szoktunk rendezni haverokkal, adott pálya+autó kombó, és mehet a móka. A Forzánál lájvon látjuk egymás idejét, így tudjuk húzni egymást. Plusz a 3-ban lévő változás sem elhanyagolható. Ha falazol vagy levágod a kanyart akkor odarak egy kis háromszöget az időd mellé, és ez a listán is látszik. Végük a köcsög falazós brigádoknak. Tiszta körrel kell nyerni.
Most is nyomjuk a demóval. Ha gondolod csatlakozz.(privi ment!)
-
Crazyman33
senior tag
válasz
rudymester #35915 üzenetére
Végre megint egy ember akinek a hsz-ből az jön le, hogy nem azért játszik mert szépek az autók. Volt GT4-es korszakod? Miért hagytad abba?
Nem voltál az ország legjobb GT-s oldalának tagja? Vagy csak más néven?
Még most is nyomom, épp a közepén vagyok egy ott indult GT4-es bajnokságnak. Mivel a ps kormányom már eladtam, így dzsojjal, ami közel nincs ahhoz az élményhez. Persze sehol nem vagyok a nagyokhoz képest, de ez nem zavar. -
Djuree
félisten
válasz
rudymester #35912 üzenetére
én meg hétfőn veszek egy renault megane-t
végre meglesz első verdám
remélem a forza3-ban benne lesz -
Def26
félisten
válasz
rudymester #35847 üzenetére
Nah, nálam ez van 1366x768 a TV és a Boxon meg van egy ilyen optimal resolution vagy mi ami ugyanekkora. Akkor ez azt jelenti, hogy 1:1 -ben látom amit kell.
-
szaszlaci
addikt
válasz
rudymester #35847 üzenetére
Vannak ilyen eltérések, pontatlan voltam, ha nem egyezik a felbontás, nyílván nem tudhatja az 1:1-et.
Viszont ez VGA-nál is jelen van, hiszen a megjelenítő felbontása ugyan az, tehát nem fogja tudni megjeleníteni 1:1-ben egy 1024-es TV a 720-at, függetlenül az összeköttetéssel. Így értettem. -
Djuree
félisten
válasz
rudymester #35631 üzenetére
NEM IGAZÁN SZERESSÜK A HALO-T ITTEN ERREFELÉ (BY SOUTH PARK)
-
4sal3
aktív tag
válasz
rudymester #35554 üzenetére
egy kis firefightba énis benne lennék.
-
Def26
félisten
válasz
rudymester #35552 üzenetére
Mikor kezdted, ha ma reggel végeztél vele?
-
gyuri00
aktív tag
válasz
rudymester #35438 üzenetére
én most rátettem egy filmet a pendrivera de valami frissítést kér aszt hol lehet letötleni??
csinálni kell live accot?
mert most rákötöttem netre és az új dasht már sikerült rátenni az meg egyből elfoglalat 130megát -
breetai
aktív tag
válasz
rudymester #35281 üzenetére
Nem tudsz valami webshop-ot/bótot ahól kapható még ez a cucc. Én iPon-nál láttam csak. DE! Ott 12.000 Ft-ért osztották.
THX! -
30z.Samu
félisten
válasz
rudymester #35253 üzenetére
Jó, csak elméletileg a story is magyarokhoz kapcsolódik, lehetett volna benne magyar szinkron.
-
30z.Samu
félisten
válasz
rudymester #35249 üzenetére
Akkor felejtős ez a Halo is...
-
breetai
aktív tag
válasz
Hi!
Én tegnap próbáltam ki az ODST-t kb. 1 órám volt rá este 21-22-ig. Hát hulla voltam. DE! Ez nem jó, hanem király/tutti/tökéletes ...
Ha van valakinek kedve Firefight-tolni az írjon Xbox LIVE-on, vagy vegyen fel ismerősnek. THX!+Egy kérdés! A beállításoknál a HDMI "color range"-nél (asszem így hívják) melyik módot kell/kéne kiválasztani egy LCD TV-hez!? Én úgy olvastam a "Standard" lenne az igazi, mert a többit a TFT monitorokhoz találták ki.
A válaszokat elöre kösz! -
Csabee.
nagyúr
válasz
PC-re mondták azt hogy magyar lesz!?! Nem?
Tibisz: konkrétat nem tudok!
-
30z.Samu
félisten
válasz
rudymester #35202 üzenetére
"Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy milyen szerencsés flótás vagyok...
"
Az ideális pár.
-
7600 GS
addikt
válasz
rudymester #34956 üzenetére
Egy LG 42-es LCD. Pontos típusa 42LH4000.
-
szaszlaci
addikt
válasz
rudymester #34384 üzenetére
Hogy tudsz fókuszt állítani? Gondolom a két kis poti a fejen. De honnét tudod, mikor jó?
Ja, mitől megy amúgy tönkre egy ROM, mi a pontos meghibásodás?Amúgy fejet lehet kapni asszem 1500 Ft-ért deal-en. Csak ott is a beállítás.
-
gyuri00
aktív tag
válasz
rudymester #34353 üzenetére
akkor majd próbálok jaspereset kerseni
hogy be van építve attól még abba is lehet később vinyót tenni vagynem?? -
szaszlaci
addikt
válasz
rudymester #34297 üzenetére
Fable 2 az egy külön memókártyát is megér
Bioshock-al egészítenék ki, mentésenként 9 megaLáttam egy olyan memóriakártyát, ami micro SD-t fogad, így jó pár gigáig fel lehet menni. Hogy ez mennyibe kerül nem tudom.
Ettől függetlenül nekem teljesen elég a 256 Mega.
-
szaszlaci
addikt
válasz
rudymester #34141 üzenetére
Kifejezetten rossz kelene, azért 10 K elég húzós, hisz csak egy ház kell..
Ha véletlen látsz valahol ilyet, tisztelj meg az információval! -
Mr.Grincs
veterán
válasz
rudymester #34138 üzenetére
Nekem is jól jönne pár ezer ft ért egy hddvd meghajtó. Amúgy ez egész hasznáhat ötlet, venni egy leseggelt javíthatatlan boxot vagy csak házat fém belső kerettel és abba építeni.
-
szaszlaci
addikt
válasz
rudymester #34138 üzenetére
Hol tudsz pár ezerért teljes működő HD DVD palyert szerezni??
-
Xirtam
veterán
válasz
rudymester #34126 üzenetére
Halo3 ODST-t már nagyon várom!
-
bwoay
nagyúr
válasz
rudymester #34120 üzenetére
mondjuk azt a részt már nem japánra értettem, de valóban félreérthető.
illetve nem lehet máshogy érteni
na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy PS2-t nem a csórók vesznek,
hanem azok, akik szeretnek játszani, és kínálat (nyilván) de főleg minőség terén
még nagyon komoly hátrányban vannak a next-gen masinák. -
sch_a
addikt
válasz
rudymester #32932 üzenetére
Igen, tavaly év végén vettem.
De azért tényleg érdekes, vajon ki az aki egy ilyen műszaki cikknél annyira nem néz körbe, hogy gyakorlatilag egy konzolboltos Pro pack árnál drágábban vesz Arcade-ot?
Egyébként a tescoban volt, h egy játékot megvettem 3500FT-ért, egy héttel később pedig már 7k volt ugyanaz, pedig nem volt semmi akció.Szerk.: Mr. Grincs, lényegében ez lett volna az én mondanivalóm is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
rudymester #32932 üzenetére
Hiába van a szürke import, meg a háttérkereskedelm ott adják el a legtöbb boxot illetve konzolt, nem a nagyáruházakban. Aki meg egy nagy multiba veszi meg enyért arra azt mondják, hogy madár ha ennyiért képes megvenni. Van is benne valami. De még mindig azt mondom, hogy aki akar vebnni konzolt vagy kocsit vagy bármit az előbb utánnajár hol a legolcsóbb, hol van akció stb stb.
-
sch_a
addikt
válasz
rudymester #32918 üzenetére
Ennyit drágultak volna? Én is tescoban vettem az enyémet, akkor 45-ért.
-
30z.Samu
félisten
válasz
rudymester #31072 üzenetére
Be is baxna, ha bannolna az MS úgy is, hogy full gyári a boxom és gyári játékokkal játszom. Akkor hiszti lenne!
-
XuChi
addikt
válasz
rudymester #31059 üzenetére
Én eredeti géppel tolom eredeti játékokkal. De ha kibannolnak valami oknál fogva akkor tuti hogy warezolni is fogok utána. Ha nem warezolok és megveszek mindent akkor meg nem próbáljanak bannolni mert az mocsok dolog lenne,
De amúgy bannolás után a gépet gondolom nem is szervizeli a mikrofos. Még akkor sem ha az tők gyári állapotban van?
-
mad1
veterán
válasz
rudymester #30787 üzenetére
Dead rising capcom.
Left4dead lesz az nem -
heihachi
addikt
válasz
rudymester #30551 üzenetére
HDMI, ergo nincs olyan, hogy PAL 60Hz a beállítások között.
-
taylorp
senior tag
válasz
rudymester #30532 üzenetére
Biztos több mint 1 kg. 100%.
-
30z.Samu
félisten
válasz
rudymester #30256 üzenetére
Nálam változó a helyzet a Forza 2 terén. Van aki GoW-ot ajánlott érte, van aki Def Icon-t, de kaptam már Devil May Cry 4-es ajánlatot is. Az utóbbit még átgondolom.
-
Djuree
félisten
válasz
rudymester #30256 üzenetére
nagyon jó a too human
én 2x végigtoltam, de már megint kívánom
-
karakpecze21
senior tag
válasz
rudymester #29669 üzenetére
Értem.
Köszi. -
30z.Samu
félisten
válasz
rudymester #29576 üzenetére
Még jó, hogy többet! Valaki 8-10 órát tolja és bírja.
-
horowitz
csendes tag
válasz
rudymester #29576 üzenetére
igen valszeg ez lesz mert neten csak wirelles adaptereket látok 20k ért
köszi a segítséget -
p_milan
aktív tag
válasz
rudymester #29500 üzenetére
Azt hol tudom beállítani a mygamercardon, hogy ne angolnak, hanem magyarnak lásson az a szar?
Egyébként a magyarok között is érdekes dolgok vannak. Gondolom a fele warezol, mert egyébként ennyi acsit összeszedni... Érdekes lenne.
capafog23 : Nem most fog még csak megjelenni?
-
hdman
őstag
válasz
rudymester #29491 üzenetére
Nekem év végére 15.000 pont van betervezve.
Ha a jelenlegi sebességgel haladok, akkor jóval több lesz.
(Február vége óta van ~9000 pont. )
Bár nyáron lassabban fog menni a dolog, nem lesz időm játszani.
A tél a legjobb időszak a gyűjtögetésre, kint nagy pelyhekben esik a hó, hideg van, én meg bent ülök a meleg szobában, kezemben forró tea/csoki/forralt bor, és adom az ívet
Most mondjuk picit megcsömörlöttem a játéktól, vasárnap óta be sem volt kapcsolva a box, inkább olvasok helyette.
-
(jan)
őstag
válasz
rudymester #29492 üzenetére
sajna nem ...
csak rgb módban van digitális hang :S
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
rudymester #29230 üzenetére
Az is egy válasz és lehet benne valami
-
4sal3
aktív tag
válasz
rudymester #29200 üzenetére
az én bnőm Uno-val nyomta, de már egy ideje nem játssza
meg nekiállt a C&C3nak is, csak túl bonyolult neki az irányítás -
Torry
addikt
válasz
rudymester #29200 üzenetére
Menyasszony x360 gamet kér szülinapjára! FuckYeah
-
Sanya
nagyúr
válasz
rudymester #28942 üzenetére
igazából a tört boxok dvd lejátszója az alábbiak miatt romlik el (általában):
-nem premium, tehát nem másolod fel vinyóra a játékokat.
-ultragány dvd-re írnak ótvar íróval 8x sebességgel, hadd játszunk már.
a józsiról olyan dvd-ket lehet beszerezni 400 forintos áron, hogy írás közben el lehet rontani, nemhogy visszaolvasni. szóval, ha az ember warezol, meg csal, érdemes jól csinálni, vagy sehogy, mert többel köti be az ember. ennyi -
Prof01
veterán
válasz
rudymester #28564 üzenetére
Hát megnézném azért, hogy használná így a 2 stickett.
-
Prof01
veterán
válasz
rudymester #28559 üzenetére
Miért balkezeseknek? Te egy kézzel használod?
-
30z.Samu
félisten
válasz
rudymester #28493 üzenetére
Én 1x játszottam Forzát online, többször nem!
Lejárt a Próba idő és azóta sem sikerült vennem kártyát.
-
Def26
félisten
válasz
rudymester #28482 üzenetére
Jól mondod, az angolokra én is úgy emlékszem, hogy nagy szarháziak. Kilöknek a f@szba, azt jókat röhögnek.
Hát ilyen is van...
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest